• De story is er alvast!

    http://www.quizlet.nl/stories/77957/i-get-you-guysone-direction/

    Dit heb ik nodig:
    ~Vriendinnetje van Zayn:Thankful
    ~Vriendinnetje van Harry:Embraced
    ~Vriendinnetje van Niall:Yowic
    ~Vriendinnetje van Liam:Niallvember
    ~Vriendinnetje van Louis:xMeiisje
    ~Bitchie meisje, dat het leven van de 1d'ers wilt verpestenThankful
    1 Vriendin van de bitch: Liefsamyx
    ~Meisje dat 1D helpt om van het bitchie meisje af te komen:xMinaj
    ~1 doodnormaal meisje, dat alles volgt.:iloveuu



    Weet je misschien een titel voor story?nein hahahahaha
    Naam:Cato
    Volledige naam:Cato Selene Hurado
    Uiterlijk:



    Cato heeft mooie, donkerblonde krullen. Vanzichzelf had ze al pijpenkrullen, en ze houd haar haar iedere dag bij.Ze heeft mooie, stralende ogen, die helder blauw zijn. Door haar bolle wangetjes lijkt ze een erg lief meisje, en word ze ook vaak schattig genoemd. Cato is niet zo van de make-up, een lijntje oogpotlood en een beetje mascara is voor haar genoeg. Ook staat ze vaak lachend op foto's.

    Karakter:Cato is een rustig,stil meisje. Met haar vriendinnen kan ze lachen, maar met vreemde is ze een beetje verlegen. Cato doet erg veel aan haar haar, en staat dus iedere morgen achter de spiegel. Vaak gaat ze de stad in met vriendinnen, en drinkt ze starbucks coffee. Ze is met haar vriendinnen vaak melig in de stad waardoor mensen die langlopen nogal weleens raar naar de meisjes kijken. Maar dat kan Cato en haar vriendinnen niks schelen. Cato houd erg van nagels lakken, en doet ook vaak haar nagels.Als ze een proefwerk heeft, is ze vaak erg zenuwwachtig en gaat ze nagels bijten. Ze kans soms wat uitvallen, maar Cato heeft gewoon soms haar momentjes.
    Familie: Haar moeder, [url]Alyssa http://weheartit.com/entry/23825837[/url](37) Werk bij de Kinderopvang, en is getrouwd met [url]Dave http://weheartit.com/entry/23839482[/url] En Cato heeft ook nog een zus [url]Jill http://weheartit.com/entry/23627374[/url]

    Extra:Nein

    Rol:Het normale meisje


    alvast bedankt :3

    Invullen:


    Volledige naam:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Familie:
    Extra:
    Rol:

    [ bericht aangepast op 26 feb 2012 - 20:14 ]

    Ik vul morgen het vriendinnetje van Liam in.



    Weet je misschien een titel voor story?
    Naam:
    Volledige naam:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Familie:
    Extra:
    Rol:


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Ik wil wel vriendinnetje Niall doen.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    ^^ Allebei bedankt haha :3

    Waar gaat je verhaal over?


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    ^^Weet ik ook nog niet, kwam net op het idee dusja hahaha, in ieder geval dat dat bitchie meisje hun optredens etc. wil tegenhouden waardoor het erg panisch allemaal word xd

    hij is drie keer geplaatst

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 20:15 ]

    oops.

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 20:15 ]

    Ik wil vriendinnetje van
    Louis doen!!
    ik vul zo even in hihi


    I'll take you to another world

    ^^ bedankt hahaha

    gaat hard.

    Naam: Valencia
    Volledige naam: Valencia Ana Johnson.
    Uiterlijk:


    Alexis Jordan
    Valencia heeft lange, zwarte krullen. Maar ze vindt het leuk met haar haar te inspireren. Vaak stijlt ze haar haar of verft ze het rood. Valencia heeft een getinte huid, dit doordat ze niet 100% Brits is. Het mooiste aan haarzelf vindt ze haar volle lippen en het minst mooie aan haarzelf vindt ze haar ietwat grote neus. Ze is met haar 1.63 niet heel erg groot. Met haar 53 kilo die ze daarbij weegt, heeft ze een heel normaal gewicht.
    Karakter: Valencia is op het eerste gezicht een heel verlegen, onzeker meisje. Ze weet zich vaak geen houding te geven en denkt altijd dat mensen haar lelijk of stom vinden. Maar als ze er eenmaal van overtuigd is dat iemand haar mag, dan kruipt ze wat meer uit haar schelp. Valencia is goed vriendinnenmateriaal. Ze is te vertrouwen, ze zou nooit iets doorvertellen als het niet mocht. Ook beurt ze mensen graag op en heeft ze altijd een luisterend oor. Valencia heeft nog nooit een regel overtreden en is erg braaf. Eigenlijk is ze iets te braaf, ze durft nergens tegen in te gaan. Ook niet als ze het ergens totaal niet mee eens is. Ze zou dus eigenlijk meer haar mening moeten laten zien. Maar daar speelt haar onzekerheid weer een rol. Hoe ze aan die onzekerheid is gekomen, zit niet echt een reden achter. Er is nooit is gebeurd waar ze onzeker voor zou kunnen zijn. Door haar onzekerheid, komt Valencia soms een beetje klunzig over. Ze is vaak erg onhandig, maakt hierdoor veel blunders en kan zich op dat moment echt kapot schamen. Maar later lacht ze er wel om met haar vrienden.
    Familie: Valencia is de dochter van de 48-jarige James Johnson. Hij is een Britse songwriter. Haar moeder is de 47-jarige Hannah Walker. Zij is half-Somalisch, wat dus betekend dat Valencia ook nog voor 25% Somalisch bloed heeft. Hannah werkt in een drogist. De ouders van Valencia zijn niet meer bij elkaar. Valencia woont tegenwoordig bij haar moeder en stiefvader, Jacob Winters. Met haar moeder heeft Valencia een hele goede band. Ze gaan vaak leuke dingen doen samen en eigenlijk beschouwd Valencia haar moeder als haar beste vriendin. Jacob is nog maar 35 jaar en is dus 12 jaar jonger dan Valencia's moeder. Maar daar zitten ze niet mee. Valencia kan het erg goed met Jacob vinden, maar vindt het ook wel vervelend. Ze heeft het gevoel te moeten kiezen tussen haar vader en Jacob. Haar vader ziet ze nog redelijk vaak, minstens 1 keer per week.
    Extra: Valencia heeft een passie voor zingen en hoopt op een dag door te breken. Veel mensen sporen haar aan om aan een talentenjacht mee te doen, maar zelf durft ze dit niet, omdat ze daar te onzeker voor is.
    Rol: Het liefst vriendinnetje Zayn, maar een andere rol is ook goed. :')


    Tell me about it, stud.

    up

    Ik vul vriendinnetje Harry in :)


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    ^^ is goed haha

    Naam: Alysia
    Volledige naam: Alysia Ruby Avery
    Uiterlijk:


    Barbara Palvin
    Alysia heeft donkerblond haar met wat lichtere highlights. In haar haar zit een lichte slag, maar soms stijlt of krult ze het ook. Ze heeft Blauw-groene ogen waar ze erg trots op is. Ze heeft een slank figuur, en een lengte van 1,72. Ze heeft een stoere kledingstijl, Skinny Jeans, Sneakers en Baseballjasjes. Maar ze draagt ook wel jurkjes en high heels hoor. Ze heeft een tattoo in haar nek, met de tekst 'Dare To Dream'. Haar make-up is niet opvallend. Meestal gewoon wat mascara, oogpotlood en lipgloss. Ze verzorgt zich wel goed, haar wenkbrauwen zijn bijvoorbeeld altijd perfect geëpileerd. Verder heeft ze van nature een blanke huid, maar ze ligt vaak in de zon. Dus haar huid is meestal zon-gebruind.
    Karakter: Alysia is over het algemeen een vrolijk en sociaal persoon, maar kom je aan haar vrienden dan veranderd ze in een grote bitch. Ze is best sportief en ze houdt ook van sport, slim is ze ook best wel. Nou ja, ligt eraan waar het over gaat. Je hoeft in ieder geval niet bij haar te komen als het over geschiedenis of aardrijkskunde gaat. Ze durft best veel en wordt ook gezien als stoer, maar ze heeft 2 grote angsten. Spinnen en andere insecten. Ze gilt echt als er een insect in haar buurt is. Alysia kan absoluut niet tegen aanstellers, en wil ze dan ook absoluut niet in haar buurt hebben. Alysia is wel vreselijk ijdel en ze heeft altijd een spiegel en een borstel in haar tas zitten. Ze wil er gewoon verzorgd en mooi uitzien.
    Familie: Haar vader is de 38-jarige Britse zanger Tom Micheals. Hij is getrouwd met Alysia's moeder, de 36-jarige Tarisha Avery. Zij werkt niet, maar doet de klusjes rond het huis. Verder heeft Alysia nog 3 broers. George van 17 (Links), Tyler van 16 (midden) en Ryan van 18 (rechts). Zij vormen samen de rapgroep 'The 3 Pack'. En zijn dus ook best beroemd. Ze wonen allemaal in een grote villa.
    Extra:Ze houdt erg van voetbal en basketbal, en ook van zingen wat ze best goed kan. Maar haar grootste talent is dansen. Ze kan bijna elke stijl, maar ze is het beste in streetdance en breakdance. Ze heeft gestudeerd bij een school die gespecialiseerd is in dansen, en danst nu in videoclips, shows en tv-series. Haar grote droom is om een danswedstrijd te winnen, maar ze heeft te weinig tijd om mee te doen. Alysia heeft geen geloof maar ze volgt de woorden van haar vader op, 'Als je nergens in gelooft, geloof in jezelf'. Toen ze 6 was begon ze met dansen, ze begon bij een balletschool en eindigde op haar 16e bij een streetdancecrew. Haar grote idolen zijn Shakira en Rihanna. Ze wil net zo goed kunnen dansen als Shakira, en Rihanna's muziek vindt ze gewoonweg geweldig. Ze houdt van R&B en pop muziek, maar ze luistert soms ook metal en rock. Ze heeft een grote verslaving aan chocola, maar omdat ze veel danst komt ze er nooit van aan. Ook drinkt ze veel water, dat vindt ze gewoon lekker. Alysia komt uit een rijk gezin en ze heeft 3 broers. Ze heeft een hond, Rocky.
    Rol: Vriendin Zayn


    El Diablo.