• Ik heb een idee voor een nieuw verhaal. Op zich vind ik het zelf origineel en ik wil gewoon weten of mensen dit wel zouden lezen omdat het niet gebasseerd is op de verhaallijn van J.K. Rowling, toch niet helemaal. Het meeste is hetzelfde, alleen heb ik in het begin een kleine verandering aangebracht en ik schrijf dus eigenlijk over wat er na Hogwarts gebeurt. Het gaat hier over:


    Hij is er: DM| Somewhere Between Sunrise & Sunset || After Hogwarts

    De 25 jarige May Gisele Monroe is een geboren volbloed heks, maar ze heeft nooit buiten de Muggle wereld geleefd. Ze is opgegeroeid in Londen, waar ze nu nog steeds woont in een appartementje. Ze is recent begonnen als binnenhuisarchitecte, maar moet al terug ontslag nemen als ze wordt opgeroepen door de Strijders Tegen Het Kwaad waar haar ouders lid van zijn. Dit genootschap bestaat sinds het befaamde jaar, 1980, dat Harry Potter bleef leven, de leider van het genootschap, Peter Pansions of beter bekend als Lord Vedingtom werd vervloekt door Lord Voldemort toen hij de pas geboren Harry Potter redde. Het enige wat hem terug tot leven kan brengen zijn de spreuk en het recept voor de toverdrank dat er bij hoort, deze zitten ergens vast achter slot en grendel, May haar opdracht is om de sleutel van de kist te vinden. Al jaren proberen ze te weten te komen waar de sleutel zich bevind en de enige mogelijkheid is dat Draco Malfoy, de enige Death Eather die niet werd opgesloten in Azkaban de sleutel in zijn bezit heeft. May wordt samen met vier helpers naar de tovenaarswereld gestuurd. Het genootschap streeft naar een wereld zonder magie en wilt de tovenaarswereld doen verdwijnen, als May slaagt in haar opdracht wordt alles verwoest zoniet wordt het haar dood.

    Het verhaal zal er pas komen wanneer ik genoeg hoofdstukken heb en mijn idee concreet is uitgewerkt. Ik heb ook een paar rollen nodig.

    #Een vriendin, ook van het genootschap, die barvrouw wordt; Ashleigh Athena Galen By NurseJoy
    #Een vriendin, ook van het genootschap, die bij de bank werkt.
    #Een vriendin, ook van het genootschap, die bij het ministerie werkt; Joanna Thompson By snoes
    #Een vriendin, ook van het genootschap, die als bediende werkt in het huis van Malfoy; Lindsay Loux By xRebel
    #Een vrouw voor Blaise; Lilian Monica Clinton By Gracias
    #Een Vriend van Draco; Liam Strycks By SofieSaade

    Wat ik moet weten:


    ALS JE VOOR DE VRIENDIN GAAT LEEF JE IN DE MUGGLE WERELD EN BEN JE TEGEN TOVENAARS OF ZIJN JE OUDERS ER TEGEN. JE KAN DUS OP HOGWARTS GEZETEN HEBBEN MAAR DAT LIJKT ME ONWAARSCHIJNLIJK (: VOOR DE DUIDELIJKHEID
    #Naam
    #Leeftijd (in de 20)
    #werk
    #Familiegeschiedenis (gewoon basis)
    #Waarom ze in het genootschap zitten (alleen voor de vriendinnen)
    #karakter (kort)
    #Uiterlijk (Foto + beschrijving)

    Ik kies niet de eerste maar de beste.

    Dus is het een goed idee of niet?

    [ bericht aangepast op 29 aug 2011 - 11:16 ]


    Out of sight but not out of mind

    Het doet me een beetje denken aan pirates of the caribbean. Maar op zich wel een goed idee


    All I have in life, is my imagniation.

    Videotape schreef:
    Het doet me een beetje denken aan pirates of the caribbean. Maar op zich wel een goed idee


    Dude dat moet je me toch uitleggen hoor oO (:


    Out of sight but not out of mind

    Hazard schreef:
    (...)

    Dude dat moet je me toch uitleggen hoor oO (:


    Dat stuk met dat kloppend hart? I mean dat is echt pirates of the caribbean achtig haha, op dat schip black pearl(denk ik) met dat monster en dat hart dat hij beschermd (cat)


    All I have in life, is my imagniation.

    Videotape schreef:
    (...)

    Dat stuk met dat kloppend hart? I mean dat is echt pirates of the caribbean achtig haha, op dat schip black pearl(denk ik) met dat monster en dat hart dat hij beschermd (cat)


    Ow ja, hmm misschien moet ik dat stuk dan maar veranderen. Ik maak er wel iets anders van. (:


    Out of sight but not out of mind

    Je mag zelf kiezen wat ze wordt in het verhaal.
    #Naam: Adelaine Ramona Favré
    #Leeftijd (in de 20) : 21
    #werk: ze is barvrouw
    #Familiegeschiedenis (gewoon basis): Adelaine is Frans/Canadees en is opgegroeit in Londen. Haar moeder heeft op Adeliane na nog 2 dochters namelijk Rowena en Helena. Haar vader werkt bij het Minsiterie van Toverkunst en is erg trots op het feit dat Adelaine bij Ravenclaw is. Haar tante die woont bij hun, omdat ze de huur van haar huis niet meer kon betalen.
    #Waarom ze in het genootschap zitten (alleen voor de vriendinnen) : omdat ze erg goed is in plannen te bedenken. Ze heeft snelle reflexen en is zelf ook heel snel. Ze is lenig en is goed in ontsnappen aan dingen.
    #karakter (kort) : Adelaine is lief, maar ze is ook af en toe bitchy. Ze is erg intilligent en is hoogbegaafd. Ze laat zich niet beïnvloeden door andere en ze is een goeie grappenmaker, maar ze heeft droge humor. Ze kan erg serieus zijn, maar dat is niet al te vaak. Als mensen haar niet accepteren hoe ze is heeft ze er gewoon schijt aan. 
    #Uiterlijk (Foto + beschrijving):


    Adelaine heeft blonde haren waar roze highlights inzitten. Ze draagt vaak hoodie's en skinny-jeans met All-Stars of leuke laarzen. Ze heeft blauw/grijzige ogen en heeft een normaal postuur. Ze heeft mooie rechte witte tanden en draagt lenzen. Ze is zeer knap en is daar best trots op. Ze heeft een bleke huidskleur en die is soms wel blank, maar vaak bleek. Ze is niet al te lang.

     


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad

    *Gaat rol invullen omdat jou verhalen gewoon Epic zijn*


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Hazard schreef:
    (...)

    Ow ja, hmm misschien moet ik dat stuk dan maar veranderen. Ik maak er wel iets anders van. (:


    Dat hoeft toch niet? Het is een leuk idee, who cares dat het een beetje op pirates of the c lijkt?


    All I have in life, is my imagniation.

    #Naam: Liam Strycks
    #Leeftijd: 27
    #werk: Hij werkt bij het minesterie op de afdeling: Ongepast spreuk gebruik.
    #Familiegeschiedenis: Liam zijn ouders waren niet vóór you-know-who maar ook niet tegen hem. Ze waren geen rebellen maar gewonen burgers. Liam zijn vader is 5 jaar geleden overleden aan een hart aanval. Liam zat bij slytherine, omdat als hij een doel heeft hij er ook 100% voor gaat en niets hem kan tegen houden. Liam kent Draco via school, ze waren toen al vrienden en deelde dezelfde interesses. Liam zijn jongere zusje heeft mee gevochten om hogwards te verdedigen helaas overleefde ze dit niet. Ze was nog maar 17 jaar.
    #karakter (kort): Liam is spontaan en heeft (bijna) altijd een goed humeur. Hij is een echte charmeur en weet precies wat en wanneer hij het juiste moet zeggen. Zijn moeder noemt het mensen kennis maar achja.. Verder is hij musicaal hij speelt klasiek piano al weet eigenlijk niemand dit van hem. Hij is koppig en soms wat naief. Hij had/heeft soms nogal last van concentratie problemen.
    #Uiterlijk



    Liam heeft blond haar met groene ogen. Hij is lang 1.89 en heeft een goed getraint lichaam. Zijn huid is niet heel licht maar ook niet donker een beetje getint. Hij heeft rond zijn neus een paar kleine sproetjes die bijna niet zichbaar zijn.

    vrouw blaise
    #Naam:alysia rose lopez
    #Leeftijd:20
    #werk:ze werkt in een club?
    #Familiegeschiedenis:ze is opgegroeid in een achterbuurt.
    daar heeft ze nog een paar agressieve trekjes van.
    allebei haar ouders zijn latino , die werken bij het ministerie van toverkunst.
    ze had nog een broertje , maar die is toen hij 8 was overleden.
    #Waarom ze in het genootschap zitten: -
    #karakter:ze kan soms wat agressief zijn , maar dat is snel over.
    ze is wel vaak bitchy en sluw.
    ze is heel modebewust , en ze houd van luxe.
    ook houd ze erg van muziek en de laatste mode.
    #Uiterlijk:


    ze heeft een getinte huid en lang golvend zwart haar.
    ze is ook slank en 1,75 lang.
    ze heeft donkerbruine ogen die soms zwart lijken.
    ze heeft ook best volle lippen.


    El Diablo.

    #Rol:
    Een vriendin, ook van het genootschap, die barvrouw wordt

    #Naam:
    Ashleigh Athena Galen

    #Leeftijd:
    23

    #Werk:
    Ashleigh is tattoo artiest in haar vrije tijd, maar werkt veel liever voor het genootschap.

    #Familie geschiedenis:
    Ashleigh’s familie weet niets van haar leven in het genootschap. Ze weten ook niets van magie, en Ashleigh doet haar best om het genootschap te helpen om haar familie er tegen te beschermen. (Als het niet in je verhaal past, feel free to change anything)
    Haar moeder is gestorven bij haar geboorte, daarom heeft ze een hele hechte met haar vader en oudere broer. Haar vader is een lieve, rustige man die in zijn oude appartementje woont. Haar oudere broer, Astly, woont samen met zijn vriendin en is degene die haar heeft leren tatoeëren.

    #Waarom ze in het genootschap zitten:
    Ashleigh zal er alles aan doen om haar broer en vader te beschermen tegen de gruwelen van magie. Ze haat her en is er doodsbang van.

    #Karakter:
    Ashleigh is een vriendelijk persoon met een snelle glimlach en een vrolijke stem. Ze is heel sociaal, wat mensen meestal niet van haar verwachten. Ook is ze heel goed in doen alsof en acteren.
    Ze was behoorlijk nuchter voordat ze de wereld van magie ontdekte. Ze geloofde daar nooit in, net zoals niet in al dat paranormale gedoe geloofd. Daarom dat ze er zo bang van is, ook al laat ze dat niet merken behalve als magie in haar buurt wordt gebruikt.

    #Uiterlijk:
    Lang en stijl zwart haar dat echt nooit meewerkt
    Donkere en mysterieuze ogen. Als je heel diep in haar ogen kijkt zie je dat ze gewoon heel donker blauw zijn. Ze is bleek maar heeft enorm veel tattoos. Ze heeft een rond gezicht en een mooie glimlach. Ook heeft ze een piercing (bolletje) op haar bovenlip.
    Ze draagt het liefst zwart omdat haar tattoos dan mooi uitsteken.

    #Foto:




    Laat je iets weten? Xxx

    [ bericht aangepast op 26 aug 2011 - 22:16 ]


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    -Een vriendin, ook van het genootschap, die als bediende werkt in het huis van Malfoy.


    #Naam - Lindsay Loux.
    #Leeftijd - 21
    #werk - Als Assistente bij Fotoshoots.
    #Familiegeschiedenis - Haar ouders weten niks van Magie af , en weten ook niks van het leven van hun dochter. Lindsay is geboren in een rijke familie , haar moeder is een heel erg bekend modeontwerper en Socialite. En haar vader is een Zaken man , hij heeft vele Casino's en Hotel's over de hele wereld. De rest van haar familie kent ze niet , daar hebben haar ouders voor gezorgt. Haar ouders zijn 49 weken per jaar weg , en zijn soms enkele dagen weg. Lindsay hoef helemaal niet te werken maar om tijd te doden , en om de dood van haar zusje te vergeten heeft ze besloten om te gaan werken. Lindsay weet alleenmaar van de tovenaars wereld af vanwege haar Kleine lieve zusje. Haar zusje was extreem lief en naief en werd verliefd op een puurbloed tovnaar. Hij hield ook van haar.Toen de ouders van de puurbloed jongen erachter kwamen ,vermoordde ze Lindsay's zusje. Haar zusje Suri had alles aan Lindsay verteld wat ze zelf ook wist. De dood van haar zusje is 3 jaar geleden.
    #Waarom ze in het genootschap zitten - Omdat ze de tovernaars wereld haar , ze wil de dood van haar zusje wreken en vind het oneerlijk dat ze met een zwaai met hun stokje het lot kunne ntarten. En Omdat die bitches niet op hoeven te staan als ze wat eten of drinken willen pakken.
    #karakter - Ze is een grappig meisje om mee om te gaan. Ze heeft altijd de gekste ideeen , die meestal niet werken. Als ze wraak wil nemen , dan zal het ook gebeuren en niets of niemand houdt haar dan tegen. Ze is heel erg snel verveelt en is enorm Sarcastische. Ze heeft bijna altijd een mening klaarstaan , maar heeft van haar vader geleert dat je gewoon alle shit moet pikken van je baas , want het werpt z'n vruchten af. Soms heeft ze enorm domme opmerkingen of ideeen. Ze is heel sportief en heeft vele sporten gedaan [ Doet nogsteeds]. En als haar Baas dom tegen haar zou doen dan zou ze wraak nemen door bijvoorbeeld , met zijn tandenborstel de wc te poetsen of door erover te plassen. Of ze zou stiekem wat drugs doen in hun drinken of poedersuiker door cocaine te vervangen. Noem maar op. Ze heeft ook een kort lontje en is niet bang om geweld te gebruiken! Ze zou zomaar iemand bespringen en diegene slaan voor een verkeerd ding.
    #Uiterlijk (Foto + beschrijving).


    Ze heeft lang stijl blond haar met vele highlights en lowlights erin , haar haren zien er altijd warrig uit , alsof ze net uit bed is gelopen. Haar ogen zijn pikzwart , je ziet haar pupillen niet eens. Ze heeft volle lippen en haar wenkbrauwen zijn donkerder dan haar haren. Ze heeft een normaal lichaan , niet te dun niet te dik en heeft een normale lengte. Ze heeft wel een leuke stijl , vooral desinger.

    Goed genoeg ? Als het je niet aanstaat dan verander maar iets.

    Waarschuw je me?

    [ bericht aangepast op 26 aug 2011 - 23:33 ]


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    Ik wacht nog even tot er meer mensen gereageerd hebben (;


    Out of sight but not out of mind

    Wat vinden jullie van de titel DM | Somewhere between Sunrise & Sunset || After Hogwarts

    [ bericht aangepast op 27 aug 2011 - 16:02 ]


    Out of sight but not out of mind

    Hazard schreef:
    Wat vinden jullie van de titel DM | Somewhere between Sunrise & Sunset || After Hogwarts


    Orgineel. & mooii maar wel lang maar mooii


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad

    Hele mooie titel!