Durf jij jezelf te tonen aan de buitenwereld?


We leven in een maatschappij waar iedereen 'anders' en uniek is. Iedereen heeft zijn mooie en minder mooie kantjes. Maar kom jij voor jezelf uit? Durf jij jezelf te zijn voor anderen, of verberg je jezelf voor de buitenwereld?

Mogelijke uitkomsten

Jij durft jezelf te tonen! (83 x uitgekomen)

Jij bent iemand die altijd zegt wat er op je hart ligt. Je bent eerlijk tegenover jezelf en tegenover de buitenwereld. Je denkt er niet eens aan om je mening aan te passen aan die van een ander, en dat is wat jou siert. Je bent zelfzeker en oprecht en zeker niet bang om de wereld te tonen wie jij werkelijk bent.

Jij verbergt jezelf voor de buitenwereld. (51 x uitgekomen)

Jij verbergt jezelf voor de buitenwereld. Dit wil niet zeggen dat je geen eigen persoonlijkheid hebt, maar je houdt je mening gewoon liever voor jezelf. Je bent eerder verlegen. Je past je snel aan aan de maatschappij, zodat mensen je niet 'vreemd' zullen vinden, maar diep vanbinnen heb je nog steeds je eigen mening en ambities.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

 • Ledecky

  Ik durf mezelf te tonen. Klopt inderdaad. ^^

  1 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  Ik durf mezelf te tonen.
  Ja, daar kan ik me wel in vinden.
  Het is alleen een heel verschil tussen mensen die ik ken of niet.
  Maar ik heb moeite met nieuwe mensen en groepen, zonder dat dat iets te maken heeft met hoeveel ik mezelf durf te tonen.

  6 jaar geleden
 • Scara

  Ik had dat ik mij verberg, maar dat ik deels waar. Ik verberg mijn geheimen die eigenlijk niet zo erg zijn voor de mensen in de realiteit. Dat ik één Anime kijk bijvoorbeeld, mijn broers pesten me al, laat staan de rest.
  Ik ben virtueel meer open. Ik geef niet zo veel om de echte mensen om mij heen (Behalve mijn moeder en vader) omdat ze niet om mij geven. Mijn vriendinnen halen jaloerse streken uit terwijl ik geen vlieg kwaad doe.

  8 jaar geleden
 • fluffy123

  mooie quiz, je krijgt een kudo

  8 jaar geleden
 • Histoire

  Jij durft jezelf te tonen. Dat is waar. (:

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?