Welk dier is jouw zielsverwant?

Bij de Mexicaanse indianenstammen had ieder stamlid een eigen nahua, een dier dat zijn zielsverwant was. De levenslopen van deze twee individuen waren met elkaar vervlochten: als de één ziek was, werd de ander dat ook; als de één zich opgejaagd voelde, voelde de ander zich ook onrustig en wanneer één van de twee stierf, was het lot van de ander ook bezegeld.

Zorg dragen voor dat ene diersoort in het speciaal was daardoor erg belangrijk, want het zou zo maar eens je evenbeeld kunnen zijn!

Wat voor dier is jouw zielsverwant?
Het zijn vanzelfsprekend dieren die hier in de buurt voorkomen. ;D

Mogelijke uitkomsten

De bosuil! (306 x uitgekomen)

De bosuil zou wel eens jouw zielsverwant kunnen zijn! Het zijn dieren die het liefst 's nachts actief zijn. Ze zijn trouw aan hun familie en voelen zich thuis in parken, tuinen en bossen! Bovendien houden ze graag het overzicht over hun omgeving en zijn ze erg alert!

De vos! (162 x uitgekomen)

De vos zou wel eens jouw zielsverwant kunnen zijn! Ze zijn graag op zichzelf, waardoor ze door bepaald mysterie omhuld worden en ze kunnen zich uitstekend aan nieuwe omstandigheden aanpassen.

Het everzwijn! (152 x uitgekomen)

Het everzwijn zou wel eens jouw zielsverwant kunnen zijn! Het is bijzonder sterk zoogdier, die je niet boos wilt maken. Ze omgeven zich graag met anderen en zijn erg gehecht aan hun eigen honk.

De koe! (137 x uitgekomen)

De koe zou wel eens jouw zielsverwant kunnen zijn. Deze trouwe viervoeter maakt zich niet snel druk en is over het algemeen vrij makkelijk in de omgang.

De muskusrat! (183 x uitgekomen)

De muskusrat zou wel eens jouw zielsverwant kunnen zijn! Dit dier brengt graag veel tijd in het water door, kan zonder weemoed lange reizen maken en weet de mensheid onbewust goed dwars te zitten.

Het edelhert! (69 x uitgekomen)

Het edelhert zou jouw zielsverwant kunnen zijn. Deze dieren zijn het vooral gewend om met soortgenoten van hun eigen geslacht samen te zijn. Tevens doen ze doorgaans hard hun best om te laten zien dat ze niet onderdoen voor anderen.

De eekhoorn! (299 x uitgekomen)

Jouw zielsverwant zou een eekhoorn kunnen zijn! Deze dieren hebben een grote behoefte aan privacy, zijn buiten de winter om erg actief en hebben een hoge schattigheidsfactor.

De grijze zeehond! (131 x uitgekomen)

De grijze zeehond zou jouw zielsverwant kunnen zijn! Ze worden graag omringd door anderen, maar vinden het soms ook fijn om er even alleen op uit te trekken. Ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel tegenover kinderen, zwakkeren en dierbaren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (49)

 • GossipGirl21

  De eekhoorn :)

  6 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  Vos.
  OKeeeeeee
  Ik denk zelf eerder dat ik een uil nem, em ik heb alleen overdag grkozem omdat ik eigenlijk nooitactuef ben behalve 's avonds en dat is half half xD
  en ik kan niet tyen op een ipad

  7 jaar geleden
 • ChrisMIW

  De muskusrat

  7 jaar geleden
 • Renna

  Vos <3
  Jammer dat er geen wolf tussen zit haha!

  7 jaar geleden
 • FroIIo

  De vos. Aangezien m'n pasfoto... (:

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?