Wie is jouw ultieme Disney-maatje?

Niemand redt het alleen in het leven. Iedereen heeft een vriend nodig die hem helpt, hem opvrolijkt en een luisterend oor is.
In deze quiz ontdek je wie jouw ultieme Disney-maatje is!

Deze quiz is door Goldberg en Navigator gemaakt voor de Dé Fanfictionwedstrijd van je Leven!

Mogelijke uitkomsten

Sebastian (20 x uitgekomen)

Je hebt graag iemand om je heen die een beetje op je let en je met beide voeten op de grond houdt. Ook al kan deze persoon overkomen als een betweter, je weet dat hij/zij altijd gelijk zal hebben, maar dan moet jij ook weleens vaker gaan luisteren naar het advies van die persoon. Jullie delen trouwens ook de liefde voor muziek en de kleur rood, daarom zou Sebastiaan uit de Kleine Zeemeermin jouw maatje wel kunnen zijn.

Mushu (30 x uitgekomen)

Jij zou het liefst een maatje willen die dezelfde interesses heeft. Zo is rood jullie kleur en houden jullie allebei van het element vuur. Daarnaast dromen jullie allebei groots over wonen in China en willen jullie een echte superheld kennen. Pak je koffers maar en vertrek met je nieuwste maatje Mushu uit Mulan op avontuur!

Meeko (44 x uitgekomen)

Meeko uit Pocahontas in het geknipte maatje voor jou! Jullie houden van luieren, slapen en eten en toch kunnen jullie echte nachtuilen zijn. Moest Meeko in andermans spullen snuffelen zou het je niet uitmaken, want dan ben jij op de hoogte van de meest sappige roddels. Ook al ziet hij er uit als een boefje, zo’n trouwe en sociale vriend als hem is altijd welkom in je leven.

Lumière (29 x uitgekomen)

Een maatje als Lumière uit Belle en het Beest zou jouw leven verrijken! Om gezelligheid zul je nooit verlegen zitten en mocht je stiekem een oogje op iemand hebben dan helpt Lumière je graag uit de brand. Net als jij is hij een beetje een rebel en jullie kunnen samen de boel goed op stelten zetten!


Olaf (22 x uitgekomen)

Wat jij vooral zoekt in een echte vriend is iemand die om je geeft, je lief heeft en er altijd voor je zal zijn. Een loyale, behulpzame en aardige vriend is net perfect, daarom past Olaf uit Frozen het beste aan je zijde. Pas wel op dat je hem niet te veel meeneemt naar warme plaatsen, je zou niet willen dat hij smelt!

Pascal (5 x uitgekomen)

Jij hebt iemand nodig die altijd voor je klaar staat en met je meevoelt. Iemand met wie je kunt lachen, met wie je kunt huilen en die altijd naar je zal luisteren. Je bent iemand die graag nieuwe dingen wil proberen, maar die het toch ook wel een beetje eng vindt. Pascal, de kameleon uit Tangled staat je maar al te graag ter zijde!

Iago (0 x uitgekomen)

Wie wil jij aan je zijde? Te zachtaardig lijkt tegenwoordig best saai voor jou, dus daarom kan Iago uit Aladdin je leven weleens spannender maken. Iemand die met een harde schedel door het leven gaat en zich van weinig iets aantrekt. Iemand die jou kan vertellen dat je niet op je hoofd moet laten schijten en met een borst vooruit weleens een mening mag delen. Oefen er maar alvast op om het laatste woord te krijgen of ook eens aan te komen met een paar rake grapjes.

Pegasus (7 x uitgekomen)

Je bent niet per se iemand die constant staat te dansen en te springen, dus heb je ook liever een rustig iemand aan je zijde. Iemand die niet constant de spotlight wil stelen en jou waardeert om wie je echt bent. Pegasus uit Hercules vindt het vast geweldig om je nieuwe maatje te worden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

 • Karube

  Mushu, cute! Leuke quiz ^^

  1 jaar geleden
 • Schweetz

  Ooit had ik Olaf.
  Hoe ben ik overgestapt naar Mushu? :Y)

  1 jaar geleden
 • Megaeraaa

  Pegasus

  3 jaar geleden
 • Fennec

  Meeko <3

  6 jaar geleden
 • 4na

  **lacht zich stuk omdat Lumière**

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?