Meeting || 5 seconds of summer

jij en je vriendin Lisa mogen nu echt 5sos ontmoeten. maar wat daarna gebeurd is onwaarschijnlijk! maar wie en wat?[center][/center]

Mogelijke uitkomsten

Luke Hemmings (30 x uitgekomen)

Het is eindelijk zover je mag ze ontmoeten en ook nog met ze op de foto. je dag kan niet meer stuk! eenmaal aangekomen op de plek waar je moet zijn lieten jullie jullie pasjes zien en jullie mochten verder lopen naar de zaal waar de jongens eerst gingen zingen. ongeveer na een kwartier kwamen de jongens aan. je ogen dwaalde meteen af op Luke. hij was je favoriet. hij was altijd iemand die je aan het lachen maakte, alleen als je een foto zag kreeg je een warm gevoel van binnen. 'Hi, wij zijn 5 seconds of summer maar ik denk wel dat jullie dat weten' zei Ashton en er verliet een klein lachje uit je mond. 'We beginnen met Try Hard¨ zei Calum. dat was je lievelings lied. tijdens het lied zag je dat Luke soms naar je keek. Kan dit waar zijn dacht je bij je zelf. Luke facking Hemmings kijkt me van top tot teen. je was helemaal in shok. toen ze een paar liedjes hadden gezongen was het tijd voor de ontmoeting. het was eindelijk jullie beurt. toen jullie binnen liepen flipte Lisa helemaal uit. 'omfg guys ik hou zoooo erg van jullie' maar jij hield het gellukig nog rustig. ' uhm.. ja hoi ik ben julie ' zei je rustig. Luke keek weer naar je. ' photo time! ' zei de cameraman. jij ging naast Luke staan, en je zag hoe Luke's op zen lip beet toen jij jouw hand om hem deed. je voelde langzaam iets in je broekzak schuiven. toen de meeting was afgelopen. keek je in je broekzak en er zat een briefje in, op het briefje stond:

hey, zullen we een keer wat afspreken?
hier men telnummer: 06-34569012

x Luke :)

vervolg?? laat het weten!

Ashton Irwin (26 x uitgekomen)

Het is eindelijk zover je mag ze ontmoeten en ook nog met ze op de foto. je dag kan niet meer stuk! eenmaal aangekomen op de plek waar je moet zijn lieten jullie jullie pasjes zien en jullie mochten verder lopen naar de zaal waar de jongens eerst gingen zingen. ongeveer na een kwartier kwamen de jongens aan. je ogen dwaalde meteen af op Ashton. hij was je favoriet. hij was altijd iemand die je aan het lachen maakte, alleen als je een foto zag kreeg je een warm gevoel van binnen. 'Hi, wij zijn 5 seconds of summer maar ik denk wel dat jullie dat weten' zei Ashton en er verliet een klein lachje uit je mond. 'We beginnen met Try Hard¨ zei Calum. dat was je lievelings lied. tijdens het lied zag je dat Ashton soms naar je keek. Kan dit waar zijn dacht je bij je zelf. Ashton facking Irwin kijkt me van top tot teen. je was helemaal in shok. toen ze een paar liedjes hadden gezongen was het tijd voor de ontmoeting. het was eindelijk jullie beurt. toen jullie binnen liepen flipte Lisa helemaal uit. 'omfg guys ik hou zoooo erg van jullie' maar jij hield het gellukig nog rustig. ' uhm.. ja hoi ik ben julie ' zei je rustig. Ashton keek weer naar je. ' photo time! ' zei de cameraman. jij ging naast Ashton staan, en je zag hoe Ashton op zen lip beet toen jij jouw hand om hem deed. je voelde langzaam iets in je broekzak schuiven. toen de meeting was afgelopen. keek je in je broekzak en er zat een briefje in, op het briefje stond:

hey, zullen we een keer wat afspreken?
hier men telnummer: 06-34569012

x Ashton :)

vervolg?? laat het weten!

Calum Hood (12 x uitgekomen)

Het is eindelijk zover je mag ze ontmoeten en ook nog met ze op de foto. je dag kan niet meer stuk! eenmaal aangekomen op de plek waar je moet zijn lieten jullie jullie pasjes zien en jullie mochten verder lopen naar de zaal waar de jongens eerst gingen zingen. ongeveer na een kwartier kwamen de jongens aan. je ogen dwaalde meteen af op Calum. hij was je favoriet. hij was altijd iemand die je aan het lachen maakte, alleen als je een foto zag kreeg je een warm gevoel van binnen. 'Hi, wij zijn 5 seconds of summer maar ik denk wel dat jullie dat weten' zei Ashton en er verliet een klein lachje uit je mond. 'We beginnen met Try Hard¨ zei Calum. dat was je lievelings lied. tijdens het lied zag je dat Calum soms naar je keek. Kan dit waar zijn dacht je bij je zelf. Calum facking Hood kijkt me van top tot teen. je was helemaal in shok. toen ze een paar liedjes hadden gezongen was het tijd voor de ontmoeting. het was eindelijk jullie beurt. toen jullie binnen liepen flipte Lisa helemaal uit. 'omfg guys ik hou zoooo erg van jullie' maar jij hield het gellukig nog rustig. ' uhm.. ja hoi ik ben julie ' zei je rustig. Calum keek weer naar je. ' photo time! ' zei de cameraman. jij ging naast Calum staan, en je zag hoe Calum op zen lip beet toen jij jouw hand om hem deed. je voelde langzaam iets in je broekzak schuiven. toen de meeting was afgelopen. keek je in je broekzak en er zat een briefje in, op het briefje stond:

hey, zullen we een keer wat afspreken?
hier men telnummer: 06-34569012

x Calum :)

vervolg?? laat het weten!

Michael Clifford (12 x uitgekomen)

Het is eindelijk zover je mag ze ontmoeten en ook nog met ze op de foto. je dag kan niet meer stuk! eenmaal aangekomen op de plek waar je moet zijn lieten jullie jullie pasjes zien en jullie mochten verder lopen naar de zaal waar de jongens eerst gingen zingen. ongeveer na een kwartier kwamen de jongens aan. je ogen dwaalde meteen af op Michael. hij was je favoriet. hij was altijd iemand die je aan het lachen maakte, alleen als je een foto zag kreeg je een warm gevoel van binnen. 'Hi, wij zijn 5 seconds of summer maar ik denk wel dat jullie dat weten' zei Ashton en er verliet een klein lachje uit je mond. 'We beginnen met Try Hard¨ zei Michael. dat was je lievelings lied. tijdens het lied zag je dat Michael soms naar je keek. Kan dit waar zijn dacht je bij je zelf. Michael facking Clifford kijkt me van top tot teen. je was helemaal in shok. toen ze een paar liedjes hadden gezongen was het tijd voor de ontmoeting. het was eindelijk jullie beurt. toen jullie binnen liepen flipte Lisa helemaal uit. 'omfg guys ik hou zoooo erg van jullie' maar jij hield het gellukig nog rustig. ' uhm.. ja hoi ik ben julie ' zei je rustig. Michael keek weer naar je. ' photo time! ' zei de cameraman. jij ging naast Michael staan, en je zag hoe MIchael op zen lip beet toen jij jouw hand om hem deed. je voelde langzaam iets in je broekzak schuiven. toen de meeting was afgelopen. keek je in je broekzak en er zat een briefje in, op het briefje stond:

hey, zullen we een keer wat afspreken?
hier men telnummer: 06-34569012

x Michael :)

vervolg?? laat het weten!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Bardugo

    Calum.. <'3 Vervolg!
    Daarbij heet ik nog echt Julie ook, haha.

    9 jaar geleden
  • MrsAllAmerican

    vervolg nu anders ga je dood!

    9 jaar geleden
  • Lexia

    Vervolg
    CALUM (try hard is ook mn favo liedje)

    9 jaar geleden
  • NadjaPayood

    Calummmmmm(H)

    9 jaar geleden
  • jasminahemmings

    VERVOLG!!!(lol)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?