Welke dino ben jij?

De titel zegt genoeg.

Mogelijke uitkomsten

T-Rex of Tyranosaurus Rex (92 x uitgekomen)

Jij bent een Tyrannosaurus Rex (dat betekent koning van de tiranhagedissen)

De T-Rex eet vlees, is enorm groot, wordt gevreest door iedereen en heeft achterpoten waarmee hij prooien met één trap kan doden. Hij heeft maar kleine voorpoten. Hij heeft kleine hersentjes en is niet zo slim.

Dat betekent voor jou: je bent niet erg slim en eet liever geen fruit en groenten, maar je bent dol op vlees. Je hebt sterke benen, maar zwakke armen en je bent waarschijnlijk groot voor je leeftijd.

Spinosaurus (20 x uitgekomen)

Jij bent een Spinosaurus (dat betekent doornenhagedis).

De Spinosaurus is de grootste vleesetende dinosaurus ooit (het heet wel een vleeseter, maar hij eet vis). Hij heeft een lange bek en een kam op zijn rug. Het is niet zeker waar die kam voor is. Misschien om warmte op te nemen, misschien om spinosaurussen van het andere geslacht aan te trekken.

Dat betekent voor jou: je houdt van vis. Mensen zijn snel bang voor je en je bent groot voor je leeftijd.

Velociraptor (82 x uitgekomen)

Jij bent een Velociraptor (dat betekent snelle rover).
(plaatje is niet in zijn natuurlijke omgeving :P)

Velociraptors zijn niet zo groot, maar wel heel snel. Ze leven en jagen in groepen. Ze eten vlees. Meestal vallen ze met zijn allen een prooi aan, door tegen ze op te springen en ze met hun klauwen te verwonden. Uiteindelijk sterft de prooi dan van bloedverlies en uitputting.

Dat betekent voor jou: je bent slim en snel. Je bent niet graag alleen en kan goed samenwerken. Je houdt van vlees, maar je wil wel altijd samen met anderen eten.

Diplodocus (18 x uitgekomen)

Jij bent een Diplodocus (dat betekent dubbele balk).

De Diplodocus is de langste dinosaurus waar een compleet skelet van is. Hij heeft een superlange nek en een superlange staart. Hij leeft in kuddes en eet planten.

Dat betekent voor jou: je bent heel groot en lang. Je eet graag groente en fruit. Je houdt van je vrienden en familie en bent niet graag alleen.

Triceratops (120 x uitgekomen)

Jij bent een Triceratops (dat betekent driehoorn-gezicht).

De Triceratops heeft drie hoorns, twee grote boven zijn ogen en een kleinere op zijn neus. Hij lijkt een beetje op een neushoorn. Hij eet planten. Meestal leven Triceratopsen niet in kuddes, maar soms ook wel.

Dat betekent voor jou: je bent sterk en niet snel bang. Je eet graag fruit en groente. Je bent liever alleen, maar je vindt het ook niet erg om bij anderen te zijn.

Stegosaurus (36 x uitgekomen)

Jij bent een Stegosaurus (dat betekent dakhagedis).

De Stegosaurus is een planteneter. Hij heeft twee rijen platen op zijn rug zitten. Op zijn staart zitten stekels. Hij kan niet zo goed planten kauwen, dus eet hij vooral mos en fruit en dingen waardoor hij beter kan verteren. Stegosaurussen leefden in groepen, met dieren van verschillende leeftijden. Dus oude, jonge en baby stegosaurussen leefden samen.

Dat betekent voor jou: je houdt van fruit. Je geeft veel om je familie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

 • GreenDragon

  Triceratops, cool!

  1 decennium geleden
 • Werewarg

  Velociraptor, is mijn lievelingsdier!
  Coole quiz ;)

  1 decennium geleden
 • Sepulchrum

  Eerst T-Rex, maar ik had misgeklikt... dus eigenlijk Triceratops.
  Leuke quiz :Y)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?