Welke griezel ben jij?

De titel zegt genoeg.

Mogelijke uitkomsten

Vampier (88 x uitgekomen)

Jij bent een vampier. Je drinkt bloed, hebt scherpe hoektanden, rode ogen en een bleke huid. Je bent sterk en snel en je blijft eeuwig leven, omdat je niet meer ouder wordt. Je kan vliegen en je kan in een vleermuis veranderen.

Weerwolf (75 x uitgekomen)

Jij bent een weerwolf. Meestal ben je gewoon een mens, maar met volle maan word je een wolf. Je weet dan niet wie je vrienden zijn en valt gewoon iedereen aan die op je pad komt. Als mens ben je gespierd en heb je wat meer haar dan andere mensen, verder zie je er normaal uit. Als wolf ben je een wolf, maar dan groter en sterker.

Frankenstein (25 x uitgekomen)

Jij bent het monster van Frankenstein. Je bent heel dom en lomp. Als je loopt heb je je armen voor je uitgestrekt als een zombie. Je kan niet goed praten, meestal maak je onduidelijke geluiden. Oh, en je bent groen.

Zombie (30 x uitgekomen)

Jij bent een zombie. Je bent een lopend lijk. Soms vallen je ledenmaten eraf, maar daar merk je niet veel van. Het liefst eet je hersenen van mensen. Als je loopt heb je je armen voor je uitgestoken (waarom weet ik niet, maar ja, je hersenen zijn ook al lang geleden verrot).

Yeti (88 x uitgekomen)

Jij bent een Yeti. Bijna niemand kent jou. Je leeft in het Himalaya-gebergte. Het is daar heel koud, dus heb je een warme, witte vacht. Doordat hij wit is, val je niet erg op in de sneeuw. (Volgens de film Monsters en co eet je ijsjes :D)

Mens (195 x uitgekomen)

Jij bent een mens. In een wereld vol met griezels overleef je het niet vaak...

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?