Wie ben jij van de goeieriken van Lord of the Rings?

Nou, de titel zegt genoeg.

:P

Mogelijke uitkomsten

Aragorn (57 x uitgekomen)

Jij bent Aragorn. Je beste vrienden zijn Gimli en Legolas. Je bent goed met zwaard en boog. Je bent een Doler, maar eigenlijk moet je koning van Gondor zijn. Je bent verliefd op Arwen, de dochter van Elrond.

Éomer (19 x uitgekomen)

Jij bent Éomer. Je bent de leider van de Rohirrim, en de neef van koning Théoden van Rohan. Je bent zijn opvolger, omdat zijn zoon dood is. Je geeft veel om je zus Éowyn. Je kan goed paardrijden.

Éowyn (22 x uitgekomen)

Jij bent Éowyn. Je bent de zus van Éomer en de nicht van koning Théoden van Rohan. Je bent verliefd op Aragorn, maar hij niet op jou. Je bent vaak verdrietig. Je geeft veel om je oom, en hij ziet jou als zijn dochter. Je bent heel stoer en dapper, je kan goed zwaardvechten.

Boromir (9 x uitgekomen)

Jij bent Boromir. Je bent de zoon van Denethor, de stadhouder van Gondor. Je bent de oudere broer van Faramir. Je bent heel groot en sterk, een echte krijger. Je wou eerst de Ring gebruiken om de oorlog te winnen, maar later werd je overtuigd dat dat geen slim plan was. Jammer genoeg ging je kort daarna dood :(

Faramir (8 x uitgekomen)

Jij bent Faramir, de jongere broer van Boromir. Je kijkt erg op naar je broer, omdat hij een hele goede krijger is. Jij kan ook goed vechten, maar je bent minder sterk dan Boromir, alleen wel slimmer. Later trouw je met Éowyn.

Gimli (16 x uitgekomen)

Jij bent Gimli. Je bent een dwerg. Je vecht met een bijl die bijna net zo groot is als jij. Je houdt van vechten en je kan het ook heel goed. Je beste vriend is Legolas, maar verder kan je niet zo goed met elfen overweg.

Legolas (114 x uitgekomen)

Jij bent Legolas. Je bent een elf. Je hebt supergoede ogen en je bent heel goed met pijl en boog. Je bent de beste vriend van Gimli, maar met andere dwergen kan je niet zo goed overweg.

Frodo (9 x uitgekomen)

Jij bent Frodo. Je bent de beste vriend van Sam. Jij hebt een grote taak: je moet de Ring in de Doemberg gooien. Je bent dapper en aardig.

Gandalf (59 x uitgekomen)

Jij bent Gandalf, de witte tovenaar. In het begin ben je nog Gandalf de Grijze, maar later word je dus de Witte. Je bent erg wijs en machtig. Je kan ook goed met een zwaard vechten, maar beter met magie.

Merry (25 x uitgekomen)

Jij bent Merry. Je bent onafscheidelijk van je beste vriend, Pippin, waarmee je bent opgegroeid. Je wordt ook goede vrienden met Éowyn, en je helpt haar met het doden van de Tovenaarkoning. Je helpt Pippin vaak uit de problemen (waar hij vaak in terecht komt doordat hij zo nieuwsgierig is). Je volledige naam is Meriadoc Brandybuck.

Pippin (48 x uitgekomen)

Jij bent Pippin. Je bent een erg nieuwsgierige hobbit. Je bent onafscheidelijk van je beste vriend, Merry, waarmee je bent opgegroeid. Je wordt een Wachter van de Citadel van Minas Tirith, in dienst van heer Denethor. Jij en Merry zorgden er ook voor dat de enten Isengard aanvielen, waardoor Saruman werd verslagen. Je volledige naam is Peregrin Took.

Sam (7 x uitgekomen)

Jij bent Sam, de beste vriend van Frodo. Je geeft heel erg veel om hem. Eigenlijk ben je zijn tuinman. Je doet alles om Frodo te helpen. Je volledige naam is Samwise Gamgee.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?