Wie ben jij van de slechteriken van Lord of the Rings?

Nou, de titel zegt genoeg ;)

Mogelijke uitkomsten

Balrog (32 x uitgekomen)

Jij bent Balrog. Je hebt vuur op je lichaam en je hebt een vuurzweep en vuurzwaard. Je vermoordt iedereen die je tegen komt. Je kan niet vliegen, maar wel even zweven. Je bent heel erg groot. Je woont in de diepste gangen van Moria. In deel 1 van Lord of the Rings vecht je met Gandalf.

Ork (22 x uitgekomen)

Jij bent een ork. Je bent heel dom en je eet graag mensenvlees, maar dierenvlees lust je ook. Je bent heel lelijk. Je werkt voor Sauron. Je kan niet goed tegen de zon.

Uruk Hai (10 x uitgekomen)

Jij bent een Uruk Hai. Je bent een soort ork, maar dan sterker, slimmer, en je kan goed tegen de zon. Saruman heeft orks gemuteerd zodat ze Uruk Hai werden. Je werkt dus voor Saruman.

Trol (13 x uitgekomen)

Jij bent een trol. Je bent groot, dom en lomp. Je bent wel heel sterk. Je eet graag mensen.

Warg (29 x uitgekomen)

Jij bent een warg. Dat is een soort wolf, maar dan veel groter en sterker. Ze kunnen ook praten, in hun eigen taal. Orks en Uruk Hai gebruiken soms wargs als rijdier, want ze zijn veel sneller en sterker dan paarden. Hun grootste angst is vuur.

Nazgūl (112 x uitgekomen)

Jij bent een nazgûl, oftewel ringgeest. Je hebt geen lichaam. Je werkt voor Sauron. Ooit was je een mens, maar je werd betoverd door een ring. Je zoekt naar de Ring, in opdracht van Sauron. Soms rijd je op een zwart paard, en soms op een vreemd wezen dat kan vliegen.
Je bent altijd gehuld in een zwarte mantel.

Tovenaarkoning (5 x uitgekomen)

Jij bent de Tovenaarkoning van Angmar. Je bent de leider van de ringgeesten. Je bent zelf ook een ringgeest. Men zegt dat geen man jou kan doden.

Saruman (93 x uitgekomen)

Jij bent Saruman. Je woont in Isengard. Je was eerst de Witte Tovenaar, maar je bent overgelopen naar Saurons kant. Je bent de baas van de Uruk Hai. Je bent sluw en machtig. Je praat met Sauron via een palantir.

Sauron (24 x uitgekomen)

Jij bent Sauron. Je wil de wereld overheersen. Je probeert de Ring te krijgen, want dan word je weer net zo sterk als eerst; je bent nu namelijk alleen nog maar een groot oog in de Barad-Dur. Niet dat je geen macht hebt, hoor; je kan altijd nog Duistere Magie gebruiken. Je hebt een groot leger van orks, Uruk Hai, trollen en mensen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

 • QWERTYUIOP00

  The witch kingggg!!

  8 jaar geleden
 • LoveLockhart

  Kudo! Zeker en vast

  8 jaar geleden
 • LoveLockhart

  Saronannnnnn!!!! Die is zo cool!:p

  8 jaar geleden
 • WeeabooTrash

  trol XD hoopte eigenlijk dat ik de Nazgûl was maar ben dus een trol haha XD

  8 jaar geleden
 • Aragorn1

  Nazgúl

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?