• Vijf meiden, met ieder een eigen verhaal.
    Vijf meiden, met ieder een eigen verleden.
    Vijf meiden, met ieder een eigen moord..

    Dit is een verhaal over vijf meiden, die elkaar ontmoeten in de gevangenis, ze krijgen een hechte vriendschap, en besluiten te ontsnappen voor hun eigen vrijheid.
    Hoe zal dit verlopen?
    Een verhaal met haat, vriendschap en bedrog..


    Ik zoek nog vijf moordmeiden

    Foto:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Gezins situatie:
    karakter omschrijving:
    Uiterlijke omschrijving:
    Verleden:
    schuldig/onschuldig:
    Moord*:


    (*eventueel: Wat voor moord, wat voor wapen, wie ze vermoord heeft. ze kan natuurlijk ook onschuldig vast zitten)

    Foto: Op de foto: Lucy hale.
    Volledige naam: Joselyn Strycker.
    Leeftijd: 17
    Gezins situatie: Joselyn haar ouders zijn toen ze nog jong was gescheiden dus weet ze niet beter dan dat ze niet samen zijn. Ze heeft geen broers of zussen en is erg opzichzelf. Haar vader is advocaat en haar moeder werkt als mondhygieniste. haar familie is rijk maar dat maakt Joselyn nog niet verwend. Wel krijgt ze altijd alles wat ze wilt.
    karakter omschrijving: Joselyn is een behoorlijk verlegen meisje met een passie voor muziek. Ze speelt sind haar 9e klassiek piano. Soms zit ze uren alleen op haar kamer te spelen. Ze heeft natuurlijk wel vrienden waar ze mee omgaat alleen vind ze het moeilijk die te maken. Ze kan nogal koppig en naif zijn maar is wel volkome eerlijk. Ze geeft haar mening ookal kan die soms wat pijnlijk zijn. Ze brengt hem wel zo aardig mogelijk.
    Uiterlijke omschrijving: Joselyn heeft bruin haar en grote bruine ogen. Ze is 1.76 lang en heeft een normaal gekleurde huid. Rond haar neus heeft ze een paar kleine sproetjes die je bijna niet ziet behalve als je heel dichtbij komt wat niet vaak gebeurd.
    Verleden: Joselyn haar oudere broer Alex overleed bij een auto ongeluk. Joselyn was ook in de auto maar overleefde het. hierdoor voelt ze zich heel erg schuldig dat zij het wel overleefde. Haar broer was 18 toen hij overleed en Joselyn was 15. nu Joselyn bijna 18 is vind ze dit heel eng. Want dan zou ze even oud als haar broer zijn en het jaar daarna zou ze ouder zijn.
    schuldig/onschuldig: Onschuldig.
    Moord*: Joselyn heeft een relatie gehad met Steven voor 1 jaar. Maar op een avond vond de politie hem dood in zijn kamer. Omdat er DNA van josleyn gevonden was op het lijk hebben ze haar de schuld gegeven, de echte dader hebben ze nooit kunnen vinden. Ze vonden haar DNA omdat ze die dag bij hem was en een uur voor de moord weg ging. Waarom Steven vermoord is weet ze ook niet maar wat ze wel weet is dat als ze vrij komt dan gaat ze de echte dader vinden.

    meld je als je begint en als je mijn persoon gebruikt?

    Foto:


    Volledige naam: Carmen Elizabeth Maria Cortez
    Leeftijd: 19
    Gezins situatie: slecht, haar ouders zijn voor hun werk bijna altijd weg van huis, haar broertje zit net als haar in de gevangenis en haar tweelingzus geeft geen zak om haar.
    karakter omschrijving: een lief meisje waar mensen nooit van dachten dat ze iemand kwaad zou doen.
    Uiterlijke omschrijving: Bruin haar met groene ogen, altijd in de mode gekleed en tip top verzorgd
    Verleden: Haar ouders hadden altijd al een drukke baan, waat ze nog steeds niet van weet wat het is. Ze moest in haar eentje voor haar broertje zorgen omdat haar tweelingzus altijd ergens anders was.
    schuldig/onschuldig: onschuldig
    Moord*: Ze word verdacht van de moord op het ex vriendje van haar zus. aangezien haar zus en zij precies op elkaar lijken is er geen duidelijk beeld wie het heeft gedaan en is carmen en maar uit gepikt terwijl het juist haar zus is die is gevlucht.


    "Longbottom, if brains were gold, you'd be poorer than Weasley, and that's saying something." - Draco Malfoy

    Foto:


    Volledige naam: Meadow Sohws
    Leeftijd:17
    Gezins situatie: Slecht, ze had met iedereen altijd ruzie
    karakter omschrijving: Meadow is een aardig meisje, teminste tegen de mensen die zei aardig vind. Ze haat een hele hoop mensen, ze is kalm en intelligent maar snel bitchy en begint snel te vechten, ze is snel van begrip en moeilijk kapot te krijgen.
    Uiterlijke omschrijving: Meadow heeft halflang donkerbruin haar en donkerbruine ogen ze is slank en fijn gebouwd ze is 1.57 en dus best wel klein, ze is erg licht en bleek. Ze kijkt altijd heel strijdlustig uit haar ogen.
    Verleden: Ze is opgegroeid als een na jongste van 5. Dat was moeilijk om op te boksen tegen haar 3 oudere broers. Dus ze leerden zichzelf alle mogelijke vechtsporten en trainde zichzelf in kracht en snelheid. Haar ouders waren altijd meer bezig met haar broers en haar kleine zusje. Daardoor werd Meadow erg zelfstandig en ging ze om met de verkeerde mensen. Op haar 13de was ze betrokken bij een winkeldiefstal in een dure kledingwinkel en op haar 14de liep een rockconcert door haar af in een grote vechtpartij. Op haar 15de moest ze van haar ouders naar een psycholoog maar dat hielp niks ze bleef geschorst worden van school wegens wangedrag. op haar 16de heeft ze een keer iemand neer geslagen die toen 3 weken in coma heeft gelegen, ze is al veel met de politie in aanraking geweest
    schuldig/onschuldig: Schuldig
    Moord*: Populairste meisje van school Romy, de ruzie liep zo erg uit de hand dat Meadow de nek van Romy had doorgesneden met een zakmes.

    [ bericht aangepast op 17 mei 2011 - 16:43 ]

    Foto:


    Volledige naam: Marell Millitio
    Leeftijd: 20
    Gezins situatie: Ze is altijd de jongste geweest in de familie, kreeg altijd de kleding van haar oudere zus, omdat haar ouders niet genoeg geld hadden. Ze is op haar vijftiende weggelopen en bij haar vriendje gaan wonen, die toen achttien was.
    Karakter omschrijving: Marell ziet er hartstikke mooi uit, alsof ze niks doet, maar schijn bedriegt. Ze kent geen spijt, geen gevoelens. Ze wordt snel boos en kan dan veel wraak nemen. Ze neemt ook vaak graag de leiding, maar luistert aandachtig naar anderen
    Uiterlijke omschrijving: Ze heeft lang blond haar dat tot ver over haar schouders hangt. Haar ogen zijn donkergroen, zoals mensen nog nooit ogen hebben gezien. Haar neus, perfect. Haar bovenlip trekt altijd iets omhoog, tot haar grootste ergernis. Als ze lacht, komen er twee, mooie, witte, rechte, rijen tanden tevoorschijn. Haar lichaam is perfect. Ze is zo'n 1,73 meter lang.
    Haar kledingstijl is gewoon. Altijd met de mode mee, maar in de zomer draagt ze altijd effen jurkjes met mooie hakken of sandaaltjes eronder. Ook draagt ze vaak korte shortjes met een topje. Ze draagt nauwelijks make-up, omdat ze van nature al beeldschoon is. Ze draagt alleen mascara.
    Verleden: Haar verleden is heel moeilijk geweest. Ze liep dus op haar vijftiende weg van haar ouders en vier oudere zussen, naar haar vriendje. Daar is ze zo lang gebleven.
    schuldig/onschuldig: Schuldig
    Moord: Haar vriendje, ze kon er niet meer tegen, toen ze elke dag thuis kwam, en er stond een auto van een of andere blonde slet voor de deur. Ze kon er niet meer tegen dat ze de spermavlekken in het beddengoed zag toen ze het ging wassen. 's Nachts pakte ze een bus haarlak en een aansteker en verbrandde Brian -haar vriendje- levend.

    [ bericht aangepast op 17 mei 2011 - 17:22 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Volledige naam: Leen Katherine Sencilla
    Bijnaam: Katy
    Leeftijd: 19
    Gezinssituatie: Moeder en vader die hun best doen voor gezelligheid in huis te zorgen, oudere broer die aan de drugs verslaafd is geraakt door verkeerde vrienden maar die behalve dat niets verkeerd doet. Familie heeft het gezin verstoten wegens de drugsproblemen van Leens broer. Redelijk arm gezin
    Karakter omschrijving: Leen is een nogal verlegen meisje, en wordt al jaren gepest, zowel op school als in de straat. Enkel op internet heeft ze vrienden. Ze is altijd rustig en beleefd, en doet geen vlieg kwaad.
    hobby's: lezen (ze kan uren lezen en vergeet alles om haar heen), piano, dansen, paardrijden, zingen (het enige waarin ze niet overweg kan met haar ouders en broer, die altijd zeggen dat ze vals zingt. Van anderen hoort ze dat ze wél mooi kan zingen. Dat is zowat het enige compliment dat ze ooit heeft gekregen van haar klasgenoten)
    Uiterlijke omschrijving: lang bruin haar, slank, sexy, draagt graag rokjes en jurkjes
    Verleden: Leens broer had zware schulden bij een van zijn "vrienden", die bovendien een hoop vijanden had. die "vriend" heeft een van zijn vijanden gedood en er voor gezorgd dat alle bewijzen naar Leen en haar broer wezen. Leens broer is ook opgepakt en zit verplicht in een afkickkliniek. De reden dat Leen ook verdacht is gemaakt, is omdat ze weigerde zich te prostitueren om de schulden van haar broer af te betalen.
    Onschuldig
    "Moord": een jongen is vergiftigd, in een zak gestopt en in het kanaal gedumpt. DNA-materiaal gevonden in de koffer van de auto van Leens broer, DNA-materiaal van Leen en broer op het lijk gevonden, geen alibi (ze waren samen op stap, "vriend" mocht auto even lenen), vergif gevonden in de wagen en op Leens kamer (gelijkvloers)


    Ik hoop dat je er iets mee kan :)

    [ bericht aangepast op 17 mei 2011 - 16:50 ]


    Niemand is dom, mensen zijn gewoon goed in andere dingen

    Ik ga invullen (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Foto:Klik
    Volledige naam: Victoria Elizabeth Hall
    Leeftijd: 23
    Gezins situatie: Beide ouders leven niet meer. Ze heeft geen broers of zussen. Haar moeders familie heeft haar totaal aan de kant geschoven en haar vaders familie heeft ze nooit gekent.
    Karakter omschrijving: Ze is een eerlijk en rechtvaardig persoon. Ze heeft nooit iemand bijzonderder gevonden dan een ander. Ze is afstandelijk en houdt er niet van over haarzelf te praten, alles wat je zegt kan immers tegen je gebruikt worden. Ze doet haar best zo weinig mogelijk van haar emoties te verraden. En ze is niet bang om voor haarzelf op te komen.
    Ze mag dan wel iemand vermoord hebben, maar voor de rest kan ze echt geen vlieg kwaad doen, al lijkt dat wel zo.
    Uiterlijke omschrijving: Lang licht rood haar tot haar onderrug. Haar ogen zijn donkerder blauw dan je normaal ziet en haar gezicht zorgt er vaak voor dat mensen haar ouder schatten.
    Ze is 1.74 en slank gebouwd, maar een ontzettend sterke vrouw.
    Verleden: Haar vader is vermoord door een andere drugsdealer toen ze 9 was, tot die tijd hadden Victoria's moeder nooit geweten dat hij op het slechte pad zat. Victoria's moeder is omgekomen in een vliegtuigcrash toen ze 13 was.
    De familie van haar moeder wilde niks te maken hebben met de dochter van een drugsdealer en de familie van haar vader is nooit achterhaald waardoor ze in een weeshuis moest. Daar werd ze misbruikt een van de werknemers. Ze vertelde het, maar niemand geloofde haar, omdat de man zo vreselijk aardig was.
    Toen ze achttien werd en op haarzelf ging wonen, zwoor ze de man dat hij zou boeten.
    schuldig/onschuldig: Schuldig
    Moord*: Ze zit voor de moord op Marcus Brown, de werknemer die haar misbruikte.
    Ze drogeerde hem in een kroeg en volgde hem naar huis. Ze wachtte tot hij out ging en bond hem vast aan zijn bed.
    Toen hij wakker werd martelde ze hem en heeft hem uiteindelijk levend verbrand. Ze bleef kijken hoe het vuur aan zijn lichaam likte en hij worstelde tegen het vuur. Toen het te gevaarlijk werd door het vuur om te blijven is ze doot het raam geklommen. Daar is ze meteen gepakt doordat de politie al gewaarschuwd was vanwege de brand.

    [ bericht aangepast op 17 mei 2011 - 17:17 ]


    #WWED - What Would Emma Do?

    Foto:


    Volledige naam: Cher Jovanovic
    Leeftijd:21
    Gezins situatie: Cher is opgegroeid in Servië alleen met haar moeder en kaar klein broertje, James. Haar vader heeft haar moeder, Marie, laten zitten toen hij hoorde dat ze zwanger was, maar dat het niet van hem kwam. Later braken er in Servië oorlogen uit en zijn ze gevlucht naar *stad waar het verhaal afspeelt* waar haar moeder een nieuwe vriend leerde kennen en ze nu nog een kindje verwachten.
    karakter omschrijving: Cher heeft een heel opvliegend karakter. Ze zal altijd een weer antwoord geven en kan snel boos worden op mensen zonder redenen. Cher heeft dagen waar ze een vreselijk slecht humeur heeft en dan laat je haar beter met rust. Cher heeft het moeilijk met haar gevoelens te uiten en je zal haar daardoor ook dus nooit zien huilen of depri zijn. Cher is heel koppig en zal met iedereen blijven discusieren tot ze gelijk krijgt of je nu de paus bent of een zwerver ze wilt gelijk krijgen. Ze deinst niet achteruit voor een uitdaging en zal altijd elke weddenschap aannemen en ze is een hele slechte verliezer. Ze is ook niet bang om een keer te veel te drinken of met iemand in bed te belandden.
    Uiterlijke omschrijving: Cher heeft een beetje een excentrieke uitstraling. Ze heeft lang, bruine krullen die tot net onder haar borst rijken., soms laat ze ze los of soms steek ze ze op. Ze houdt er van om er zo’n doek in te wikkelen. Ze heeft zeer volle wimpers want mensen denken vaak dat ze vals zijn, maar ze zijn heel erg echt. Haar lippen zijn mooi vol en daar doet ze altijd felroze of felrode lippenstift op. Haar wenkbrauwen zijn altijd perfect geëpileerd. Op haar huid vind je altijd een grove laag foundation. Cher is klein van gestalte, 1m65 en is ook redelijk mager. Van kledij is ze heel modieus, maar ook extravagant.
    Verleden: Cher is in haar verleden vaak in contact gekomen met drugs. Omdat ze is gemigreerd sprak ze de taal niet en was ze anders. Ze werd helemaal gepest in het stadje en daardoor begon ze zichzelf te snijden. Ze heeft ook anorexia gehad en verschillende zelfmoordpogingen ondergaan. Nu spreekt ze de taal wel.
    schuldig/onschuldig: Schuldig
    Moord*: Op een dag kwam ze een van haar pestkoppen van op de middelbare school terug tegen in de stad. Hij begon onmiddellijk met haar weer te lachen en nu dat Cher sterker is, heeft ze altijd een mes bij. Ze vond dat het tijd voor wraak was en met het mes viel ze de jongen bewust aan. Hij overleed onmiddellijk.


    all I want is the taste that your lips allow

    Mijne is trouwens aangepast


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John