• Chris staat bekend als de beste skater van Atlanta. Justin Bieber zoekt voor zijn nieuwe clip een paar goede skaters en vraagt Chris. Tijdens het opnemen word Justin verlieft op Chris, maar Justin begint er daar door aan te twijfelen of hij echt geen homo is. Het enige wat Justin niet weet is dat Chris een meisje is, en het nichtje van Taylot Swift, zijn tijdelijke nieuwe voorprogramma.


    Oke, ik heb nog een paar rollen nodig.

    Skaters:

    Beste vriend Chris:

    Beste vriendin Chris:

    wat je moet invullen:

    rol:
    Naam:
    leeftijd:
    Uiterlijk(Foto+Beschrijving):
    Hobby's:
    Karakter:
    Extra:

    ik kies niet de eerste maar de beste. Mag meerdere rollen invullen

    [ bericht aangepast op 11 mei 2011 - 14:14 ]


    "Longbottom, if brains were gold, you'd be poorer than Weasley, and that's saying something." - Draco Malfoy

    rol: Skater en beste vriend.
    Naam: Daniel Gryfter
    leeftijd: 16
    Uiterlijk(Foto+Beschrijving): foto

    Daniel heeft blond haar en groen bruinige ogen. Hij is 1.88 lang en heeft een normaal gekleurde huid. Hij heeft rechte witte tanden die hij te danken heeft een 2 jaar beugel. Daniel is zeker een knappe jongen en blijft daarom nooit onopgemerkt bij de meiden.

    Hobby's: Skaten, muziek maken (piano en gitaar), chillen met wat vrienden, wake-boarden.

    Karakter: Daniel is ontzettend sociaal en sportief. Hij is de gangmaker op feestjes en kan met bijna iedereen goed opschieten. Hij heeft altijd zijn antwoord klaar en is bereid alles voor zijn geliefde te doen. Verder kan hij nogal koppig en naíf zijn.

    Extra: Niks..

    Maar een iemand? Ik heb er wel meer nodig hoor, anders kan ik niet beginnen


    "Longbottom, if brains were gold, you'd be poorer than Weasley, and that's saying something." - Draco Malfoy

    Mag ik meerdere invullen (A)?

    -Beste vriendin Chris
    -Jade Dilek
    -16
    -1.65. Zwart lang haar. Blanke huid met een tint. Dun. Zwarte ogen die in het midden veranderen in bruin.
    -Zingen, dansen. Verhalen schrijven.
    Lief en behulpzaam. Kan soms een bitch zijn. Houd veel van de duister en mensen zien der als emo maar is ze niet. Begrijpt iedereens gevoel.
    Extra:
    Kan met iedereen om weg. Gaat heel snel met alleen de populaire kids om, maar kan ok met de nerds om en boeit haar niet wat andere mensen van haar denken. Ze heeft haar eige stijl en de mode van nu gecombineerd en heeft altijd iets leuks aan en krijgt ook altijd complimentjes over der kleding. Heeft vaak ruzie met moeder, vader kent ze niet. Houd heel erg veel om te zingen en luistert ook elke dag 24/7 naar muziek.

    rol: Beste vriendin Chris.

    Naam: Camille Capture

    leeftijd: 16

    Uiterlijk(Foto+Beschrijving): foto: Lucy hale

    Camille ziet eruit als een typisch echt meisje meisje. Ze heeft mooi lang haar en draagt graag jurkjes of rokjes. Ook loopt ze graag op hoge hakken of elegante slippertjes. Alleen tijdens gym draagt ze gympen en een jogging broek. Ze draagt niet veel make-up alleen een beetje mascara met lipgloss. Camille heeft mooie rechte tanden die ze te danken heeft aan 2 jaar beugel. Verer is haal lach oprecht en erg wit doordat ze soms een beetje te lang haar tanden poetst.

    Hobby's: camille is gek op mode dus ontwerpt ze ook een deel van haar eigen kleren. Ze ontwerpt het en maakt het daarna met de hand en naaimachine. Verder is ze gek op tekenen. Niet alleen van kleren maar ook van portretten.

    Karakter:je zou denken dat zij en Chris niet bij elkaar zouden passen maar dat doen ze juist wel. Ze vullen elkaar perfect aan zo heeft Camille een goed gevoel voor mode en geeft wijs advies terwijl Chris haar helpt over haar schoonmaak verslaving en keurigheid heen te helpen. Camille is vrij verlegen en staat meestal wat meer op de achtergrond. Dit vind ze niet erg. Ze kan wat koppig zijn en soms naíf. Ze geeft veel om haar vrienden en familie en wilt iets goed doen in de wereld.

    Extra: Niks.

    rol: Skater
    Naam: Lise Lucter
    leeftijd: 16
    Uiterlijk(Foto+Beschrijving): foto 1
    foto 2 persoon op foto: Taylor Momsen.

    Lise heeft blond haar en blauw groene ogen. Ze heeft een vrij lichte huid en heeft een klein beetje een wipneusje. Rond die neus heeft ze een paar kleine on opvallende sproetjes die je eigenlijk alleen in de zomer ziet. Ze draagt niet erg veel make-up ze draagt mascara met soms rode lippenstift.

    Hobby's: Lise houd van fotografie en heeft daarom ook altijd een fotocamera bij zich. Verder houd ze van sporten zoals onderandere skaten.

    Karakter: Lise is een levenslustig meisje die met iedereen goed overweg kan. Ze is het zonnetje in huis en heeft een positieve blik naar de wereld. ze ziet bij iedereen wel iets goeds ookal kunnen andere dat niet kunnen zien. Ze is een doorzetter, en een goede inzet.

    Extra: Niks :D


    We Keep It Going, No One Will Tear Us Down

    rol: Beste vriendin & Skater
    Naam: Megan Hollister
    leeftijd: 16
    Uiterlijk(Foto+Beschrijving): Foto Megan heeft van nature rood haar, bleke huid en bruine ogen. Ze heeft bijna altijd haar pet op, waardoor ze nog wel is van achter op een jongen kan lijken, omdat ze dan meestal ook haar lange haren er onder verstopt :]
    Hobby's: Skaten, shoppen, dansen. windsurfen
    Karakter: Megan is een stoere, hoewel ze vanbinnen nog wel is onzeker kan zijn. Ze kan heel goed skaten en windsurfen, maar houd er ook van om gewoon gezellig een shop middag te hebben met haar vriendinnen.
    Extra: Ze is ooit aangevallen door een ezel, en vind ze nu dood eng. Ze heeft er ook een litteken onder haar rechter oor aan over gehouden.


    The spaces between your fingers are created so, that another's can fill them