• May Johnsen en Theo Walcott zijn al ongeveer 2 jaar onafscheidelijk. Ze hadden net samen een huisje gekocht, toen alles veranderde. Theo was amper thuis. Hij ging altijd trainen of andere dingen doen in verband met voetbal en als hij thuis was was er altijd ruzie. De twee worden langzaam gek van alle ruzie's, maar zonder elkaar zouden de twee nooit kunnen..

    De voorlopige titel is angry words, maar het kan nog veranderen (:
    -Bf - Voor Nicklas.
    - Arsenal Wags's (:


    Invulgeval:
    rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Uiterlijk: -Alleen foto is goed-
    Karakter: Kort, maar bondig (:
    Hobby's:
    Relatie:
    Extra.

    [ bericht aangepast op 3 april 2011 - 14:30 ]


    The best things in life aren't things.

    BF en Nicklas is mijn!


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    rol: Beste vriendin May en vriendin Nicklas Bendtner.
    Naam: Lauren Nia.
    Achternaam: Ramsey.
    Uiterlijk:


    Karakter: Eigenwijs, zegt wat ze denkt, af en toe asociaal, maar ook weer sociaal. Grote mond als het haar niet uitstaat, een echte bitch als iemand anders met Nick zit te flirten maar voor de rest is Lauren een hartstikke lief persoon.
    Hobby's: Lauren gaat graag mee met haar broer, Aaron Ramsey, mee naar het Emirates Stadium en moedigt daar haar broer aan. Ook houd ze van party machen en gaat ze elke zaterdag avond uit en schreeuwt, zingt, en zuipt erop los. Lauren is goed in kunst, ze tekent meestal dingen na, en is nu bezig om haar broer na te tekenen op het veld.
    Relatie: Lauren leerde Nicklas kennen via haar broer. Lauren mocht een keer mee trainen omdat ze de sportschool geen flikker aan vond dus vond Aaron het wel een goed idee dat Lauren mee mocht trainen. Ze ging naast Aaron hardlopen, en in tussen tijd rende Nicklas naast haar. Ze kregen ruzie om de stomste dingen en Lauren liet Nicklas toen tackelen langs de zijlijn. Zo ging het al dagen, tot dat op een avond, Lauren naar het emirates ging om daar te tekenen en Nicklas zag trainen. Stiekem tekende ze hem na, en zo leerde ze de betere kant van hem kennen, en hij die van haar. Ze zijn nu een halfjaar samen en Aaron vind het nog steeds een beetje wennen dat zijn zusje van "zijn" zusje naar een echte WAG.
    Extra. Lauren rijd motor, en ze heeft een kleine tattoo op haar pols met "Aaron" erop en op haar andere "Nicklas."


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik vul straks op school Cesc in:9~


    ~

    rol:Vriendin Cesc Fàbregas
    Naam:Luena Maria
    Achternaam:Fuentes
    Uiterlijk:


    Karakter: Luena is een lief en hardwerkend meisje die altijd voor anderen klaar staat. Ze is absoluut niet op haar mondje gevallen en heeft duidelijk een eigen menig die ze ook zeker met anderen deelt.Ze ziet er misschien wat arrogant uit maar dat is ze totaal niet.
    Hobby's:Luena houd van fotograveren. Ze maakt daarom ook sinds kort foto's voor de website van Arsenal. Luena heeft zolang Cesc en zij al samen zijn een prachtig fotoalbum gemaakt wat alleen maar meer uitbreid. Ze heeft pas geleden de fotobewerkingscursus afgerond waardoor ze nu nog meer met foto's kan. Cesc vind dat ze hier iets mee moet doen, maar Luena is er nog niet helemaal zeker van. Ze is ook gek op bloemen en wil misschien ook zelf wel een bloemenwinkel beginnen.
    Relatie:Luena en Cesc hebben elkaar ontmoet op het strand in hun thuisland Spanje. Hij was met zijn maten aan het voetballen alleen schopte de bal per ongeluk tegen Luena aan. Ze hadden meteen een klik en ging samen die avond iets drinken. Na een paar dagen durfden ze eindelijk hun gevoelens te uiten en kregen een relatie. Het was meteen serieus en ze wisten zeker dat ze in elkaar de ware hadden gevonden. Luena is met Cesc terug gegaan naar Engeland waar ze nu al 3 jaar samen wonen. Cesc en Luena hebben besloten op hun 25ste te gaan trouwen. En inmiddels is Luena zwanger van hun 1e kindje. Ze heeft het Cesc nog niet verteld en wacht eigenlijk op het juiste moment.
    Extra.Luena en Cesc dragen beide een ketting met 2 hartjes en daarin elkaars naam.

    [ bericht aangepast op 4 april 2011 - 10:24 ]


    ~

    Mag ik Jack ook nog invullen? _O_


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Invulgeval:
    rol:vriendin Denílson Pereira Neves
    Naam:Victória Larissa
    Achternaam: Cachorra da Selva
    Uiterlijk: Victória
    Karakter: Charlotte is een echt feestbeest. Charlotte weet precies waarneer ze te ver gaat en kan prima haar grenzen stellen. Je zal niet snel ruzie met haar hebben. Charlotte is niet echt een gevoelig mens. Het maakt haar niet zo heel veel uit wat je van haar vindt. Charlotte is een nieuwsgierig meisje (tot irritatie van de anderen). Ze zegt precies wat ze vind, ook dat is niet heel handig. Als je Charlottes mening vraagt zal ze altijd eerlijk antwoorden, hoe hard de waarheid ook is.
    Hobby's: Charlotte is een model. Ze is daar dan ook veel mee bezig. Ze is een sportief type. Ze doet aan fitness, hardlopen, voetballen en zwemmen.
    Relatie: Denílson kent Victória uit Brazilië. Victória was zijn buurmeisje in São Paulo. Ze is eigenlijk zijn jeugdliefde. Als kleuters hadden ze als ‘iets’. Victória was 8 toen ze verhuisde naar Argentinië. Na 10 jaar zijn ze elkaar weer tegen het lijf gelopen in Engeland toe Victória daar op vakantie was. Denílson en Victória kwamen erachter dat de kleuterliefde echt liefde was en ze zijn nu 3 jaar samen. Ze hebben een huisje in São Paulo en Engeland. Victória en Denílson willen graag een kindje.
    Extra: Charlotte heeft over de hele wereld gewoond. In Brazilië, Argentinië, Australië (komt haar moeder vandaan. Vandaar haar Australische naam), New York, Engeland, Rusland, Italië en China. Charlotte spreekt dus heel veel talen en past zich makkelijk aan. Ze heeft zich altijd eenzaam gevoeld omdat ze in de meeste landen maar 1 à 2 jaar woonden en bijna geen vrienden had. Charlotte is altijd het best op haar plaats geweest in Brazilië. Nog steeds heeft ze moeite met vrienden maken.


    You don't know what you got until is gone

    Bleeeik, ik wou Cescy nog eens invullen, is hij al ingevult :(


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Nicklas schreef:
    Mag ik Jack ook nog invullen? _O_

    Jij moet Jack invullen :'D


    The best things in life aren't things.

    rol: Vriendin Jack Wilshere.
    Naam: Noa Rosalie.
    Achternaam: Berry.
    Uiterlijk:


    Karakter: Noa is een typisch meisjes meisje. Ze is altijd positief ingesteld, heeft een netjes accent, vloekt en scheld niet graag, en is soms wel een tikkeltje arrogant.
    Hobby's: Noa maakt graag buitenritten met haar eigen paard die bij de manege staat. Als Noa en Jack samen gaan wonen komt er een stal bij Jacks huis alleen nu wonen ze nog tijdelijk apart. Noa neemt Jack ook vaak mee uitrijden in het bos die dat altijd nogal beangstigend vind, en dat doet Jack ook bij Noa, dan neemt hij haar mee naar de trainingen.
    Relatie: Noa leerde Jack kennen in een dierenasiel. Ze wouden allebei een hond en wat ze niet wisten is dat hun honden verliefd op elkaar zijn en naar elkaar toe renden. Zo leerden ze elkaar kennen en ze besloten om met de honden het bos in te gaan waar ze positief en met beginnende gevoelens uit kwamen.
    Extra: Noa is vroeger geslagen geweest door haar dronken vader en is nu nog steeds heel erg schrikachtig.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus