• Bowien Mcara gaat samen met haar tweeling zus Bodien naar Hogwarts om meer te leren over hoe hun ouders leefden, ze waren overleden toen de zusjes drie jaar waren. Tegenwoordig wonen ze bij een dreuzelfamilie die wel van het bestaan van tovernaars afweten. De meisjes worden van elkaar gescheiden, Bowien wordt ingedeeld bij Gryffindor en Bodien bij Slytherinn. Voor de meisjes geen probleem maar voor hun vrienden wel, ze gaan minder met elkaar om en maken precies hun eigen vrienden. Bodien heeft algauw veel sjans met Draco terwijl Bowien zonder enige flirt bij Gryffindor zit, Bowien vindt het vervelend dat Bodien keer op keer sjans heeft en ze maakt een wisseldrankje. Het zou niet nodig zijn als je naar hun uiterlijk zou kijken, maar ze hebben toch wel verschillen. Perongeluk is er wat verkeerd gegaan in het drankje en blijft Bowien langer Bodien als verwacht, haar kans om Draco van Bodien af te halen of om zelf verliefd te worden op een jongen uit Gryffindor?


    Gezocht
    Vriendinnen van Bowien
    xdesire - Eurydice - Primavera - Diaphanous
    Vriendinnen van Bodien
    Een meisje die geen kant weet te kiezen
    zelf verzonnen rol?

    Invullen
    rol:
    voornaam:
    achternaam:
    doopnaam:
    bloedstatus:
    leeftijd:
    karakter:
    uiterlijk:
    afdeling:
    huisdier:
    crush:
    extra:
    titel?

    [ bericht aangepast op 27 sep 2010 - 15:24 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik doe wel een vriendin van Bowien :Y)

    -ik ben nogal langzaam met rollen maken, just so you know -
    Is een foto verplicht? *hoopt van niet*


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Eurydice schreef:
    Ik doe wel een vriendin van Bowien :Y)

    -ik ben nogal langzaam met rollen maken, just so you know -
    Is een foto verplicht? *hoopt van niet*


    Foto is niet verplicht, al vind ik het wel fijn maar je mag ook een uitleg van het uiterlijk doen, dan kan ik misschien zelf een foto bij zoeken. :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Zijn Bowien en Bodien gewoon elf jaar?


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Eurydice schreef:
    Zijn Bowien en Bodien gewoon elf jaar?


    Nee zestien (krul)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendin Bowien
    Voornaam: Roepnaam: Larish (Laries) Volledige naam: Larisha
    Achternaam: Tebvuô (te-bu-vuo)
    Doopnaam: Larisha Ann
    Bloedstatus: Halfbloed
    Leeftijd: 16
    Karakter: Larisha's jeugd was niet al te leuk, dat heeft ze ook meegenomen naar haar toekomst. Haar moeder is overleden door een zeldzame ziekte waardoor haar vader voor haar en haar jongere broertje en zusje en oudere broer moest zorgen. Daardoor was haar vader niet zoveel thuis en moesten Larisha en haar oudere broer vaak veel werk doen. Uiteindelijk nam Larisha de verantwoordelijkheiden op zich en ging ze naar Hogwarts om te studeren. Hierbij hoopt ze op een beter leven voor haar familie.

    Larish is verlegen en betrouwbaar, maar vooral zorgzaam -wat ze dus dankzij haar jeugd heeft meegekregen-. Ze geniet van de kleinste dingen en probeert haar leven weer in het positieve te zetten.

    Uiterlijk: klik. Larisha is onwijs dun en klein. Iedereen vraagt dan ook aan haar of ze aan een eetstoornis lijd, wat niet het geval is. Haar haar is kastanje bruin met wat vleugjes goudbruin erdoor, haar ogen zijn felgroen en haar huid is erg wit.
    Afdeling: Gryffoendor
    Huisdier: Haar hond 'Bengel', die door een spreuk een kattenstaart heeft gekregen.
    Crush: Ron Wemel
    Extra: Larisha kan soms afstandelijk doen, zonder dit zelf te weten. Ook lijd ze de eerste dagen aan heimwee.

    [ bericht aangepast op 26 sep 2010 - 15:19 ]


    "like i'd follow you around like a dog that needs water."

    Oh, mooi zo. Het is veel leuker als ze wat ouder zijn ^^

    Rol; Vriendin Bowien
    Voornaam: Sarah
    Achternaam: Davids
    Doopnaam: Sarah Venus Davids
    Bloedstatus: Halfbloed [Dreuzelvader]
    Leeftijd: 16
    Karakter: Sarah is een meisje dat nergens bang voor lijkt te zijn. Ze neemt alle uitdagingen die haar worden voorgeschoteld aan en neemt geen blad voor de mond. Ze denkt niet na over wat ze zegt en doet, maar heeft nooit ergens spijt van. Van het leven genieten, noemt ze het. Het leven is te kort om spijt te hebben van dingen.
    Sarah is vooral een vriendin om lol mee te hebben, niet een vriendin om je diepste geheimen aan te vertrouwen. Ze heeft er ongelooflijk veel moeite mee iets stil te houden. Bovendien heeft ze de irritante eigenschap om in een gesprek iemand heel vaak te onderbreken.
    Een positieve eigenschap is dat ze altijd vrolijk is. Het lukt haar om de zonnige kant van het leven te zien, en dat werkt aanstekelijk. Met haar zijn staat gelijk aan gezellig.
    Hoewel ze soms nogal dom kan overkomen en aparte vragen kan stellen, is Sarah heel slim. Ze is vooral goed in gedaanteverwisselingen.
    Haar grootste hobby is Zwerkbal. Toen ze een peuter was vloog ze al rond op haar bezemsteel [die niet verder dan een meter de lucht in kon]. Haar favoriete positie is Jager. Ze is een nogal agressieve speler.
    Uiterlijk: Sarah is lang en slank. Ze is ruim een meter zeventig. Ze is trots op haar lange benen.
    Haar haren zijn kastanjebruin, en rijken tot de onderkant van haar schouderbladen. Het is erg stijl. Ze heeft ook een schuine pony [niet zo een die voor haar ogen zit].
    Sarah heeft een fijn gezicht. Ze heeft helderblauwe ogen, een klein neusje en rode lippen. Ze heeft veel sproetjes, die haar zelfs in de winter een zomerse uitstraling geven.
    Sarah heeft een heel gracieuze manier van bewegen.
    Afdeling: Griffoendor
    Huisdier: Een uil, genaamd Adelio. Hij is geheel bruin.
    Crush: Simon Filister
    Extra: Sarah houdt ervan om Dreuzelkleding te dragen. Vooral korte jurkjes en high heels vindt ze geweldig.

    Dit was het dan ^^
    'k Hoop dat het een beetje goed is..

    EDIT:
    Quote; 'Ben je helemáál over de Hippogrief getild?'

    Ghehe. sorry :x

    [ bericht aangepast op 26 sep 2010 - 14:48 ]


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Rol: Kies maar wat er het beste bijpast (:
    Voornaam: Mallory
    Achternaam: Marlyn
    Doopnaam: Mallory Mary Marlyn
    Bloedstatus: Dreuzelbloed
    Leeftijd: Zestien
    Karakter: Komt (:
    Uiterlijk: Mallory heeft lange, roodblonde haren tot over haar schouders. Ze heeft een zeer bleke huid. Haar wangen en neus staan vol vrolijke sproetjes en Mallory is daar zeer trots op. Ze heeft dunne wenkbrauwen en haar wimpers zijn van zichzelf al donker en vol. Ze heeft grote groene ogen. Mallory heeft lange benen die ze soms graag in de kijkers zet, ze draagt zelden, alleen voor dates of feestjes, hakken omdat ze zonder al hoog boven haar vriendin uittorend.
    Afdeling: Gryffindor of Ravenclaw
    Huisdier: Een herdershondje van zeven maanden, Tucker
    Crush: Fred Weasley, Gryffindor
    Extra: Haar beste vak is Verweer Tegen de Zwarte Kunsten. Ze is de beste van de hele school, ja, zelfs beter dan Harry Potter. Ze kan een perfecte patronus (gevleugeld paard) opgroepen en is sinds haar vierde jaar een Faunaat (herdershond)


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Invullen
    rol: Vriendin Bowien
    voornaam: Fleur
    achternaam: D'Avanzo
    doopnaam: Fleur Anne-Marie D'Avanzo
    bloedstatus: Volbloed. Ze is zo zuiver van bloed als het maar zijn kan en de Zwadderaars proberen haar nog steeds over te halen bij hun te komen. Maar ze wil niets van ze weten. Haar ouders zitten in een complot met Voldemort waar ze zelf niets van wilt weten, ze wil het liefst onzichtbaar zijn, en het liefst dreuzelouders hebben. Voorzover het lukt wil ze haar status verborgen houden.
    leeftijd: 16
    karakter: Ze is een lief verlegen meisje dat niet graag op de voorgrond staat, maar omdat ze zo enorm getallenteerd is, is ze geliefd bij alle leraren, zelfs Sneep mag haar. Ze kan iedereen om haar vingers winden met een kleine glimlach. Ze is trouw aan haar vrienden en niet heel snel boos. Maar als ze dat is moet je wegwezen. Maar ook zíj heeft zo haar duistere kant, wat vooral te maken heeft met haar verleden en haar confrontatie met Voldemort en haar ouders...
    uiterlijk: Ze is van een middellange lengte. Haar ogen zijn bruin en zijn omlijst met een volle laag wimpers. Ze heeft blond haar dat perfecte krullen heeft en tot halverwege haar rug valt. Ze is slank. In een woord een heel mooi meisje. Dit is Fleur
    afdeling: Griffoendor
    huisdier: Een kerkuil, Elena
    crush: Carlo Kannewasser
    extra: ooit heeft ze oog in oog met Voldemort gestaan en hem flink tegen gesproken. Voldemort wacht zijn kansen af, maar hij zal haar vroeg of laat vast wel terugpakken...
    titel? From sisters to enemy's??
    i dunno


    "The farther backward you can look, the farther forward you will see."