• Komt een vrouw bij de dokter

    Ricardo Kaka is een rijke, mooie, egoïstische, profvoetballer bij Real Madrid. Alles zit hem mee. Hij heeft een liefdevol huwelijk met Catalina of terwijl Lina. Af en toe gaat hij vreemd, maar zij vergoelijkt dit door zijn enthousiaste en onstuimige karakter. Het noodlot slaat toe als blijkt dat Catalina lijdt aan borstkanker. Hij steunt haar wel, maar kan het soms moeilijk aan, en gaat tussendoor vaak even naar Romane, met wie hij een stormachtige affaire heeft, en liegt dan tegen Lina. Lina wordt genezen verklaard, en confronteert Ricardo met zijn vreemd gaan. Hij maakt het uit met Romane met wie hij een affaire had. Lina wordt toch weer ziek, genezing is niet meer mogelijk. Ricardo gaat, tegen zijn belofte aan Lina, door met Romane. Lina vergeeft het hem, maar toch verslechtert haar toestand, en moet Ricardo een beslissing nemen.

    Aan de inleiding wordt nog gewerkt!


    * Zusje Lina
    Bro
    * De rol van Romane.
    * Beste vriendin Lina.
    * Vriendinnetjes voetballers.
    * Zelfverzonnen rol.

    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Extra:

    Niet de eerste, maar de beste.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    ohmylord je hebt voor me gereserveerd _O_

    Rol: Zusje met een crush op Ibrahim Afellay.
    Naam: Eline
    Achternaam: hetzelfde als lina.
    Leeftijd: tweeëntwintig
    Uiterlijk: Eline
    Karakter: Eline is een lief meisje die buitengewoon slim is, ze is hoofbegaafd en kan daarom ook als een betweter uit de hoek komen. Ze maakt namelijk graag bijdehandte opmerkingen en speelt de wijsneus, dat is omdat ze het altijd beter weet en dat ook laat weten. Eline is een behulpzaam meisje die er altijd voor haar vrienden is, 24/7 letterlijk. Eline is ook echt een vroege vogel, dat is ze en dat zal ze altijd blijven. Eline is een type hard-to-get, en daarom zo aantrekkelijk voor jongens. Ze ziet er mooi uit en heeft de perfecte rondingen, het zal haar een zorg wezen. Ze is tevreden met wie ze is al vindt ze zichzelf niet eens echt heel mooi. Eline is nog steeds een trotste maagd, ze wil het weg geven aan een jongen van wie ze houdt. Niet zomaar een jongen die haar wil omdat ze 'sexy' is. Eline is dus makkelijk gezegt een Slim, bijdehand, behulpzaam, hard-to-get, mooi en lief meisje.
    Extra: Eline heeft een beste vriend, Moose. Waar ze alles mee doet. :9~

    [ bericht aangepast op 3 sep 2010 - 13:07 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste vriendin / misschien vriendinnetje voetballer?
    Naam: Ava Eboni
    Achternaam: Jenner
    Leeftijd: 23
    Uiterlijk: Ava
    Karakter: Ava is altijd erg luidruchtig, en maakt een feestje van het leven. Ze denk altijd 'waarom niet?' en praat erg vaak haar mond voorbij. Verder geeft ze veel om de mensen om haar heen probeert altijd te helpen. Erg chaotisch en vergeet altijd alles.
    Extra: Ze kan redelijk goed voetballen en gaat vaak stappen met vriendinnen.

    [ bericht aangepast op 5 sep 2010 - 12:31 ]


    No guts no glory.

    Rol: Vriendin van Casillas?
    Naam: Anastacia Sophia
    Achternaam: Villegas
    Leeftijd: 25
    Uiterlijk: Anastacia
    Karakter: Anastacia is heel zelfverzekerd waardoor ze een beetje arrogant kan overkomen. Ze is behulpzaam en staat voor iedereen klaar.
    Extra: Anastacia heeft een modezaak samen met haar zus Amanda.


    When words fails, music speaks