• An unforgettable roadtrip


    (Naam hoofdrolspeelster) vertrekt met haar vriend mee op een roadtrip. Haar vriend speelt met zijn drie onafscheidelijke vrienden in een amateurbandje.
    Hun doel? De wereld verkennen en hun muziek verspreiden. Het wordt een trip vol sex, drugs en rock 'n roll.
    Maar wat als hun tocht helemaal uit de hand loopt?


    16 +
    Genre: Horror, Thriller, Romantiek




    Ik zoek rollen voor de volgende personages:

    * Hoofdrolspeelster (18 jaar)
    Type: Willekeurig

    millenium
    * Gitarist 1 van de band (Mannelijk, vriend van de hoofdrolspeelster)
    Type: Willekeurig

    Cloudburst
    * Gitarist 2 van de band (Vrouwelijk)
    Type: One of the boys

    KLIKNIET
    * Zanger van de band (Mannelijk)
    Type: Player

    Cloudburst
    * Drummer van de band (Mannelijk)
    Type: Nerd

    Harley


    In te vullen:
    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Leeftijd:
    Favoriete bezigheid:
    Uiterlijke kenmerken:
    Karakter:
    Grootste angst:
    Irritaties:
    Extra:

    Geen foto nodig. Mag eventueel wel, maar wordt niet gebruikt in de story.



    Niet de eerste, maar de beste!

    [ bericht aangepast op 2 aug 2010 - 18:15 ]


    If we had not a soul, music would have created it.

    hoofdrol (krul)
    Naam: Julie
    Achternaam: McKane
    Leeftijd: achttien
    Favoriete bezigheid: de clipjes van een blikje eraf halen, mensen kijken, winkelen en dan vooral veel schoenen kopen, zwemmen in de zee.
    Uiterlijke kenmerken: Haar blonde gekrulde haren, de haarbandjes en hippie bandjes in haar haren, de mooie witte tanden, de enkele sproetjes op haar wangen.
    Karakter: Julie is een lief en buitegewoon slim meisje, haar hart is een hart van goud en behulpzaam is ze zeker. mensen laat ze niet zomaar zitten en dat is ook een van de dingen die vaak tegen haar worden gebruikt, mensen willen haar nog weleens gebruiken voor sommige dingen en dat laat ze gewoon gebeuren. toch is Julie iemand die zeker over zichzelf is, ze is zeker niet op haar mondje gevallen en ze heeft gevoel voor humor. -niet dat iedereen haar grappen zo grappig vind maar ze vind zichzelf vooral heel grappig- Julie maakt zich over de meeste dingen niet gauw zorgen en laat alles maar gebeuren, een beetje lui is ze wel.
    Grootste angst: Verdrinken terwijl iemand toe kijkt.
    Irritaties: Mensen die te hard praten, mensen die contstant hun keel schraapen, hard blaffende honden.
    Extra: Julie heeft een te grote obsessie voor katten, ze vind die beestjes helemaal je-van-het en kan er uren naar kijken.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik heb nog vier rollen nodig. Dus iemand? (krul)


    If we had not a soul, music would have created it.

    Rol: Gitarist 2 (nerd)
    Naam: Samantha
    Achternaam: McKensy
    Leeftijd: 18
    Favoriete bezigheid: Gitaar spelen, lezen en schrijven.
    Uiterlijke kenmerken: Lang, donkerbruin, krullend haar met strepen blauw en paars er in. Ze heeft grote, donkerbruine bambi ogen men lange wimpers. Ze is 1.76 meter lang met een goed figuur en lange benen. Ze heeft in het klein 'None but ourselves can free our minds' in witte inkt als een tattoo op haar onderrug staan.
    Karakter: Ze is een open en vrolijk persoon, altijd bereidt om nieuwe vrienden te maken. Ze is opgegroeid met 4 broers en is dan ook een echte tomboy, heeft droge en vaak ook perverse humor en kan zich makkelijk in gesprekken van jongens mengen. Ze is een echte daredevil en houdt van snelle autos' en alles wat haar een adrenalinerush kan geven. Toch zit er ook een gevoellig meisje in haar verborgen en kan ze snel gekwetst worden. Toch is het makkelijk om het weer met haar goed te maken en meestal kiest ze er voor aan haar problemen te denken, maar des te meer aan die van anderen.
    Grootste angst: Spinnen en vrienden en familie kwijt raken.
    Irritaties: Mensen die kauwgom klappen, mensen die andere mensen zomaar beoordelen, het geschraap van bestek over borden en ze kan er niet tegen als mensen alles 5x tegen haar zeggen.
    Extra: Ze heeft op ballet gezeten als klein meisje, iets wat ze tot op de dag van vandaag vreselijk vind. Later is ze op street en breakdance gegaan, wat ze nog steeds doet. Ook heeft ze ooit geprobeerd haar haar te blonderen, waardoor het oranje werd, iets waar de jongens jammer genoeg fotografisch bewijs van hebben en iets wat ze graag in haar neus wrijven.

    Ik wil hem sowieso lezen, dus mag ik een notificatie als hij er is? (nerd)


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol: Gitarist 2 van de band (Vrouwelijk).
    Naam: Luna (2de naam: Lucca).
    Achternaam: Xevoir.
    Leeftijd: Seventeen (17).
    Favoriete bezigheid: Zingen, songs schrijven, roken, en Gitaar spelen. Ze probeert altijd wel nieuwe deuntjes te maken.
    Uiterlijke kenmerken: Luna is 17 jaar, en is jarig op 1 Maart. Ze heeft lang roodbruin haar met hazelnootbruine ogen. Zo’n 1.70 m, en heeft een bijna ‘perfect’ figuur. Ze is niet te dun, niet te dik. Ze bijt niet op haar nagels, en daardoor heeft ze nu van die mooie lange nagels, die ze graag rood of zwart lakt. Ze houdt van haar tattoo - een draak, dat staat voor sterkte en voor jezelf opkomen, die zich mooi rond haar linkerarm siert. En heeft ze een monroe en een lippiercing (rechts).
    Karakter: Luna zegt wat ze denkt, en dat zonder ene moeite. De meesten zeggen dan ook tegen haar dat ze een bitch is, vanwege haar antwoorden. Maar dat kan ze niks schelen, ze is juist zo bitchie omdat ze zichzelf zo kan beschermen. En ze pikt niet wat mensen over haar zeggen, want dan zegt ze er meteen wat van. Ook als ze hoort dat mensen wat over haar vrienden zeggen, zegt ze er ook meteen wat van. Ze laat zich niet zo snel over haar heen lopen. Haar vrienden vinden haar crazy, maar dan op een goede manier. Ze is snel nieuwsgierig en zoekt het gevaar op. Ze is onvoorstelbaar, je weet nooit wat ze van plan is, of wat ze gaat doen.
    Luna raakt erg snel dingen kwijt – ze vergeet snel dingen, als ze net haar mobiel heeft gepakt en ergens anders heeft neergelegd, weet ze niet meer waar ze het heeft gelaten. And that’s to bad, want ze kan niet zonder haar mobiel. Ze moet altijd haar mobiel bij haar hebben, ze kan niet zonder.
    Naast dat ze té sarcastisch is, geeft ze erg veel om haar vrienden (alleen kun je dat niet zo goed merken), en geeft ze haar vrienden eerlijk advies. Want als Luna advies geeft, meent ze het. Verder rookt ze al vanaf haar 14e, en is ze "one of the boys". Dat merk je ook wel aan haar kleding, ze wisselt best af. Soms kan ze baggy kleding dragen, en soms draagt ze weer een skinniejeans met Vans, etc. Daar is ze dus erg verschillend in, waar je haar alleen niet in ziet zijn rokjes & hakken.
    Grootste angst: Haar vrienden heeft ze als enigste nog, dus die wilt ze echt niet kwijt. Ze houdt erg veel van hun, maar ze laat het niet merken. En ze wilt Ringo niet kwijt. Ow, en ze heeft claustrofobie.
    Irritaties: Mensen die denken dat ze Luna kennen, en dat ook zeggen. Betweters, en Luna is bang voor clowns en spinnen. Ze haat vooroordelen.
    Extra: Luna heeft een slang als 'huisdier', maar zij noemt het meer haar 'maatje'. De slang heet: Ringo, en gaat echt overal mee. Luna houdt van ijs: & dan vooral van Ben & Jerry en van Red Bull. En ze houdt van kersentaart.
    Luna is dol op zingen: als ze eenzaam is zingt ze, als ze onder de douche staat, over straat, overal. Als ze zingt voelt ze dat ze leeft. Ze is erg creatief, ze komt op snelle ideeën: voor oplossingen (van erge dingen, etc), voor kledingontwerpen, voor lyrics van een liedje, etc.
    Biology: Vroeger is ze mishandeld door haar vader, want haar vader wou Luna eigenlijk niet hebben. Dus na een tijdje, toen dat mishandelen niet lukte om haar weg te krijgen, stapte hij op toen ze 8 jaar oud was. Ze was alleen met haar moeder, toen ze 10 was ging haar moeder ook weg: zonder enkele reden. Luna werd bij haar oma achtergelaten, in een koud dorpje. Ze is enigs kind.
    Als Luna 17 is, overlijd de oma van Luna aan een erge ziekte. Luna was er kapot van. Ze ging op zichzelf wonen, want verder had ze niemand. Nu denkt ze dat iedereen haar verlaat, omdat ze niet om haar geven. Maar gelukkig heeft ze vrienden bij wie ze terecht kan. Ze heeft btw, een gitaar gekregen van haar oma. Ze zat héél vroeger in een band.

    [ bericht aangepast op 2 aug 2010 - 0:35 ]


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Nog drie personages... Dus wie wilt er me alsjeblieft helpen? (A)


    If we had not a soul, music would have created it.

    Rol: drummer van de band.
    Naam: Anthony.
    Achternaam: Broadway.
    Leeftijd: 17.
    Favoriete bezigheid: drummen, maar ook tekenen en (songs/verhalen) schrijven en vooral slapen. Verder leest hij ook graag en zoekt hij graag nieuwe dingen op op het net.
    Uiterlijke kenmerken: Anthony is iets magerder dan de meeste jongens van zijn leeftijd en mensen schatten hem rap nog maar een jaar of 15-16. Hij heeft lichtjes krullend bruin haar dat ongeveer tot net onder zijn kin reikt. Hij heeft lichte, blauwe ogen, een rondvormig gezicht en een rechte neusbrug.
    Karakter: Anthony is nogal verlegen en dus ook aan de stille kant. Hij kan nogal pessimistisch overkomen door het grote aantal sarcasme dat er allemaal in hem verscholen zit. Hij is wel open bij de mensen die hij kent, zoals de andere leden van de band. Hij kan wel om zichzelf lachen.
    Grootste angst: verdrinken of stikken.
    Irritaties: mensen die denken dat ze het beter weten, bedrog, dingen die hij niet kan oplossen.
    Extra: Anthony doet graag T-shirts aan met de meest stomme teksten, zoals 'I have manboobs' of 'I'm with her'.

    Laat je me weten wanneer het eerste deel er is?


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    @ Harley
    Ik zal je waarschuwen. En bedankt voor het invullen van de rol! (:


    If we had not a soul, music would have created it.

    De proloog is klaar.


    If we had not a soul, music would have created it.

    Dank je voor de rol ^^


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Ik ben op vakantie, dus ik lees later maar ik neem alvast een abbo :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking