• The one where high school is a hell and heaven in one.
    Where the names Edwards,Tomlinson and Irwin mean something.
    The one where a particular group of people can't keep quiet.
    Where there isn't a hallway without the smell of sweaty teenagers.
    Where Michael and his friends dare to be different, and it isn't appreciated.
    The sounds of lockers being opend and clossed is being heard twenty four seven.
    And where Jade,Harry and Calum never missed a class and spent there free time in the library.





    Ik ben een nieuwe storie aan het schrijven over 1d, 5SOS & Little Mix.
    Het speelt zich af in amerika op een high school.
    Voor deze storie heb ik nog een paar rollen nodig,

    namelijk:
    -1 voetbal speler[jongen]
    -2 1 lacrosse spelers [jongens]
    -3 cheerleaders [meisjes]
    -2 voor in Niall's band [Jongens en/of meisjes]
    Rebecca Dwyer
    Collin Grant
    Florence Grace Kaylee Scott
    Gabriell Jackson Lima
    Quinty Grace Harrison-Casiraghi
    Theodore Atticus Crawford
    Allison Claudia Hale


    Wat moet je invullen:
    Rol:
    Naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd: [15-19]
    Achtergrond:
    Karakter:
    Uiterlijk: [Met foto en beschrijving]
    extra:

    Ik kies niet de eerste de beste rol maar de rol die ik het er het best bij vind passen.
    Alvast bedankt!

    [ bericht aangepast op 19 sep 2015 - 14:38 ]

    Ik kan wel een rol maken zometeen (:
    Ik denk een persoon in Niall's band die ik maak, maar ik kijk nog wel
    X


    "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

    Ik maak wel een cheerleader! (:


    Han såg ut så som drömmar känns som.

    Rol:
    Iemand in Nialls band.


    Naam:
    Rebecca Dwyer


    Bijnaam:
    Dwyster


    Leeftijd: [15-19]
    21-06-1997


    Achtergrond:
    Familie & Wonen: Rebecca is enig kind, en ze heeft alleen een vader, genaamd Johnathan Dwyer, haar moeder had geen connectie met haar toen ze geboren was, en sindsdien heeft haar vader alleen voor haar gezorgd. Ze was geboren in Boston maar is nu verhuist naar de plek waar ze op haar nieuwe highschool zit. Rebecca's vader probeert af en toe een nieuwe vriendin te vinden en Rebecca probeert af en toe juist mee te denken om ervoor te zorgen dat haar vader weer gelukkig is.


    Opgroeien: Rebecca was altijd al een beetje een buitenbeentje toen ze al klein was, maar verder heeft ze het eigenlijk nooit gemerkt, toen ze 5 jaar oud was kreeg ze pianoles cadeau van haar vader omdat ze als klein meisje al heel erg gëintreseerd was in muziek, verder groeide ze normaal op, Rebecca zat in de 1e klas van het middelbaar op een andere school, maar is daar weggestuurd nadat zij de schuld kreeg nadat ze iemand die haar pestte een klap had gegeven na de zoveelste keer dat de school er niks aan deed. Sindsdien zit ze sinds de 2e klas op deze school en staat ze meestal bekend om haar gekke gitaar/zangspel in de gang of haar pianospel tijdens kerstvieringen of talentenshows.



    Karakter:
    Rebecca is sinds als kinds af aan meer op haarzelf en muziek gesteld, ze heeft wel vrienden en doet gezellig mee in van alles maar toch is ze liever in haar eentje af en toe als het nodig is, Rebecca is heel vaak bij de jongens te vinden met haar droge en best wel perverse humor, vaak weten mensen niet hoe ze haar moeten labelen, af en toe is ze een jongen maar diep van binnen is ze een heel lief en onzeker meisje. Als ze om je geeft kan je haar om zo laat opbellen en dan staat ze voor je klaar, ze denkt mee en heeft veel medeleven en een schouder om op te leunen als je het nodig hebt. Sinds dat ze klein was vonden jongens haar al raar of gek, en daardoor is ze een beetje onzeker als iemand haar mee uitvraagt maar verder gaat het goed. Ze staat haar mannetje en heeft een leuke opvallende persoonlijkheid.


    Uiterlijk: [Met foto en beschrijving]
    Faceclaim: Angie Miller American Idol contestant 2013



    Rebecca heeft donkerblond en af en toe kastanjebruin haar, haar ogen zijn blauw af en toe lijken ze net grijs, ze heeft een mooie lach volgens anderen maar zelf vind ze er eigenlijk weinig aan. Rebecca is 1,75M, heeft een normale lichaamsbouw maar kleed zich wel vaak in het zwart omdat ze zich daar meer tevreden bij voelt. Een kenmerk van Rebecca is ook dat ze veel armbanden om heeft, en dan bedoel ik hordes armbanden op elkaar. Veder heeft Rebecca alleen een litteken op haar knie vanwege een operatie en een litteken op haar rechterheup toen ze 10 jaar oud was


    Extra:
    Rebecca speelt gitaar en keyboard en zingt, sinds ze bij Nialls band zit is ze zekerder van haar stem sinds ze 2e lead is en achtergrond zang.



    Rol: Cheerleader of iemand in Niall's band. Eigenlijk die jij er het beste bij vind passen (;
    Naam: Quinty Grace Harrison-Casiraghi.
    Quinty betekent de vijfde en is een Amerikaanse naam.
    Grace betekent vriendelijkheid en is een Latijnse naam.
    Bijnaam: Quint, Quin.
    Leeftijd: Quinty is zeventien jaar en is geboren op 28 juni in 1998.
    Achtergrond: Quinty heeft een Italiaanse moeder en een Amerikaanse vader en is tweetalig opgevoed. Haar eerste achternaam is van haar vader en de tweede achternaam van haar moeder. Ze is in Amerika geboren en is daar haar leven opgegroeid op een grote boerderij waar ze veel vrijheid had om te spelen en eigenlijk om alles te kunnen doen. Quinty vond het jammer dat ze naar de grote stad moest verhuizen toen ze zo ongeveer acht jaar was, omdat haar vader en moeder beide een betere baan wilde. Maar nu is ze wel blij om in de stad te wonen, want hier kan je veel meer doen. Het eerste jaar dat ze van de boerderij af kwam en naar school moest, werd ze een beetje apart aangekeken, want niemand wist precies wat boerderij was en dat vonden ze allemaal maar een beetje raar. Gelukkig ging het de volgende jaren goed en is ze meegegaan in een groepje, waar ze nog steeds vrienden mee is. Op haar elfde is ze naar acteerlessen gestuurd en was daar vanaf de eerste les al verliefd op. Nu doet ze het nog steeds en paar keer in de week en vind ze het nooit saai. Naast acteren danst ze ook nog eens met haar drie jaar oudere zus, Donna Valentina Harrison-Casiraghi [FC. Lucy Elizabeth Fry].
    Karakter: Quinty is een best emotioneel persoon, dus vrolijk is ze niet altijd. Toch is ze te koppig om toe te geven dat er iets is en wilt ze niet dat iemand met haar problemen zit opgescheept. Wel wilt ze proberen om veel mensen te helpen als iemand met problemen zit of iets anders, dus is best behulpzaam. Ze is niet echt een meeloper, maar meer populair, maar eigenlijk weet ze niet echt hoe dat komt. Ze is totaal niet brutaal, maar laat ook niet over haar heen lopen. Ze wilt altijd tot het uiterste gaan en is doorzettend, maar vaak moeten mensen haar stoppen zodat ze nit te ver gaat. Ze kan niet tegen haar verlies, ook al is het voor een saai bordspel en is erg fanatiek.
    Uiterlijk: [FC. Chloe Moretz] Quinty heeft van nature bruin haar, maar heeft dit blond geverfd. Het is iets langer dan haar schouders en het heeft slag. Dit vind ze best vervelend; ze wil alleen maar krullen of alleen maar steil haar en d'r haar heeft het dus allebei. Voor dat soort probleempjes heeft ze een steiltang en krultang en doet ze er niet zo moeilijk over om het in de ochtend te krullen of te steilen. Ze heeft lichtblauwe ogen en wordt er vaak op gecomplimenteerd dat het hele mooie ogen zijn. Ze doet niet veel oogmake-up op, soms wat mascara maar meer niet. Wel doet ze lipstick of lipgloss op haar lippen, want dat vindt ze gewoon mooier.
    Extra: Rookt niet.

    De rest maak ik morgen af.

    [ bericht aangepast op 13 sep 2015 - 8:25 ]


    "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

    Rol:1 voetbal speler
    Naam: Collin Grant
    Bijnaam: Col
    Leeftijd: [15-19] 19 ( 21-06-1998)
    Achtergrond: Hij komt uit California- amerika. hij had een heel gelukkige jeugd tot toen hij 16 zijn ouders besloten te scheiden sinds toen ging alles steeds slechter te gaan hij begon te drinken en ging met de verkeerde mensen om maar nu is hij gestopt met drinken en probeert hij zijn leven weer op de rails te krijgen. hij heeft 3 zusjes , grace (14) ,jaimie (17) , lia (4, zijn half zusje van zijn ma's kant) . op het moment woont Collin bij zijn vader samen met zijn stief broer james (18)
    Karakter: Collin is een aardig iemand die ook erg sociaal is.Hij houd van verschilende soorten sport en is daarom vrij gespiert.
    Hij kan soms een beetje grof over komen en kan het soms ook niet laten om iets sarcastisch te zeggen. Hij kan erg bezorgd zijn als het om zijn familie gaat en heeft daarom niet graag als zijn vrienden wat over zijn familie zeggen.Hij houd van tekenen,maar laat dit aan niemand zien omdat hij denkt dat mensen dat niet cool vinden.
    Uiterlijk: [Met foto en beschrijving]

    hij 1 meter 84 groot en is stevig gebouwd. Hij geeft bruin warrig haar en zijn ogen lijken geel/groen kleurig .
    extra:

    Kun je mij een melding doen als je begint? Lijkt me echt een leuke story!


    I just wanna watch you when you take it off

    MALIK93 schreef:
    Kun je mij een melding doen als je begint? Lijkt me echt een leuke story!


    Natuurlijk!

    Marzia Bisgnin as Florence Scott



    Rol: Cheerleader
    Naam: Florence Grace Kaylee Scott
    Bijnaam: Flor
    Leeftijd: 18 jaar
    Achtergrond: Florence is opgegroeid in een gezin van 6, haar twee ouders en haar vier broertjes. Ze is geboren in Evanston, Illinois, net zoals haar drie broertjes. Haar ouders zijn twee dames, Michelle Scott en Christine Mitchell. Haar ouders zijn getrouwd in Madinson, Wisconsin, omdat in Illinois er nog geen homohuwelijken zijn. Omdat Michelle de oudste is, hebben ze besloten dat de kinderen haar achternaam krijgen, waardoor Christine altijd de bevalling heeft doorstaan. Eerst kwam Florence, daarna Thomas (16), Marcus (13) en daarna James (9). Florence is opgegroeid in een sportief en slim gezin. Al haar drie broertjes doen aan een sport, en zijn slim aangelegd. Ze had een vrij goed leven en heeft nooit slechte ervaringen gehad in haar leven.
    Karakter: Florence is een heel vriendelijk meisje, tegenover het stereotiep van cheerleaders, en heel optimistisch. Iedereen die om haar heen staat, wordt direct ook vrolijk en optimistisch. Ze kan heel bot uit de hoek komen, maar dan moet je haar al heel pissig gemaakt hebben. Want als ze kwaad is, moet je haar al zwaar beledigt hebben. Ze is ook zeer sociaal en kan goed met iedereen communiceren. Ze is ook redelijk slim, op school geeft ze ook bijles in talen. Ze kan het met iedereen in school vinden. Ze is snel bezorgd over van alles. Ze kan heel ongeduldig zijn en leert dingen ook niet makkelijk aan, zoals de cheers. Ze kan de bewegingen soms niet goed onthouden, ondanks is ze één van de beste cheerleaders. Ze kan met zowel jongens als meisjes omgaan, waardoor bijna iedereen haar vriend is. Dat omgaan met iedereen heeft ze geleerd van haar drie broertjes en haar twee moeders.
    Uiterlijk: Florence heeft donkerbruine ogen, die bijna zwart lijken. Als ze blij is lijken ze een tint lichter te worden, wanneer ze boos is een tint donkerder. Ze heeft van natuur donkerbruine haren die golven en vanonder krullen. Haar haren gaan van donkerbruin naar lichtbruin door de dip-dye in haar haren. Ze is redelijk klein, waardoor ze wat magerder is, waardoor het makkelijk is om haar omhoog te gooien bij bepaalde cheers. Ze houdt ervan om make-up op te doen en heeft haar eigen soort kledingstijl.
    Extra: /


    "Hi, we're Liam, Louis, Niall and Harry. Because without Zayn, we're not One Direction.." - Liam Payne


    Rol: Lacrosse speler
    Naam: Gabriell Jackson Lima
    Bijnaam: Gabe
    Leeftijd: 17 [29-08-1998]
    Achtergrond: Gabriell is op gegroeid in Brazilië, maar verhuisde op zijn twaalfde naar Amerika samen met zijn moeder,Gina Lima, zijn kleine zusje, Gemma 15 en zijn kleine broertje, Grayson 13. Zijn vader heeft de familie verlaten toen Grayon enkel een jaar was en Gabriell dus 6 jaar. Ondanks de grote verschillen tussen Brazilië en Amerika groot zijn wist Gabriell zich snel aan te passen en tot zijn geluk beheerste hij het Engels al goed. Zijn familie is een redelijk rijke familie, hij heeft het altijd goed gehad. Maar dat betekend niet dat hij nergens voor hoeft te werken, want zijn moeder wil dat hij verantwoordelijk met zijn geld om leert te gaan. Daarom hebben ze vaak een afspraak dat als Gabriell iets erg graag wil dat zijn moeder er een gedeelte er van betaald en de rest moet hij zelf betalen en er dus voor werken. Daarom werkt Gabriell 5 dagen in de week in een muziek winkel, waar ze platen en cd's verkopen.
    Karakter: Gabriell is nogal een koppige jongen en als hij zijn gedachten eenmaal ergens op heeft zal hij alles doen tot dat dit lukt. Gabriell is een goede jongen, maar komt nogal vaak bot over. Dit heeft hij jammer genoeg niet altijd door. Op school is hij eigenlijk je typische jock, hij denkt snel en vaak beter te zijn dan anderen en is niet bang om iemand dat duidelijk te maken. Gabriell beseft de gevolgen van zijn daden amper tot niet. Ook denkt hij niet echt aan de gevoelens van anderen en heeft het vaak ook niet door als hij iemand pijn doet. Gabriell heeft stapels 'vrienden' maar heeft eigenlijk maar een paar echte vrienden waar hij ook echt mee omgaat. Dat is toch het nadeel van populair zij iedereen wil 'vrienden' met je zijn maar je hebt maar een paar echte vrienden.
    Uiterlijk: {FC: Patrick 'Paddy' Mitchell}
    Gabriell is gespierde jongen met een sixpack en heeft een blanke huidskleur in tegen stelling tot de meeste mensen van Brazilië. Hij heeft blonde haren en vel blauwe ogen. Hij ongeveer 1.88 en weegt een gezonde 80 kilo. Hij heeft een strakke kaaklijn, volle roze lippen en als hij lacht heeft hij kuiltjes. Hij heeft brede schouders en is stevig en sterk gebruikt wat hem goed te pas komt tijdens lacrosse.
    extra:/

    [ bericht aangepast op 5 sep 2015 - 15:02 ]

    Rol:
    Iemand uit Niall's band.
    Naam:
    Theodore Atticus Crawford.
    Bijnaam:
    Iedereen behalve zijn ouders en leraren noemt hem Theo.
    Leeftijd:
    Theo is zestien jaar oud.
    Achtergrond:
    Theo werd geboren in Dover, een havenplaats in Engeland. Samen met zijn twee jaar oudere broer Lewis en zijn eeneiige tweelingbroer Sebastian had hij een onbezorgde jeugd. Dit veranderde toen Theo elf was. Zijn moeder kreeg borstkanker en kwam binnen een paar maanden te overlijden. Het gezin was er kapot van.


    Na een jaar leerde Theo's vader Michelle kennen, een Amerikaanse vrouw die voor haar werk een tijd lang in Engeland woonde. De twee werden verliefd, en verloofden zich uiteindelijk. Theo's vader vond dat het tijd was voor een nieuwe start voor zijn gezin, verkocht het huis in Dover en verhuisde met zijn nieuwe vrouw en drie zoons naar Amerika. Theodore en zijn broers vonden het moeilijk om Engeland te verlaten, maar vonden het ook wel cool om in Amerika te wonen. Twee jaar later, toen Theo net vijftien geworden was, werd zijn halfzusje Madelyn geboren.
    Karakter:
    Theo is een beetje een verlegen jongen, maar dit hebben de meeste mensen niet echt door. Dit komt doordat Theo een tweelingbroer heeft, Sebastian. Sebastian is heel erg sociaal en zegt wat hij denkt. Hierdoor is hij populair en heeft hij veel vrienden, die automatisch ook Theo's vrienden zijn. De twee hebben namelijk een hele goede band, en zijn bijna altijd samen te vinden.
    Theo heeft altijd het beste met iedereen voor. Als je een probleem hebt, of je hebt gewoon zin om eens lekker bij iemand uit te huilen, staat Theo voor je klaar. De meeste mensen mogen hem hierdoor ook erg graag.
    Uiterlijk:
    Theo is 1,87 lang. Hij heeft blond haar en groene ogen. Hij draagt al een bril zolang hij zich kan herinneren. Lenzen heeft hij een tijdje geprobeerd, maar hij vond ze irritant dus deed hij zijn bril maar weer op. Theo is knap, maar de meisjes staan niet voor hem in de rij. Ze vinden hem eerder schattig.
    Extra:
    Theo speelt erg goed gitaar en zingt ook een beetje.


    Han såg ut så som drömmar känns som.


    FC; Andrea Russet
    Rol:
    Cheerleader
    Naam:
    Allison Claudia Hale
    Bijnaam:
    Alli
    Leeftijd: [15-19]
    17 Jaar, 18-04-1998
    Achtergrond:
    Allison is geboren in Jackon,Mississippi. Haar ouders waren pas tieners toen ze Allison kregen en daarom hebben ze haar opgegeven voor adoptie. Ze is geadopteerd door Claudia en Ian Hale, in totaal hebben de Hale's 4 kinderen waarvan twee geadopteerd en twee niet. Allison heeft een oudere broer; Sebastiaan van 24, die is getrouwd met Amanda en daar twee kinderen mee heeft, Roselin en Jona. Ze heeft ook nog twee zusjes; Jana van 15 en Jill van 14. Jana en Jill zijn de biologische kinderen van Claudia en Ian, Sebastiaan en Allison zijn geadopteerd. Sinds haar vierde doet Allison al mee aan schoonheidsverkiezingen, dit doet ze met veel plezier en het geeft haar veel zelfvertrouwen.
    Karakter:
    Allison is een aardig meisje, maar dan moet je wel aan haar kant staan. Als je tegen haar in gaat of het staat haar niet aan kan ze je totaal naar de grond halen. Allison is ook zeer goed in het spelen van onschuldig of je vriendin maar dan achter je rug om over je roddelen. Dus als het daar op aan komt is ze je typische populaire leerling. Ze is niet bang om haar mening te geven en is ook zeker niet verlegen.
    Uiterlijk: [Met foto en beschrijving]


    Allison is ongeveer 1.60, wat dus redelijk klein is. Ze heeft Hazel kleurige ogen, die in bepaald licht kunnen variëren van de kleuren groen tot bruin. Ze is erg dun, maar moet daar wel wat voor doen. Ze heeft een bril maar draagt deze liever niet en heeft daarom meestal lenzen. Allison is een knap meisje en de jongens weten dit, hier door krijgt ze veel aandacht van de jongens.
    extra:

    [ bericht aangepast op 16 sep 2015 - 22:24 ]

    Zou je mij trouwens ook willen waarschuwen?


    Han såg ut så som drömmar känns som.

    Coliver schreef:
    Zou je mij trouwens ook willen waarschuwen?

    Tuurlijk!

    Het heeft een tijdje geduurd maar hier is het verhaal! Labels-1d/lm/5sos