• Uninhabited





    Een groep vrienden gaan kamperen. Ze zijn gedropt op een eiland met maar een paar spullen. Hier moeten ze een week lang blijven. Als al het eten op is weten ze even niet meer wat ze moeten doen. Uiteindelijk gaan ze naar eten opzoek.[/face




    Invullijst:
    -Naam
    -Leeftijd (De mensen zijn hier ongeveer 16)
    -Karakter
    -Uiterlijk (foto)
    -Gechiedenis (Familie, kindertijd)
    -Extra



    Rollen:

    Meisjes:
    -Kate Blue Stevens-PerfectoMomento
    -Sophia blow-Meride
    -Julie Octavia Wilkinson- Hecuba
    -Riley Daniela Lewis- Balloo
    -Charleigh Crystal Ashton - AnneSofya

    Jongens:
    -Aaron Johnson- Rabidkiller
    -Wren Arren Lawley- Phxntasia
    -Dylan Wilkinson- Hecuba
    -
    -




    Regels:
    -Niemand is perfect
    -Niet meer dan 3 personages
    -Scheldwoorden moeten zo:Scheldwoord
    -Reservatie verloopt na 3 dagen


    Linkjes:

    SpeelTopic

    [ bericht aangepast op 1 juni 2015 - 19:42 ]


    Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

    Naam
    -Kate Stevens.
    Leeftijd
    -Kate heeft momenteel de leeftijd van zeventien bereikt, haar verjaardag vindt plaats op een warme Lentedag; de veertiende van Juni.
    KArakter
    -Kate Stevens, is erg meelevend en ook de goede persoon om bij te komen. Later wilt ze psycholoog worden dus lees ze er veel over. Op haar zevende verjaardag ging haar moeder patat/friet halen. Toen is haar moeder overreden. Kate vind het af en toe erg lastig om over te praten, maar ze is er wel over heen. Kate daagt graag mensen uit om iets te doen, hierdoor neomt ze mensen ook vrijwel snel een watje.
    Uiterlijk


    Kate verft om de paar maanden haar haar licht bruin/blond achtig.
    Geschiedenis
    -Omdat haar moeder gestorven is heeft Kate aan een tijdelijke depressie geleid. Hier is ze nu wel over heen, maar toch vind ze het lastig om over te praten.
    Extra
    -/

    [ bericht aangepast op 26 mei 2015 - 21:33 ]


    Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

    Ik wil ook wel meedoen met een jongen ;) ik maak straks aan.


    Tell me, my friend. Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?

    Mag ik een meisje reserveren ik ga straks de uitleg invullijstje geven! Ok


    Life is like the ocean. It can be calm or still, and rough or rigid, but in the end, it is always beautiful

    Sophia Blow
    Leeftijd: Sophia word 17 op 16 juli
    Karakter: Sophia is een heel lief meisje veel bezig met make up en paarden.


    Uiterlijk: kijk naar de foto!
    Geschiedenis: als kind was Sophia heel speels ze heeft ook een oudere broer Bram en ze maken wel eens ruzie maar niet veel!
    Extra's: /geen extra's weet ook niet wat je hier mee bedoeld!


    Life is like the ocean. It can be calm or still, and rough or rigid, but in the end, it is always beautiful

    Mag ik een meisje?

    Mag ik een meisje?


    Spencer Reid - 'I know what it's like to be afraid of your own mind.'

    Meisje en jongen plz c:


    Spinning around, I'm weightless.




    Volledige naam:
    Julie Octavia Wilkinson
    Leeftijd:
    17, geboren op 21 September 1997, wat haar het sterrenbeeld 'maagd' geeft.
    Innerlijk:
    + - Julie is dat meisje dat veelal vrolijk rondhuppelt. Dat meisje dat altijd haar haren in gekke kleuren verft en zich hierbij niets aantrekt van de meningen van anderen. Julie is een erg knuffelig meisje en zal in haar vrolijkheid soms wat kinderlijk overkomen. Toch schuilt er meer achter deze vrolijke façade.
    - Julie zal proberen zoveel mogelijk goed te doen, en vindt het hierdoor ook erg moeilijk om ergens 'nee' op te zeggen. Of het nou gaat om het luisteren naar iemands problemen, meegaan naar belangrijke dingen of helpen met organiseren of opruimen, het woord 'nee' zal je niet snel uit haar mond horen.
    - Dankzij haar verleden en het pesten op de basisschool, heeft Julie een depressie ontwikkeld. Hierdoor is zij ook begonnen met automutilatie. Hoewel ze de depressie grotendeels overwonnen heeft, is deze recidiverend en zal het soms niet goed met haar gaan. Hiervoor heeft ze dan ook medicijnen, hoewel ze dit niet echt durft te vertellen.
    + Zodra Julie iets vindt wat ze leuk vindt, zal ze er ook vol voor gaan. Sommige mensen zullen dit zien als eigenwijsheid, of koppigheid, maar Julie benoemt het zelf liever als 'enthousiasme'.
    +Als je ergens mee zit, is Julie de persoon om naartoe te gaan. Door haar ervaringen weet ze vaak wat ze moet zeggen en wanneer ze moet zwijgen. Ze is erg zorgzaam en wil graag dat het goed gaat met iedereen.
    Uiterlijk:
    Julie is van nature slank gebouwd, en aankomen is voor haar een groot probleem in verband met problemen met haar schildklier. Met haar 1.65 is Julie niet groot, maar ook niet per se klein. Haar huid is erg bleek, en haar ogen zijn een diepe kleur groen. Julie is een sucker voor vintage en oversized spullen. Op haar armen, benen en buik vind je een hele hoop littekens: Julie heeft een tijd lang aan automutilatie gedaan, en is daar vrijwel volledig overheen gekomen, maar de littekens zullen niet meer weggaan. Ze schaamt zich er niet meer voor, maar het is ook niet iets wat ze aan iedereen vertelt. Julie verft haar haar veelal in verschillende kleuren en is niet bang om haar haren af en toe te bleken. Op het moment heeft ze haar haren roze geverfd, maar dit kan elk moment weer veranderen.
    Familie:
    Julie heeft een tweelingbroer, genaamd Dylan. Hun ouders waren nog samen en ze woonden allebei thuis. Met Dylan kan ze het erg goed vinden, evenals met haar ouders. Haar beide opa's en oma's leven nog, en deze ziet ze dan ook regelmatig. Haar ouders hebben genoeg geld, en ze woonden op een groot landgoed. Vaak had Julie het idee dat haar ouders liever hadden dat ze wat 'normaler' was, maar tegenwoordig is de band met haar ouders veel beter, en weet ze dat het niet zo zit.
    Geschiedenis:
    Geboren en getogen op het landgoed van haar ouders, samen met haar broer, is Julie vrij normaal opgegroeid. Natuurlijk waren er uitzonderingen, als haar ouders fancy feestjes hadden of haar en haar broer meesleepten naar deze feestjes, maar ondanks alles is Julie daar nooit in meegesleept. Rond haar 14e is haar oom overleden, en Julie had het hier erg moeilijk mee. Zo erg, dat ze zich van iedereen afsloot, waardoor mensen begonnen met haar te pesten. Julie vroeg haar ouders of ze thuis les kon krijgen, maar ookal zat ze niet meer op school, het pesten ging door. Toen is Julie begonnen met automutilatie. Ze heeft haar ouders hier na 2 jaar over verteld, en is zo bij een psychiater terecht gekomen. Julie slikt nog altijd medicijnen, maar het gaat veel beter met haar, en de band met haar familie is veel sterker geworden.
    Extra:
    Samen met Dylan maakt Julie veel muziek, zo ook om haar problemen te vergeten. Hiernaast heeft ze een grote passie voor lezen en zijn er maar weinig boeken die Julie (nog) niet gelezen heeft.


    En dat is één c:


    Spinning around, I'm weightless.

    Zou ik een jongen mogen reserveren?


    "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell



    -Naam: Aaron Johnson
    -Leeftijd: 16
    -Karakter: Aaron is een uitbundige en lieve jongen die iedereen wel graag ziet komen. Hij houdt enorm veel van dieren en is voor geen enkel dier bang, en hij zit er ook graag constant tussen. Daarom vind je hem ook vaak terug in het bos. Regen houdt hem zeker niet tegen, maar in bomen klimmen, doet hij liever niet. Hij kan het wel, maar hij is bang dat hij eruit zou vallen. Verder houdt hij ook van dingen in elkaar steken. Hij is nogal technisch aangelegd en laat dingen dus nooit repareren door een vakman. Aaron doet alles zelf. Meestal komen vrienden ook bij hem aankloppen als ze problemen hebben met bv. hun laptop, of gsm. En hij houdt enorm veel van plezier maken met zijn vrienden, maar als hij het niet meer leuk vindt, laat hij dat zonder aarzeling weten en gaat hij weg. Maar zo zit hij nu gewoon in elkaar. Hij is vegetariër, wegens zijn grote liefde voor dieren en uit afschuw voor de verscheidene methodes die men toepast in de vleesindustrie. Hij weigert ooit vlees te eten, ook al zou hij moeten verhongeren. Verder kan hij met iedereen wel goed overweg, maar hij is slecht met geheimen bewaren. Zelf heeft hij er ook bijna geen, omdat hij er niet kan over zwijgen. Daarom is het geen goed idee om hem in vertrouwen te nemen om een geheim te bewaren. Aaron is zeker geen durfal. Hij schuift liever mensen voor dingen te doen die hij niet ziet zitten, omdat hij gewoon niet durft. Vaak wordt hij een watje genoemd, maar dat is dan maar zo. Liever zo genoemd worden dan dingen te doen die hij niet wil doen. Hij heeft wel algofobie. Dat is angst om pijn te krijgen. Daarom doet hij niet veel gewaagde dingen. Het enige moment dat hij zijn fobie wat heeft kunnen onderdrukken, is wanneer hij zijn piercings heeft laten zetten. Hij wilde het zo graag dat hij het uiteindelijk gewoon heeft gedaan, hoewel dat proces best lastig was. Maar op dit moment is hij enorm blij dat hij toch heeft doorgebeten.
    Hij houdt ook niet van veel lawaai. Daarom zal je hem ook niet vaak aantreffen in een discotheek of in een drukke zaal met veel mensen. Als hij door een drukte moet, bv in het station, in een drukke winkelstraat,... dan zie je hem vaak lopen met een grote koptelefoon over zijn hoofd. Niet om naar muziek te luisteren, maar om een beetje rust te vinden.
    -Uiterlijk: zie foto
    Aaron heeft bruin haar dat in een bles over zijn voorhoofd valt en donkerbruine ogen. Meestal steekt zijn haar wat naar buiten. Verder heeft hij snakebites en een monroe piercing door zijn lip. Nog niet zo lang geleden heeft hij een sceptum laten zetten door zijn neus. In zijn oren heeft hij stretchers.
    -Geschiedenis: Aaron heeft eigenlijk een goede jeugd gehad, behalve dat hij tijdens zijn peuterjaren nogal veel ongelukken heeft gehad vanwege overal op te klimmen, en heeft zo verscheidene breuken opgelopen in zijn rechterbeen, tenen, vingers en rechterpols. Hierdoor heeft hij zijn algofobie ontwikkeld.
    -Extra: /


    Tell me, my friend. Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?

    RabidKiller schreef:
    Ik wil ook wel meedoen met een jongen ;) ik maak straks aan.


    Oke :)


    Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

    Phxntasia schreef:
    Zou ik een jongen mogen reserveren?


    Dat mag :D


    Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

    Balloo schreef:
    Mag ik een meisje?


    Jahoor :)


    Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

    AnneSofya schreef:
    Mag ik een meisje?


    Natuurlijk!


    Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

    Er is nu ook een praattopic aangemaakt, die kun je vinden onder het woord: Linkjes. :D


    Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.