•       Het is 3014, en de hele wereld is veranderd. De mannen hebben de wereld overgenomen en je kunt de vrouwen zeldzaam noemen in sommige streken. In de rijkste streken heeft elke man een vrouw die als slaaf dient. Niets meer. Vrouwen hebben geen rechten meer en moeten alles doen wat hun meester zegt. Doen ze dit niet, komen ze in het 'vrouwenhuis' terecht, de nachtmerrie van elk meisje. Je wordt er geslagen, mishandeld,...
    Congrulation is zo een rijke stad. Elke man heeft er zijn slaaf en doet ermee wat hij wilt. Meisjes en jongens moeten allemaal tussen hun 17-20 jaar oude leeftijd één keer naar de 'Lady ceremonie'. Daar mogen alle jongens een meisje kiezen waar ze normaal gezien de rest van hun leven mee door zullen leven. Voor de jongens is dit een speciale dag en is deze heel belangrijk. Maar voor de meisjes is dit meer een verschrikkelijke dag, met veel spanning.
    Dit jaar is het weer aan een nieuwe groep jongens om hun slaaf te kiezen. De jongens wonen toevallig allemaal in dezelfde grote villa en zijn heel zenuwachtig voor de grote dag, de dag dat ze eindelijk hun slaaf krijgen !

    Om te weten :
    - De meisjes worden bij hun geboorte in het vrouwenhuis geplaatst, dit is verplicht. Hun moeder is dus verkracht of echt verliefd geworden op hun meester.

    Regels in de nieuwe wereld :
    - Vrouwen mogen alleen maar doen wat hun meester accepteert.
    - Vrouwen moeten doen wat hun meester wenst, anders moeten ze terug naar het vrouwenhuis.
    - De Lady ceremonie is van 17 tot 20 jaar oud voor beide geslachten.
    - De rijkste jongens (1ste klasse) mogen eerst hun meisje kiezen. Dan de tweede, en dan de derde.


    Regels :
    - Minimum 200 woorden, dit lijkt me makkelijk te behalen.
    - Geen ruzie buiten de RPG, mag wel binnen de RPG.
    - Hou er rekening mee dat de meeste jongens niet erg lief en aardig zullen zijn, want de soort is in de jaren erg veranderd.
    - Alleen ik maak nieuwe topics aan !
    - Geen perfecte personnages.
    - Niemand buitensluiten !
    - Minimum vier keer per week reageren.
    - 16+ is toegestaan.
    - Je reservering vervalt na 2 dagen.
    - Spreek ook andere relatie's af met andere mensen zodat iedereen eens met elkaar kan RPG'en.

    Invullijstje :
    Naam :
    Leeftijd :
    Klasse : {Alleen voor jongens. 1ste klasse, 2e klasse of 3e klasse}
    Innerlijk :
    Uiterlijk :
    Slaaf/meester : {Wordt later afgesproken}
    Relatie's : {Zelf af te spreken}
    Extra :


    Rollen :
    Jongens
    - Chester Ernesto Knight || Rollins 1.1
    - Fynn Robert Hood || The_Glue 1.7
    - Pipkin Hamatora || Sugasu 1.4
    - Maxime Nathaniel Montgomery || Dumbledore 1.4
    - Josiah Kydd More || Rollins 1.6
    Meisjes VOL
    - Celina Solana Mirai || Recentia 1.2
    - Sunset Dyani Eguerre || The_Glue 1.7
    - Lucinda Wooden ||Appelboompje 1.3
    - Andelyn "Andy" Cassington || FairyTalest 1.2
    - Kaylie Maira Deliva || Deliva 1.4

    Faceclaims
    Sasha Pieterse - Iniminicum
    Candice Accola - Recentia
    Caitlyn Stacey
    Denk heel goed na, voordat je mee zult doen aan deze RPG. Ik heb hem al eens geopend, en al snel liep hij dood. Dit wil ik niet weer, de verhaallijn komt ook van mijn story.

    [ bericht aangepast op 17 maart 2015 - 18:48 ]


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    BRAN GRACE
    SHY VULNERABLE & FURIOUS





    Naam
    Bran Grace

    Leeftijd
    23

    Gebied
    Dysphoria • Arm


    Persoonlijkheid
    Alhoewel Bran honderden contacten heeft binnen zijn omgeving is hij binnen iedere vorm van communicatie nerveus en verlegen — zowel bij mannen als bij vrouwen. Hierdoor houdt hij zich vaak op de achtergrond binnen grotere groepen personen en is hij eerder een luisterend oor in plaats van een pratende mond binnen een een—op—een conversatie. Uiteindelijk kan dit leiden tot ongemakkelijke situaties waarbij Bran een poging doet tot beheersen "sociale" gedragsregels maar hier grandioos op uit zal vallen. Vaak zal dit eindigen in Bran welke flauwe en bekende grappen gaat herhalen of zinnen halverwege plotseling haast onhoorbaar fluisterend af gaat maken.
    Bran weet van zichzelf dat hij binnen conversaties niet het meeste heldere licht is — wat hem verschrikkelijk onzeker heeft gemaakt en hij eerder de eenzaamheid op zal zoeken in plaats van het gezelschap van andere personen. Meerdere malen zal hij zichzelf voornemen om meer na te gaan denken over zijn eigen woorden. Echter — wanneer het er uiteindelijk op aan zal komen glijdt Bran weer terug in zijn oude patroon en heeft hij de woorden al naar buiten laten glijden voordat hij er daadwerkelijk bewust van is: tot gigantische frustratie in zijn eigen gedachtegang.
          Als een gevolg van de meest kleine en onbenullige elementen kan Bran compleet ondersteboven zijn waarbij zijn emoties en gevoelens daadwerkelijk alle kanten op schieten. Hierbij zal zijn omgeving altijd weten wat hij precies aan het voelen is: aangezien zijn gehele persoonlijkheid mee schijnt te draaien met deze onbegrijpelijke moodswings. Bran is een ontzettend gevoelige jongeman en kan zich dan ook alles van iedereen aannemen ook al is het niet daadwerkelijk op hem bedoeld. Alhoewel er een zekere vorm van patronen te vinden zijn in Brans emoties en gevoelens zijn er momenten dat hij andere personen compleet kan verbazen: zo kan hij het ene moment ontzettend verdrietig zijn om het overlijden van een dier terwijl hij op een ander moment emotieloos kan helpen om een andere persoon te helpen begraven.
          Doordat Bran is opgegroeid binnen de muren van Dysphoria en geen flauw idee heeft hoe het er binnen de muren van Euphoria aan toe gaat heeft hij zijn beeld moeten vormen op de herinneringen van verbannen personen. Hierdoor heeft hij een grote haat en woede ontwikkeld jegens alle personen die uit Euphoria komen aangezien ze hem en "zijn" mede—lotgenoten op deze wijze behandelen en voor de dood achter laten. Deze woede weet zich af en toe te uiten in woede—aanvallen waarbij Bran zelfs een agressieve ondertoon laat zien. Voornamelijk de drang om zijn familie te beschermen is hierbij de brandstof om door te blijven gaan en alles te vernietigen wat met Euphoria te maken heeft.


    Uiterlijk
    Brans afkomst vanuit Dysphoria is vanaf het allereerste moment te zien: een ietwat ondervoed lichaam dat meer vuil is dan schoon. Alhoewel Bran enkele spieren heeft weten te trainen door het "overleven" binnen de muren van zijn stad heeft hij weinig echte kracht in zijn lichaam en is hij binnen de kortste keren uitgeput. Daarnaast heeft Bran tientallen littekens over zijn lichaam als gevolg van de vele ziektes die hij heeft gehad. Hierbij heeft hij de meeste littekens op zijn schouderbladen als gevolg van een heftige infectie welke plaatsnam binnen zijn jeugd.
          Alhoewel Bran een tengere lichaamsbouw heeft, heeft hij wel een bovengemiddelde lengte van zo'n een meter zevenentachtig waarmee hij meestal boven anderen uit weet te torenen. Echter — dit geeft hem eveneens een onhandigheid mee waar hij zich geen raad mee schijnt te weten en wat hem nog onzekerder maakt.
    Bran heeft een kwajongensachtig gezicht met grote donkerblauwe kijkers die altijd een fonkeling van plezier bevatten. Meestal hebben zijn wangen een wat ingevallen uitdrukking en hangen er donkere kringen rondom zijn kijkers als gevolg van het slaapgebrek. Voorgaande tracht hij meestal te verbergen door zijn ietwat lange, speelse en warrige lokken over zijn voorhoofd omlaag te laten vallen.
          Wanneer Bran een van zijn woede—aanvallen heeft zullen alle "schattige" kwajongens uitdrukkingen van zijn gezicht verdwenen en plaats maken voor een harde en moordende blik.


    Geschiedenis
    Bran is de eerste zoon binnen het gezin van Malachi en Elizabeth Grace — twee personen die door middel van hun liefde voor elkaar binnen de muren van Dysphoria zijn beland. Doordat Malachi zekere vormen van opstandig gedrag vertoonde binnen zijn jongere jaren werd hij door de instanties verbannen naar Dypshoria waardoor zijn toenmalige vriendin Elizabeth geen enkele keuze had dan met hem mee te gaan. Alhoewel de twee meerdere verschrikkingen hebben moeten doorstaan is Bran er van verzekerd dat er geen andere personen op de wereld zijn die meer van elkaar houden dan zijn ouders.
          Na de geboorte van Bran besloten de kersverse ouders dat de depressieve ondertoon van Dysphoria hen niet tegen zou gaan houden om een gelukkig gezin op te starten waardoor er uiteindelijk nog een jongen en drie meisjes bij zijn gekomen. Bran werd opgevolgd door Zandri (21), Annabeth (17), Hunter (13) en Sophia (5). De grootste verschrikking die de familie heeft dienen te verduren is de dood van de jonge Sophia drie jaren geleden als gevolg van een te heftige ziekte die was doorgegeven vanuit Euphoria.

    Extra
    • Zicht — door een van Brans vele ziektes welke hij gedurende een korte periode heeft gekregen vanuit een persoon uit Euphoria is zijn zicht verslechterd waardoor hij eigenlijk een bril benodigd heeft. Voornamelijk doordat zijn familie eigenlijk geen geld heeft om een bril te kopen neemt hij genoegen met het gegeven dat hij alles gewoon wat minder scherp kan zien en heeft hij zijn eigen wijzen gevonden om hier op een betere wijze mee om te gaan.
    • Mank — naast het gegeven dat Brans zicht achteruit is gegaan door een van de vele ziektes is ook te zien dat hij enigszins moeite heeft met lopen en dan voornamelijk met rennen. Hierbij is te merken dat hij een enigszins vreemde beweging maakt met zijn rechterbeen als gevolg van een kwaadaardige tumor die hij op zijn dertiende levensjaar in zijn knie heeft gekregen. Alhoewel de tumor inmiddels is verdwenen heeft Bran nog steeds moeite met rennen en kan hij bij lange na niet zo snel weg komen als andere personen.
    • Nacht — Bran houdt van de duisternis van de late uren en weet daarom vaak het huis uit te glippen om rond te dolen in de donkere buurten van Dysphoria zodat hij alles en iedereen in de gaten kan houden. Dit zijn eveneens vaak de momenten dat Bran een woede—aanval krijgt en besluit om zijn woede te uiten op een verlaten container of op de meubels van oude en verlaten huizen.

    Relaties

    [ bericht aangepast op 10 april 2015 - 20:05 ]


    Colonel schreef:
    Worden de koppels voor het starten van de RPG gemaakt of daarna pas?
    Mocht het daarna zijn, wil ik graag een eersteklas jongeman.


    Wat bedoel je met daarna ?


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    Mag ik een meisje?


    -

    Iniminicum schreef:
    Mag ik een meisje?


    Tuurlijk.


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    mag ik ook een meisje dan? ;p

    ik denk dat colonel bedoeld of jij voor dat de rpg begint de koppels (dus jongens+meisjes) maakt of dat deze later in de rpg door ons zelf bepaald (of alsnog door jou) word.


    You didn't even hear me out , You never gave a warning sign

    Colonel schreef:
    Worden de koppels voor het starten van de RPG gemaakt of daarna pas?
    Mocht het daarna zijn, wil ik graag een eersteklas jongeman meisje.


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Jaaa, nu ik weer op tijd ben zou ik ook graag een meisje willen reserveren :D


    Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic. - Jefferson (ouat)

    Ik twijfel


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Ja: ik bedoel inderdaad dat ik alleen die rol wil reserveren als er pas een tijdje nadat het speeltopic is geopend koppels worden gevormd. Daardoor worden alle jongens eigenlijk gedwongen met alle meisje te praten en komen er op basis daarvan koppels en worden het niet verschillende ORPG's binnen een ORPG.


    Colonel schreef:
    Ja: ik bedoel inderdaad dat ik alleen die rol wil reserveren als er pas een tijdje nadat het speeltopic is geopend koppels worden gevormd. Daardoor worden alle jongens eigenlijk gedwongen met alle meisje te praten en komen er op basis daarvan koppels en worden het niet verschillende ORPG's binnen een ORPG.


    De RPG zal wel beginnen bij de slavenceremonie dus de koppels zullen sowieso snel gemaakt moeten worden.


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    Raccoon schreef:
    Ik twijfel


    Het is zoals je wilt (:


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    Geef mij maar een man. c:


    I'm your little ray of pitch black.

    Rollins schreef:
    Geef mij maar een man. c:


    Is goed.


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    Mag ik een jongen? En als er weer een meisje vrijkomt een meisje


    You got teeth like a wolf, but you cry like a sheep






    "Well, you need the villain. If you don't have a villain —
    the good guys can stay home."



    × .Naam. ×
          Chester Ernesto Knight.

    × .Leeftijd. ×
          Twintig jaar.

    × .Klasse. ×
          Tweede klasse.

    × .Innerlijk. ×
          Chester ziet er dan heel vriendelijk, behulpzaam en liefdevol uit maar als je hem ontmoet is hij alles behalve dat. Zijn felblauwe ogen zullen je bedriegen en verdwijnen voor je het ook maar doorhebt. Deze jongeman is eigenlijk het tegenovergestelde - vooral als je hem niet kent. Hij is enorm bazig, en dat gevormd met de nodige woede-uitbarstingen is het niet de meest geweldige persoon die je om je heen wilt hebben.
          Deze jongeman is ook enorm zelfverzekerd, misschien valt het eerder onder arrogantie, want hij vind zichzelf op sommige momenten wel érg geweldig. Dat gaat dan vaak ook samen met de drang naar complimentjes - van wie dan ook. Het is dan weer niet zo dat hij ernaar zal gaan smeken, hij zal gewoon lang genoeg doorgaan met het laten horen hoe geweldig hij wel niet is, dat hij iets verwacht - en dan haast altijd ook krijgt.
          Chester heeft echter niet alleen maar slechte karaktereigenschappen. Zo kan hij ook heel liefdevol zijn - wanneer hij daar echter zin in heeft. Je zou bijna kunnen zeggen dat hij een emotieloos uiterlijk heeft, het meest van de tijd, dat komt dan ook door zijn vader. Wanneer iemand daar doorheen weet te breken, dan krijg je deze jongeman, die eigenlijk toch best wel een zachte kern heeft. Die laat hij echter niet graag zien, omdat hij weet dat mensen dat dan van hem gaan verwachten, en hij zo gewend is aan de façade die hij opzet.
          Wanneer iemand door zijn muren weet te breken zal hij zichzelf openstellen voor die persoon, maar ook dit gaat niet gemakkelijk zijn voor beiden. Dit zal hem kwetsbaar maken, en zo ziet hij zichzelf niet graag. Dit zal dus gespaard gaan met enkele momenten waarop hij weer helemaal terugdraait naar zijn oude zelf - want dat is uiteindelijk waar hij zichzelf veilig zal voelen.

    × .Uiterlijk. ×
          Chester bezit donkerblonde haren die altijd netjes naar achteren zitten met wat spul wat hij die ochtend het eerste kan vinden. Begrijp het niet verkeerd, hij is wel waakzaam over zijn uiterlijk, maar hij is toch wel rijk genoeg om te kopen wat hij nodig heeft - en daardoor dus keus zat heeft. Zijn ogen zijn felblauw, maar stralen helaas haast nooit enige vorm van emotie uit, op woede na. In die zeldzame momenten dat hij lacht of vrolijk lijkt zullen deze dan ook echt wel stralen en enorm goed opvallen gezien zijn lichte huid die een klein kleurtje bevat.
          Deze jongeman bezit aardig wat spieren aangezien hij vaak zat traint - het is echter niet voor anderen dat hij deze levenskeuze maakt, dit doet hij geheel voor zichzelf. Hij is graag in een goede vorm om zichzelf beter te voelen. Natuurlijk wil hij ook gewoon graag een gezonde levensstijl hebben. Zijn schouders zijn breed, evenals zijn armen. maar naar zijn taille toe wordt het toch echt wat minder, wat hem een perfecte driehoek geeft van achteren. Zijn buik is gesierd door middel van een wasbordje. Zijn spieren passen ook wel bij zijn grootte, aangezien hij haast twee meter is.
          Chester draagt graag een pak, hij is vooral dol op de kleur zwart, evenals zijn witte blouses die er uiteraard onder te vinden moeten zijn. Zijn stropdas kan twee kleuren hebben, de ene is zwart, en de andere is rood. Je zult hem zelden in wat anders vinden. Eronder heeft hij altijd nette schoenen aan, die er perfect onder passen en enorm elegant zijn. Maar met een ontbloot bovenlichaam lopen is voor deze jongeman natuurlijk ook geen probleem.

    × .Slaaf. ×
          Andelyn "Andy" Cassington.

    × .Extra. ×
          Chester heeft nogal een zware jeugd gehad. Zijn vader had hem altijd onwijs streng behandeld aangezien hij zijn enige zoon was - dat was echter zijn slechte reden. Hem leek het logischer dat hij zuiniger was op zijn dochters, maar Chester was ondanks zijn zware jeugd toch wel stiekem het lieverdje van zijn vader - en daar heeft hij dan ook misbruik van gemaakt, want hij behandelde hem aan de andere kant ook soms echt alsof het afval was.
          Buiten dat wordt hij soms nog gek gemaakt door zijn vader en zijn wensen - wat hem enorm gefrustreerd maakte altijd - nu soms nog. Zijn vader heeft van hem de persoon gemaakt zoals hij nu is - hard. Thuis mochten er nooit emoties getoond worden, dus dat is precies wat Chester daarom ook verlangd. Hij vind tranen maar overbodig, evenals een trieste blik.
          Ook heeft Chester een vreselijke behoefte aan een sigaret wanneer hij weer eens in een woede-uitbarsting beland is. Buiten dat om rookt de jongeman niet, maar wanneer zijn woede de overhand krijgt neigt hij er toch extreem naar. Wanneer hij deze dan ook niet rookt zal het zijn gemoedsrust ook geen beetje beter maken. Zonder die verslaving zou hij voor altijd in die woede-aanval blijven hangen. En zelfs hij beseft dat dat geen nut zou hebben, dat het zijn leven enkel moeilijker zou maken.

    × .Relatie's. ×
          × Andelyn "Andy" Cassington. » Traint haar uiteindelijk.
          × Celina Solana Mirai. || Ziet haar huilen en beseft dat vrouwen toch wel emoties hebben.
          × Kaylie Maira Deliva. || Vind haar schijnheilig, en is niet dol op dat soort mensen.
          × Lucinda Wooden. || Vind die constant-bezig-zijn mentaliteit maar niets.
          × Sunset Dyani Eguerre. || Ziet haar wonden, heeft medelijden.

          × Josiah Kydd More. || Ontwijkt hem liever omdat ze beide alfamannetjes zijn.
          × Maxime Nathaniel Montgomery. || Vrienden, traint vaak samen met hem.
          × Fynn Robert Hood. || Simpelweg gezegd: het zijn vrienden.

    [ bericht aangepast op 20 maart 2015 - 21:43 ]


    I'm your little ray of pitch black.