• Klik!!!

    "It all begins and ends in your mind. What you give power to, has power over you, if you allow it."
    Leon Brown.



    Nola Kleurveld heeft geen al te makkelijke jeugd gehad: De eerste acht jaar van haar leven zijn een wit vel, de zeven jaar daarna een rits aan pleeggezinnen. Het enige dat zij van haar familie weet is dat haar moeder dood is en dat haar vader in de gevangenis zit.
    Wanneer Francis Kleurveld, haar vader, uit de gevangenis wordt gelaten stapt hij naar de rechter; vanaf dat moment veranderd alles voor Nola: Ze verhuisd opnieuw naar een plaats waar ze nog nooit eerder is geweest en ze gaat opnieuw naar een school waar ze niemand kent.
    Als Amber, Nola's psycholoog, voorstelt dat zij een dagboek gaat bijhouden brengt dit opnieuw een grote verandering in haar leven: Nola komt er achter dat woorden een prachtige ontsnapping zijn aan haar leven en in plaats van een echt dagboek te schrijven, schrijft zij een boek met zichzelf als hoofdpersoon.
    Terwijl haar fantasie wereld steeds prachtiger wordt, veranderd haar echte leven in een nachtmerrie.
    Dylan, een jongen uit haar klas, besluit haar te helpen. Samen duiken ze in Nola's verleden en hoe meer ze ontdekken, hoe minder zij beiden willen weten wat er nou écht gebeurd is.


    Alle personages in dit verhaal zijn fictief.





    Drama, Romantiek
    Onbekende Personen
    Nederlands
    Digital Daggers • Still Here (Story soundtrack)
    Nola
    Dylan


    I'm so scared of being alone, yet I constantly push people away and never let anyone in.