• Onlangs alle gebeurtenissen op aarde rondom superhelden is er nooit iemand geweest die de oorsprong van deze 'super' mensen heeft ontdekt, ze

    komen immers niet gewoon uit de lucht vallen... Of wel soms? In 2050, wanneer de aarde geteisterd wordt door een nieuwe geld crisis, achteruitgang van de milieutoestand en politieke uiteenvallingen is de stad New York in handen van schurken. Mensen worden om de klipklap bedreigt, bestolen of zelfs gedood. De schurken zijn instaat de hele aarde te veroveren en profiteren van de al tien jaar durende afwezigheid van superhelden. Echter kan dit worden voorkomen. Nieuwe superhelden zullen aantreden en kunnen de aarde helpen zichzelf weer op de rails te krijgen. Maar, waar deze superhelden nou eigenlijk vandaan komen?

    'Tien jaar lang zijn alle gestorven mensen geselecteerd op hun kunnen, schurken om precies te zijn, mensen die de wet hadden overtreden en absoluut iets goed te maken hadden. De meest grote misdadigers zijn geselecteerd en tien jaar lang op geleidt tot de nieuwe superhelden van de eeuw en ja, deze superhelden zijn direct uit de door dode overheersende hemel ten aarde gevallen, in hun oude lichaam, dat nu getransformeerd is tot een echte superheld. Ze hebben geweldige krachten, maximale spierkracht, spin kracht, elasticiteit, je kunt het zo gek niet bedenken. Vijf van hen zullen de aarde bereiken en een poging doen de schurken te verslaan.'

    Echter gaat dit alles niet zo gemakkelijk. De superhelden worden namelijk naar hun oude lichaam gestuurd, die zich over de hele stad bevinden en New York is niet klein. Om de aarde te redden, zullen ze elkaar moeten vinden en moeten samenwerken.

    Natuurlijk zijn de schurken ook niet geschapen zonder superkrachten, dit zijn krachten die ze hebben ontwikkeld door aan gevaarlijke experimenten mee te doen of uit te voeren, echter hebben deze krachten hierdoor wel wat kuren.


    Wie zal er uiteindelijk aan het goede touw trekken en de strijd winnen?

    *Rollen:
    Superhelden[4/4]: Vol!
    - Isabella Sweffer ~ sandordinja - IJs p. (1,1)
    - Audrey Valerie McAllister ~ MrFluke - Spiderwoman afbeelding wanneer mogelijk! p. (1,2)
    - Ivano Usabih ~ Udinov - Lichaambesturing p. (1,1)
    - Sebastian 'Seb' Rilles ~ Sempre - Vuursturen p. (1,5)
    Superheld verrader[1/1]: Vol!
    - Paige Leona Boughandi ~ Sempre - Healing p. (1,1)
    Schurken[5/5]: Vol!
    - Tatum Andrea Ronan ~ Dumbledore - Op vakantie, zo snel mogelijk afmaken! p. (1,2)
    -Taylor ~ MoonEye - Emoties beïnvloeden p. (1,3)
    - Giovanni "Gio" Lucius Delores ~ Fairytalest - Illusies (1,2)
    -Drayce Alvah Mallory ~ Rider - Moleculaire manipulatie p. (1,3)
    - Dimitri Romanov ~ Fairytalest - Beheersen van elektrische apparaten p. (1,5)

    *Invullijstjes rollen:
    Superhelden:
    Naam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Verleden:
    Superkracht:
    Taak binnen groep - wanneer deze gevormd is- bijv: leider, specialist, spion etc.:
    Extra:

    Superheld verrader:
    Uiteraard is er altijd een verrader in het spel.
    Naam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Verleden:
    Superkracht:
    Taak binnen groep - wanneer deze gevormd is- bijv: leider, specialist, spion etc.:
    Reden van verraad:
    Extra:

    Schurken:
    Naam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Verleden:
    Schurkenkracht:
    Taak binnen groep - wanneer deze gevormd is- bijv: leider, specialist, spion etc.:
    Extra:


    *Regels:
    - Houdt je aan de quizlet huisregels.
    - Minimaal 250 -het liefst 300- woorden.
    - Bestuur alleen je eigen personage, het besturen van mensen die gered en/of beroofd worden is wel toegestaan.
    - Geen perfecte karakters.
    - 16+ is toegestaan.
    - Naamverandering graag even melden.
    - Maximaal twee personages.
    - Reserveringen blijven 3 dagen staan.
    - Geen gescheld gevloek en geruzie, behalve als het binnen de rpg gebeurd.
    - Minimaal één keer per week reageren.
    - Houdt meiden en jongens gelijk (met kleur aangegeven).
    - Alleen sandordinja maakt nieuwe topics aan.

    Begin van de rpg:
    De rpg zal voor de superhelden beginnen bij de terugkomst naar hun lichaam. Ze zullen even moeten wennen, hun krachten moeten leren gebruiken en moeten ontdekken waar ze terecht zijn gekomen. Sommigen zullen zich op de plek bevinden waar ze gestorven zijn, anderen zullen verplaatst zijn, echter ligt geen van hen in een graf, dat waren ze niet waard in die tijd. Het is 00:00 als iedere superheld zijn lichaam heeft bereikt. Het is de bedoeling dat na twee reacties iedereen op z’n minst iemand heeft gevonden -dit houdt in dat als jij voor de tweede keer reageert je iemand moet hebben ontmoet-, dit kunnen schurken, maar ook superhelden zijn. Wanneer de superhelden elkaar allemaal vinden zal gedurende de rpg volgen. De superhelden kunnen elkaar echter toch aardig snel vinden, omdat ze elkaar herkennen en de namen weten.

    Voor de schurken zal de rpg beginnen in hun basis, een deel van de schurken komt altijd al in een pakhuis bijeen (minimaal twee), anderen zullen zich later bijvoegen en bevinden zich nu nog in een eigen primitieve basis. De schurken zijn bezig met het bedenken van een plan, er is gehele vrijheid van de inhoud van het plan. Het is 00:00 als één van hen een doorbraak heeft. Het is de bedoeling dat na twee reacties iedereen op z’n minst iemand heeft gevonden -dit houdt in dat als jij voor de tweede keer reageert je iemand moet hebben ontmoet-, dit kunnen schurken, maar ook superhelden zijn. Wanneer de schurken elkaar allemaal vinden zal gedurende de rpg volgen. Tot de eerste confrontatie hebben de schurken echter nog geen idee dat er nieuwe superhelden tot de aarde zijn gevallen.





    Speeltopic:http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=164144
    Praattopic:http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=164173

    [ bericht aangepast op 12 juli 2014 - 10:59 ]


    'Speak the truth, even if your voice shakes...'

    Hm zou ik een superheldin mogen?

    Leuke verhaallijn zeg!

    [ bericht aangepast op 2 juli 2014 - 20:28 ]


    When time and life shook hands and said goodbye.

    Tuurlijk, ik zet je erbij :) ty btw


    'Speak the truth, even if your voice shakes...'

    Paige Leona Boughandi - De verraadster



    Leeftijd:
    Paige is 21 jaar jong

    Geslacht:
    Vrouwelijk

    Innerlijk:
    Paige wordt nogal geplaagd door herinneringen uit haar verleden die ze op een of andere manier maar niet van zichzelf af kan schudden. Hoewel de andere superhelden duidelijk achter hun doel staan, kan Paige maar niet besluiten of dat doel wel het juiste doel is voor haar. Ze twijfelt veel waardoor ze wat buiten de superhelden groep valt. Daarnaast had Paige het ook altijd moeilijk tijdens de opleiding naar superheld. Terwijl anderen zich snel aanpasten en hun daden vergaten, bleef de intense haat tegen het onrecht dat haar broertje was aangedaan in Paige branden. Ze voelt zich een beetje verloren en hoewel ze in de groep haar best doet om vrolijk te zijn en mee te helpen, merkt ze langzaam maar zeker steeds meer aan het afglijden is en haar oude zelf weer terugkomt.

    Uiterlijk:
    Paige heeft wit-blond haar dat tot over haar schouders komt. Haar huid is zongebruind en ze heeft een sierlijk gezicht, met grijs-groene ogen die altijd warm en vrolijk staan. Ze is 1 meter 70 lang en heeft niet echt een vaste kleding stijl. Op het ene moment draagt ze korte spijkerbroekjes en afgeknipte shirt, terwijl ze op andere momenten in meisjes-achtige jurkjes gekleed is.




    Verleden:
    Ondanks Paige's vrolijk verschijning was ze vroeger een stuk anders. Voordat ze op haar 21ste overleed in een brand, had Paige nogal een heftig leven. Als kind leefde ze op straat samen met haar broertje Lukas. Ze deed haar best om zoveel mogelijk eten aan haar broertje te geven en at zelf vaak niks, omdat ze liever zelf dood ging dan dat haar broertje het leven liet. Wonder boven wonder werden ze door een gezin in huis genomen, waar Paige hard moest meewerken in het huishouden. Moeder des huize was een verschrikkelijk mens als ze gedronken had en wilde Paige het liefst zo snel mogelijk aan een hoerenhuis verkopen. En omdat ze Paige dus niet te erg wilde verwonden, sloeg ze Lukas in plaats van Paige, terwijl ze haar liet toe kijken. Terwijl broer en zus hun hoofd boven water probeerden te houden brak uiteindelijk die ene verschrikkelijk dag aan. Lukas was zo hard geslagen dat hij ter plekke overleed, in Paige's armen. Jaren later nam ze haar wraak door het gehele gezin op te sluiten in hun huis en het in brand te steken, waar Paige zelf uiteindelijk ook bij omkwam.

    Superkracht:
    Paige's superkracht is healing, ze is hierdoor haast onschadelijk (denk aan de cheerleader uit Heroes) maar kan daarnaast ook anderen genezen, wat wel ontzettend veel inspanning kost.

    Reden van verraad:
    Paige heeft veel last van haar verleden wat versterkt wordt wanneer ze Gio tegen komt. Voor haar dood kende ze hem namelijk toen ze bezig was met wraak te beramen op de dood van haar broertje. Door hem besluit ze verraad te plegen, maar niet zonder eerst een tijdje de superhelden te bespioneren.

    Taak binnen groep - wanneer deze gevormd is- bijv: leider, specialist, spion etc.:
    Ik denk dat Paige het beste ingezet kan worden als specialist voor het behandelen van wonden.

    Extra:
    Komt

    [ bericht aangepast op 7 juli 2014 - 16:30 ]


    When time and life shook hands and said goodbye.

    Ellloooh! Ik kom even binnenvallen met Ivano en een rol opeisen :Y) Edit: een superheldenrol :3 Hoop dat dat niet erg is, kan me voorstellen dat het belangrijker is om schurken te hebben. Mocht daar eventueel een tekort aan zijn, kan Ivano ook nog wel weer overstappen op het kwaad!

    Naam: Ivano Usabih
    Leeftijd: 23
    Geslacht: Mannelijk
    Innerlijk:
    Ivano worstelt met zijn verleden. Hij houd liever geheim wie hij is en waar hij vandaan komt. Natuurlijk is het mysterie van de verdwenen erfgenaam erg bekend, en je kan hem behoorlijk kwaad maken door daar over te beginnen. Hij is erg opvliegend en maakt snel bonje. Maar wanneer je zijn vriendschap hebt gewonnen, zal hij voor je door het vuur gaan. Hij heeft een stil en afwachtend karakter en kijkt liever eerst van een afstandje toe voordat hij in actie komt. Hij is over het algemeen erg kalm en relaxed, maar wanneer je hem boos maakt, heb je een kwade aan hem. Hij vergeet het niet snel wanneer je hem onrecht aandoet en is erg doelgericht op wraak.

    Uiterlijk:
    Ivano heeft een lichte huidskleur, zwarte ogen en zwarte haren. Hij heeft een kalm en mysterieus uiterlijk, maar wanneer hij lacht werkt dat aanstekelijk. Zijn gezicht heeft over het algemeen drie uitdrukkingen; dreigend, sarcastisch en vermoeid. Zijn stem is diep en kan snel dreigend overkomen, net zoals zijn grote lengte. Wat hij overigens nog wel eens wil misbruiken.




    Verleden:
    Ivano is iemand die al op jonge leeftijd voor zichzelf moest zorgen. Hij is geboren in Brazillië, waar hij tot zijn zevende met zijn familie leefde. Zijn vader was een belangrijk man in de politiek. De dag voor zijn zevende verjaardag brandde hij een kaarsje op haar kamer, terwijl zijn moeder dat streng had verboden. Toen was hij in slaap gevallen en zijn gordijnen waren in de brand gevlogen. Kurnov, de bulter, had hem op het nippertje kunnen redden uit de brandende kamer. Maar toen ze buiten kwamen zakte de brandende vloer van zijn kamer door, recht naar de kamer van zijn ouders. Ze hadden het niet overleefd.
    Hij geeft zich nog steeds de schuld van het ongeluk. Vijf jaar nadat Kurnov hem had meegenomen naar Amerika overleed hij aan een ziekte. Sindsdien raakte hij verbitterd. Hij weigerde zijn erfenis en belandde in de drugswereld, waar hij uitgroeide tot een beruchte en ongrijpbare dealer. Op zijn 18de pleegde hij zijn eerste moord. Daarna volgden er nog drie. Hij haatte zichzelf, maar kon geen manier vinden om uit de diepe put van de onderwereld te komen. Op zijn 23ste neemt hij een overdosis, nadat hij een concurrent uit de weg had geruimd, om de pijn te verzachten. Hij stierf meteen.

    Superkracht: De macht om het lichaam van ieder levend wezen over te nemen en te kunnen besturen. De desbetreffende persoon kan nog wel zelf denken, maar is de controle over zijn of haar lichaam kwijt.

    Taak binnen groep: Spion
    Extra: Nothing yet (:


    Zo helemaal goed?

    [ bericht aangepast op 2 juli 2014 - 21:17 ]

    Udinov schreef:
    Ellloooh! Ik kom even binnenvallen met Ivano en een rol opeisen :Y) Edit: een superheldenrol :3 Hoop dat dat niet erg is, kan me voorstellen dat het belangrijker is om schurken te hebben. Mocht daar eventueel een tekort aan zijn, kan Ivano ook nog wel weer overstappen op het kwaad!


    Helemaal goed ik zet je er bij :), als er echt een tekort aan schurken komt stap ik zelf ook over, bedankt voor de eventuele 'opoffering':P


    'Speak the truth, even if your voice shakes...'

    Naam: Isabella Sweffer
    Leeftijd: 21
    Geslacht: Vrouwelijk
    Innerlijk: Isabella is was het meisje dat zich graag op de achtergrond hield en liever niet meepraten in discussies. Ze luisterde liever en broedde op haar mening geheel op zichzelf. Vaak uitte ze deze niet. Echter is dit na haar dood geheel omgeslagen. Isabella heeft een vurig karakter gekregen – al spreekt haar superkacht daar een beetje tegen in-, ze neemt graag de leiding en laat haar mening altijd weten, ze deinst er ook niet voor terug om voor haar mening op te komen en deze te verdedigen. Als Isabella op haar zelf is werkt ze graag aan zichzelf, zowel op fysieke wijze als in haar psyche. Ze heeft het gevoel alsof haar verleden haar nog steeds achtervolgd en dat kun je op zulke momenten goed merken. Ze is dan afwezig en stil. Wat slechtere eigenschappen van Isabella zijn dat ze erg eigenwijs kan zijn en graag alles zelf wil oplossen – ze is dus niet altijd het ‘groep’ type-. Bovendien kan ze zeer betweterig overkomen en neemt ze mensen niet snel in vertrouwen.
    Uiterlijk: Isabella is een klein meisje van ongeveer 1,62 lang. Ze heeft lang donker bruin haar dat ze tijdens haar ‘werk’ graag in een staart draagt. Ook haar ogen zijn donker van kleur, echter kleuren deze blauw zodra ze haar krachten gebruikt. Isabella heeft een slank postuur waar natuurlijk ook de nodige minderheden aan zitten, O-benen bijvoorbeeld. Toch is ze een mooi meisje om te zien, die gezien haar lengte en uitstraling toch wat jong en onzeker over kan komen. Haar huid is ijzig en onnatuurlijk wit. Haar lichaamstemperatuur is ook een paar graden lager dan gemiddeld, dit is voor haar zeer zeker geen probleem.



    Verleden: Isabella is geboren in het criminele circuit, ze was ongewenst, maar is toch door haar ouders benut. Haar hele leven is ze op geleidt tot moordenaar, dit heeft haar nooit gedeerd. Tot het haar dood werd. In een grote overval, waarin zij voor het eerst de leiding nam, ging het goed mis. Dit kwam echter niet zo zeer door haar, maar door de onverwachte komst van de politie –van wat daar nog van over was-. Sinds ze de lessen in de hemel heeft gevolgd is ze tot inkeer gekomen, ze heeft zichzelf overtroffen en neemt zelfs graag het leiderschap in handen, dit keer alleen voor het redden van mensen. Ze wil er alles aan doen het aantal levens dat ze genomen heeft te redden.
    Superkracht: IJs. Isabella is instaat ijs te vormen met ieder puntje van haar lichaam.
    Taak binnen groep: Eventuele leidster
    Extra: Isabella draagt een elastisch pak dat geheel zwart is –schutkleur- Als schoenen draagt ze schaatsen, dit omdat ze zich schaatsend veel sneller voortbeweegt dan lopend/rennend. De ‘schaatsbaan’ waar ze zich over beweegt vormt ze zelf en laat ze ook weer verdwijnen.
    Ik pas de rol eventueel nog wat aan/vul nog aan.

    [ bericht aangepast op 7 juli 2014 - 21:13 ]


    'Speak the truth, even if your voice shakes...'

    Zou ik een vrouwelijke superheld mogen met de krachten die Spiderman ook heeft?


    ''Cause I've got a jet black heart and there's a hurricane underneath it.''

    Is het miss een idee voor de volgende die een superheld neemt dat die dan een man neemt, want anders is Ivano een beetje loner. Het is sowieso niet leuk als er alleen maar meiden zijn in een RPG ;)

    Udinov schreef:
    Is het miss een idee voor de volgende die een superheld neemt dat die dan een man neemt, want anders is Ivano een beetje loner. Het is sowieso niet leuk als er alleen maar meiden zijn in een RPG ;)


    Ja, precies. Ik wil later in het RPG wel een jongen erbij nemen, daar niet van, maar ik vind het al vroeg om voor een dubbele rol te kiezen. En een slechterik zou ook wel leuk zijn.


    When time and life shook hands and said goodbye.

    Sempre schreef:
    (...)

    Ja, precies. Ik wil later in het RPG wel een jongen erbij nemen, daar niet van, maar ik vind het al vroeg om voor een dubbele rol te kiezen. En een slechterik zou ook wel leuk zijn.


    Inderdaad, ik mis nog wat slechterikken. Ik hou zelf niet van dubbelrollen, maar miss kan ik bij een tekort er eentje bijnemen of Ivano het kwade pad op laten gaan :3

    Udinov schreef:
    (...)

    Inderdaad, ik mis nog wat slechterikken. Ik hou zelf niet van dubbelrollen, maar miss kan ik bij een tekort er eentje bijnemen of Ivano het kwade pad op laten gaan :3


    Hm komt vast wel goed (:

    [ bericht aangepast op 3 juli 2014 - 21:44 ]


    When time and life shook hands and said goodbye.

    MrFluke schreef:
    Zou ik een vrouwelijke superheld mogen met de krachten die Spiderman ook heeft?


    Ik zet je erbij!


    'Speak the truth, even if your voice shakes...'

    Sempre schreef:
    (...)

    Hm komt vast wel goed (:


    Haha, fijn dat jullie zo goed meedenken :), ik wacht het nog even af, ik zal zoiezo even plaatsen dat slechteriken niet definitief 'verliezen', want dat zal wel een reden zijn dat mensen graag superhelden willen zijn :P


    'Speak the truth, even if your voice shakes...'

    Ik wil graag een schurk () : )
    (Maar eerst even bijschrijven bij de andere rpg's haha)


    Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic. - Jefferson (ouat)

    Fairytalest schreef:
    Ik wil graag een schurk () : )
    (Maar eerst even bijschrijven bij de andere rpg's haha)


    Top :) Mannelijk of vrouwelijk?


    'Speak the truth, even if your voice shakes...'