• Hey iedereen, ik had een leuk idee voor een RPG. De rollentopic komt zo snel mogelijk xxx laat het me weten als je interesse hebt of enige verbetering hebt



    De planeet Youno was vroeger een fabelachtige planeet, vol feeërieke natuurlandschappen, aardige mensen en weelderige gebouwen in de meest fantasierijke architecturen. Maar sinds 7 eeuwen geleden is dat niet meer. De aarde zelf zet zich tegen zijn geliefde bewonders op,die altijd met liefde voor hem zorgden. Toegegeven, de laatste jaren was het minder intens als tijdens de eerste millennia van het ontstaan, maar was er reden? Youno schudde en kookte van woede. Al 7 eeuwen zijn de mensen bang om in te grijpen, maar nu het 'zelfmoord-proces' van Youno een ijzingwekkend hoogtepunt bereikt, is het tijd om in te grijpen.

    Elk koninkrijk, er zijn er drie, sturen 4 dappere onderdanen op pad naar het enige middel dat de aard kan stoppen van zijn waanzin: het hart van Youno.
    Het hart van Youno bevind zich op de meest kwetsbare plaats van deze aarde.
    Niemand weet waar, niemand wist ooit waar. De zoektocht is zo frustrerend, dat de koninkrijken elkaar beginnen te beschuldigen van het stelen van het hart. Er komen oorlogen, groter dan ooit geweest, en de woede en haat van de aarde groeit.
    Met een angstaanjagende snelheid verdwijnen er grote gebieden, zomaar. Van de kaart geveegd.
    Dorpen worden in brand gestoken, stranden verdwijnen kilometers diep onder de zee, oeroude bomen worden de grond in geslokt. Langzaamaan verdwijnen ook de koninkrijken en moeten alle haatdragende mensen hun vijanden toelaten op hun grondgebied, wegens te weinig plaats.


    Lukt het de helden het hart te vinden?
    Of is de aarde sneller?



    Link rollentopic: http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=159907&page=last&message=66

    [ bericht aangepast op 4 feb 2014 - 19:21 ]


    Pewdiepie: " this is not called being gay this is called being FABULOUS !"