• Hoi mensen je kan hier je story dumpen als reclame, Zodat andere mensen je verhaal kan lezen. Lees mijn verhaal ook trouwens.

    Ik heb wel eisen
    Zet een foto of afbeelding van je story
    en een klein samenvatting waar het verhaal over gaat .
    En verder de genre bijv:
    Fantasy
    Romantiek
    Drama
    Triller
    en zo voort.

    [ bericht aangepast op 3 okt 2013 - 17:20 ]


    yo people



    Percy Weasley has been fighting to be the best all his life. He gets good grades, he's responsible; he'll always be on top. But that pressure will take it's toll on a person. As the seventh year draws to a close, Percy notices he seems to be breaking. He's struggling to keep his grades perfect, keep his family out of trouble and keep his girlfriend happy.
    While Percy's whole life spirals out of control, he struggles to find peace and happiness. Darkness closes in on Percy's mind and threatens to crush him.
    And just when Percy thinks he can't take it anymore, Oliver Wood walks into the picture. And to his surprise, this not only complicates things, but also brings a strange kind of happiness. A happiness that's doomed to be crushed.

    This story includes:
    * Homophobia
    * Self-harm
    * Mental instability
    * 16+


    Please enjoy!


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Dump hier je story voor reclame


    yo people


    An unexpected turn

    Arnor was eens een prachtig, groot koninklijk land vol leven en vrede. Het land had alles wat je van een land verwachten kon: hoge bergen, dichte bossen, lange kale velden en natte moerassen. Dit alles veranderde door de dood van de koning Roderick Lionheart en zijn vrouw. Er ontstond een oorlog, een groot bloedbad waarin iedereen dreigde te sterven. Het duurde maanden en leek niet te eindigen. Tot de grote bomen uit het Donkerland zich ermee begonnen te bemoeien. Het land Arnor werd onderverdeeld in 3 delen, om zo de vrede te bewaren: Forod kreeg een koningin, Harad een koning en het Donkerland van Arnor bleef zoals het was.
    Nu, 15 jaar later zijn Forod en Harad elkaars vijanden. Er lijkt opnieuw een oorlog te komen tussen de landen. Maar het lijkt of iets ze tegenhoud.. Alsof ze ergens op wachten voor dat ze aanvallen..

    Chase Strongbow is een normale jongen met een apart uiterlijk; hij heeft lang, donkerblond haar tot op zijn onderrug, puntige oren en felgroene ogen. Ook is hij erg gespierd, sterk en sneller als de gemiddelde jongen van zijn leeftijd in het kleine dorp Gonost. Hij heeft een betere uithoudingsvermogen, zicht en gehoor. Op zijn achttiende geboortedag krijgt Chase een amulet. Hij verbergt het amulet, uit angst dat het uit Harad komt. Op zijn twintigste geboortedag krijgt hij een kist, met daarin 3 eieren. Hij krijgt een belangrijke opdracht, die de vrede terug kan brengen voor het eens zo'n goede land Arnor. Chase probeert van de eieren af te komen, maar dit lukt niet. Steeds vaker lijkt hij het doelwit te worden van aanvallen en moordpogingen. Hij heeft een opleiding nodig van de elven, maar die worden gevangen genomen. De opdracht is zwaar en niet zonder gevaar voor Chase.
    Tijdens de lange tocht langs de hoge bergen, het natte moeras, lange kale vlaktes en diepe bossen, komt Chase steeds meer te weten over zichzelf, zijn aparte uiterlijk, de monsters én het land Arnor. Kan Chase de elven, zijn monsters en Arnor redden? Of is het allemaal teveel gevraagd voor deze, eerder zo’n doodnormale jongen?



    ~ Fantasy, Onbekende Personen, Avontuur.
    ~ In de middeleeuwse tijd.
    ~ 12+
    ~ Kan gevloek bevatten.
    ~ Tips & Opmerkingen altijd welkom.

    [ bericht aangepast op 16 sep 2013 - 21:59 ]


    You know, sometimes when you cage the beast, the beast gets angry.



    Children, cigarettes & Coca Cola-tops
    Dana is een verlegen meisje van 17 uit een enigszins rommelig gezin. Haar ouders hebben constant ruzie en haar lesbische zus van 18 is op kamers gegaan in Amsterdam, niet om te studeren, maar om van het leven te genieten. Als Dana toevallig de tien jaar oudere Jack tegen het lijf loopt, is ze op slag verliefd. Een beetje jammer dat Jack een dochtertje heeft... Dat hij ongeveer aan de andere kant van het land woont... Toch kan ze hem niet uit haar hoofd zetten. Dan verneemt ze dat hij naar haar woonplaats gaat verhuizen. En in een klein stadje als deze is het haast onmogelijk om elkaar niet tegen te komen.


    - Cromulent

    http://www.quizlet.nl/stories/123892/the-school-of-secret/



    Maggy Arwens gaat naar een kostschool voor bijzondere mensen.
    Ze maakt al gauw vrienden op die school, maar als ze er gewend is
    op die school gebeuren er rare dingen. Ze ziet opeens rare gebeurtenissen van
    mensen die er helemaal niet zijn. En ze ziet telkens
    gebeurtenissen van het verleden. Als ze paar mensen van school goed
    leert kennen dan ontdekt ze wat hun allemaal zijn. Niet alleen hun, maar
    ook haar zelf, maar er dreigt gevaar op die school.
    Slecht mensen willen misbruik maken van hun.
    Dit is het verhaal over een meisje met een gave.


    Story about a girl with a power.
    Story about Love, friendship, fantasy
    and hate

    12+


    yo people

    Mijn verhalen zijn vrijwel allemaal fanfictions, dus als je de fandoms niet kent, raad ik het ook niet aan om het te lezen want dan begrijp je het niet goed. Het eerste verhaal heeft de leeftijdskeuring van 16+, de andere 12+. Bij alle verhalen staan de genres romantiek, drama, fantasy, thriller en avontuur voorop.

    Predestined Queen • Game of Thrones


    Eloise is de schande van Westeros. Een achternaam heeft ze dan ook niet, puur omdat ze niet weet welke achternaam aan te nemen. Ze is de akeligste combinatie ooit: half Baratheon, half Targaryen. Haar vader is Robert Baratheon, die in een dronken bui het bed is ingedoken met Rhaella Targaryen. Daaruit kwam Eloise voort, een meisje dat net als vele Targaryens bestand is tegen vuur maar verder op een echte Baratheon lijkt.
    Cersei haatte haar al voordat ze haar had ontmoet, ze probeerde zich voor te houden dat Eloise niet bestond maar dit was pure koppigheid. Wanneer de beeldschone Eloise naar Koningslanding komt, blijft dat niet onopgemerkt. Cersei wilt haar vermoorden, Sansa wilt haar waarschuwen, Margaery is jaloers op haar en Joffrey wilt haar als zijn nieuwe vrouw. Kortom; een hoop mensen die de aandacht van Eloise willen.

    [ bericht aangepast op 30 sep 2013 - 16:41 ]


    Chaos is a ladder.

    [url] http://www.quizlet.nl/stories/123913/summer-camp--justin-bieber/ [/url]





    Niall Horan is de coolste gast van mijn school. Als hij voorbijloopt volgen de coole mensen hem. De andere, zoals ik, worden verwacht voor hem op zij te gaan.
    Iedereen wil bevriend zijn met hem. Iedereen vindt hem geweldig. Iedereen behalve ik.

    I don't like you. I hate you.
    I am not attracted to you. Or yes, maybe I am. No, did I said that? I am not attracted to you. Why did I even think that? Okay I really should stop having weird conversations with myself. But there is one thing I am really sure about. I am not a toy, you can't use me and then throw me away when you're bored.
    This is who I am. I am just me and you can't change that.

    ~Eliza Smith



    -Niall Horan
    -Eliza Smith
    -One Direction bestaat niet
    -Soms 16+
    -Ik-persoon (Eliza)
    -Nederlands geschreven
    -Nederlands gesproken
    -Drama

    [ bericht aangepast op 29 sep 2013 - 11:17 ]


    Ik wil vrij zijn zoals de wind

    http://www.quizlet.nl/stories/124014/the-daughter-of-poseidon/




    'Maar vader ik hou van hem, luister alsjeblieft naar me,' ik kijk Zeus en Poseidon smekend aan ze moeten me toch begrijpen?
    'Je zal Griekenland en Olympus ten gronde richten als je bij hem blijft,' Zeus kijkt me kwaad aan en ik hoor dat mijn vader Poseidon zucht.
    'Het spijt me Damianne, het is de wil van Zeus hij wil het niet en ik moet me daar gehoor aan geven.' tranen prikken achter mijn ogen ik heb moeite om ze in te houden. 'Damianne alsjeblieft, ik hou van je en ik doe alleen wat het beste voor jou is, en voor ons, de wereld.'
    Ik trilde even maar ik kijk Poseidon weer aan deze keer niet met een smekende en liefdevolle blik maar deze keer met woede en afschuw.
    'Volgens mij heb je nooit van me gehouden, het gaat niet om mij het gaat alleen om jullie, en Ares is goed niet gevaarlijk.' mijn stem trilt en tranen stromen over mijn wang. 'Waarom! waarom mag ik niet met hem omgaan!' schreeuw ik en met die woorden ren ik de troonzaal uit weg van mijn vader, mijn oom weg van alles en iedereen.


    [/i]
    -16+
    -Historie
    -Beetje romantiek
    -Avontuur
    -Nederlands geschreven+gesproken
    --Speelt zich af in Griekenland
    -Griekse/Mythologie

    [url]http://www.quizlet.nl/stories/119240/push--twilight-wolfpack/
    [/url]
    Sarah Parker is een 16 jarige meisje dat paranormaal begaafd is, dit is de reden waarom ze naar La Push verhuisd. Niemand mag weten dat ze paranormaal begaafd is omdat, als de volturi erachter komt, ze haar willen veranderen tot een vampier om in hun wacht te stoppen.

    inspiratiebron:

    -twilight
    - Push

    [ bericht aangepast op 29 sep 2013 - 19:01 ]


    Just be yourself

    Hurts Theo en Sarah love story

    Proloog :

    Ik woonde alleen in Belgie. Maar ik moest op een dag vluchtte.
    Ik vluchtte naar Engeland. Elke dag slenterde ik daar rond.
    Tot ik op een dag op een ochtend wakker werd op een bank.
    Ik hoorde stemmen en ik ontmoette hen twee.
    Dagen zei ik niets tegen hen. Omdat ik schrik was.
    Maar na een paar weken werd het beter.
    Met Theo klikte het op den duur. Zou ik met hem ooit iets kunnen krijgen?
    Hij is zo geweldig.
    Maar Adam ook. Maar Adam gaat haar beste vriend worden.


    I love Cameron Bright,Nick Jonas,Joe Jonas,Kevin Jonas,


    In the dance of the death,
    Where every step is one step closer to the end.
    We keep fighting for what we want,
    But what do we want?
    'Cause nothing is like it seems to be,
    And everything is like no one expected it to be.
    In the dance of the death,
    Where every step might be the last one.
    Where every fault might be the last one.
    Where every breath might be the last one.


    Wanneer tweeduizend kilometer ten zuiden van Erènte, het voormalige West-Europa, een virus uitbreekt, houdt de regering het stil voor het volk. Meteen beginnen ze met onderzoeken naar een medicijn en omdat ze de burgers erbuiten willen houden, gebruiken ze gevangenen als proefpersonen.
    Gwendolyn Olivia Martch werkt in het onderzoekscentrum als stagiaire en doet van alles. Van inentingen tot gesprekken met de proefpersonen om te kijken, hoe ze er mentaal aan toe zijn. Al meerdere keren heeft ze op het punt gestaan om mensen te vertellen wat er aan de hand is, dat ze moeten vluchten voor het virus, maar ze durft het niet door de Argusogen van de directeur.
    Aiden Christopher Leopard is één van de gevangenen. Met zijn 19 jaar heeft hij de laatste 3 jaar van zijn leven in een cel doorgebracht, voor moord. Wanneer hij hoort dat hij weg kan uit de gevangenis, weet hij niet wat hij moet denken. 25 jaar minder celstraf, maar wat staat er tegenover?
    Gwen en Aiden komen in contact met elkaar en vanaf het eerste moment merkt Gwen al dat er iets is met Aiden. Iets dat hij niet in staat is om te vertellen. Ze zitten in hetzelfde schuitje. Ze willen het kwijt, zó graag, maar ze worden tegengehouden. Gwen belooft terug te keren, voor Aiden, maar ook voor zichzelf.
    Ondertussen is er een kleine groep van mensen ontstaan, die van het bestaan van de proeven af weten. En ook dat de proeven er niet zo lief aan toe gaan. Het begint met kleine opstanden, die steeds verder uit de hand lopen. Ze willen de plekken innemen van de gevangenen, ze willen dat er mensen vrijwillig dit gaan doen, in plaats van de gedwongen mensen.
    Maar ze realiseren zich niet dat de proeven niet zachtaardig zijn, maar dodelijk.


    Het is zoals je kon lezen in sci-fi, actie, drama-achtig verhaal :]

    Linkje


    #dealwithit (cool) NecklessOfHope --> Trohman

    A ticket home.



    Mimmi, een Nederlandse verzetsstrijdster komt in aanraking met Eugene, een medic bij de geallieerde. Eugene heeft nog twee oudere broers, die tijdens de strijd zijn overleden. nu komt een groepje van soldaten hem terug brengen naar zijn moeder. Als Eugene orders krijgt om naar de Ardennen te gaan, verliest hij Mimmi uit het oog. zonder dat hij het weet is Mimmi mee gegaan met het groepje soldaten om hem te vinden. Zullen ze hem vinden om terug te keren naar huis?
    genre: een oorlogs drama verhaal.
    het speelt zich af tijdens WWII

    [ bericht aangepast op 30 sep 2013 - 21:46 ]


    In dreams, we enter a world that’s entirely our own.

    Calorie Limits - Horanson. Over Niall die een ED ontwikkelt en verliefd wordt op Louis.

    - Drama, fanfic, romantiek
    - Volledig NL
    - Net gestart
    - Waarschuwing, depressie en ED
    - A Horanson story