• Smell, Touch, Hear, See, Taste...

    Een groep jongeren van verschillende afkomsten met verschillende achtergronden. Opgegroeid in Amsterdam, de stad van de vrijheid, de stad waar alles mogelijk is. Niets verbaast deze jongeren meer, bekend met zowel het uitschot als de hoge elite. Startend met het examenjaar van de middelbare school storten ze zichzelf in een trechter van dromen, problemen, kansen, vreugde en relaties.
    Wie houdt zich staande, en wie verdrinkt?


    WARNING Thema's zoals grof taalgebruik, homoseksualiteit, prostitutie, drugs & alcoholmisbruik, wapens, (seksueel)geweld, misbruik/mishandeling, seks en incest kunnen erin voorkomen.

    --

    Alvast een voorproefje van de cover, de story staat hier online: Along the Canals. Er staat 18+ bij vanwege de thema's die erin aan bod komen, aan jullie om te beslissen of het geschikt voor jezelf is of niet.

    Maar goed, jullie zijn hier voor de rollen. Ik heb zelf al 6 karakters die ik hieronder zal zetten samen met de rollen die ik nog nodig heb:

    Jo Adams
    Kurth Adams
    Edin Pekmiznovic
    De vriendin van Simon Barends
    De vriendin van Emanuel Casado
    De vriendin van Matt Blom
    Het jongere zusje van Emanuel (rond de 16).
    Rond de 17/18 jarige meid.
    Eventueel kunnen er suggesties geplaatst worden voor rollen.

    Graag onderstaande lijstje zo goed mogelijk invullen:
    Volledige naam + roepnaam:
    Leeftijd:
    Verjaardag:
    Karaktereigenschappen:
    Uiterlijk: liefst niet al te bekend persoon a.u.b.
    Thuissituatie:
    Jeugd: leuke en nare gebeurtenissen die het karakter zich goed kan herinneren
    Interesses: hobby's, muzieksmaak, sport, bijbaantjes, etc.
    Geaardheid: seksuele voorkeur
    Schoolprestaties: sterke vakken en slechte vakken, cijfers, sportprestaties, reputatie, etc

    Alvast heel erg bedankt!

    [ bericht aangepast op 6 mei 2013 - 12:14 ]


    One person's craziness is another person's reality.

    Rol: De vriendin van Matt Blom of anders het meisje van 17/18.
    Volledige naam + roepnaam: Kyra Bella-Rose Montoya, ze wordt altijd met Kyra aangesproken. Haar bijnaam is Ky.
    Leeftijd: Kyra is nu zeventien jaar.
    Verjaardag: Kyra is jarig op zeven december.
    Karaktereigenschappen: Kyra is een meisje dat sterk in haar schoenen staat en totaal niet over zich heen laat lopen. Ze is niet bang om haar mening te uiten, hoe kwetsend het ook is. Hierdoor wordt ze vaak als een bitch gezien, maar de mensen die haar goed kennen weten dat het niet zo is.
    Kyra is meestal best kalm, maar met haar goede vrienden is het wel anders. Daar is ze een enthousiast, druk meisje die van elk moment met haar vrienden geniet.
    Een van Kyra's bekendste karaktertrekjes is haar ijdelheid. Ze heeft er een enorme hekel aan als ze er slecht uit ziet en zorgt dan ook dat dit niet voorkomt als er andere mensen bij zijn. Zo is het eerste wat ze doet in de ochtend haarzelf helemaal klaarmaken, ookal weet ze dat ze die dag nergens heen hoeft. Als je bijvoorbeeld haar haar door de war haalt kan ze ook best boos op je worden.
    Kyra is niet het slimste meisje wat je tegen zal komen, maar ook zeker niet het domste. Het ligt er maar net aan waarover het gaat. Zal het bijvoorbeeld over wiskunde gaan, dan weet je al zeker dat er geen juiste uitspraken zullen komen. Gaat het bijvoorbeeld over voetbal, dan kan ze alles opnoemen. Gemakkelijk.
    Kyra is erg sociaal, ze heeft veel vrienden en maakt ze ook gemakkelijk. Ook is het geen moeite om met iedereen contact te houden. Omdat ze veel vrienden heeft gaat ze vaak elk weekend weg. Meestal gewoon de stad in om lekker uit te gaan. Kyra is echt een feestbeest, ze houd van uitgaan en vind het altijd helemaal geweldig.
    Ook is Kyra een echte flirt, maar sinds ze een relatie heeft doet ze het veel minder. Toch gaat er soms nog wel een knipoogje vanaf, maar het is nooit te extreem. Ze zal niet met andere jongens gaan zoenen terwijl ze een relatie heeft.
    Uiterlijk:



    Kristina Makienko
    Kyra is een mooi meisje. Ze heeft lange, steile, donkerbruine lokken waar ze erg trots op is. Ze verzorgt ze daarom ook heel goed. Het match ook mooi met haar lichtgetinte huid. Kyra heeft goudbruine ogen die omringd zijn met lange wimpers. Haar ogen maakt ze altijd op met oogpotlood, mascara en een mooi lijntje eyeliner. Over haar lichaam kan Kyra niet klagen, ze is slank, heeft mooie rondingen en lange, dunne benen. Kyra heeft een lengte van 1,73 maar door hakken lijkt ze nog langer. Over kleding gesproken.. Je zal haar nooit op platte schoenen zien, behalve met sporten natuurlijk. Kyra is echt van de hakken, en heeft meer dan 25 paar in haar kast staan. Je zal haar niet vaak met een broek zien, als het zo is is het een skinny jeans of een short. Nee, Kyra is meer van de rokjes en jurkjes. Ze heeft het niet zo op de losse dingen en draagt dus ook vaak strakke rokjes. Qua jurkjes is het hetzelfde verhaal, met een paar uitzonderingen ertussen. Kyra heeft een navelpiercing en een dermal in het midden net boven haar borsten. Ook heeft ze een aantal tattoo's. Een ankertje in haar zij, die ze heeft gezet voor haar overleden vader. Een diamantje op haar middelvinger, dezelfde als haar beste vriendin. Een kroontje op haar rug, die heeft geen betekenis. Als laatste een Italiaanse tekst op haar voet, wat "niks gebeurt bij toeval" betekent.
    Thuissituatie: Kyra is een halfbloed, ze komt uit een Italiaans/Nederlands gezin. Haar vader Graziano is overleden op 32-jarige leeftijd, toen was Kyra 10. Kyra's moeder is de 37-jarige, Nederlandse Rosa. Verder heeft Kyra nog een oudere broer, de 19-jarige Demetrio die soms nog best beschermend is over zijn jongere zusjes. Kyra heeft ook nog twee zusjes. De 12-jarige Alexandra en de 8-jarige Santana.
    Rosa is 3 jaar geleden getrouwd met de 39-jarige Spaanse Adan, het hele gezin kon gelukkig goed met hem omgaan. Demetrio ging op zijn achttiende uit huis en woont nu in zijn eigen appartement. Hij woont nog wel dichtbij, dus Kyra kan binnen tien minuten naar haar broer. Kyra woont nu met Adan, Rosa, Alexandra en Santana in een huis aan het water, ze is van plan om op haar 18e ook een eigen appartement te kopen. Het gezin is niet het rijkste wat je ooit zal tegenkomen, maar zeker niet het armste.
    Elizabeth Reaser, JJ Hamblett, Mackenzie Foy, Kristina Pimenova, Julio Ramirez
    Jeugd: Kyra heeft tot haar 10e in Italië gewoond. Haar vader zat in de maffia en is vermoord door bloedwraak. Dat is als je een lid van een andere "familie" vermoord. Na die gebeurtenis is het gezin bijna meteen naar Nederland verhuisd. Daar hadden ze gelukkig geen last meer van de maffia. Ondanks alles kon Kyra goed haar plek vinden in Nederland. Na twee weken in Nederland leerde ze haar huidige, beste vriendin kennen. De momenteel 17-jarige Sasha Pierce. De twee begonnen op hun 13e met uitgaan en ze waren beide niet vies van wat alcohol. Door oudere vrienden die ze hadden konden ze het ook makkelijk krijgen, maar ook hun uiterlijk hielp mee. Ze leken namelijk toen al op een 16-jarige. Toen Kyra 15 was leerde ze de 3 jaar oudere Adam kennen in een club. De twee hadden meteen een klik en na twee weken een relatie. Al bleek het niet zo'n lievertje te zijn. Hij zat aan de drugs en dronk veel. Ook mishandelde hij Kyra. De twee hadden 6 maanden een relatie, tot Adam een ernstig auto ongeluk kreeg en overleed. Door hem is Kyra hard geworden, en zijn er nooit meer verlegen momentjes bij.
    Alena Shishkova, Drew Roy
    Interesses: Tot Kyra's grootste hobby's behoren shoppen, uitgaan en zichzelf lekker optutten. Typische dingen voor een tienermeisje dus. Bij haar hobby's kan je ook nog sport zetten. Ze zit zelf sinds haar 12e op basketbal en is er erg goed in. Ook is ze een echte voetbalgek, wat je niet snel van haar zal verwachten. Ze is echt een die hard supporter van Real Madrid en Ajax kan er ook wel bij al is ze daar niet zo gek van als van Real. Kyra's muzieksmaak is niet in één woord te omschrijven, ze houd van allerlei stijlen. Ze kan bijvoorbeeld helemaal los gaan op muziek van Avenged Sevenfold en Tokio Hotel terwijl ze het volgende moment danst op nummers van Rihanna en Beyoncé. Toch is Rihanna wel echt haar idool en heeft ze al haar nummers op haar Iphone staan. Kyra heeft momenteel een bijbaantje in een café waar ze kon regelen dat ze in het weekend vrij had, zodat ze nog steeds uit kan gaan. Kyra is erg geïnteresseerd in het modellenwereldje en wil zelf ook model worden. Ze staat al ingeschreven bij een modellenbureau en zodra ze 18 is en haar diploma heeft kan ze echt aan de slag. Kyra heeft een echte talenknobbel, ze spreekt Italiaans, Nederlands, Duits, Engels, Frans, Russisch, Turks, Spaans, Portugees, Arabisch en Pools.
    Geaardheid: Kyra is 100% hetero maar heeft er geen problemen mee als ze bijvoorbeeld voor een weddenschap met een meisje moet zoenen.
    Schoolprestaties: Kyra staat op school bekend als de rebel. Ze deinst niet snel ergens voor terug en gaat bijna altijd in discussie als iets haar niet bevalt. Wat dus best vaak is. Kyra is niet het slimste meisje wat je tegen zal komen, maar ze staat ook niet bekend als het domme meisje. Ze springt er echt uit bij Duits, Frans, Nederlands, Economie en Geschiedenis. Voor de eerste drie is het vanzelfsprekend, Kyra heeft namelijk een echte talenknobbel. De vakken die Kyra echt niet lukken zijn Wiskunde, Aardrijkskunde, Scheikunde en Biologie. Dan met name wiskunde en scheikunde, bij Aardrijkskunde en Biologie komt ze er meestal nog net mee door met een zesje. Bij scheikunde zijn ze al bang dat ze een keer het lokaal laat ontploffen. Wat niet heel vreemd is aangezien haar gemiddelde uitkomt op een drie. Voor gym staat Kyra overigens wel een dikke voldoende.

    [ bericht aangepast op 5 mei 2013 - 23:41 ]


    El Diablo.

    Ik ga invullen! (:


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Vriendinnetje van Simon Barends.
    Volledige naam en roepnaam: Roos Indira Majhang. In haar paspoort staat "Rosalinde", maar die naam word zelden tot nooit meer gebruikt. Voor iedereen is het gewoon "Roos".
    Leeftijd: Ze is nu zeventien jaar oud.
    Verjaardag: Roos werd geboren op een koude winterdag, negentien december in het jaar 1995.
    Karaktereigenschappen: De spontaniteit spat bij haar van alle kanten eraf. Roos is altijd wel in voor een gezellig gesprek of een avondje uit. Ze praat dan altijd met iedereen en als ze iemand ziet waar ze tegen wilt praten stapt ze er gewoon op af. Het is echt een meisje met de eigenschap te snel te praten als ze enthousiast is. Meestal is ze dan nog wel te verstaan, maar het is wel moeilijk om de onsamenhangende woorden uit elkaar te halen. Wat je dan kunt doen is, je verteld haar dat ze rustiger moet praten. Dan zal ze het zelf weten, Roos haalt dan diep adem en zal rustiger praten. Ze is ook echt altijd het middelpunt van de aandacht. Meestal komt de aandacht vanzelf naar haar toe wanneer ze bekende mensen ziet. Dan gaat ze er altijd op af om een gesprek aan te knopen. Vrienden betekenen namelijk veel voor haar en ze zal ten allen tijden haar best doen om vriendschappen te onderhouden.
    Het is niet iemand die snel gemeen doet tegen mensen. Als mensen gemeen doen tegen haar, zal ze haar hoofd opheven en er geen aandacht aan besteden. Stel nou dat het echt erg is, dan zal ze er op een rustige toon iets van zeggen. Roos zegt ook altijd eerlijk wat ze van je vind of als ze iets denkt, want ze is écht eerlijk. Soms te eerlijk, want dit heeft haar vaak in de problemen gebracht omdat ze er dingen uitkraamt die mensen kunnen kwetsen. Dit doet ze niet altijd echt expres, want het is hoe zij is. Ze kan ook niet echt goed omgaan met geheimen, alleen als het echt belangrijk is.
    Als je met haar afspreekt is ze nooit stil want ze heeft altijd iets om over te praten. Met haar vriendinnen is het altijd één groot kippenhok, want ze hebben elkaar altijd zo veel te vertellen.
    In tijden van paniek denkt zij heel rationeel na en weet wel met een oplossing te komen. Ze weet hoe ze rustig moet blijven door haar adem onder controle te houden en hoe ze anderen rustig houd. Roos weet gewoon de juiste dingen tegen mensen te zeggen.
    Uiterlijk:


    Je kunt Roos het beste beschrijven als vrij lang en dun. Ze komt met haar één meter zeventig dan niet de allerlangste, maar ze komt wel boven de meeste van haar vriendinnen uit. Roos heeft, omdat ze zo dun is, bijna niet echt de benodigde vrouwelijke voorgevel. Die van haar is gemiddeld iets kleiner en ook haar heupen zijn niet echt gewenst door haarzelf.
    Roos draagt qua huidproducten alleen een beetje poeder, omdat haar huid al getint is van nature. Haar ogen, die donkerbruin zijn, maakt ze altijd wel mooi op met een beetje eyeliner en mascara. Het zit er niet te dik en ook niet te dun op, gewoon een beetje subtiel. Als ze er zin in heeft, draagt ze ook nog een leuke kleur lipgloss of lippenstift.
    Haar haren hebben een natuurlijke kleur bruin. Als ze haar haren niet stijlt en het na het douchen gewoon op laat drogen, gaat het als vanzelf golven. Bij speciale gelegenheden krult ze het wel volledig, maar anders stijlt ze het gewoon of laat ze het golven. Niet altijd heeft ze namelijk zin om er iets aan te doen en dan gooit ze het gewoon in een vlecht, knot of staart.
    Haar kledingstijl is veel kleding van River Island en Forever 21, want ze houd echt enorm van die merken. Ze draagt bijvoorbeeld een leren legging met een leuke, crèmekleurige blouse en een spijkergilletje en leuke ballerina's er onder. Of een rok met daarin een bloesje gestoken met ballerina's. Ook heeft ze iets met peplum-tops, die kan ze maar niet genoeg hebben en het is ondertussen haar handelsmerk geworden. Van schoenen draagt ze vooral ballerina's of laarsjes. Omdat ze al vrij groot is, draagt ze maar heel af en toe hoge hakken. Sierraden kan ze ook niet genoeg hebben, daar gaat ze niet zonder de deur uit. Ze is altijd wel leuk aangekleed met een ketting of armband.
    Op haar vijftiende verjaardag liet ze een tattoo op haar schouderblad zetten, zonder dat haar moeder het wist. Nog geen jaar later nam ze er nog op haar zij. Van deze wist haar moeder wel dat ze hem ging laten zetten.
    Cristine Prosperi.
    FotoFoto 2GifGif 2Gif 3
    Thuissituatie: Roos woont op dit moment bij haar moeder, met wie ze vrij weinig heeft. Daarom blijft ze ook zo veel mogelijk van huis weg en alleen als ze zeker weet dat haar moeder al naar haar kamer is, gaat ze naar huis. Zo veel mogelijk probeerd ze buiten de deur te zijn. De negenendertig-jarige Bianca Majhang probeerd vooral te doen alsof ze het beste met Roos voorheeft, maar niemand die er in trapt. Ze is ook maar wat blij als gaar enige dochter in de weekenden bij haar vader logeert. Er zijn zelfs al plannen om Roos naar haar vader de laten verhuizen.
    Jan Hoekstra daarentegen, is ontzettend blij om Roos te zien in de weekenden. Hij en zijn nieuwe gezin proberen haar het zo veel mogelijk naar haar zin te maken. Ze bezoekt hem namelijk pas een tijdje, want hiervoor heeft ze een aantal jaar tussendoor met haar moeder in Indonesië gewoont. Jan's nieuwe vrouw Carice is het gelukkig eens met het feit dat Jan vastbesloten is om Roos weg te halen bij Bianca.
    Roos heeft geen volle broers en zussen maar wel een halfbroer, Dane. De twee gaan vrij goed met elkaar om, omdat ze van dezelfde leeftijd zijn. Altijd zijn ze elkaar wel aan het klieren.
    Ze is geboren in Alkmaar, wat een heel stuk van Amsterdam afligt. Daar woonde ze alleen met haar moeder. Toen bezocht ze haar vader nooit, die in Amsterdam woonde met zijn nieuwe gezin. Op haar dertiende verhuisden ze naar Jakarta om bij haar oma te wonen met haar moeder. Pas op haar zestiende verhuisden ze weer terug naar Nederland en kreeg ze contact met haar vader. Ondanks ze tijd die ze in Indonesië woonde, spreekt ze wel gewoon goed ABN.
    Yorick van Wageningen, Lena Headey, Jake Abel.
    Jeugd: Toen ze acht jaar oud was heeft ze één keer bij haar vader gelogeert. Haar vader had haar en Dane mee naar de dierentuin genomen om de hele dag dieren te bekijken en pannenkoeken te eten als avondeten. Roos vond de waterdieren helemaal geweldig en dan vooral de dolfijnen en orka's. Daar raakte ze niet over uitgepraat. Dat is de mooiste die ze heeft aan haar vader, samen met de herinnering aan de dag erna. Toen gingen ze nog met zijn vieren naar de Efteling, waar ze per sè heel vaak achter elkaar in de droomvlucht gingen, haar favoriete attractie.
    De andere is van toen ze om en nabij de dertien/veertien jaar oud was en haar oma samen met haar de bloementuin ging naschilderen. Roos kon er natuurlijk nog niet veel van, maar dat leerde ze natuurlijk altijd van haar oma. Ze hadden standaard de zaterdag uitgekozen om dit dan te doen.
    Ze herinnert zich de dood en begrafenis van haar oma ook nog maar al te goed. Het is iets waar ze liever niet veel aan denkt, maar het blijft hangen. De val van de trap die haar oma het leven kostte en de prachtige ceremonie in haar altijd zo favoriete bloementuin.
    Interesses: Haar grootste hobby is tennis. Dit doet ze al een aantal jaar en je kunt dus zeggen dat ze er aardig goed in is. Dat mag ook wel, want ze traint minimaal drie avonden in de week. Eens in de twee weken heeft ze een wedstrijd. Heel af en toe neemt ze Simon ook mee naar de tennisbaan, dan kunnen ze de grootste lol hebben omdat Simon er helemaal niks van kan. Daarnaast houd ze er van om gitaar te spelen. Dit heeft ze vroeger gedaan en tegenwoordig doet ze het nog om het te onderhouden en te zorgen dat ze het niet verleerd.
    Om wat geld bij te verdienen werkt ze achter de kassa bij de supermarkt. Dit is niet meteen haar eerste keus geweest als het aankwam op geweldige bijbaantjes, maar anders staat ze met lege handen. Het gaat haar puur en alleen om het geld dat ze ermee kan verdienen.
    Haar muziekstijl verschilt nog al eens, maar over het algemeen zet ze altijd gewoon de radio op en luisterd ze naar wat er daar op komt. Ze heeft er ook een app voor op haar telefoon, zodat haar favoriete muziek toch bij haar is en ze de radio altijd aan kan zetten. Ze is alleen niet echt van de langzame nummers, ze kan zomaar wel een uitzondering maken, maar ze houd echt van de uptempo liedjes waar ze vrolijk op kan zijn.
    Geaardheid: Roos is een rasechte jongensveroveraar en is gewoon helemaal hetero. Ze is wel heel ruimdenkend, want ze accepteerd iedereen dus ook mensen met een andere geaardheid.
    Schoolprestaties: Op de basisschool had ze een beetje een rekenachterstand en dat is op de middelbare school helemaal niet beter geworden. Ze scoorde nooit echt hoger dan een vijf of een zes.
    Roos doet wel goed haar best op school, maar ze lijkt er altijd maar ternauwernood vanaf te komen met een punt dat nog maar net een voldoende is. Natuurkunde en scheikunde zijn samen met wiskunde bij haar ook de zwakkere vakken. Daarnaast ziet ze ook niet echt wat het nut van geschiedenis is. Alleen als de tweede Wereldoorlog voorbij kwam, lette ze goed op want dat was wel interessant om te horen. Maar voor de rest heeft ze geen idee waar ze dit in hemelsnaam voor nodig heeft in haar verdere leven. Alleen in Engels en biologie is ze echt goed. Daar haalt ze gemiddeld een zeven of acht voor en soms voor so's een tien.
    Huiswerk maken en leren voor toetsen doet ze meestal de dag van te voren en hoogstens twee. In de lessen kan ze soms een hele les bezig zijn met tekenen in haar schriften of kletsen met klasgenoten, maar ze zorgt wel dat ze weet waar het in de les over gaat.
    Op school stond ze bekent als "socialite" om het zo maar te zeggen. Ze praatte altijd tegen iedereen en ze deed ook aardig tegen iedereen. Roos was altijd bezig met iedereen aan het lachen te maken met haar acties. In de lessen was ze het middelpunt van de aandacht met al haar rare verhalen.

    [ bericht aangepast op 5 mei 2013 - 10:45 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Vriendin van Emanuel Casado.
    Volledige naam + roepnaam: Rowan Annabella Christina Hendriks. Rowan is een Nederlandse en dat is ook wel te horen aan haar namen. Ze wordt altijd aangesproken met Rowan, als bijnaam kent ze de naam Row. Maar meestal is het gewoon Rowan.
    Leeftijd: Rowan is zeventien jaar oud.
    Verjaardag: Rowan wordt op 11 Augustus achttien. Ze is geboren in 1995.
    Karaktereigenschappen: Rowan is een lieve meid met een hart van goud. Ze doet eigenlijk geen vlieg kwaad en heeft vrij weinig slechts in zich zitten. Ze houdt zich meestal op de achtergrond en laat anderen de aandacht krijgen. Ze cijfert zichzelf voor anderen en laat gemakkelijk over zich heen lopen. Dit komt omdat ze bang is anders vrienden te verliezen. Ze is wel een meeloper, ook omdat ze anders bang is dat ze niemand meer over houdt. Ze verkondigt haar mening nauwelijks en doet altijd alsof ze het met anderen eens is. Rowan is dus zeker geen opvallende verschijning.
          Ze is slim, werkt hard en is erg ambitieus. Ze gaat altijd met de volle honderd procent voor wat ze wil en geeft niet gauw op. Verder houdt ze van een grapje en zie je haar vaak lachen. Snel geraakt of emotioneel is ze niet, omdat dingen haar niet zo heel snel raken. Hierdoor lijkt ze echt kei hard te zijn, maar ze heeft ook haar andere kant. Ze kan zich namelijk goed in anderen verplaatsen en is heel erg behulpzaam. Ze laat vrienden niet zomaar staan en is er altijd voor iedereen. Maakt niet uit wat.
          Maar Rowan is zeker niet het perfecte meisje. Ze is namelijk ongelofelijk schijnheilig. Ze kan mensen uit de grond van haar hart haten en vervolgens er wel poeslief tegen doen. Ze roddelt veel en het doet haar vrij weinig als iemand hier niet zo blij mee is. Rowan heeft echter niet vaak ruzie, omdat ze zo schijnheilig is. Ze doet namelijk alsof zij van niets weet en kijkt je even lief aan, in de hoop dat het allemaal snel voorbij is. Rowan komt dus niet uit voor wat ze gedaan heeft en doet allemaal maar alsof ze van niets weet.
          Je kan aan Rowan duidelijk merken dat ze zeker niet dom is. Ze heeft een brede woordschat en weet voor veel dingen een goede oplossing.
    Uiterlijk:



    Rowan is een meisje met een lief gezichtje. Ze is ongeveer 1,60M lang en is vrij slank gebouwd. Ze heeft een zuinige cup B en baalt hier erg van. Ze probeert dus vaak met push-up bh's dit een beetje op te lossen, maar het werkt vaak niet heel erg. Rowan heeft lange, donkerbruine haren die ze met highlights mooi gesierd heeft. Ze komen bijna tot de helft van haar rug als ze helemaal stijl zijn, maar meestal krult ze haar haren. Verder heeft ze een vrij normale huid, die redelijk snel bruin kleurt maar als ze niet oppast verbrandt ze meteen. Ze moet zich dus wel altijd in blijven smeren. Rowan heeft twee groenbruine ogen die omringd worden door volle, lange wimpers die ze altijd opmaakt met mascara. Verder gebruikt ze nauwelijks make-up omdat ze er werkelijk niet mee over weg kan. Mascara en foundation lukt haar altijd nog wel, maar daar houdt het dan ook wel mee op. Rowan heeft een bril, een grote zwarte, die ze eigenlijk zo goed als altijd draagt. Ze heeft ook lenzen, maar het liefste draagt ze haar bril. Maar als ze op stap gaat, doet ze standaard haar lenzen in.
          Een bepaalde kledingstijl heeft Rowan niet. Ze draagt meestal van alles en het is moeilijk om het te omschrijven. Vaak zie je haar met skinny jeans, die ze dan ook in allerlei soorten heeft. In de lente draagt ze graag gekleurde broeken met een leuk paar vans of all-stars eronder. In de winter draagt ze standaard een spijkerbroek met een stoere paar laarzen er onder. Rowan heeft echt de grootste afkeer tegen Uggs en die zul je haar dus nóóit zien dragen. Rowan draagt graag blousejes of losse shirtjes, met een blazer of leren jasje er over heen. Erg girly kleedt ze zich niet, maar ze weet het altijd mooi af te maken met een ketting of een leuk setje oorbellen.
          Rowan is iemand die verstand heeft van haar haren mooi stijlen. Vaak heeft ze het gekruld, maar je zult haar ook met een slordige vlecht zien of het mooi opgestoken maar dat het er toch leuk uitziet. Ze kan het op heel veel verschillende manieren vlechten en doet dit dan ook maar al te graag.
    Sarah Hyland.
    Thuissituatie: Rowan's ouders zijn gescheiden. Ze woont voornamelijk bij haar moeder, omdat haar vader is verhuisd. Hij woont nog wel in Amsterdam, maar vanaf zijn huis is het voor Rowan ver fietsen naar school en met haar vader heeft ze niet zo'n goede relatie. Met haar moeder heeft Rowan ook geen goede relatie, dat zeker niet, maar Rowan en haar vader zijn net water en vuur. Ze botsen altijd. Rowan's moeder, Marieke Heesters is een zevenenveertige jarige zakenvrouw. Ze is druk bezig met zichzelf en haar nieuwe gezin. Ze is hertrouwd met Chris. Rowan kan het totaal niet vinden met Chris, maar doet altijd zo aardig mogelijk tegen hem omdat ze anders echt problemen heeft. Marieke en Chris hebben samen twee kinderen. Sam van vijf en Evi van zeven. Rowan's vader, Pieter is niet hertrouwd en leeft nog maar een beetje alleen, wat hem niet zoveel kan schelen. Rowan heeft een jonger zusje, Soraya van veertien. Rowan en Soraya kunnen het redelijk met elkaar vinden, maar zeker niet heel goed.
    Julie Bowen, Robert Downey Jr, Jake Vaughn, Madison Bailee, George Clooney & Elle Fanning.
    Jeugd: Rowan herinnert zich de scheiding van haar ouders nog heel goed. Ze zijn gaan scheiden toen Rowan pas vijf was en haar zusje twee. Ze zag haar ouders dagelijks ruzie maken en naar Rowan en Soraya werd niet meer omgekeken. Kort na de scheiding kreeg Marieke alcohol problemen en moesten de meisjes een lange tijd bij hun vader doorbrengen, met wie ze beide nooit een goede relatie hadden gehad. Na een half jaar ging het beter met Marieke en moesten de meisjes weer terug. Niet lang daarna had Marieke een nieuwe vriend, Chris, met wie ze nu getrouwd is. De scheiding is Rowan altijd bij gebleven, omdat ze zelf haar kinderen dat nooit aan zou willen doen.
          Rowan's mooiste herinnering blijft haar kampioenswedstrijd met haar handbalteam. Ze handbalt al sinds dat ze zes is en is er erg aangehecht. Haar team is super leuk en is ook nog eens goed. Ze trainen twee keer per week en spelen één keer een wedstrijd. Rowan is rechteropbouw omdat ze links is en staat bekend om haar snelheid. Hun allereerste kampioenswedstrijd was werkelijk te mooi voor woorden. Dat is nu drie jaar geleden. Het ging heel gelijk op en uiteindelijk hebben de meisjes gewonnen met 25-23.
    Interesses: Rowan's hobby's zijn handballen, uitgaan en een beetje chillen met vrienden. Handballen doet ze drie keer in de week en haar team bestaat uit hele leuke meisjes. Het zijn wel hele andere soort meisjes dan met wie ze verder om gaat, maar dat maakt haar niets uit. Verder gaat Rowan graag op stap en kan ze ook prima haar avond doorbrengen bij iemand op de bank. Als bijbaantje staat ze twee avonden in de week in de bediening in een restaurant. Niet het meest geweldige baantje, maar het verdient redelijk goed en haar collega's zijn altijd wel gezellig.
    Geaardheid: Rowan is hetero.
    Schoolprestaties: Rowan doet het goed op school. Ze maakt altijd haar huiswerk en leert hard voor haar toetsen. Ze wil het gewoon persé halen, zodat ze maar zo snel mogelijk kan gaan studeren. Ze kan economie, wiskunde en M&O heel goed. Qua talen is niet heel erg goed. Nederlands en Engels weet ze meestal nog net op een voldoende te halen, maar bij Duits gaat het altijd echt fout. Daar staat ze gemiddeld een 4 voor. De vakken waar ze goed in is, daar staat ze dan meteen weer een 8 voor gemiddeld. Je kan dus duidelijk merken dat ze goed haar best doet. Rowan is redelijk rustig in de klas, wat de leraren vaak wel kunnen waarderen. Ze let op, maakt haar huiswerk en schrijft over wat er op het bord staat. Het enige wat haar afleiding is: haar telefoon. Ze is bijna de hele dag er wel op bezig en als er gedreigd wordt dat hij afgepakt wordt, kan je een flinke uitbrander krijgen. Haar telefoon is haar leven!

    Wordt afgemaakt!

    [ bericht aangepast op 5 mei 2013 - 13:52 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Het jongere zusje van Emanuel:)!

    Volledige naam + roepnaam: Jada Sacha Casado (roepnaam= Jada)

    Leeftijd: 16

    Verjaardag: 20 Feb 1997

    Karaktereigenschappen: Jada is een brutaal meisje die overal wel een antwoord op heeft, de enige waar ze poeslief tegen doet is haar broer. ze is heel zelfverzekerd en houd ervan om alle aandacht te krijgen! Wat niemand van haar weet is dat ze een grote fantasie heeft en heel goed kan tekenen en zingen. Ook schept ze veel op en maakt ze door haar fantasie verhalen mooier of beter dan dat ze eigenlijk zijn en is ze heel goed in smoesjes verzinnen

    Uiterlijk:



    (link: http://data.whicdn.com/images/60433106/large.jpg )

    Thuissituatie: Jada haar ouders zijn al heel lang getrouwd (25 jaar) en dreigen uit mekaar te gaan wat Jada niet doorheeft! Haar moeder heet Latifa en haar vader Jake, ze heeft een oudere broer die Emanuel heet en haar beste vriend is. ( ze hebben een buurmeisje die vaak bij hun is en ook 16 is! ze heet Lauren)

    Jeugd: Ze heeft veel meegemaakt en was vroeger een pester waar ze totaal geen spijt van heeft! ze is ook nergens bang voor omdat haar vader een deurval is en haar alles laat doen zoals bungee jumpen enzovoort!

    Interesses: Ze houd van zingen al weet nietmand dat, ze luisterd elke muziek en maar heeft een voorkeur voor pop ( beyonce enz ) Beyonce is haar grote voorbeeld en als sport doet ze Voetbal. Ook heeft ze een skateboard die ze altijd bij zich heeft, ze is niet het typische meisjemeisje en heeft meer jongens vrienden. Als bijbaantje doet ze modellenwerk.

    Geaardheid: Ze is Bi en is ook al uit de kast gekomen!

    Schoolprestaties: Het is een heel slim meisje en haar sterke vakken zijn: Frans, Engels, gym, wiskunde en economie haar slechte vakken zijn Duits en Nederlandse grammatica. ze haalt goede cijfer haar laagste cijfer is een 6,5! Ze heeft een goede conditie en is heeellll populair omdat ze heel zelfverzekerd is en sommmige meiden bang voor haar zijn. Ze kan krijgen wie ze wilt!

    Zou je me willen waarschuwen!:)

    Heel erg bedankt voor de lijstjes allemaal! Ik zal jullie zeker waarschuwen als ik ga beginnen!
    Degenen die nog karaktereigenschappen in moeten invullen - Malino en Dumbledore - willen jullie dat alsjeblieft doen?

    Wel grappig Malino, ik had vroeger een vriendin die Kyra heette en ze matcht heel erg met de rol.

    Heel erg bedankt voor jullie belangstelling! ;P


    One person's craziness is another person's reality.

    Als je wilt, kan ik nog iets anders invullen? Ik verveel me echt vreselijk!


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Ik ga even douchen en dan maak ik het karakter voor je. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    @Dumbledore: doe rustig aan, en douche-ze! ;P

    @Rhaegan: als je wilt, heel erg graag. :) Ik zoek toch nog een rol voor een jongen/meisje rond de 17/18. Ik laat de rest van de keuzes aan jou over, dus je hebt alle vrijheid om iets te bedenken. ^.^


    One person's craziness is another person's reality.

    Rol: rond de 17/18 jarige meid

    Volledige naam + roepnaam: Lente Maaike Huizen, haar roepnaam is Lente en haar nickname is Len

    Leeftijd: 17/18

    Verjaardag: 2 februari

    Karaktereigenschappen: Lente is erg onzeker, maar dat laat ze aan niemand merken. Ze heeft veel meegemaakt (zie jeugd). Alleen d.m.v. muziek kan ze het leven overleven. Lente zegt wat ze denkt, maar ze houdt zich het liefst op de achtergrond. Ze durft niet echt op de voorgrond te zijn. Ze is een lieve meid, die opkomt voor de zwakkere. Soms vergeet ze dan voor zichzelf even op te komen.

    Uiterlijk: Ik kan (nog) niet een plaatje hierin verwerken dus probeer ik het zo goed mogelijk te omschrijven. Lente is niet een heel lang meisje, ze is 1.68. Lente heeft lang, kastanje bruin haar. Het komt tot haar middel. Haar haar krult een beetje. Lente heeft ook een beetje een lichte huid, en op haar jukbeenderen heeft ze sproeten. Lente heeft donkerbruine ogen, met lange wimpers. Verder is ze een slang meisje

    Thuissituatie: Lente's ouders zijn gescheiden. Lente haar moeder, Jessica, probeert alles zo goed mogelijk voor Lente te doen. Omdat haar moeder een slecht betaalde baan heeft, werkt ze de hele week. Zelfs op zaterdag. Op zondag rust haar moeder uit, omdat ze lange werkdagen heeft. Lente heeft geen broertjes en zusjes meer, dus voelt zich vaak alleen. Ze had een vier jaar oudere broer, maar die is met een auto - ongeluk om het leven gekomen. Lente's vader, Tom, is alcoholist. Daarom zijn haar ouders gescheiden. Lente wil haar vader niet meer zien, omdat hij haar en haar moeder veel pijn heeft gedaan. Als hij dronken was, sloeg hij zijn vrouw en kinderen. Tom probeert sinds kort weer contact met Lente te maken. Maar Lente negeert hem zoveel mogelijk. Ze moet eerst nog verwerken wat haar vader haar heeft aangedaan

    Jeugd: Lente's ouders zijn gescheiden toen Lente 14 was. Tot haar veertiende heeft haar vader bij haar in huis gewoond. Haar vader was alcoholist, en sloeg zijn vrouw en kinderen. Aangezien haar vader per week een stuk of 5 keer dronken was, gebeurde dit vaak. Lente zat dan ook vaak onder de blauwe plekken. In het begin nam haar broer, Jason, het nog voor haar op. Dan ging hij voor haar staan en ving alle klappen op. Maar zodra Jason 14 jaar was, ging hij vaker de straat op. Vlak voor de scheiding was er een grote ruzie bij Lente thuis. Tom had bijna alle meubels verkocht om aan drank te komen. Jessica en Jason waren hier heel boos om geworden, terwijl Lente stilletjes na haar kamer was geslopen. Beneden werd ruzie gemaakt, en ze hoorde haar moeder huilen. Vlak daarna hoorde ze Jason schreeuwen. 'Ik wou dat je dood was,' schreeuwde hij naar zijn vader. Daarna stampte hij het huis uit. Hij rende waarschijnlijk naar zijn vriend. Bij een druk kruispunt liep hij door rood, door de woede die hij voelde zag hij de vrachtwagen niet aankomen. De vrachtwagen raakten hem vol, en Jason was al dood voordat de vrachtwagen stilstond. Vlak daarna scheidde haar ouders. Lente en haar moeder verhuisde naar een armer deel van Amsterdam, en ze hadden al weinig geld. Haar moeder moest ineens werken van 6 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds. Lente was hele dagen alleen, en begon met dansen, gitaar spelen en zingen.

    Interesses: Lente houd van dansen, gitaar spelen, zingen en lezen. Ze danst werkelijk op alles, het liefst op dance. Maar als zie iets van ABBA, Elvis Presly of the Vengaboys hoort, danst ze ook daar op. Lente is ontzettend fan van One Direction, en stiekem vindt ze Louis superleuk. Verder houdt ze ook van Conor Maynard en Justin Bieber. Lente speelt over het algemeen akkoestisch, maar soms ook electrisch. Lente is helemaal weg van fantasy boeken. Omdat het vaak zo onrealistisch is, kan ze helemaal wegdromen. Op straat, vlak bij de skatebaan, is er een groep die danst. Lente doet daar weleens mee met battle's.

    Geaardheid: Lente is hetero en heeft een zwak voor jongens met donkerbruine krullen

    Schoolprestaties: Lente is goed in geschiedenis, drama, gym en Nederlands. In de klas is ze een van de oplettende leerlingen. Dat lijkt zo. Maar meestal is ze aan het weg dromen. Dromen over het perfecte vriendje, over een goeie danseres zijn. Of dansen over leven in een normaal huis, met een normaal gezin. Maar meestal zijn haar gedachte bij Jason. Wat hij nu zou doen, of wat voor dingen ze samen hebben uitgespookt. Dit gebeurt vaak bij de vakken wiskunde en levensbeschouwing. Haar hoogste gemiddelde is een 8,7 voor geschiedenis en haar laagste cijfer is een 5,4 voor levensbeschouwing.

    Goed genoeg? En zou je me willen waarschuwen?


    Midnight doesn't last forever. Dark turns to light.

    Rol: Meisje van 17/18.
    Volledige naam en roepnaam: Alessa Manuela Langendijk.
    Leeftijd: Ze is nu achttien jaar oud.
    Verjaardag: Alessa werd geboren op 12 januari in het jaar 1995.
    Karaktereigenschappen: Alessa is iemand die nooit echt helemaal stil kan zitten. Ze moet altijd wel bewegen. Als ze op school aan tafel zit kan het haar voet zijn of haar handen. Als ze thuis is en ze kijkt tv, staat ze altijd tegelijkertijd op de loopband. Het heeft bij haar geen zin om te vragen of ze helemaal stil wilt blijven zitten. Soms lijken het op zenuwtikken en dat kan misschien ook zijn, maar haar energieoverschot is de hoofdreden.
    Ze betrekt alles vreselijk snel op zichzelf en als iemand maar een ding verkeerd zegt, en het klinkt verkeerd in haar oren, zal ze gelijk denken dat je haar beledigd of niet aardig vind. Dit kan er voor zorgen dat ze meteen een antwoord terug schiet. Al bedoel je het niet zo, ze zit meteen op de kast en vat het als belediging op. Het is iemand die toch wel haar mening geeft, alleen als mensen daarom vragen.
    Over het algemeen is Alessa iemand die de kat uit de boom kijkt bij vreemden. Meestal zegt ze niet veel en wacht ze gewoon af. Het observeren is een onderdeel van het toelaten van mensen bij haar. Ze moet er eerst even inkomen, maar heel langzaam laat ze je wel in haar leefomgeving. Meestal als je haar gewoon aardig behandeld, doet ze dit ook terug. Ze is zoiezo niet iemand die zonder enige reden gemeen doet tegen anderen. Alessa wilt de eer aan zichzelf houden en slaat er niet gelijk bovenop. Ze laat het allemaal over zich heen komen.
    Het is iemand die zeker niet dom is en goed kan leren. Ze hoeft iets vaak maar een paar keer door te kijken om te zorgen dat het blijft hangen. In vrijwel elke situatie en in het dagelijks leven kan ze rationeel nadenken. Al het leren en goed haar best doen op school werpt nu zijn vruchten af want ze vergeet de dingen die ze heeft geleerd niet zo snel meer. Dat ze vroeger best eenzaam was op school heeft gezorgd dat ze prima op zichzelf kan functioneren en er geen andere mensen voor nodig heeft om haar te helpen. Ze red het toch wel in haar eentje met rationeel denken.
    Uiterlijk:


    Alessa heeft een gebruinde huid van zichzelf en als ze fulltime op in de zon ligt op vakantie dan word ze nog bruiner. Haar haren zijn zwart. Van nature krult het, maar af en toe stijlt ze het ook. Fijn is wel, dat haar vrij dik is. Als haar haar een dag niet zit zet ze gewoon een pet op haar hoofd of doet ze het in een staart. Haar haar heeft ze in allerlei stijlen gehad, maar nu heeft ze het gewoon gelijk laten groeien. Zo had ze een tijdje geleden nog een kant van haar hoofd geschoren of had ze haar lange haren tot schouderlengte laten knippen.
    Haar ogen hebben een donkerbruine kleur met een beetje groen er in. Alessa's ogen worden omringt door een dikke rand gitzwarte wimpers, die ze altijd mooi opmaakt met mascara en eyeliner. Dat is het enige qua make-up wat ze voor de rest draagt, naast foundation en lipgloss.
    Door al de inspanningen van het hardlopen en voetballen is ze vrij goed in vorm. Alessa is zoiezo vrij fragiel gebouwd en dus niet heel breed. Alessa heeft niet te klagen over haar vrouwelijke vormen want net als haar moeder heeft ze een behoorlijke voorgevel en ook haar heupen zijn niet te extreem.
    Alessa's een kledingstijl is in haar vrije tijd (weekenden) wel heel anders dan door de weeks op school. Ze draagt in de weekenden veel strakke topjes en fijnzittende baggy broeken. Meestal draagt ze ook petten er bij. Toch weet ze er wel een stylish draai aan te geven door het leuke accessoires bij aan te doen. Als ze zich netjes moet kleding weer ze ook wel wat ze moet doen. Door de weeks draagt ze namelijk veel bloezen met skinny jeans en ballerina's. Zo valt ze toch niet te veel op op haar eliteschool. Heel vaak draagt ze ook jurken met een panty en ballerina's. Haar favoriete winkels voor haar door de weekse kledingstijl zijn le Ballon en Peddels, waar ze de helft van al haar kleding vandaan haald.
    Op haar achttiende verjaardag mocht ze van haar ouders een tattoo laten zetten. Ze koos voor een kruisje omdat haar ouders best wel gelovig zijn en zij dus ook.
    Jasmine Villegas.
    FotoFoto 2GifGif 2
    Thuissituatie: Op dit moment woont ze in een appartement in de Bijlmer, waar ze ook is opgegroeid. Alessa woont daar samen met haar ouders. De Arubaanse Louanne Langendijk-López trouwde op haar vijfentwintigste met de Surinaams-Nederlandse Frenk Langendijk, die op dat moment al een kind had met een andere vrouw. Frenk en Louanne hebben samen twee kinderen. De oudste is Alessa's broer Jesse. Jesse is nu drieëntwintig en studeert kunst aan een Amsterdamse universiteit. De twee gaan gewoon met elkaar kom zoals broers en zussen dat doen. Af en toe een meningsverschil, maar ze helpen elkaar altijd. Jesse heeft op dit moment een vriendin, de Nederlandse Eva van vijfentwintig jaar oud. Daarmee heeft hij een één jaar oude dochter mee, Jasmijn. Het feit dat Eva twee jaar ouder is speelt bij hun geen rol.
    Ze wonen in een vrij klein appartementje met zijn vieren in de Amsterdamse Bijlmer. Toen Alessa's moeder naar Nederland kwam op haar veertiende, kwam ze al zo jong Frenk tegen. Frenk was een rijkeluiskind dat zijn hele leven gewend was aan altijd geld hebben. Pas toen Frenk zeventien was kreeg hij een relatie met de zestien-jarige Louanne. Zijn ouders wilden dat hij zou gaan trouwen met een dochter van hun goede vrienden maar dat wilde hij niet. Hij wist dat zijn ouders tegen Louanne waren dus hield hij het geheim. Toen zijn ouders achter zijn relatie met Louanne kwamen, hebben ze hem de keuze gegeven. Óf hij maakte het uit met haar óf hij kreeg geen geld meer en hij koos het tweede. Daarom waren ze gedwongen om in de Bijlmer te wonen.
    Jeugd: Alessa had een geweldige jeugd. Ze had vrijdenkende en lieve ouders die haar overal in steunden. Toen ze vijftien was, liet haar familie en Aruba haar over komen en heeft ze daar de volledige zes weken zomervakantie gespendeerd. Het huis van hun familie was ook niet veel van bijzonders, maar het kon er mee door en ze ging elke dag naar het strand. Dat is bijna haar meest goede herinnering aan haar jeugd.
    Andere herinneringen zijn aan de leuke dagjes uit die ze met haar familie had.
    Toen ze zestien was werkte ze in de supermarkt bij de vulploeg. Ze werkte samen met Dane Hoekstra (zie vorige rol, broer van Roos). De twee hebben maandenlang om elkaar heen gedraaid, totdat hij de moed op had gebouwd om haar mee uit te vragen. De andere helft van meest goede herinneringen die ze heeft, zijn met hem.
    Interesses: Al drie jaar speelt ze voetbal, dus ze is al wel hard op weg om heel goed er in te zijn. Minimaal twee avonden in de week is er een training en heel af en toe zijn er wedstrijden waar haar team aan meedoet. Gelukkig dat ze in haar team goed kan opschieten met iedereen.
    Als bijbaantje werkt ze in een kledingwinkel in het centrum van Amsterdam. Hier werkt ze al een half jaartje en ze vind het nog steeds heel leuk om te doen.
    Alessa is vooral altijd in voor r&b en rapmuziek. Dat kan ze zo de hele dag door draaien. Altijd tijdens het huiswerk maken of als ze gaat hardlopen, draait ze vooral rap en r&b. Andere muziek kan ze ook wel goed hebben, maar ze heeft zo haar voorkeuren.
    Geaardheid: Alessa is hetero en ze heeft al bijna zes maanden een vriend.
    Schoolprestaties: Op school wilde Alessa altijd bewijzen dat ze als meisje uit de Bijlmer het wel goed kon doen. Ze zat namelijk op een wat duurdere eliteschool die haar grootouders betaalden, om het toch goed te maken dat ze haar vader hadden laten vallen en dat is gelijk het enige wat zij betaalden voor haar. Bij elke les zat ze vooraan en maakte ze ijverig aantekeningen, maar sommige leraren hadden hun vooroordelen. Ze hoefde maar een ding fout te doen en ze moest de les al verlaten. Bij andere leraren was het anders en werd ze er niet uitgezet om het minste geringste. Voor alles waar ze heel veel moeite deed, kwam ze goed vanaf.
    Voor zowat elk vak haalde ze niet lager dan een zeven. Voor elk proefwerk begon ze al een week van de voren te leren, elke dag een beetje. Het beste is ze in de talen en dan met name Engels en het extra vak dat ze volgt, Spaans. Daar scoort ze zelfs tot een negen/tien voor. Daarnaast is ze ook wel goed in scheikunde. Dat vind ze een van de leukste uren, als ze proeven gaan doen in de klas.
    Ze word vrijwel aangezien als de buitenstaander, als zijn de kinderen van tegenwoordig wel wat vrijdenkender dan de kinderen van vroeger, maar omdat ze in de Bijlmer woont en de rest in kasten van huizen is het toch een beetje een buitenstaander.
    Haar huiswerk probeert ze zo veel mogelijk in de les af te krijgen, maar thuis zorgt ze dat ze minimaal een uur per dag vrij heeft voor haar huiswerk, want ze wil niet dat ze haar betrappen op het vergeten van haar huiswerk.

    [ bericht aangepast op 5 mei 2013 - 23:23 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Ik maak morgen het karakter, zit nu op telefoon.


    El Diablo.

    Geweldig! Dankjulliewel! Ik ga vandaag beginnen ik zal dan wel even waarschuwen. ;)


    One person's craziness is another person's reality.