• Hoooii

    Ik twijfelde enorm, maar ik heb toch besloten om een nieuw idee van me te gebruiken en een nieuwe story te gaan starten. Ik zoek dus rollen voor mijn nieuwe OP story die ik ga beginnen, ik ben redelijk slecht in het bedenken van rollen, dus roep ik om hulp hier.

    Een journaliste en een gewone huisvrouw die elkaar kennen van de middelbare school waren elkaars vijand, ze dachten elkaar nooit meer tegen te komen tot een man die ze allebei zien zitten daar verandering in brengt. De twee vijanden zien elkaar weer voor het eerst na zoveel jaar tijdens hun jacht op de man die ze zien zitten. Ze dagen elkaar uit met opdrachten om te zien wie beter is en wie op het einde de man verdient, alleen komt daar heel veel bij kijken. Worden ze uiteindelijk vrienden of blijven ze vijanden? Wint één van hun de man of ziet hij ze beide niet zitten? Het is allemaal nog een groot vraagteken.


    Journaliste VS Huisvrouw

    Rollen die ik zoek:
    Journaliste
    2 à 3 collega's van journaliste
    Beste vriend(in) journaliste
    Huisvrouw
    Dochter/zoon van huisvrouw
    Vader van kind van huisvrouw
    Nieuwsgierige oude buurvrouw van huisvrouw
    Man die de journaliste en huisvrouw zien zitten

    Invullijstje
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Verleden: (evt. gebeurtenissen)
    Familie: (hier hoef je bij de huisvrouw, het kind en de vader van het kind hun niet te vernoemen)
    Karakter:
    Evt. interesses:
    Overig/Extra:
    Waarschuwen?:

    Alvast bedankt!

    Ps: Als er meerdere mensen zijn die éénzelfde rol invullen, zal ik kijken welke het beste bij het verhaal past.

    [ bericht aangepast op 13 april 2013 - 21:42 ]


    16 - 09 - '17

    Iemand? ;s


    16 - 09 - '17

    Ik wil wel die man doen (: Hoe oud moet hij ongeveer zijn?


    El Diablo.

    Malino schreef:
    Ik wil wel die man doen (: Hoe oud moet hij ongeveer zijn?


    Dankje, maakt niet uit, maar liefst niet te jong of te oud


    16 - 09 - '17

    Zo rond de 30? 28 ofzo?


    El Diablo.

    Malino schreef:
    Zo rond de 30? 28 ofzo?


    Ja, is goed ongeveer (:


    16 - 09 - '17

    Rol: Man die de journaliste en huisvrouw zien zitten.
    Volledige naam: Alexander Julio Sanchez. Maar hij word altijd Alex genoemd. Aan zijn naam is al te zien dat hij van Spaanse afkomst is.
    Leeftijd: 28, zijn verjaardag valt op 7 augustus.
    Uiterlijk:



    Cristiano Ronaldo
    Alex is een mooie verschijning. Hij heeft zwart haar wat altijd perfect in model zit en het staat zowat perfect bij zijn lichtgetinte huid. Sommige mensen verwachten het niet, maar hij is best gespierd. Zijn armen zijn erg gespierd en hij heeft ook een mooi wasbordje op zijn buik. Daar moet hij natuurlijk wel wat voor doen, maar dat vind hij niet erg. Hij heeft prachtige karamelbruine ogen waar iedereen makkelijk in kan verdrinken. Met zijn 1.87 is hij best lang, maar dat vind hij alleen maar leuk. Hij heeft een klein moedervlekje rechts van zijn neus wat sommige mensen best schattig vinden, de diamanten oorbel in zijn linkeroor wat hem best goed staat. Voor zijn werk moet hij altijd in pak, maar gewoon thuis ofzo draagt hij het liefst een shirt met een jeans.
    Verleden: Alex heeft een makkelijke jeugd gehad. Hij komt uit een rijk, Spaans gezin. Bij hem thuis was het altijd druk, omdat het natuurlijk een groot gezin was. Het was toch altijd gezellig. Toen Alex' moeder 45 was ging het slecht, ze kwam amper nog buiten omdat ze doodziek was. Op 46-jarige leeftijd is ze overleden aan een hartaanval. Het was een grote schok voor de familie, Alex en zijn oudere broer Damario verhuisden uit Spanje en begonnen met het vele uitgaan. In plaats van elk weekend gingen ze elke dag. Ze vulden beide hun avonden met drank, vrouwen en feesten. Toen Tyler werd geboren besefte Alex dat het niet langer kon doorgaan zoals dit en ging vanaf toen alleen op zaterdag nog uit. Alex kreeg een baan in een hotel en werd steeds verder gepromoveerd. Uiteindelijk werd hij manager. Hij woont nu in een grote villa met zijn zoontje, een vrouw is er nog niet bij.
    Familie: Alex komt uit een groot, Spaans gezin. Zijn vader is de 48-jarige Sergio, zijn moeder is op 46-jarige leeftijd overleden. Alexander heeft drie broers, en vier zusjes. De eerste is de 29-jarige Damario. Daarna kwam Alex zelf, hij is dus de oudste na Damario. Na Alex kwam de 25-jarige Fernando. Vervolgens kwam de 23-jarige Danté. Na Danté kwam de 22-jarige Katherina. Daarna kwam de 20-jarige Bonita. Vervolgens kwam de 19-jarige Alexys. Als laatste en dus de jongste kwam de 17-jarige Christina. Verder heeft Alex zelf nog een zoontje van 4, die is geboren vanuit een One Night Stand. Aangezien de moeder geen kind wou heeft Alex de volledige voogdij gekregen. Hij vind het helemaal niet erg want hij houd erg van hem. Hij heet trouwens Tyler.
    Karakter: Alex is een vriendelijke man die soms een tikkeltje arrogant over komt. Een overduidelijk karaktertrekje van Alex is zijn ijdelheid. Hij heeft er echt een hele grote hekel aan als hij er slecht uit ziet, en doet er dan alles aan om het te voorkomen. Zo gaat hij minstens twee keer per week naar de sportschool en meestal zelfs vaker, ook aan zijn haar word veel aandacht besteed zodat elk plukje goed zit. Hij doet soms een beetje arrogant voor de lol, maar omdat veel mensen het serieus nemen noemen ze hem ook arrogant. Je zal het niet snel van hem verwachten, maar hij is best zorgzaam. Ook heeft hij het altijd door als er wat mis is, en blijft dan doorvragen tot hij het weet. Tja, nieuwsgierig is hij wel. Hij is ook erg sociaal en maakt gemakkelijk vrienden. Je kan hem daarom ook bijna elk weekend vinden in een café of club met zijn vrienden. Het is een echte romanticus, en voor zijn vriendin heeft hij dan ook altijd geweldige verassingen. Alex kan soms wat geïrriteerd reageren, maar dan moet je wel lang bezig zijn geweest met irriteren.
    Evt. interesses: Sport, vooral voetbal en basketbal vind hij geweldig. Ook kan hij uren bezig zijn met zijn uiterlijk, totdat alles helemaal perfect is. Ook talen is wel interresant voor hem, vooral omdat hij een echte talenknobbel heeft. Hij spreekt vloeiend Spaans, Portugees, Italiaans, Russisch, Engels, Frans, Grieks, Nederlands en Turks. Als laatste muziek, wat je niet heel snel van hem verwacht. Hij speelt perfect gitaar.
    Overig/Extra: Hij heeft tot zijn 19e in Spanje gewoond, waardoor je duidelijk een Spaans accent hoort. Hij woont nu in een prachtig, grote villa. Hij zelf is een manager in een duur hotel en hij verdiend er veel geld mee. Op zijn werk moet hij altijd net gekleed zijn, daarom draagt hij daar altijd een pak.
    Waarschuwen?: Sure.

    [ bericht aangepast op 5 april 2013 - 21:40 ]


    El Diablo.

    Hoe oud moet die journaliste zijn?


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Depay schreef:
    Hoe oud moet die journaliste zijn?


    Ongeveer zoals die man, rond de 30 fzo?


    16 - 09 - '17

    Rol: Journaliste
    Volledige naam: Julia Melinda Brooks
    Leeftijd: 29
    Uiterlijk:



    Miranda Kerr
    Julia is een charmante vrouw. Ze heeft bruine haren tot net over haar schouders en groen/blauwe ogen. Ze heeft een lichte getinte huid, waardoor haar ogen erg opvallen. Ze is 1.70 lang en heeft een slank lichaam. Ze heeft een gladde huid en stralend witte tanden die precies recht staan. Julia kleed zich altijd vrouwelijk, het liefste met jurkjes en rokjes. Als ze een broek draagt is het bij voorkeur toch een strakke broek met een leuk blouseje of simpel shirtje erop. Ze draagt nooit heel veel make-up en houdt het graag naturel.
    Verleden: Op de middelbare school kon Julia al niet goed opschieten met (...) Ze hadden vaak discussies die dan uitmondden in ruzies. Julia zocht de ruzies niet vaak op, maar als ze eenmaal in een ruzie of discussie verzeild raakte wilde ze die ook winnen. Julia is altijd een meisje geweest met een duidelijk doel voor ogen, journaliste worden en het perfecte familieleven leiden. Ze is opgegroeid in een hecht gezin, haar vader en moeder waren bij elkaar en hadden nooit ruzie, ze had een oudere broer die haar beschermde, en dat leven wil ze nu zelf ook opbouwen.
    Familie: Julia haar ouders leven allebei nog. Haar vader Jack is ondertussen 58 en werkt nog rustig aan op kantoor bij een bank. Haar moeder Maria is een rustige vrouw van 56 en is altijd huisvrouw geweest. Julia heeft een oudere broer, Jake van 32, waar ze nog steeds een erg goede band mee heeft. Verder heeft Julia op dit moment geen relatie en nog geen kinderen.
    Karakter: Julia is van nature uit een rustige vrouw die zich niet graag in de problemen werkt. Komt ze er wel in, zal ze er echter wel alles aan doen om er zelf ongehavend uit te komen en haar vijand zoveel mogelijk schade aan te richten. Julia is een liefdevolle vrouw die met iedereen het beste voor heeft. Ze heeft een vriendelijke uitstraling en is sociaal. Echter heeft Julia ook wel wat minpunten. Ze is snel jaloers en kan absoluut niet tegen haar verlies. Ze is wel sportief en een echte doorzetter. Als Julia eenmaal een doel voor ogen heeft zal ze er alles aan doen om dat doel te bereiken.
    Evt. interesses: Journalistiek, fotografie en sport.
    Overig/Extra: -
    Waarschuwen?: Sure.


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Depay schreef:
    (...)


    Dankjewel!


    16 - 09 - '17

    Ik doe straks een poging tot de huisvrouw of de vader van haar kind! (:


    Tell me about it, stud.

    Rol: Beste vriendin van de journaliste.
    Volledige naam: Ginger Conely
    Leeftijd: 28. Ze lijkt veel jonger dan dat door de make-up die ze gebruikt en ze gebruikt dit nog wel eens in haar voordeel. Je moet haar ook nooit vragen hoe oud ze is. Dat vindt ze namelijk erg beledigend en denigrerend.
    Uiterlijk:


    Ginger heeft niet, zoals haar naam zegt, rood haar van zichzelf. Ze heeft van nature blond haar, donkerblond. Ze verft het altijd rood een lichtblonde dipdye. Ze heeft dunne wenkbrauwen, die ze epileert. Ze maakt ze wat mooier maakt met wenkbrauwpotlood. Ze heeft een mooie lichte en egale huid. Ze heeft amandelvormige ogen die ze vaak verbergt achter een zonnebril. Ook draagt ze modieuze kleding. Ze heeft een tatoeage op haar rug met een pootafdrukje van een dier. Van haar kat, die nu helaas niet meer leeft, om precies te zijn. Ze was zo gehecht aan hem.
    Verleden: Ginger is als meisje altijd gepest. Ze had een moeilijke jeugd door haar ouders en zus waar ze altijd tegenop moest kijken. Haar zus werd wel gerespecteerd. Ginger deed er alles aan om ook wat aandacht te krijgen. Ze deed de hoogste studie die ze maar aankon en verdiepte zich volledig in al het huiswerk wat ze kreeg. Hierdoor kon ze het hoogste van het hoogste bereiken, maar ze wou schoonheidsspecialiste worden. Dus hier ging ze uiteindelijk voor. Daarna ging ze uit huis en begon ze voor zichzelf. Haar eigen bedrijfje draait best goed nu.
    Familie: Haar moeder Rose, haar vader Clive en haar zus Marilyn. Rose is een overbezorgde vrouw, Clive is ontzettend onverschillig en Marilyn wordt vaak als aandachtsgeil omschreven.
    Karakter: Ginger is een heel vriendelijk, maar onzeker meisje. Ze kan zeer onverwacht reageren. Dit komt doordat ze nog steeds best depressief is. Haar jeugd heeft veel bij haar kapot gemaakt. Eigenlijk meer kapot dan goed. Ze heeft heel veel angsten ontwikkeld, waaronder bindingsangst. Ze durft zich nauwelijks aan iemand te binden. Ze is bang dat mensen haar beledigen, niet mogen of iets negatiefs over haar zeggen. Ze wil graag vrienden zijn met iedereen. Ook al is dit niet mogelijk. Ginger is pessimistisch ingesteld en vindt dat het glas altijd halfleeg is. Ze heeft een hekel aan lang wachten, aandachtsgeile mensen en mensen die andere mensen kleineren. Ook heeft ze een zware hekel aan popmuziek. Ze luistert bijna altijd alternatieve muziek.
    Evt. interesses: Muziek, koken en schrijven. Ook vind ze make-up erg leuk.
    Overig/Extra: Ze heeft jarenlang op zwemmen gezeten waardoor ze een erg sportief lichaam heeft.
    Waarschuwen?: Ja


    26 - 02 - '16

    Rol: Huisvrouw
    Volledige naam: Lucca Addinson Elizabeth Montgomery. Ze wordt altijd aangesproken met Lucca en kent geen bijnamen.
    Leeftijd: Lucca is dertig jaar oud en is geboren op 11 juni 1982.
    Uiterlijk:



    Lucca is een leuke vrouw om te zien. Dit komt omdat er vaak een vriendelijke glimlach op haar gezicht rust en je haar bijna nooit boos ziet kijken. Ze heeft donkerbruine, bijna zwarte, lange haren die bijna altijd stijl over haar schouders vallen. Lucca heeft een hele bleke huid en weet dit vaak een beetje te verminderen door een beetje blush te gebruiken en een mooie ietwat getinte foundation te gebruiken. Lucca's ogen zijn lichtblauw van kleur en omringd door lange, donkere wimpers. Veel make-up draagt ze niet, maar ze vindt het wel altijd leuk om een beetje te tutten met make-up. Lucca is bijna 1,80M van lengte en is redelijk slank gebouwd, maar houdt er verder een oké lichaam op over.
    Zooey Deschanel.
    Verleden: Lucca heeft niet zo'n speciaal verleden. Haar ouders zijn gaan scheiden toen Lucca tien was en heeft toen vaak moet kiezen tussen haar vader en moeder. Haar moeder kreeg al heel snel een nieuwe vriend en uiteindelijk kregen zij twee kinderen. Ook haar vader kreeg een nieuwe vriendin en zij kregen drie kinderen. Lucca heeft dus altijd overal tussen moeten hangen en had geen hele goede band met haar stiefbroertjes en zusjes. Verder is Lucca geen trouwens toen ze vijfentwintig was. Algauw werd ze zwanger en kreeg een kind toen ze zesentwintig was. Dit is haar zoontje Valentine, die ze meestal Val noemt. Ze is echter gaan scheiden van haar man toen ze achtentwintig was, omdat het echt totaal niet werkte.
    Familie: Lucca komt uit een gebroken familie omdat haar ouders zijn gaan scheiden toen ze nog maar tien was. Haar moeder, Liv, hertrouwde met David en samen kregen ze twee kinderen. De niet zo vriendelijke Hayler die nu vijftien is en Mitch die nu twaalf is. De vader van Lucca, Alvin, hertrouwde met Heather. Zij kregen samen drie kinderen. Mary-lynn en Rachel van zestien nu en Joey van veertien.
    Meryl Streep, Bruce Willis, George Clooney, Sarah Jessica Parker, Sarah Hyland, Jake T Austin, Mary-kate & Ashley Olsen, Niall Horan.
    Karakter: Lucca is een rustige, vrij onopvallende vrouw. Ze staat liever niet in het middelpunt en gunt anderen meestal meer dan dat ze zichzelf gunt. Ze cijfert zichzelf dan ook graag weg. Ze is vriendelijk, lacht veel en oordeelt niet zomaar over iemand. Ze geeft iemand dan ook altijd een kans. Het is echter niet zo dat Lucca altijd de leukste is. Als iets haar niet zint, laat ze dat duidelijk weten en ze kan altijd heel opstandig en koppig doen. Ze kan zich echt gedragen als een klein kind of een opstandige kleuter. Ze vergelijkt dan ook altijd alles met wat zij wel en niet heeft. Lucca is iemand die ook weleens wil liegen, een leugentje om eigen bestwil, maar soms draait ze hier een beetje in door en worden dit vrij grote leugens.
          Verder is Lucca een gezellig iemand die meestal overal wel voor in is.
    Evt. interesses: Lucca houdt zich vooral bezig met lezen. Ze kan zich daar makkelijk in vermaken en vindt het heerlijk om te doen. Verder gaat ze dolgraag op vakantie, het liefste om er nog wat van op te steken. Ze houdt dus niet zo van zon zee strand, ze heeft liever veel cultuur en geschiedenis. Vroeger deed ze aan tennis, maar daar is ze mee gestopt sinds dat ze zwanger was geraakt. Ze heeft het altijd al weer op willen pakken gewoon als hobby, maar het is tot nu nog nooit van gekomen.
    Waarschuwen? Yes please. (:

    [ bericht aangepast op 5 april 2013 - 13:48 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Even een vraagje: Zijn de huisvrouw en de vader van haar kind gescheiden of zijn ze nog bij elkaar?


    Tell me about it, stud.

    Rol: Vader van het kind van de huisvrouw
    Volledige naam: Jasper Marcus Alexander Jbara
    Leeftijd: Jasper is geboren op 29 mei 1978 en is momenteel dus 34 jaar.
    Uiterlijk:



    Leonardo Dicaprio
    Jasper is zeker geen lelijke verschijning. Hij valt in de smaak vanwege zijn felblauwe kijkers en zijn blonde haren, die hij altijd perfect in model heeft zitten. Jarenlang had Jasper nog last van een babyface, maar die is langzaam aan het wegvagen. Erg groot is Jasper niet, hij komt net tot te 1.78 meter. Daarbij heeft hij een gemiddeld gewicht van zo'n 75 kilo, die hij intact houdt door zo nu en dan de sportschool te bezoeken. De grootste nachtmerrie van Jasper is namelijk om een bierbuikje te krijgen. De stijl van Jasper is heel simpel, hij draagt namelijk non-stop pakken. Op zijn werk, maar ook in zijn vrije tijd trekt Jasper de mooiste pakken uit de kast.
    Verleden: Jasper komt uit een zakenfamilie en heeft dus altijd niets anders moeten doen dan zijn familie doen overtuigen dat ook hij een goede zakenman is. Al van kinds af aan ging hij naar particuliere scholen om daar gelijk de fijne kneepjes van het vak te leren, want 'jong geleerd is oud gedaan.' Echte liefde van zijn ouders heeft hij nooit gekend, wat hem een redelijk kil persoon heeft gemaakt. Op zijn 22e had Jasper al een succesvol bedrijf lopen in de ICT, die door de jaren alleen nog maar groter is gegroeid. Hoewel nog wel een 3 jaar getrouwd is geweest en uit dat huwelijk een kindje heeft gekregen, is Jasper verder vooral altijd bezig geweest met zaken doen. Nu hij gescheiden is rommelt hij zo nu en dan eens met een vrouw, maar is hij verder erg op zijn vrijheid gesteld.
    Familie: De vader van Jasper is de 65-jarige Christian Jbara, een miljardair. Ook al is Christian inmiddels 65, hij is nog steeds fulltime bezig met zijn bedrijf, dat hij heeft in de olie-branche. De moeder van Jasper is de 62-jarige Maria Jbara-Nixon, een vrouw die een eigen botox-kliniek beheert. Jasper heeft geen broers of zussen, want daar hadden zijn ouders geen tijd voor. Eigenlijk hadden ze niet eens tijd voor Jasper. Jasper is dan ook eerder opgevoed door au pairs en nanny's, dan door zijn ouders zelf.
    Dirk Benedict & Olivia Newton-John
    Karakter: Doordat Jasper in zijn jeugd nooit echte liefde heeft gekend en hij behandelt werd als pop, is hij zich ook zo gaan gedragen. Hij is ontzettend goed in de schijn ophouden en zorgt er altijd voor dat hij er tiptop uitziet naar de buitenwereld. Voor de buitenwereld lijkt het dan ook dat Jasper het allemaal perfect voor elkaar heeft, terwijl die schijn toch echt een muur is die Jasper om zich heen heeft gebouwd. Achter die muur zit namelijk een vrij onzeker, pessimistisch persoon, dat nog wel eens naar buiten wilt komen als het niet allemaal naar Jaspers zin gaat. Jasper kan heel goed zijn emoties uitschakelen en daardoor heel koud en kil zijn.
    Toch zit er iets menselijk binnenin Jasper. Dit ontdekte hij voor het eerst toen hij verliefd werd op zijn inmiddels ex-vrouw. Toen brak zijn muur langzaam wat af en koos hij er uiteindelijk voor om voor zijn geluk te gaan, in plaats van te doen wat anderen van hem verwachten. Toch werkte dit niet en scheidde Jasper, waarna hij weer een inzinking kreeg. Tegenwoordig werkt en denkt Jasper alleen nog maar als een machine. Hij gaat maar door en door, zonder grenzen te stellen. Als Jasper eenmaal een doel voor ogen ziet, dan gaat hij daar 100% voor, of er nu slachtoffers vallen of niet.
    Verder is Jasper ontzettend gevoelig voor vrouwelijk schoon. Jasper zou niet kunnen leven zonder vrouwen om hem heen. Een mooie vrouw kan hem helemaal blij maken en als die vrouw dan ook nog eens in is voor een lolletje, dan is Jasper al helemaal niet meer te houden. Hij kan zich echt als hernieuwd voelen na een leuke nacht. Toch is Jasper geen rokkenjager. Door zijn nonchalante charme vallen vrouwen vaak voor hem, zonder dat hij daar maar ook zijn best voor hoeft te doen. Dit geldt trouwens voor meer. Met een vlotte babbel krijgt Jasper veel voor elkaar. Hij kan precies de touwtjes naar zijn zin spannen.
    Evt. interesses: Jasper is dol op sport. En dan geen simpel potje voetbal, maar eerder de wat meer exclusievere sporten. Zo kan Jasper ontzettend genieten van een potje golfen met zijn vrienden of een gok inzetten tijdens een polowedstrijd. Ook slaat hij in zijn vrije tijd graag een balletje op de tennisbaan. Verder is Jasper ook erg geïnteresseerd in architectuur. Hij woont zelf dan ook in een bijzonder huis, die hij jaarlijks onder handen neemt.
    Waarschuwen?: Ja!

    [ bericht aangepast op 5 april 2013 - 22:41 ]


    Tell me about it, stud.