• Persbericht op 25 december 2025:
    “Nieuws aan alle ex-directioners! Herinnert u zich die tijd nog, dat u als 16-jarig meisje gillend voor de tv stond als uw favoriete nummer langskwam? Dat u uren achter internet zat, om informatie over uw favoriete band te zoeken. Dat u ontelbare discussies met uw vrienden had over welk lid nou het leukste was? Dat u gillend, ten midden van duizenden fans, uw favoriete band toeriep. Wel, u kunt opgelucht ademhalen, want deze tijd komt wellicht voor u terug! Uw favoriete mannen, Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Zayn Malik en Niall Horan slaan na 5 jaar geleden uit elkaar te zijn gegaan, nog één laatste keer hun handen in een. De populairste boyband van deze eeuw gaat voor de laatste keer het podium op, om de wereld nog een keer te overtuigen van hun talent. Ik presenteer u: "The One Direction: Final Tour 2026". One Direction doet het weer! En hopelijk maakt u daar een deel uit. De kaartverkoop zal starten op oudjaarsdag. Zorg dat u er snel bij bent, want op is op!”

    - Liam Payne (32) is getrouwd, woont in London en heeft een dochtertje van 4.
    - Zayn Malik (32) is getrouwd, woont in London en heeft een zoontje van 2 en een pasgeboren dochter.
    - Louis Tomlinson (34) is gescheiden van Eleanor Calder en heeft twee zoontjes van 6 en 7 met haar. Tegenwoordig woont hij in Beverly Hills, heeft hij een relatie en is zijn vriendin zwanger van hun eerste kindje.
    - Harry Styles (31) heeft diverse relaties gehad, maar de ware zat er tot nu toe nog steeds niet tussen. Hij is momenteel single en woont in het zonnige Los Angeles.
    - Niall Horan (32) is terugverhuisd naar Ierland, waar hij tegenwoordig woont met zijn vrouw Serena (32) en hun twee kinderen Alanah van 3 en Bentley van 1,5.


    Nu zoek ik de volgende rollen:
    - De vrouw van Liam
    - De vrouw van Zayn
    - De vriendin van Louis
    - Een vrouw die Harry ontmoet tijdens de tour en waar hij hopeloos verliefd op wordt
    - Overige rollen, zoals personeelsleden die meegaan op tour, vrienden van de gezinnen etc.

    Gelieve dit in te vullen:
    Rol:
    Volledige naam + roepnaam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk (Bekend persoon): Hou er rekening mee dat ze hier rond de 30 zijn, dus geen mensen van 20 gebruiken a.u.b. Isla Fisher is bezet.
    Verleden:
    Hoe is hun relatie met -gekozen bandlid- ontstaan?: Alleen voor de vrouwen/vriendinnen van de jongens
    Extra: Hobby's etc. Ook info over de kinderen (namen etc.) als ze die hebben
    Waarschuwen?:

    [ bericht aangepast op 6 jan 2013 - 23:31 ]


    Tell me about it, stud.

    Ik vul vrouw die Harry ontmoet wel in =)

    Rol: Vrouw die Harry ontmoet tour.
    Volledige naam + roepnaam: Kaya Maria Katherina Torres. Maar de roepnaam is gewoon Kaya.
    Leeftijd: Kaya is net 30 geworden.
    Karakter: Veel mensen denken dan Kaya een lief en onschuldig karakter heeft, dat is ook grotendeels waar, maar Kaya kan ook erg koppig zijn. Ze is dat soort persoon dat haar eigen beslissingen neemt, en als er iets van haar verwacht/gevraagd wordt, zal ze niet zomaar volmondig ja zeggen. Kaya is dus erg onafhankelijk en beslist zelf maar al te goed wat ze allemaal wel en niet doet. Ook heeft Kaya de behoefte om altijd erg luchtig over te komen, dan doet ze zich voor alsof het haar allemaal niks kan schelen, terwijl ze dat wel doet. Als Kaya jou eenmaal vertrouwd, dan heb je heel veel aan haar: een maatje, rechterhand of een schouder om op te leunen. Kaya kropt haar gevoelens het liefst op, ze vindt het niet leuk om aan heel de wereld te delen waar ze mee zit.
    Kaya is een echte flirt, als ze eenmaal een man op het vizier krijgt, zal ze er alles aan doen om hem in haar bed te krijgen.
    Kaya is erg ijdel. Ze zit eigenlijk continu aan haar haar en heeft altijd wel een make-up tasje mee. De meeste mensen worden gek van haar schoonheid-verslaving. Kaya trek er helemaal niks van aan.
    Kayais erg avontuurlijk en wilt ook graag heel de wereld zien. Ze wilt alle straten van alle landen in de wereld wel zien en zou er ook alles aan doen om alles te zien. Kaya doet er dan ook alles aan om haar zin te krijgen, ze doet er meer aan dan een gemiddeld mens. Meestal krijgt Kaya haar zin nog ook, omdat ze er zo erg haar best doet om haar zin te krijgen.
    Uiterlijk



    Adriana Lima.
    Verleden:
    Kaya's verleden is best hectisch geweest voor haar en haar 26-jarige jongere zusje Lorette. Hun moeder heeft zelfmoord gepleegd omdat ze haar alcoholverslaving niet langer meer kon beheersen. Nadat hun moeder zelfmoord had gepleegd, rende hun vader angstig weg. Die hebben ze nooit meer terug gezien. De zussen kwamen in een weeshuis terecht. Dat is ook een van de redenen waarom Kaya zo onafhankelijk is geworden, ze had niemand die voor ze zorgde.
    Toen Kaya 18 was zijn ze naar Londen verhuisd en heeft Kaya in haar eentje voor Lorette gezorgd. Toen Lorette 18 was is ze getrouwd en bij haar man ingetrokken.
    Extra: Als hobby doet Kaya modellenwerk, maar als baan treedt Kaya op in musicals, waar ze vooral danst. Kaya is niet zó beroemd en treedt meer op in de plaatselijke musicals. Kaya let goed op haar gezondheid en vindt hardlopen op een zondagochtend het favoriete moment van de week. Kaya kan goed rondkomen met het geld dat ze heeft. Ze woont nu in een flatje in een klein dorpje naast Londen.
    Waarschuwen?: Jaaa

    [ bericht aangepast op 6 jan 2013 - 18:17 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    En natuurlijk reageer jij meteen qq


    Tell me about it, stud.

    Ik heb echt geen inspiratie voor een rol nu maar ik ga je story zeker lezen


    Lindsay, forever in my heart † • Skaikru went Bughead

    Ik wil zo wel iets proberen ^^


    Do what people say you can't.

    Thanks!


    Tell me about it, stud.

    Rol: Vriendin van Louis
    Volledige naam + roepnaam: Marybelle 'Mary' Ann Leave
    Leeftijd: 30, jarig op 10 februari
    Karakter: Mary is een vrolijke vrouw. Ze is niet snel chagrijnig en dat ook niet snel te krijgen. Je moet er echter heel wat voorover hebben om Mary boos te krijgen. Tenzij Mary slecht slaapt, dan is ze erg prikkelbaar. Slaap is echt iets waar Mary niet zonder kan. Doordat Mary veel slaapt is ze vaak vrolijk. En als het even mee zit ook nog eens mega hyper. Mary is ook wel in voor een grapje. Ze kan er goed tegen als iemand haar voor schut zet. Ookal staat ze tussen honderden mensen. Maar daar geldt ook, als Mary weinig slaapt kan ze er totaal niet tegen. Dan kan ze diegen wel 'vermoorden'. Mary heeft haar eigen mening en dat kan ze echter ook goed laten zien. Als er iets is waar ze niet mee eens is gilt ze het er wel doorheen. Ook als iemand iets doet waar Mary niet blij mee is, zegt ze het ook. recht in diegene's gezicht. Hoe hard het ook mag klinken. Mary is als ze écht boos is, ook écht boos. En niet snel rustig te krijgen. Soms heeft ze ook nog wel eens last van woedeaanvallen. Mary is ook niet echt een type die je s'avonds laat in een discotheek of bar zal zien rondhangen. Ze blijft liever thuis of gezellig bij haar vriendinnen. Maar als je Mary eenmaal goed kent is ze hardstikke aardig en sociaal. Ze staat graag open voor nieuwe mensen, vrienden en andere dingen.
    Uiterlijk (Bekend persoon):


    Lea Michelle
    Verleden: Mary heeft niet een heel bijzonder verleden, op gebroken harten na. Ze is al vaak het slachtoffer geweest van een gebroken hart. Zelf heeft ze ze maar één of twee keer weggegeven. En de vader van haar vader, Mary's opa, overleden aan een hartstilstand.
    Hoe is hun relatie met -gekozen bandlid- ontstaan?: Mary was samen met wat vriendinnen uit eten gegaan omdat één van de meiden jarig was. Hun tafel stond tegenover die van Louis. [dit klink echt super slecht, als jij iets beters weet kan je dat ook gebruiken]
    Extra: De hobby's van Mary zijn: Tekenen, shoppen, paardrijden, lezen en met vriendinnen dingen doen. Mary houdt erg veel van tekenen en dat kan ze ook redelijk. Ze vindt het grappig om dingen als dit en dit te tekenen. Paardrijden doet Mary al bijna haar hele leven. Al sinds ze 6 was was Mary al op de manege te vinden. Op haar 15de heeft ze een ongeluk gehad waardoor ze 3 jaar is gestopt. Maar Mary begon het rijden toch te missen en is weer begonnen. Op haar 20ste is ze er toch mee gestopt maar soms helpt ze nog wel eens mee met de rijlessen die ze daar geven. De vriendinnen van Mary betekenen alles voor haar. Ze delen alles met elkaar. Ook al er iets is tussen hun ouders kunnen ze altijd bij elkaar terecht.
    Waarschuwen?: JAAAA, ookal kies je mijn rol niet (:

    [ bericht aangepast op 8 jan 2013 - 17:53 ]


    Do what people say you can't.

    Ik vul een rol in! (:


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Is dit voor een RPG?

    Rol: Vrouw Liam Payne.
    Volledige naam + roepnaam: Lucca Catherine Michelle Hastings. Haar roepnaam is gewoon Lucca.
    Leeftijd: Lucca is drieëndertig jaar oud en daarmee een jaar ouder dan Liam. Ze is geboren op 11 juni 1879.
    Karakter: Lucca is erg rustig en past daarom goed bij Liam. Ze valt niet op, maar kan natuurlijk zo haar momenten hebben. Ze gedraagt zich vaak erg volwassen en is zeker niet degene die altijd met de gekke ideeën komt. Het is echter niet zo dat ze niet weet wat lol maken is en kan hartstikke gezellig zijn, als ze maar bij de juiste personen is. Lucca is altijd erg verlegen geweest en durfde nooit zomaar op mensen af te stappen, iets wat ze nog steeds heeft alleen nu wel in mindere mate.
          Verder is Lucca een slim persoon. Op school deed ze goed haar best en heeft ook op de universiteit gezeten en heeft daar rechten gestudeerd. Ze is een echt familiemens en kan genieten van de kleinste dingen.
    Uiterlijk:



    Zooey Deschanel.
    Verleden:
    Hoe is hun relatie met -gekozen bandlid- ontstaan?: Alleen voor de vrouwen/vriendinnen van de jongens
    Extra: Hobby's etc. Ook info over de kinderen (namen etc.) als ze die hebben
    Waarschuwen?:

    [ bericht aangepast op 7 jan 2013 - 17:04 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    xElounor schreef:
    Uiterlijk (Bekend persoon):


    Emma Roberts


    Heehee, kun je misschien een ander bekende persoon doen? Want Emma Robert lijkt en is verre van 33. Bedankt alvast! (: x


    Tell me about it, stud.

    Thrain schreef:
    Ik vul een rol in! (:


    Dankjewel!

    Bieberen schreef:
    Is dit voor een RPG?


    Nee, voor een story. (:


    Tell me about it, stud.

    Rol: Vrouw van Zayn Malik.
    Volledige naam + roepnaam: Johanna "Anna" Christine Margaret Thorne-Malik. Ze heet dan wel Johanna, maar ze wilt absoluut niet dat je haar zo noemt, ze heeft liever dat ze Anna genoemd word. Die naam blijft ook bij iedereen hangen.
    Leeftijd: Anna is net dertig geworden. Ze is geboren op twee januari in het jaar 1996.
    Karakter: Anna is iemand die goudeerlijk is. Ze verteld je altijd de waarheid, wat ze voelt of vind, of het nou positief is of negatief. Hierdoor kan ze wat gemeen over komen, maar ze probeerd het zo te brengen dat het niet als een snauw klinkt. Bij haar is het wat je ziet, is wat je krijgt. Als ze iets in haar omgeving niet leuk vind zegt ze het ook meteen.
    Ze is ook niet erg snel boos. Vooral van haar kinderen kan ze helemaal heel veel hebben. Tot op een zeker punt dat ze er echt klaar mee is. Zoiezo houd ze dat soort gevoelens vrij wel voor zich, dat is het enige. Als ze dan boos word komt echt alles er uit. Als het mensen wat kan schelen deelt ze haar emoties wel met ze. Vooral met Zayn heeft ze het er vaak over.
    Hinderlagen gaat ze niet uit de weg en volgens haar is het een goeie eigenschap. Anderen zouden zeggen dat ze iets wat roekeloos is. Ze zou zich zo in het onbekende kunnen storten zonder dat ze weet wat ze kan verwachten, maar bang is ze er niet voor.
    Al sinds ze klein is heeft ze een beetje last van claustrofobie. Ze vermijd liften als de pest en neemt liever de trap. Als het echt niet anders kan wilt ze soms nog wel de lift nemen maar dan als het niet te lang duurd.
    Haar rustige uitstraling is ook fijn voor de mensen die bij haar in de buurt zijn. Zo worden de kinderen na een kleine driftbui ook wat rustiger als zij ze wiegt. Die kleine momenten met haar kinderen en man zijn haar heel dierbaar.
    Uiterlijk:



    Jennifer Morrison.
    Anna is met haar 1.75 niet de grootste en niet de kleinste. Ze heeft een vrij slank postuur, maar door haar twee kinderen heeft ze nu wat bredere heupen. Haar ogen hebben een mooie bruine kleur, met een beetje een lichtgroene kleur er in, die omringt worden door een rij gitzwarte lange wimpers. Ze draagt niet al te veel make-up. Een beetje mascara, eyeliner en foundation is genoeg voor haar.
    Haar kledingstijl is te breed om te beschrijven. Op een normale dag draagt ze meestal een leuk bloesje, met een skinny jeans en ballerina's. Met speciale gelegenheden draagt ze een leuk jurkje en hakken, wat ze ook met mooi weer doet. Omdat ze van winkelen houd kun je haar ook vaak vinden in de kledingwinkels. Binnen no time heeft ze een leuke outfit bij elkaar. Zo probeerd ze wel een beetje bij de mode te blijven.
    Haar lange blonde haren draagt ze meestal los. Van nature is het gekrult en heel af en toe stijlt ze het. Ze probeerd het wel exclusief te houden, zodat het een keer speciaal is al ze haar haren stijlt.
    Verleden: Geboren in Southampton, Engeland, is Anna opgegroeid in een streng Christelijk gezin. Ze mocht bijna niks van haar ouders en daarom is ze rebelser geworden. Zonder dat haar ouders het wisten deed ze dingen als afspreken met geheime vriendjes, nachtelijke drinkpartijen met haar vrienden en dat soort dingen.
    Anna had geen verdere broers en zussen, maar toen haar ouders scheidden op haar twaalfde kwam ze er achter dat haar vader er een familie op na had gehouden. Bij de andere familie had hij een zoon en een dochter. Anna's moeder verhuisde meteen terug naar waar ze was geboren, waardoor zij bij haar vader moest wonen. Gelukkig kon ze het vrij goed vinden met haar halfbroer Rhys en halfzus Susan.
    James Morrison • Brittany Snow.
    Op haar zestiende maakte ze een vrij moeilijke tijd door. Ze had een gewelddadig vriendje waar ze maar niet van af kwam. Hoe vaak ze het ook wilde uitmaken. Anna heeft uiteindelijk aangifte gedaan, maar het duurde een tijdje voor ze weer iemand vertrouwde. In die tijd maakte ze donkere dagen door, maar nadat die jongen opgepakt was, werd ze een vrolijker meisje.
    Hoe is hun relatie met -gekozen bandlid- ontstaan?: De achttien-jarige Anna werkte op dat moment bij de Subway. Ze had stiekem een kleine crush op afstand ontwikkeld op een van de vaste klanten, een met donker haar en mysterieuze bruine ogen. Zelf durfde ze niet zo veel actie te ondernemen, dus ze heeft er een maand of wat mee rondgelopen. Totdat hij naar haar toe kwam. Ze waren op een paar dates gegaan toen ze elkaar uit het oog verloren. Zayn ging touren met zijn band en Anna wilde graag een rechtenstudie gaan doen. Uiteindelijk is ze er een jaar mee beziggeweest en toen verhuisde ze vanuit New York weer terug naar Southampton omdat haar vader ziek was.
    Op haar drieëntwintigste ging ze in een appartementje in London wonen waar ze parttime rechten studeerde. Daar liep ze Zayn weer tegen het lijf.
    Extra: Op haar zevenentwintigste kregen Zayn en zij hun eerste kindje. Hij werd Jahmil gedoopt. Hoewel hij erg op Zayn lijkt, ziet ze toch karaktertrekken van zichzelf in hem terug. Hun tweede kindje werd onlangs geboren. Het werd een klein meisje, die de naam Mikayla kreeg. Het meisje is bijna een maand oud.
    Anna's grootste hobby's zijn vooral tijd doorbrengen met haar gezin en koken. Ze heeft al veel kookcursussen achter de rug die ze maar al te graag gebruikt in het dagelijkse leven.
    Tegenwoordig heeft ze niks aan dat hele jaar rechtenstudie en alles wat ze parttime doet. Nu heeft ze geen baan want ze komt nog een beetje bij van Mikayla's geboorte. Over een paar weken is ze van plan om haar rechtenstudie weer parttime op te pakken.
    De familie heeft één hond, Ross, ook al is Anna allergisch. Ze proberen Ross een beetje aan te leren voor het huis te zorgen en te bewaken.
    Vroeger heeft ze veel gesport, onder andere dansles. Toen ze klein was heeft ze een aantal jaar op ballet en moderne dans gezeten. Nu is ze vrij veel verleerd, maar ze doet het nog af en toe.
    Waarschuwen?: Ja, alsjeblieft (:

    [ bericht aangepast op 8 jan 2013 - 19:29 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Vrouw Zayn.
    Volledige naam + roepnaam: Christina Kyra Malik-Iglesias, maar ze word meestal Chris genoemd.
    Leeftijd: Ze word over 2 weken 30.
    Karakter: Komt.
    Uiterlijk (Bekend persoon):



    Naya Rivera.
    Christina is een mooie vrouw. Ze is 1,74 lang en slank Ze heeft een volle c cup, door dit alles heeft ze een mooi figuur. Ze heeft donkerbruine ogen die rond de pupil lichter zijn, ze zijn omringt met lange wimpers. Qua make up draagt ze een dikke laag mascara, oogpotlood, lippenstift, en soms wat oogschaduw. Je zal haar meestal in een mooi jurkje zien, maar ze heeft ook wel wat leuke jeans in haar kledingkast. Je zal haar nooit op platte schoenen zien, nooit. Ze heeft lang, zwart haar wat golft. Meestal stijlt ze het, maar heel soms zitten er krullen in.
    Verleden: Christina heeft tot haar 7e in het centrum van Madrid gewoond. Toen verhuisde ze met haar hele familie naar Engeland, Bradford om precies te zijn. Christina woonde in een gigantisch huis, wat ook wel nodig was met een groot gezin. Om te beginnen met haar vader Julio Iglesias en moeder Annarita Iglesias-Montez die er nooit waren door hun werk. Christina heeft een broer Tyler waar ze een hele goede band mee heeft, hij is momenteel 33. Verder heeft Christina een 25-jarig zusje Alexis, twee 23-jarige tweelingzusjes Marie en Loïsa, een 18-jarig broertje Damon, en een 16-jarig zusje Bella. Het is een rijke familie, en de kinderen kregen alles wat hun hartje begeerde. Daardoor kunnen ze een beetje verwend overkomen. Door al dit geld hebben ze wel allemaal een mooie studie kunnen krijgen. Nadat haar studie klaar was, kreeg ze eerst een paar gewone taakjes. De mensen vonden haar goed, en vonden dat ze veel wist over styling. Ze kreeg steeds grote taken, tot het One Direction concert, waar ze Zayn ontmoette.
    Hoe is hun relatie met -gekozen bandlid- ontstaan?: Christina mocht vanwege haar baan, een band "stylen" voor hun concert. Deze band was One Direction. Christina was 18 en Zayn was net 20. Hun ogen bleven steeds bij elkaar steken, en na het concert wisselden ze nummers uit. Ze spraken steeds vaker af, en even later kregen ze een relatie. Omdat ze beide een druk schema hadden voor hun werk, leek het hun beter om hun relatie van 2 jaar te beëindigen. Na twee jaar merkten ze beide dat ze niet zonder elkaar konden, en kregen ze weer een relatie. Na een halfjaar vroeg Zayn, Christina te huwelijk en natuurlijk zei ze jaar. De bruiloft volgde al snel, ze trouwden toen Christina 23 was en Zayn 25. Ze verhuisden naar Londen.
    Extra: Christina houd van alles wat met style te maken heeft, haar, kleding, make up.. Noem maar op. Ze is er al mee bezig sinds ze 9 was. Ze heeft hier ook haar beroep van gemaakt, ze is een beroemd styliste geworden. Door haar succesvolle baan en al het geld dat Zayn heeft verdient wonen ze in een prachtig huis in Londen. Zayn en Christina hebben twee kinderen. Noah Jay Malik, hij is momenteel twee en daarmee de oudste. De tweede is Daliya Rose Malik, ze is net twee maanden oud. Christina is Spaans, dus de kinderen zijn half Spaans, kwart Pakistaans en kwart Engels. De hond Rocky hoort natuurlijk ook nog bij het gezin. Haar grootste hobby's zijn tekenen, piano en gitaar spelen en ontwerpen. Ze tekent al sinds de kleuterschool, en ze doet het eigenlijk best vaak in haar vrije tijd. Ze kwam op pianoles te zitten toen ze acht was, dit veranderde in gitaar les toen ze veertien was. Hier heeft ze trouwens tot haar zeventiende gezeten. Ook houd ze van ontwerpen, haar grote droom is om een eigen kledinglijn te hebben. Ook houd ze er erg van om series te kijken, ze heeft tientallen seizoenen van allerlei series op dvd.
    Waarschuwen?: Yes!

    De rest vul ik nog in!

    [ bericht aangepast op 8 jan 2013 - 19:16 ]


    El Diablo.

    Ik vul er nog wel een in!
    Rol: Vriendin Louis.
    Volledige naam + roepnaam: Melody Glennis Miller. Ze wordt vaak gewoon Melody genoemd, ook noemen hele dierbare haar wel eens Glenn.
    Leeftijd: 31 jaar oud.
    Karakter: Melody is een intelligent persoon. Zo'n meisje dat op de middelbare school geen tijd bestede aan jongens of feestjes. Vandaar ook haar goede baan als advocate. Ook is Melody dat soort persoon dat altijd precies weet wat ze wil en niet wil. Als ze eenmaal iets op het oog krijgt, dan gaat ze er voor de volle honderd procent voor. Melody is eigenlijk tegen iedereen wel aardig, ze vertrouwd veel te snel mensen, die haar later juist als een blok laat vallen. Louis vindt dat Melody niet zo snel iemand moet vertrouwen. Als Melody een geheim hoort is het binnen 1 uur doorverteld, ze is een echte flapuit. Daarom vertellen de meeste mensen haar ook geen geheimen.
    Melody is ook erg spontaan, ze vindt het wel leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ze is een echte waaghals.
    Uiterlijk (Bekend persoon):



    Minka Kelly.
    Melody heeft kastanjebruine ogen en prachtig lang haar wat onderaan licht gekruld is. Melody is dat soort meisje dat houdt van de nieuwste merken make-up en alle fashion tijdschriften bij houd. Melody houdt van hoge hakken.
    Verleden: Eigenlijk heeft Melody een mooi verleden achterf de rug. Ze is rijk opgevoed door beide ouders. Hoewel haar ouder bijna altijd weg waren, kan ze niet klagen. Nadat Melody 18 was geworden ging ze op campus. Melody's ouder pushte haar om voor advocate te studeren, terwijl ze dat helemaal niet wou. Toch heeft ze dat gedaan en nu is ze een goed betaalde advocate.
    Nadat Melody's vader was overleden aan een autoongeluk viel Melody neer. Ze was voor een paar werken ernstig depressief en er was geen uitweg meer: ze moest stoppen met haar baan en in een kliniek. Nadat ze helemaal weer opgeknapt was is ze helemaal opnieuw begonnen met een nieuwe baan.
    Hoe is hun relatie met -gekozen bandlid- ontstaan?: Melody was de scheidingsadvocate van Leanor en Louis. Met de scheiding stil gaande, hadden de twee al een oogje op elkaar, en zelfs een stiekeme affaire. Louis wilde eerst niet dat de paparazzi wist en ze hielden het voor een lange tijd geheim. Maar nadat de scheiding na een paar maanden rond was, hebben ze het publieklijk gemaakt. En nu verwachten ze samen ook een kindje. Het geslacht van de baby is nog onbekend.
    Extra: Melody houdt van paardrijden, in haar vrije tijd doet ze dat graag. Ook is ze verslaafd aan series zoals Sex and the city en Desperate Housewifes. Met Louis gaan de twee samen graag naar de bioscoop om de nieuwste films te zien.
    Waarschuwen?: Jaaa

    [ bericht aangepast op 8 jan 2013 - 16:19 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Ik wil best een rol invullen, maar overal zijn al zulke goede rollen voor...


    Just keep your head up. Stick on the ice.