• Lost voice – One Direction (RPG rollentopic)

    Het gaat goed met One Direction. Ze geven uitverkochte concerten en hebben vele fans. Ook hun nieuwe uitgelekte nummer was meteen een hit. Het lijkt niet meer slecht te kunnen gaan, maar niets is minder waar…
    Het management zit met de handen in het haar, want alle vijf de jongens zijn hun stem kwijt. Niet letterlijk, ze kunnen nog wel praten, maar het zingen wil gewoon niet meer lukken. ‘Te veel stres’ heeft de dokter gezegd.
    Aangezien er niet veel aan te doen valt, worden de jongens maar weggestuurd naar een klein dorpje op het platteland, waar de meeste mensen nog nooit gehoord hebben van One Direction. Want waar kan je beter rust vinden dan op een plek waar stres niet zo goed als niet bestaat?
    De jongens vinden het echter niet allemaal zo geweldig. Zingen wil niet meer lukken en nu moeten ze ook nog eens alle luxe missen! Zullen ze hun draai kunnen vinden in dit boeren niemandsland, of worden ze letterlijk gestoord van de rust? En zullen ze hun stem terug vinden?

    De jongens slapen in een grote boerderij. Om het makkelijk te houden, zal mijn personage de dochter van de boer zijn waar ze overnachten.

    De jongens (VOL):
    -Louis William Tomlinson - CxStylinson
    -Niall James Horan - SateGoddess
    -Liam James Payne - Nyan
    -Zain Javadd “Zayn” Malik - NOI
    -Harry Edward Styles itsJADE


    Meisjes (VOL):
    - Annabelle Sophia Loverose – Rider
    - Marianna (Mary) Liberty Carter - Curlies
    - Agate Mia Jones - AgentP
    - Rose Lileas Somerled - TheSeasons
    - Brianna Jo Adams - xClove


    Overige dorpsbewoners(Bijvoorbeeld zusjes/broertjes van meisjes, boeren, enz.):
    - Bloemen verkoper- Alexander Dumont - Nyan
    - Zusje Brianna Jo Adams - Ninna May Adams - Overexposed
    - Zusje Annabelle Sophia Loverose - Aoife Katy Loverose - BlueHope
    - Zusje Marianne (Mary) Liberty Carter - Dewi Romy Carter - AgentP


    Regels:
    -Minimaal 3 regels
    -Alleen eigen karakter besturen
    -16+ mag, maar maak het niet al te erg
    -OOC tussen haakjes
    -Reserveringen vervallen na 24 uur
    -Minimaal eens in de drie dagen posten (heb je een rede waarom dit niet kan? Meld dat dan aan mij)
    -Ik maak de topics, tenzij ik er iemand anders voor aanwijs
    -Originele goed ingevulde personages (Ik check ze eerst!)
    -Houd het gezellig en vriendelijk

    Wanneer je je niet aan de regels houdt, krijg je een waarschuwing. Blijf je het ondanks de waarschuwing doen, dan word je uit de RPG gezet.


    Story met rollen en info
    Rollentopic


    Happy Birthday my Potter!

    {AND LIVE WHILE WE'RE YOUNG =D ofwel, mijn topics}


    Do what people say you can't.

    (Mijn topics.)


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    [Mijn topics]


    The expert in anything, was once a beginner.

    [Abo
    Curlies, moest ik reageren met Niall of was ik als laatst? Heb het al gevonden :D]

    Curlies schreef:

    Mary Carter
    Ik grinnikte en keek Niall diep in zijn ogen aan. "Hetzelfde bij mij." Ik glimlachte even en drukte een kleine kus op zijn lippen. "Zo blijven liggen of naar de anderen gaan? Ik blijf liever liggen." Grinnikte ik.

    (Jup. Discussieren over niks. Dat maakt ook echt alles goed :Y) )


    Niall James Horan
    'Blijven liggen. Je hebt echt een lekker bed.' Ik stak mijn tong even naar haar uit. Het maakte helemaal niet uit hoe lekker haar bed lag of niet, als ik maar naast haar kon liggen, dan was het goed. Bovendien zag ik de andere er ook voor aan dat ze even tijd voor zichzelf wilde. Vooral Harry zat waarschijnlijk te kleffen met een van de meisjes. Niet dat ik dat erg vond, maar ik was niet zo. 'Gun de andere ook maar wat tijd,' zei ik ook alleen maar met een knipoog

    [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 17:45 ]


    "Everything you see exists together in a delicate balance." -Mufasa

    Mary Carter
    Ik grinnikte en keek hem weer aan. ''Ze zijn vast aan het kleffen.'' grapte ik. ''Niet dat wij dat doen , maar alsnog. Als je het vanaf onze perspectief bekijkt , is het echt goor. Maar met elkaar natuurlijk niet.'' Ik lachte even en ging weer op mijn zij liggen.


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    [Is er een leuke programma vanavond ofs? Ik verveel me hier dood haha :') ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    (Niall? Sorreh.)


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    (Belle? Liam? iemand? haha. Want we zitten nog steeds in de schuur op de bank... alleen ik wacht nog steeds op een reactie ;p)


    We need to start feeling our heart <3

    Rose Lileas Somerled

    Ik sloot mijn ogen even en schudde zachtjes mijn hoofd van links naar rechts terwijl ik een zucht sloeg. "Het geeft niet, je kon het niet weten. Het was de verkeerde plek op de verkeerde plaats, en de verkeerde tijd..." Ik haalde een hand door mijn haar en gooide het sprietje weg waarna ik Zayn weer aankeek. "En jij? Wat doe jij zoal als je thuis bent?"


    The expert in anything, was once a beginner.

    itsJADE schreef:
    (Belle? Liam? iemand? haha. Want we zitten nog steeds in de schuur op de bank... alleen ik wacht nog steeds op een reactie ;p)


    (I know, maar heb echt en kei druk weekend. Zal proberen morgen ochtend te reageren. Kom nu net terug van dansen en ben dood op.)


    Happy Birthday my Potter!

    (Mijn Topic)


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Annabelle Sophia Loverose

    Ik grinnikte op Harry's knipoog en voelde zijn armen om mij heen slaan. Ik keek even van Bree naar Liam. Ze zeiden niet erg veel en vooral Bree leek zich ongemakkelijk te voelen. Ik hoorde haar alleen iets in de richting van dat ze blij was mompelen, waarop Liam glimlachte. Zou er iets gebeurd zijn tussen die twee? Ze gedragen zich wel vreemd... Mijn oog viel op de hand van Liam die voorzichtig die van Bree omsloot. Misschien hadden ze wel gezoend!
    Ik wendde mij weer tot Harry. 'Aangezien we hier toch maar zitten, wil je kennis maken met Nox? Is wel handig als we je morgen gaan leren rijden,' stelde ik voor. Dan konden we Liam en Bree weer alleen laten.


    Happy Birthday my Potter!

    (Ooh sorry! Ik snap het, ik heb ook weleens van die keidrukke dagen achter elkaar..)

    Harry Styles
    'Aangezien we hier toch maar zitten, wil je kennis maken met Nox? Is wel handig als we je morgen gaan leren rijden.' zei Belle. Blijkbaar dacht ze hetzelfde als ik: Bree en Liam wilden alleen zijn, ze zaten er niet voor niets zo knusjes bij. 'Ja, lijkt me een goed plan Belle!' Ik stond op en trok Belle mee aan haar arm. Toen we buiten waren bleef ik stil staan en keek Belle aan. 'Had jij ook zo'n gek gevoel net?' vroeg ik. 'Alsof er wat was gebeurd tussen Liam en Bree?' ik grinnikte. 'Het was in ieder geval overduidelijk dat ze elkaar wel leuk vinden.'

    [ bericht aangepast op 25 nov 2012 - 11:10 ]


    We need to start feeling our heart <3

    (Haha, ja het was echt zo vrijdag uit school: hond uitlaten, eten, naar vriendin, uit. Gister was het: Uitslapen, eten, aankleden, eten, huiswerk + nieuwe glee aflevering kijken, eten, dansles, vrijdansen. En nu ga ik zo naar Wicked :') )

    Annabelle Sophia Loverose

    Harry stemde ermee in en 'sleurde' mij aan mijn arm mee naar buiten. Daar stopte hij met lopen en keek mij aan. 'Had jij ook zo'n gek gevoel net? Alsof er wat was gebeurd tussen Liam en Bree?' vroeg hij, waarna hij grinnikte. 'Het was in ieder geval overduidelijk dat ze elkaar wel leuk vinden.'
    Ik knikte. 'Ja, ze zaten er zo ongemakkelijk bij dat er wel iets gebeurd moet zijn. Misschien hadden ze wel net gezoend en kwamen wij toen binnen,' zei ik wenkbrauw wiebelend. 'Maar wel leuk voor Bree.'
    Ik begon richting de stallen te lopen en bedacht mij dat het wel grappig was. Ik had dit hele spel bedacht om leuke situaties te laten ontstaan. Had het waarschijnlijk nog gewerkt ook. En dat waren alleen nog Bree en Liam.
    'Ik ben benieuwd hoe het met de rest gaat.'


    Happy Birthday my Potter!

    (Oew, veel plezier!)

    Harry Styles
    Belle knikte. 'Ja, ze zaten er zo ongemakkelijk bij dat er wel iets gebeurd moet zijn. Misschien hadden ze wel net gezoend en kwamen wij toen binnen.' zei Belle die met haar wenkbrauwen wiebelde. 'Maar wel leuk voor Bree.' ging ze verder. Ik knikte even. 'Ja, dat wel. Dit is wat Liam nodig had!' zei ik lachend. Ik volgde Belle naar de stallen. 'Ik ben benieuwd hoe het met de rest gaat.' zei Belle. Ik grijnsde even. 'Ja ik ook, ik heb het gekke idee dat jouw spelletje veel romances oplevert...'


    We need to start feeling our heart <3