• Be my bad boy, be my man.
    Be my week-end lover but don't be my friend.
    You can be my bad boy but understand,
    That I don't need you in my life again.


    Het gaat over twee verschillende maffia's die absoluut niet met elkaar samen kunnen en gezworen vijanden zijn. De twee bekendste in de hele wereld die nog nooit op zijn gepakt door de politie. Bij de ene is Harry Styles de leider en bij de andere Tony Moscott. Als de groep van Harry besluit om de leider van de andere groep te doden, zonder dat Harry het weet, tot ze het hem vertellen, weet hij dat ze in groot gevaar verkeren.
    Een verhaal vol misdaad, drugs, seks en verraad.

    Oké, ik ben niet goed in samenvattingen en ik wil niet teveel over het verhaal kwijt, omdat ik het voor een vriendin van me schrijf.

    De rollen:
    Vriendin Louis.
    Vriendin Niall.
    Aantal mensen van Harry's maffia.
    Aantal mensen van de andere maffia, overigens ook vrienden van Belie ( hoofdpersonage.)

    Invullen:
    Rol:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd en geboortedatum:
    Nationaliteit:
    Karakter, geen lieve mensen, want ze zitten allemaal in een maffia. Ook de vriendinnen van Niall en Louis:
    Uiterlijk, liefst bekend persoon en naam erbij vermelden:
    De reden waarom die in de maffia zit, de vriendin van Niall en Louis zitten ook in Tony's maffia:
    Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten:

    [ bericht aangepast op 17 aug 2012 - 14:31 ]

    Ik wil geen rol, maar zou je me willen verwittigen als je begint? (:


    Tears are words the heart can't say.

    Moonsong schreef:
    Ik wil geen rol, maar zou je me willen verwittigen (is dat waarschuwen, want je moet me waarschuwenxd) als je begint? (:


    Pretty is just a pretty word.

    Vriendin Niall!


    It is the unknown we fear when we look upon death & darkness nothing more. - albus dumbledore

    Rol: Vriendin Niall
    Volledige naam: Sara Annaloise Parker
    Bijnaam: Alli
    Leeftijd en geboortedatum: 23 Geboren op: 04-05-1989
    Nationaliteit: Schots
    Karakter, geen lieve mensen, want ze zitten allemaal in een maffia. Ook de vriendinnen van Niall en Louis: Alli is goed in het nemen van wraak, en wil maar al te graag wraak nemen op haar ouders.verder verbergt ze haar blijdschap en vind ze het pesten van anderen maar al te leuk. Vooral om vrienden te maken en dan BAM schelden en treiteren. Ze heeft eens een meisje zo tot waanzin gedreven, zij pleegde zelfmoord en schreef in haar afscheidsbrief, dat het de schuld van Alli was.
    Uiterlijk, liefst bekend persoon en naam erbij vermelden:

    Stefanie Scott ze speelt in frenemies.
    De reden waarom die in de maffia zit: Ze is door haar ouders buitengesloten(zie extra voor de reden) en werd uit huis geplaatst, ze kwam in een familie waarbij de broer in de maffia zat, en ze werd meegetrokken de maffia wereld in.
    Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten:
    Haar echte ouders zijn verslaafd aan de drugs en drank, dus die hebben weinig geld om haar goed op te voeden, ze werd niet goed verzorgd en voelde zich niet prettig. Haar tante waarschuwde kidshealth, een organisatie die kinderen met problemen thuis helpt. Toen werd ze uit huis geplaatst. Haar nieuwe familie gaf haar de warmte die ze nooit had. En de broer, haar pleegbroer dus, nam haar mee de maffia wereld in. Parker is ook niet haar echt eigen achternaam, maar die van haar pleeg familie, omdat anders de kans bestond dat haar eigen ouders haar op zouden zoeken.

    x

    [ bericht aangepast op 17 aug 2012 - 15:04 ]


    It is the unknown we fear when we look upon death & darkness nothing more. - albus dumbledore

    Ik wil vriendin Louis!


    where would I be, if you didn't believe?

    Rol: Vriendin Louis.
    Volledige naam: Elynn Julie Waters.
    Bijnaam: Eli
    Leeftijd en geboortedatum: 18. (07-07-1994)
    Nationaliteit: Spaans - Engels.
    (Haar moeder is Spaans, haar vader Engels.)
    Karakter: Elynn komt met haar lieve glimlach over als zo'n onschuldig meisje. Maar niets is minder waar. Elynn is de devil himself. Stelen, moorden en faken, het interesseert haar niets. Zolang ze maar bij Louis kan zijn. Hij heeft ook van het lieve meisje dat ze eerst was, een slechte bitch gemaakt. Vroeger woonde Elynn, lief, onschuldig, met haar zusje Elouise, in een klein schattig huisje. Hun vader en moeder deden alles voor hun. Maar Elynn kreeg een vriendje. Op haar 17de ging ze bij de maffia. Simpelweg om bij Louis te blijven. Haar ouders accepteerden hem niet. Nu is Elynn alleen nog maar uit op wraak.
    Uiterlijk, liefst bekend persoon en naam erbij vermelden:


    Naya Rivera.
    De reden waarom die in de maffia zit: Louis. Louis. Louis.
    Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten:
    Familie.
    Dit is Elouise , 19 jaar oud. Dé pester van haar zusje Elynn. Er ging geen dag voorbij of er werd gevochten, getreiterd of geduwd. Resultaat: deuk in het zelfvertrouwen van Elynn. Wraak is haar doel nu. Elouise mist haar zusje ontzettend. Maar dit geeft ze niet toe. Tot groot verdriet van moeder, Estefana Wates - Hernandèz . Deze 39 jarige vrouw is koffiemiep, getrouwd met Jules Waters. Jules is een 48 jarige succesvolle zakenman. Elke dag missen ze Elynn nog. Elynn hun duidelijk niet.

    [ bericht aangepast op 16 aug 2012 - 23:49 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    @Moonsong & CURLYMONSTER: Yes ofcourse! (:

    Rol: Vriendin van Niall of Louis
    Volledige naam: Kelly Fabiana Philips
    Bijnaam: Kel
    Leeftijd en geboortedatum: Kelly is geboren op 28 augustus 1993 en is momenteel dus 18 jaar, bijna 19.
    Nationaliteit: Kelly is een Engelse, maar heeft een klein beetje Iers bloed, door haar grootmoeder.
    Karakter: Kelly's naam betekent oorlog, wat eigenlijk wel heel toepasselijk is. Kelly is namelijk altijd uit op oorlog. Ze beledigt mensen voor de lol, doet graag onschuldige mensen pijn en behalve haar vrienden, vindt ze iedereen lelijk, stom en dom. Dit steekt ze niet onder stoelen of banken. Als je haar niet in de weg zit, dan is er weinig aan de hand. Maar als er eenmaal een kleine reden is, wat haar dwarszit, dan kan ze je leven in een hel veranderen. Ze heeft er helemaal geen moeite mee om iemand naar beneden te halen en schuldgevoel komt niet in haar woordenboek voor. Ze heeft wel meerdere pogingen gedaan om aardiger te worden, maar deze mislukte steeds. En eigenlijk vindt Kelly het wel handig dat niemand tegen haar in durft te gaan. Zo kan ze altijd haar zin doordrijven. Ze is ook ontzettend arrogant en zal nooit over zichzelf zeggen dat ze slecht bezig is.
    Haar kwade gevoelens kan ze bijna niet in toom houden, en dit is misschien maar goed ook. Als ze dat namelijk wel doet, dan explodeert ze op een gegeven moment en dan is ze niet te genieten. Agressief en vijandig zijn dan haar twee hoofdeigenschappen.
    Uiterlijk:



    Candice Swanepoel
    Extra: Kelly droomde stiekem altijd van een carrière in de spotlights. Zo wilde ze model worden of actrice. Zangeres leek haar ook leuk, maar ze kan absoluut niet zingen. Toen er een modellenjacht was in haar dorp, verloor ze van haar populaire buurmeisje, die ze ontzettend haatte. Haar droom spatte uiteen en Kelly gaf haar hoop op. Nu zint ze nog steeds op wraak. Wraak op haar buurmeisje. Ze hoeft maar aan haar te denken en ze wordt meteen kwaad en agressief.
    De reden waarom die in de maffia zit: Kelly was niet meer welkom thuis. Door haar vijandige gedrag tegenover haar buurmeisje draaide ze een soort van door, waardoor haar ouders haar uit huis zette. Kelly zwierf een tijdje op straat, maar kreeg toen onderdak geboden bij de mafia. Omdat ze geen zin meer had om over straat te zwerven of in goedkope motelletjes te slapen, heeft ze dit gedaan. Toen ze Niall/Louis ontmoette, had ze een reden om ook te blijven.


    [ bericht aangepast op 17 aug 2012 - 16:25 ]


    Tell me about it, stud.

    -

    [ bericht aangepast op 16 aug 2012 - 23:48 ]

    C'mon guys, ik heb meer rollen nodig c:

    Rol: De rechterhand van Harry.
    Volledige naam: Alexandra Katerina Constantinova Lovetra
    Bijnaam: Alex, Kat
    Leeftijd en geboortedatum: 17, 13-12-1994
    Nationaliteit:oorspronkelijk komt ze uit Bulgarije.
    Karakter, geen lieve mensen, want ze zitten allemaal in een maffia. Ook de vriendinnen van Niall en Louis: Alex is een manupilerende bitch zacht gezegd. Ze is maar lief tegen 1 persoon, Harry Styles. Harry en Alex zijn twee handen op een buik. Alex is een hele slimme meid, ze weet altijd precies wat ze moet zeggen en wat ze moet doen om te zorgen dat mensen haar leuk vinden. Zij zorgt er voor dat iedereen van haar houdt en dan slaat ze toe.
    Uiterlijk, liefst bekend persoon en naam erbij vermelden:


    Nina Dobrev
    De reden waarom die in de maffia zit, de vriendin van Niall en Louis zitten ook in Tony's maffia: Alex haar vader en moeder zijn beide omgekomen in een auto-ongeluk toen Alex zelf pas 5 jaar oud was. Alex stond er alleen voor, zo kwam ze in aanraking met de Maffia, omdat ze er als 1 van de eerste bijkwam bouwde zij en Harry een band op en zo kwam het dat ze steeds hoger op de ladder klom en de rechterhand van Harry werd.
    Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: Niemand weet dat Tony de oom van Alex is, Tony heeft Alex vlak nadat haar ouders waren overleden verkracht en mishandelt. Het was daarom voor Alex extra gunstig dat ze gezworden vijanden waren omdat Alex nog meer woedde voor hem had. maar gelukkig voor haar herkende Tony Alex niet want ze is heel erg verandert.


    when I die, I wanna still be me

    Rol: Iemand van Harry's maffia.
    Volledige naam: Dayénna Elise Destiney Suaréz
    Bijnaam: Des
    Leeftijd en geboortedatum: 17, 8-10-1994
    Nationaliteit: Russisch
    Karakter, geen lieve mensen, want ze zitten allemaal in een maffia. Ook de vriendinnen van Niall en Louis: Als jong meisje was Dayénna altijd op zoek naar ruzie. Het liefst met een paar mensen tegen haar, en no beter: gevechten. Ze vocht altijd tegen 3 of 4 kinderen tegelijk. Toen ze naar de middelbare school ging, was ze hetzelfde gebleven. Haar ouders bleven het liefst uit haar buurt, en hadden haar op haar 14e uit huis gezet. Dat vond ze nog beter, nu kon ze doen wat ze wou. Meer vechten dus. Ze daaagde 5 jaar oudere jongens uit, waar ze van won. Iedereen werd bang van haar, en bleef uit haar buurt. Haar school heeft ze niet afgemaakt, ze was op haar 15e gestopt.
    Uiterlijk, liefst bekend persoon en naam erbij vermelden: Klik :3.
    Avery Calabrase
    De reden waarom die in de maffia zit, de vriendin van Niall en Louis zitten ook in Tony's maffia: Toen ze een keertje weer in gevecht was, had Harry haar gezien. Hij had haar gevraagd om bij de maffia te komen, en ze had natuurlijk ja gezegd, hoe meer vechten hoe beter.
    Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: Ze heeft één zwak punt: haar kleine zusje. Dat was vroeger de enige persoon op de wereld die ze niet haatte. Als iemand over haar begint, raakt ze snel van slag.


    why would you leave your own, perfect world, and live here. in this piece of shit.

    Rol: iemand van de andere maffia
    Volledige naam: Lilith Faith Carter
    Bijnaam: Faith
    Leeftijd en geboortedatum: 18/ 12-5-1994
    Nationaliteit: Engels - Frans
    Karakter: Lilith is een hard meisje. Van jongs af aan zeiden veel mensen al dat ze een duifelse blik in haar ogen had. Lilith was nooit zoals andere kinderen. Ze nam altijd de leiding en als anderen haar niet wilden volgen pakte ze hen hard aan met veel geweld. Ze is dus erg gewelddadig en grof. Ook heeft ze weinig empathie, ze kan zich niet goed in een ander inleven. Het boeit haar niet of ze iemand pijn doet, mentaal en lichamelijk. Ze geniet er soms ook van, van anderen zien leiden. Lilith is sluw en achterbaks. Ze is slim en zet zo een plannetje op een rij, maar als het er op aan komt wint haar agressie het vaak. Hierdoor doet ze soms dingen zonder erbij na te denken. Lilith wil graag laten zien hoe machtig ze is. Daarom doet ze mensen zonder reden pijn. Ze heeft wel eens last van grootheidswaanzin. Lilith heeft ook grotendeels geen geweten. Het laat haar koud wat er met andere mensen gebeurd en wat ze allemaal doet. Het raakt haar niet. Lilith volgt niet graag bevelen op en is erg opstandig. Zoals ik al zei, ze wil altijd laten zien hoe sterk ze is. Ze laat zich echt niet onder de voeten lopen en slijmen doet ze al helemaal niet aan. Ze komt voor zichzelf op en als je iets tegen haar hebt, kan je dat beter niet hardop laten merken. Ze is erg vals en venijnig. Op school was iedereen ook al bang voor haar. Ze is ook meerdere malen geschorst vanwege vechten en manipulatie. Ze is erg goed in mensen om haar vinger winden aangezien ze zich erg onschuldig en verleidelijk kan gedragen. Dit is slechts een masker, want als het op die manier niet lukt, gaat ze over op geweld en manipulatie.
    Uiterlijk, liefst bekend persoon en naam erbij vermelden:



    Kelli Goss
    De reden waarom die in de maffia zit: Lilith is op een gegeven moment zo vaak geschorst dat ze op geen enkele school meer werd aangenomen. Haar ouders hebben haar toen naar een streng internaat gestuurd en hier is ze weggelopen (Ze was toen 15). Ze had geen zin in een normaal leventje met een gezin. Een gezin kon haar niets boeien, aangezien ze amper emoties en gevoelens voor anderen heeft. Ze wilde meer spanning en heeft zich aangesloten bij verschillende groepen. DIe vond ze allemaal te saai, dus was ze binnen een week weer weg. uiteindelijk kwam ze bij de groep van Tony.
    Extra: Lilith had één zusje (Allison), die twee jaar jonger is dan zij. Haar zusje blonk overal in uit en Lilith ergerde zich dood aan haar. Lilith heeft haar ooit opgesloten in de kelder, vastgebonden met een prop in haar mond, en toen een waterbuis opengebroken zodat de kelder onderliep. Ze had de deur op slot gedaan en de sleutel meegenomen. Haar ouders konden Allison nog net redden, anders was ze doodgegaan. Dit was de laatste druppel, toen werd ze gelijk de volgende dag naar het internaat gestuurd. Lilith's zwakke punt is Tony. Want ondanks dat ze amper gevoelens heeft voor andere mensen, vindt ze hem wel interessant. Ze wil graag indruk op hem maken, maar is absoluut geen hielenlikker. Dat zit niet in haar aard. Tony mag haar ook wel. Daarom kan zij ook altijd een grote bek geven en zeggen wat ze denkt, zonder daarvoor in de problemen te komen (in de groep dus). Ze spreekt overigens vloeiend Frans.

    [ bericht aangepast op 22 aug 2012 - 9:30 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Rol: Iemand uit de maffia van Harry
    Volledige naam: Jaymina Dé La Garté
    Bijnaam: Jay
    Leeftijd en geboortedatum: 12-6-1994 (18)
    Nationaliteit: Spaans/Engels
    Karakter: Jay is een pittig meisje. Ze flirt vaak met Harry omdat dat haar karakter is. Ze is eigenlijk best aardig , maar heeft zo nu en dan haar woedeaanvallen. Jay is een flirterige type , dat is waarom Harry en Jay zo goed bevriend zijn. Ze is altijd arrogant bezig en zegt wat ze denkt. Een geboren bitch eigenlijk. Jay haat het als je haar roept met haar hele naam Jaymina , dat vind ze te meisjesachtig. Ze kan niet tegen roze , alleen donkerroze , wat bijna op paars/rood lijkt vind ze oké.
    Uiterlijk,:


    Nina Dobrev
    De reden waarom die in de maffia zit:Jay was vroeger een paar keer geschorst van school. Totdat ze ervan werd gestuurd. Haar ouders waren in die tijd erg rijk , dus ze waren woedend op haar. Ze pakte een weekendtas en liep weg van huis. Ze kwam Harry tegen in club.
    Extra. Jay leeft nu op zichzelf in een klein appartement. Ze heeft die betaalt van haar vader's creditcard die ze heeft gestolen. Soms komt haar zusje wel eens langs. Ze liegt haar voor. Ze vertelt tegen haar dat ze een goed werkje heeft in een winkeltje. Wat ze dus helemaal niet heeft.


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol: vriendin Niall
    Volledige naam: Simone Sandra Summers
    Bijnaam: Tripple S
    Leeftijd en geboortedatum:17 16-07-1995
    Nationaliteit: Engels
    Karakter, geen lieve mensen, want ze zitten allemaal in een maffia. Ook de vriendinnen van Niall en Louis: Stoer met pit en hyper actief
    Uiterlijk, liefst bekend persoon en naam erbij vermelden:Tripple S (Avril lavigne)
    De reden waarom die in de maffia zit, de vriendin van Niall en Louis zitten ook in Tony's maffia: omdat ze haar ouders kwijt is
    Extra. familie, verleden, alles wat nog belangrijk is om te weten: haar ouders zijn overleden en ze is enigs kind alles wat ze nog heeft is Niall