• Luna werkt bij de Starbucks in Londen. In Londen studeert ze ook en ze heeft het er erg naar haar zin.
    Als op een dag de jongens van 1D de Starbucks binnen lopen heeft Luna geen idee dat deze middag haar hele leven zou veranderen.


    Beetje korte intro, maar je snapt vast wel nu een beetje waar het over gaat. ;)

    Rollen die ik nodig heb:

    ROLLEN:
    Vriendin van Niall.
    Vriendin van Louis
    Vriendin van Harry
    Vriendin van Zayn
    Ex van Liam
    Beste vriendin van Luna
    2 klasgenoten
    Baas bij Starbucks


    Wat ik moet weten:
    Rol:
    Naam:
    Bijnaam:
    Uiterlijk+ foto (foto graag van een bekend iemand):
    Karakter:
    Familie:
    Levensverhaal:
    Extra's:

    DANKJEE

    x

    PS. DIT VERHAAL IS NIET OP FEITEN GEBASEERD.

    [ topic verplaatst door een moderator ]


    Live while we're young <3

    Ik vul wel Vriendin van Harry in (cat)


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol: Vriendin Harry
    Naam: Jalya (spreek je uit als Jalia) Carter
    Bijnaam: Jal
    Uiterlijk+:


    Indiana Evans
    Jalya heeft donkerblonde krullen en draagt ze meestal in een staartje. Ze draagt gewoon meestal skinny jeans met een topje. Jalya heeft een zandloper figuur waar ze blij mee is.
    Karakter: Jalya is een lief meisje. Ze doet soms wel bitchy als het nodig is. Jalya heeft veel vrienden en is populair bekend op school.
    Familie: Haar beide ouders zijn gestorven , ze woont nu bij haar oma , tot ze genoeg geld heeft om een appartementje te kopen. Jalya is goed te vertrouwen en kan makkelijk met iedereen omgaan. Ze gaat vaak uit met vrienden en word dan ook soms stomdronken thuis. Als ze in een club is - is ze niet dat meisje dat op school is. Arm en zielig.
    Levensverhaal:
    Toen Jalya 14 was (nu is ze 17) zijn haar ouders gestorven aan een auto-ongeluk. Ze was er zo kapot van dat ze een hele week niet naar school ging. Ze huilde zich elke keer in haar slaap. Nu woont ze bij haar oma , die nog steeds leeft. Jalya heeft respect voor haar oma.
    Extra's: Jalya heeft een navel piercing.

    [ bericht aangepast op 10 aug 2012 - 16:26 ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol: Vriendin van Zayn
    Naam: Sarah McCain
    Bijnaam: Saar
    Uiterlijk:


    Karakter: lief, aardig en goed in de omgang
    Familie: Ouders, enig kind
    Levensverhaal: ?
    Extra's: 19 jaar, werkt bij een bakker.

    Sorry, maar ik kon echt even geen levensverhaal verzinnen.
    Misschien dat ik er later nog 1 stuur!
    Hoop dat je hier wat aan hebt en laat me weten als je deze gebruikt!


    Don't call me crazy, because I am a little bit different.

    Ik vul later de rol van vriendin Niall in :)


    Where the light is, there will be darkness.Where the darkness is, there will be light.

    Rol: Vriendin Louis
    Naam: Demy Wendy Catherine Elona Gately
    Bijnaam: Irish Boobies
    Uiterlijk+ foto (foto graag van een bekend iemand): Amy Lee


    Karakter: Betrouwbaar,lief,zorgzaam,liefdevol, verlegen
    Familie: Heeft 2 hele strenge ouders en heeft 3 zussen en 5 broers zij is de oudste van allemaal
    Levensverhaal: Demy is haar hele leven al gepest en heeft zich heel erg ongeliefd gevoelt, ze heeft alles voor andere over en helpt graag. Ze had een baantje als een ballet danseres maar door haar ongeluk kan ze niet meer dansen, dus nu heeft ze een dansschool geopend voor mensen in een rolstoel. Ze heeft een tweeling zus gehad die in het auto ongeluk om het leven was gekomen.
    Extra's: Kent Harry al haar hele leven en Zit door een auto ongeluk in een rolstoel, en kan supermooi zingen

    Rol: Vriendin Zayn.
    Naam: Chayenne Rosalia Romano.
    Bijnaam: Chay.
    Uiterlijk+ foto (foto graag van een bekend iemand):


    Alicia Josipovic
    Alexys heeft donkerbruin krullen die tot ongeveer het midden van haar rug vallen. Haar donkerbruine ogen zijn omringd door zwarte wimpers die meestal zijn op gemaakt met mascara. Een zwart lijntje onder haar oog va een oogpotlood zie je ook bijna altijd. Alexys is 1,73 lang, en ze heeft een mooi, slank lichaam met mooie, vrouwelijke rondingen. Haar stijl is heel verschillend. De ene keer draagt ze een jeans met een stoer topje en een baseball-jack met sneaker, terwijl ze de andere keer een mooi jurkje met hakken draagt. Ze heeft een paar tattoos. Een op haar rug, een onder de hand, en de laatste tattoo zijn wat sterretjes op haar onderrug. Ook heeft ze een navel piercing.
    Karakter: Ze is echt sociaal en kan heel druk zijn. Maar als je aan haar vrienden komt heb je een probleem. Tegen mensen die ze echt niet mag is ze heel erg bitchy, maar je kent haar als lief en aardig. Ze is soms wel wat rebels. Maar haar slechte eigenschap is dat ze wel heel erg ijdel is. Ze kan bijvoorbeeld niet zonder haar make-up en borstel de deur uit.
    Ze heeft de slechte eigenschap dat ze soms wat arrogant over komt, wat vaak voor ruzies zorgt. Alleen mensen die haar echt kennen, weten dat dit snel over komt omdat Alexys een best wel grote mond heeft.
    Familie: Alexys's familie is niet heel groot, maar gewoon normaal. Haar vader is de 42-jarige, Spaanse Julio Alexander Romano. Hij is helemaal niet streng, en altijd in voor een grapje. Alexys's moeder is de 41-jarige, Engelse Lauren Rosalie Romano-Johhnsonn. Ze is een gezellige vrouw, met een goed gevoel voor mode. Alexys heeft een jonger broertje, de 18-jarige Micheal lucas Romano. Alexys zou eigenlijk nog een zusje hebben, maar die is was drie dagen na de geboorte overleden.
    Peter Facinelli, Sarah Jessica Parker, Jordan Fry.
    Levensverhaal: Chay is altijd al een populair meisje geweest. Ze werd altijd uitgenodigd op feestjes en ze had veel vrienden. Toen ze 11 was verhuisde ze van Spanje naar Engeland. Het moest voor haar vaders werk. Eerst vond ze het vreselijk, maar al snel had ze weer nieuwe vrienden hier. Haar grote droom is om model te worden, en ze heeft al een paar fotoshoots gedaan. Ze heeft er alleen nog niet veel mee gedaan, aangezien ze eerst haar school af wou maken. Ze heeft haar examen gehaald toen ze 17 was, en na school bestond haar leven uit uitgaan en lol hebben. Ze was nog niet van plan om te studeren. In een club had ze Zayn ontmoet en ze hadden meteen een klik. Ze gingen steeds vaker afspreken, en later kregen ze een relatie. Chay wil nog steeds model worden, en doet hier nu ook meer mee..
    Extra's: Ze is net 18.

    [ bericht aangepast op 8 aug 2012 - 15:32 ]


    El Diablo.

    -> Topic verplaatst naar Rollenverdeling, daar hoort dit topic.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Wanneer ga je kiezen (cat) :Y)


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol: vriendin Niall
    Naam: Evelyn Emerald Woods
    Bijnaam: Eef, Ev
    Uiterlijk+ foto:


    Elisabeth Harnios
    Karakter: Evelyn is een rustig meisje dat niet veel opvalt. Ze is niet heel verlegen, maar ze treed liever niet op de voorgrond. Ze is heeft een vrolijk en vriendelijk karakter. Ze wordt niet snel boos, maar als ze het is negeert ze je vooral.
    Familie: Evelyn is opgegroeid bij haar moeder. Haar vader heeft ze nooit gekent. Evelyn heeft nog 1 broer, Dave (23).
    Levensverhaal: Evelyn heeft het altijd goed kunnen vinden met haar broer. Toen Evelyn 14 was (nu 18) ging ze samen met haar broer opzoek naar haar vader. Ze zijn hem nog niet tegengekomen, maar deze zoektocht is het enige wat haar en haar broer bij elkaar houdt als familie.
    Extra's: Evelyn heeft een kleine tattoo op haar voet van sterretjes


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    Rol: Vriendin Niall
    Naam: Elizabeth Faith Lakefield
    Bijnaam: Eli
    Uiterlijk+ foto (foto graag van een bekend iemand):


    Anna Popplewell
    Elizabeth heeft golvend, donkerbruin haar. Ze draagt haar haren liever los of anders in een vlecht. Ze heeft een lok en middelmatig lang haar. Ze heeft grijs blauwe ogen. Ze is 1.70 M lang en is slank. Haar stijl heeft een paar verschillende kanten. Wanneer ze gewoon afspreekt met vrienden, draagt ze het liefst casual met een klassieke tint. Maar als ze uitgaat, zit ze vol met glamour. Ze draagt dan felle kleuren en strapless topjes. Ze draagt haast nooit jurkjes of rokjes als het niet nodig is. Het liefst heeft ze gewoon haar skinny jeans en baggy jeans. Alleen bij chique etentjes of bijeenkomsten draagt ze jurkjes. En dan het liefst jurkjes die wat donkerder van kleur zijn.
    Haar make-up houdt ze casual. Een beetje mascara, een beetje oogschaduw, een beetje lipgloss en een beetje eyeliner en ze is klaar. Maar wanneer ze uitgaat doet ze er wel meer haar best op.
    Karakter: Elizabeth is geen uitbundig meisje. Het liefst zit ze bij haar vrienden of familie. Maar dat betekend niet dat ze niet sociaal is. Als het moet verbreekt Elizabeth als eerste het ijs. Maar zo niet, dan gaat ze gewoon mee met de andere. Ze kijkt hoe de ander is, en past zich dan aan wat degene het fijnst vindt. Ze kent dus veel mensen die ze af en toe tegenkomt. Bij zulke mensen staat ze bekend als het rustige, maar toch gezellige meisje.
    Maar bij haar vrienden gedraag ze zich heel anders. Ze maakt dan vaak grapjes en lacht veel. Ze floept alles uit wat haar te binnen schiet. Soms neemt Elizabeth de leiding zonder dat ze het door heeft. Ze is vaak drukker en praat graag over alles en nog wat met haar vrienden.
    Haar minder goede eigenschap is dat ze soms af en toe te ver gaat. Ze neemt vaak dingen veel te serieus. Als er bijvoorbeeld iemand een stomme opmerking maakt over haar of haar vrienden, flipt ze helemaal uit op degene. De enige manier om haar dan klam te krijgen is om haar van de situatie weg te halen. Anders blijft ze maar door en door gaan.
    Familie: Elizabeth woont bij haar adoptieouders. Mike en Nataya. Elizabeth heeft een hele goede band met ze. Nataya vertroeteld Elizabeth graag, maar als het erop aankomt, kan ze heel streng zijn. Mike is een strenge vader. Hij houdt van discipline en eist dat ook. Maar hij heeft een enorme zwak voor Elizabeth, en laat dus daarom soms iets tussen de vingers glijden. Elizabeth heeft ook nog een jaar oudere broer, Lucas. Hij is niet geadopteerd. Ook met hem kan ze goed omgaan. Lucas is Elizabeth's beste vriend. Ze doen graag dingen samen. Maar natuurlijk hebben ze zo ook hun ruzies. Vaak loopt dat uit de hand, maar na een dag op twee is alles weer oké.
    Levensverhaal: Toen ze een baby was hebben haar ouders haar geadopteerd. Ze kent haar geboorte ouders totaal niet. Vroeger had ze er moeite mee dat ze geadopteerd is, maar nu heeft ze er vrede mee. Ze heeft ooit gedacht om naar haar geboorte ouders te zoeken, maar dat heeft ze opgegeven. Ze is nu blij hoe ze leeft en ze denkt dat alles zal veranderen tussen haar en haar ouders als Elizabeth naar haar echte ouders ging zoeken.
    Elizabeth wordt op school bekend als het mooie, stille meisje. Maar daar doet ze niks aan. Ze vind het veel belangrijker wat haar vrienden van haar vinden dan buitenstaanders. Ze is dan nooit echt populair geweest op school. Wel bewonderd iedereen haar natuurlijke schoonheid.
    Elizabeth houdt van dansen, viool spelen en fotografie. Met fotografie wil ze later absoluut iets mee doen. Bijna altijd heeft ze haar fototoestel bij om elk moment een goed foto te maken. Het liefst maakt ze foto's van de natuur. Maar af en toe maakt ze ook foto's van gebouwen en mensen. Dansen en viool spelen blijft enkel en alleen haar hobby.
    Extra's: Elizabeth heeft altijd een ketting met een gouden ster om haar nek hangen. Die had ze al sinds haar geboorte. Deze ketting heeft ze van haar echte ouders gekregen, en ze is er dankbaar voor. Zo voelt ze dan dat haar echte ouders wel van haar gehouden hebben, maar simpelweg haar niet konden verzorgen. Ze is al een tijdje achttien jaar.
    Haar dansstijl is hiphop en jazz. Ze speelt op haar viool klassiek, maar ook modern.

    [ bericht aangepast op 14 aug 2012 - 20:02 ]


    Where the light is, there will be darkness.Where the darkness is, there will be light.

    Rol: Vriendin van Louis of Harry
    Naam: Jewel Summer Meade
    Bijnaam: Jewel wordt altijd gewoon Jewel genoemd en heel soms bij haar twee naam Summer.
    Uiterlijk+ foto (foto graag van een bekend iemand):



    Janel Parrish
    Jewel is een mooi meisje. Ze heeft een klein postuur. Jewel is namelijk maar net 1.60 meter en weegt maar zo'n 48 kilo. Dat ze Filipijns bloed heeft is te zien aan haar bruine ogen en zwarte haren. De kledingstijl van Jewel is edgy, maar toch stijlvol.
    Karakter: Jewel ziet er lief uit en dat is ze ook. Er zit helemaal niets kwaads in haar. Ze kan er ook niet goed tegen als anderen 'gemeen' doen, want ze weet niet hoe ze daar mee om moet gaan. Ze trekt zich altijd alles aan van anderen. Als er bijvoorbeeld 10 mensen zeggen dat ze er leuk uitziet en 1 iemand zegt van niet, dan onthoudt ze die ene. Ze is redelijk onzeker en voelt zich vaak een mislukking.
    Jewel is ontzettend goed in geheimen bewaren. Ze is geen flapuit en denkt altijd na voordat ze iets zegt. Ook wanneer ze iets belooft, dan komt ze dit na. Ze zal nooit iets beloven wat ze niet kan doen.
    Verder is Jewel vooral heel grappig. Haar humor is heel vrolijk en haar lach is aanstekelijk. Hierdoor is het fijn om met haar om te gaan. Toch is Jewel wel zo voorzichtig dat ze nooit zomaar een grap ergens in de groep gooit, maar dat ze dat alleen maar bij haar beste vrienden doet.
    Familie: De moeder van Jewel is van Filipijnse afkomst. Dit is Rosa Meade-Avelino. Zij is momenteel 39 jaar en werkt als redactrice bij een lifestylmagazine. Rosa is al op haar 21e moeder geworden, waardoor ze nu nog erg jong is. De vader van Rosa is de 46-jarige Britse columnist Brant Meade. Jewel heeft een tweelingbroer, dat is Dave Meade. Toch lijken de twee niet veel op elkaar. Opvallend is dat bij Dave veel duidelijker te zien is dat hij Filipijnse afkomst heeft, dan bij Jewel.
    Fan Bing Bing, Ben Stiller & Jinwoon (2am)
    Levensverhaal: Jewel werd geboren in Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen, maar verhuisde al naar London toen ze nog maar een paar maanden oud was. Ze kan het zichzelf dus ook niet meer herinneren dat ze ooit in de Filipijnen heeft gewoond. Wel is ze er nog een paar keer geweest om haar familie te bezoeken. De laatste keer was een half jaar geleden. Jewel studeert momenteel en doet de opleiding journalistiek.

    [ bericht aangepast op 10 aug 2012 - 16:15 ]


    Tell me about it, stud.

    xMHoran schreef:
    Rol: Vriendin Harry
    Naam: Jalya (spreek je uit als Jalia) Carter
    Bijnaam: Jal
    Uiterlijk+:


    Indiana Evans
    Jalya heeft donkerblonde krullen en draagt ze meestal in een staartje. Ze draagt gewoon meestal skinny jeans met een topje. Jalya heeft een zandloper figuur waar ze blij mee is.
    Karakter: Jalya is een lief meisje. Ze doet soms wel bitchy als het nodig is. Jalya heeft veel vrienden en is populair bekend op school.
    Familie: Haar beide ouders zijn gestorven , ze woont nu bij haar oma , tot ze genoeg geld heeft om een appartementje te kopen. Jalya is goed te vertrouwen en kan makkelijk met iedereen omgaan. Ze gaat vaak uit met vrienden en word dan ook soms stomdronken thuis. Als ze in een club is - is ze niet dat meisje dat op school is. Arm en zielig.
    Levensverhaal:
    Toen Jalya 14 was (nu is ze 17) zijn haar ouders gestorven aan een auto-ongeluk. Ze was er zo kapot van dat ze een hele week niet naar school ging. Ze huilde zich elke keer in haar slaap. Nu woont ze bij haar oma , die nog steeds leeft. Jalya heeft respect voor haar oma.
    Extra's: Jalya heeft een navel piercing.


    Aangepast :Y)


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol: Vriendin Niall
    Naam: Daniëlle Smith
    Bijnaam: Dani
    Uiterlijk+ foto (foto graag van een bekend iemand):http://www.google.be/imgres?q=selena+gomez&um=1&hl=nl&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=s1RrHWFnryQXCM:&imgrefurl=http://collider.com/selena-gomez-parental-guidance-suggesetd/185431/&docid=VcMWCBiwkobI_M&imgurl=http://collider.com/wp-content/uploads/selena-gomez3.jpg&w=500&h=751&ei=_e4oUMfcDcXktQaT14DQDA&zoom=1&iact=hc&vpx=781&vpy=146&dur=577&hovh=275&hovw=183&tx=71&ty=175&sig=114098594703926902017&page=1&tbnh=140&tbnw=93&start=0&ndsp=26&ved=1t:429,r:5,s:0,i:150
    Karakter: Daniëlle is altijd een erg vrolijke meid en lacht altijd.Daniëlle weet wanneer ze rustig moet zijn en dat zal ze dan ook wel zijn. ze is heel erg lief en zal nooit gemene opmerkingen maken, wel grapjes, maar lieve. Daniëlle heeft graag mensen om zich heen. Daniëlle is ook een verlegen meisje die nogal snel bloost en niet zo snel het woord uit zichzelf neemt. Als ze je langer kent, zal ze dat wel doen, maar anders geef je haar best eens een stootje zodat ze begint te praten.
    Familie: Daniëlle is enigskind en heeft gezellige ouders waarmee ze het overal over kan hebben,
    Haar moeder heet Roselin en is een kwebbeltante en haar vader heet John en is vaak geinterreseerd in zijn werk en voetbal-.-" voor de rest is hij erg aardig.
    Levensverhaal: Daniëlle heeft haar zus dood zien gaan bij een auto-ongeluk toen ze 4 was daarna is ze steeds onzekerder geworden en werd ze veel gepest op school nu is het veel minder maar er blijft altijd een deuk in haar zelfvertrouwen zitten.
    Extra's:Ze is gek op Nandos maar is iets minder fan van eten dan Niall,
    ze draagt vaak make-up om zich mooier te voelen want ze voelt zich erg lelijk terwijl veel mensen zeggen dat ze mooi is,
    ze draagt altijd haar armbandje die ze van haar zus heeft gekregen die is erg speciaal voor haar.

    [ bericht aangepast op 13 aug 2012 - 14:27 ]


    “I don't think it's going to work out. Winning..won't help in any case. Because she came here with me.- Peeta Mellark

    Heb je nog een rol nodig?
    x


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Ik vul de beste vriendin van Luna in!!


    where would I be, if you didn't believe?