• Ik kan de verhaallijn nog niet echt vertellen, maar ik ben op zoek naar vijf uitbundige, losgeslagen types die samen met 1D op een schoolcampus zitten, in hetzelfde huis.
    xx

    Graag het volgende invullen:

    naam:
    leeftijd:
    uiterlijk (liefst een plaatje):
    karakter:
    extra:

    [ bericht aangepast op 5 aug 2012 - 19:57 ]


    Everything Is Impossible

    naam: Amelia Kane
    leeftijd: 18/19
    uiterlijk (liefst een plaatje):*klikklik*
    karakter: Enorm lief, zorgzaam, grappig, snel geirriteerd, opvliegend. Zou alles doen voor andere mensen. Perfectioniste, snel bang. Onzeker, amper zelfvertrouwen.
    extra: Amelia is een gewoon meisje die niet te veel aandacht vraagt en snel tevreden is met wat ze heeft/krijgt. Door haar gebrek aan zelfvertrouwen is ze heel stil en verlegen. Eenmaal je haar beter leert kennen en zij je een plaats geeft in haar hart, leer je haar pas kennen. Ze is een enorm blij meisje, die gewoon van het leven wilt genieten. Ze heeft een fobie voor spinnen en haat duisternis. Ze komt heel schattig over omdat ze niet zo heel groot is.

    Ik weet niet zo goed hoe ze moet zijn, je mag haar echt zelf nog aanpassen als je wilt. (:

    [ bericht aangepast op 5 aug 2012 - 20:24 ]


    You collect mistakes like they’re postcards from exotic places.

    naam: Joy Alison Breese
    leeftijd:18
    uiterlijk :


    Joy heeft blond haar en bruine ogen. Ze draagt vaak grote vesten, wat haar een schattig uiterlijk geeft. Ze is 1.60 m lang en kan grote ogen opzetten, wat haar op bambie doet lijken. Ze is alleen niet zo onschuldig en schattig als ze eruit ziet.
    karakter: Joy is een opstandig meisje dat zich niets aantrekt van regels. Ze doet altijd waar ze zin in heeft en het kan haar niets schelen wat anderen daar van denken. Ze houdt veel van haar vriendinnen, maar ze is niet echt een vriendin waar je mee kan praten. Ze vindt het moeilijk om zich in een ander in te leven. Maar als iemand haar vrienden/vriendinnen kwaad doet, komt ze altijd voor ze op. Joy is niet bang om te vechten en zal haar dierbaren altijd beschermen. Ze is betrouwbaar en zal een geheim niet doorvertellen, maar vriendinnen vertellen haar dus niet zo veel, omdat ze er gewoon niet zo goed mee om kan gaan. Joy heeft niet altijd even slimme opmerkingen, maar ze speelt niet het domme meisje. Ze is gewoon niet altijd even snugger. Ze is echt het "lang leve de lol" type en van "eerst doen, dan denken". Ze wil zoveel mogelijk lol maken, want ze is maar één keer jong. Ze heeft altijd erg veel energie, maar is soms best wel opvliegend. Ze slaat daarom best wel snel, en behoorlijk hard ook.
    extra: Ze is dus behoorlijk sterk en kan hard slaan. Soor haar wisselende humeur zijn sommige mensen wat bang van haar. Ze turnt ook al heel lang en is erg lenig. Als ze een hypere bui heeft (heeft ze erg vaak), loopt ze de hele tijd op haar handen te lopen en radslagen te maken.

    Als er iets anders moet, zeg je het maar ;)

    [ bericht aangepast op 5 aug 2012 - 21:46 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Naam: Elena Dorothy Parks
    Roepnaam: Do
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk:
    click
    Karakter: Heeft lak aan de wereld, en vooral haar ouders. Ze is behoorlijk streng opgevoed, en daardoor het tegenovergestelde geworden. Ze houdt van feesten, los gaan en muziek is haar grote passie. Het liefst hiphop. Ze kan niet echt zingen maar wel aardig dansen.
    Ze lijkt heel stoer, maar heeft een zwak voor lieve jongens.
    Extra: Ze komt uit een groot gezin, en gaat altijd het meest met haar broers om. Daardoor is ze behoorlijk boyish, en houdt ze niet van roze, meisjesachtige dingen.

    [ bericht aangepast op 5 aug 2012 - 21:13 ]


    You've cat to be kitten me right meow.

    naam: Evelyn Drew Sways
    leeftijd: 19
    uiterlijk (liefst een plaatje):


    Evelyn is ongeveer 1,70 en heeft bruin haar. Ze heeft een uitgebreide manier van kleden, maar je zal haar bijna nooit in een jurkje of een rokje zien. Evelyn heeft een sportieve lichaamsbouw en geel/bruine ogen.
    karakter: Evelyn is een stil meisje geweest dat niet veel opvalt. Ze is ook heel zorgzaam en zal door haar stille uiterlijk nooit iets ondoordachts doen. Dit is het beeld dat veel mensen hebben van Evelyn. Als je haar beter leert kennen zal je weten dat ze een heel vrolijke persoonlijkheid heeft en graag met mensen omgaat (maar wel een verschrikkelijk ochtendhumeur heeft). Evelyn is niet het meest snuggere meisje en doet ook veel dingen zonder na te denken. Dit brengt haar wel een in de problemen. Evelyn is geen feestbeest, maar met vriendinnen kan ze erg gek doen.
    extra:Evelyn is soms een beetje paranioa, maar daar is niet veel van te merken. Ze heeft alleen moeite met mensen te vertrouwen.


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    naam: Camryne Rose Hurley.
    leeftijd: Geboren op 19 januari 1995 - 17 jaar oud.
    uiterlijk:



    karakter: Camryne is spontaan en sociaal. Ze houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen, haar vriendenkring is dan ook heel groot. Ondanks het feit dat ze veel vrienden heeft, zijn er maar 2 of 3 mensen die ze echt kan vertrouwen. Camryne heeft veel gevoel voor humor en brengt dan altijd een glimlach op iedereen hun gezicht. Ze weet hoe ze mensen moet troosten, wanneer ze down zijn.
    Camryne is niet altijd open tegen mensen. Pas als ze weet dat ze de persoon kan vertrouwen, bloeit ze helemaal open. Mensen die haar kennen, noemen haar dan ook gek. Ze houdt van avontuur en heeft doorzettingsvermogen. Als ze iets wilt dan doet ze allesbehalve opgeven en gaat ze er ook 100% voor.
    Camryne is ook een persoon dat snel boos wordt om de meest domme redenen. Daardoor heeft ze ook veel ruzie met vrienden en heeft ze er ook al verloren. Toch staat ze bekend als een sociaal, lief, grappig en avontuurlijk iemand.
    extra: Haar hobby's zijn badminton en skiën. Ze heeft ook Armeens bloed door haar aderen stromen.


    Fighting for peace is like fucking for virginity.

    naam: Charlene "Charlie" Serena Sylvas
    leeftijd: Zeventien, almost achttien.
    uiterlijk:


    Charlie heeft lange bruine haren en deze hangen meestal los en warrig rond haar hoofd, omdat ze er over het algemeen niet erg veel mee doet. Ook heeft Charlie een lief gezichtje met bruin/groenachtige ogen, officieel zijn ze bruin, maar soms lijken ze een beetje naar groen te neigen. Charlie is redelijk klein en ook erg smal, niet dat ze afvalt of iets in die trant, ze komt gewoon bijna niets aan. Charlie heeft nooit een beugel gehad, waardoor haar tanden nog een beetje scheef staan, maar dat maakt haar niets uit. Charlie is een meisje dat je niet snel met rokjes en jurkjes ziet rond lopen, want ze is echt geen meisje-meisje. Ze heeft een beetje eigen stijl. Ze heeft heel veel verschillende kleren, die ze altijd heel leuk combineerd. Ook loopt ze bijna altijd op haar vans of andere sneakers.
    karakter: Charlene of te wel Charlie is een vrolijke, idiote meid, altijd in voor een grapje, ook al ze mee mag helpen deze uit te halen bij iemand. Ze houdt van het leven en zielig is ze niet snel, wel is ze wel eens fake zielig. Ze heeft bijna altijd een glimlach op haar lippen. Lachen is iets waar ze goed in is. Haar, volgens anderen, schattige lach hoor je er heel vaak bovenuit en ze heeft een goed gevoel voor humor, maar soms maakt ze echt domme opmerkingen. Charlie heeft een beetje een rebelachtig karakter. Ze kan nogal tegenstrijdig zijn en laat niet zomaar op haar kop zitten. Ze heeft een duidelijke eigen mening, maar niet iedereen vindt dit leuk. Als er iets met Charlie is, kun je het bijna altijd meteen zien, ze is niet goed in het verbergen van haar gevoelens. Meestal wanneer ze zenuwachtig of verlegen is bijt ze op haar onderlip of likt ze vaker langs haar lippen en wendt ze haar ogen af. Charlie kan soms helemaal in haar eigen wereldje zitten, wat sommige mensen irritant vinden, maar sommige mensen hebben hier respect voor. Ze denkt niet echt na over de gevolgen en vindt dat je gewoon je leven moet leven en niet moet nadenken over de gevolgen. Okay, wel een beetje, maar ze vindt dat je niet bij alles hoeft na te denken. Ze kan erg zorgzaam overkomen, ze is niet iemand die zomaar een klein kind ergens alleen heen laat gaan. De creatieve Charlie schrijft zelf verhalen en maakt zelf ook muziek. Ook heeft ze een hele film collectie.
    extra: Ze speelt gitaar en voetbal. Ook is ze een dierenliefhebster en heeft ze een lichte vorm van claustrofobie.

    [ bericht aangepast op 6 aug 2012 - 19:49 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Naam: Naomi "Daimy" Micheal.
    Leeftijd: 17. Bijna 18.
    Uiterlijk:



    Karakter: Ze is erg dapper en gaat geen uitdaging uit de weg en ze gaat vaak door tot het uiterste, het woord bang en opgeven is dan ook niet in haar woordenboek te vinden, ze kan vaak brutaal overkomen, maar als je haar leert kennen is het een heel aardig en lief meisje die, als je eenmaal haar vertrouwen hebt, wat moeilijk gaat, je altijd zal helpen en altijd voor je zal klaarstaan. Ook is ze erg ondeugend en haalt graag grappjes uit en je kan goed met haar lachen, ook is ze altijd wel in voor een feestje en is ze erg muzikaal.
    Extra: Ze is al eens bedrogen door een jongen en vertrouwt mensen daarom niet snel, ook kan ze heel goed zingen en bespeelt ze meerdere instrumenten, alleen niemand weet dat.

    Hoop dat je er iets mee kunt. X.

    [ bericht aangepast op 8 aug 2012 - 19:30 ]


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    Wanneer maak je de rollen bekend? Wie het zijn gewrden? X.


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    naam: Minouschka Kim Belissario
    leeftijd: Minouschka is 19 jaar jong.
    uiterlijk (liefst een plaatje):


    karakter: Minouschka, beter bekend als Minousch, is een echte party animal. Ze doet daarnaast ook niets anders. Minouschka is namelijk ontzettend lui en leeft vooral 's nachts, waarna ze overdag in bed ligt. Werken, sporten e.d., daar houdt Minouschka niet van. Toch is ze wel degelijk ijdel, waardoor ze af en toe een stukje gaat joggen.
    Minouschka is heel erg sociaal. Ze maakt met iedereen praatje en praat mensen gemakkelijk aan. Ze vind altijd wel een onderwerp om over te praten en als die er niet is, dan zorgt ze zelf ervoor dat er iets gebeurd waarover ze kan praten. Dan geeft ze bijvoorbeeld iemand een complimentje over hun kleding o.i.d. Minouschka is heel erg aardig. Ze heeft wel een bitchy side, maar die komt alleen maar naar boven als je zelf ook bitchy of gemeen bent. Maar ze zal nooit tegen zomaar iemand de bitch uithangen.
    Minouschka geeft de hele dag door complimentjes. Vooral "leuke schoenen", "wat zie je er goed uit" en "heb je getraind?" zijn vaste zinnetjes van Minouschka. Overal waar ze komt en wie ze ook maar tegenkomt, ze móet gewoon een complimentje geven.
    Haar complimenterende gedrag en vele verhalen maken Minouschka perfect in het versieren van iemand. Ze kan heel goed iemand verleiden en er vervolgens een gesprek mee beginnen. Ze zegt altijd precies datgene wat goed is en is een mensenkenner, waardoor ze vanaf het begin ziet wat voor type iemand is.
    extra: Minouschka is een danser en danst al haar hele leven. Het begon met ballet, omdat haar ouders haar dat wilde laten doen, maar later begon ze haar eigen smaak te ontwikkelen en ging ze het mengen met streetdance. Tegenwoordig danst Minouschka vrijwel alleen nog maar streetdance en hiphop.


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Naam: Caitlin "Cait" "Lynn" Anna Avalon Parker
    Leeftijd: 19 lentes jong
    Uiterlijk (liefst een plaatje):



    Met haar wilde blonde haren en haar blauwe ogen lijkt ze het brave meisje, maar dat is ze zeker niet. Ze is een echte rock and roller die graag uitgaat naar zware feestjes, die zich bedrinkt en die niet achteruit deinst voor drugs. Ze rookt ook. Haar slanke lichaam zorgt er voor dat ze makkelijk met allerlei stijlen van kledij staat. Caitlin is niet heel ijdel maar houdt er van om zich te schminken.
    Karakter:Caitlin is heel losbandig. Feesten doet ze graag en daar deinst ze dan ook niet voor achteruit. Drugs, roken en drinken behoort dan ook tot haar persoonlijkheid. Ze kan heel bitchy zijn maar ook heel lief. Als ze je graag heeft, zal ze jou beschermen en alles voor je doen. Haat ze je dan kan je voor naar de hel gaan en maakt ze jou het leven zuur. Caitlin heeft nog nooit een vaste relatie gehad. En het interesseert haar ook niet heel erg. Zij is ook heel sportief en heel avontuurlijk.
    Extra:Dat ze als kind gepest werd, ligt aan de basis van haar rock and roll gedrag. Ook haar vader was drugsverslaafd en het ligt zo wat in de aard, enkel is zij niet verslaafd, maar durft ze er wel mee experimenteren. Cait houdt van zeilen. Wanneer de wind in haar haren blaast, voelt ze zich het gelukkigste.