• Dit is een personage van mijn nieuwe verhaal die ik blijkbaar als ik een beetje genoeg tijd heb in Kroatië ga uitwerken. Meet Raven maar even!



    About Raven:
    Deze negentien jaar jonge meisje genaamd Ravinge Monica Moon word altijd Raven genoemd, ze woont nog bij haar ouders op een grote boederij waar een paar meter verder op haar oma in hun oude schuur woont. Het mens is zo paranormaal als het maar kan en een beetje koekkoek vind Raven, als ze een hekel heeft is het wel aan haar oma. Ze vind dat dat mens alleen maar kan zeuren. Raven is niet de beste in omgang met de mensheid, ze vind het moeilijk om haar gevoelens te uiten en als ze dat nou eenmaal doet doet ze het in woede, tranen over haar wangen zullen het nooit worden. Daar is ze het type niet voor. Ze heeft een moeilijke jeugd gehad en vind dat ze het leven niet verdient. Ze is daardoor nog al een duister typje geworden die van alles doet, ze doet wat slecht is. Zo lang haar daden slecht zijn, zijn de stappen die ze zet goed. Haar enige echte intresse is muziek, hard rock en andere dingen die hard zijn. Ook vind ze dubstep ook nog wel gaan. Voor de rest heeft ze nergens meer intresse voor, het is zij, muziek en het slechte pad.

    Familie:
    Raven woont nog bij haar ouders op een grote boederij, haar moeder Hanne is 51 jaar jong en haar vader Bert is net 60 geworden. Alle 2 zijn deze mensen oer hollands. Haar oma die daar in de schuur woont is al in de 80tig maar geeft het nog niet op. Ze gaat vrolijk door het leven heen. Thuis heeft ze ook nog een broertje en een zusje genaamd Haylienne (12) en Loetse (14), wie is nou wie? loetse is natuurlijk de jongen. Maar ook heeft ze nog een grotere broer genaamd Richard (22) maar die woont al op zich zelf, hij was het ongelukje van haar moeder.
    Ook heeft Raven nog 3 nichten(-jes) De dochters van de zus van haar moeder (Layla) Rosalie (9) Quinn (15) en Dannika (5)
    Ook heeft haar vader nog een broer genaamd Delage die heeft 1 zoon genaamt Bart en dat was de familie van Raven.

    Verleden:
    Raven is erg gelovig op ge groeit maar nadat ze 11 was kreeg ze haar eigen keuze en ze besloot niet in god te geloven. op haar 12de was haar eerst vriendje maar in die tijd ging het niet zo goed. Haar ouders hadden veel ruzie maar bleven bij elkaar, hun woede werd op hun dochter Raven ge uit waardoor ze snel een blauw oog had. Op haar 15 kreeg ze echter een ongeluk toen ze dronken was daarbij is haar vriend van toen ook betrokken geweest en nu geeft ze zich zelf de schuld van het ongeluk wat er is gebeurd met haar en hem waardoor ze het zich zelf moeilijk maakt. Sinds dien is het uit en begint ze niet aan relatie's

    Uitterlijk:
    Raven heeft lieve rode haren die meestal in een knot zitten op haar hoofd met een schuine pony. Haar kleding styl is donker met veel cape's en spikes, ze leeft gevaarlijk maar ze sluit zich voornamelijk in zich zelf op. Zo wil ze dat men afstand van der houd. Ze is 1,79 lang en loopt graag op zwarte killer heels. Haar ogen zijn helder en vaak zwart op gemaakt, Raven's kleding styl kun je omschrijven als gevaarlijk.

    [ bericht aangepast op 25 juli 2012 - 17:43 ]


    I'm a fighter, let me go.

    style


    "Some day you will be old enough to start reading fairy tales again.” - C.S. Lewis