• Hier is het eerste topic. We beginnen vanaf het King Cross station, als mensen naar Zweinstein gaan. De sorteerseremonie slaan we over.

    Als je je nog wilt inschrijven, kan dat hier.

    Regels:
    - Max. 3 personages per persoon
    - Geen gevloek en gescheld(Ships of flut mag wel, of: Ik vloekte.)
    - Je mag reserveren, maar vul hem dan binnen 3 dagen in.
    - Typ alleen wat je eigen speler zegt(dus niet: Toen ik vroeg hoe het ging, zei ze: 'Goed.')
    - Graag met leestekens schrijven.
    - Minimaal 3 regels per bericht. (geld alleen voor de RPG!)
    - Probeer minstens 1 keer per week te posten.
    - Ooc tussen () of []
    - Bestaande rollen ook invullen!
    - Zelfverzonnen rollen hoef je niet te reserveren. Leraren wel!
    - Zet de naam van het personage boven het stuk wat je gaat typen, dan is het duidelijk vanuit wie dat word gezegd.
    - Andere personages niet vermoorden!


    Veel plezier!

    [ bericht aangepast op 22 juni 2012 - 21:23 ]


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    [ bericht aangepast op 22 juni 2012 - 21:34 ]

    (Mijn topics)


    Happy Birthday my Potter!

    [Oeps...Sorry broertje :P Mijn computer logt soms in op jou account. Echt raar.]


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    [mijn topics]


    And don't forget, Elvendork! It's unisex!

    [Haha. Geeft niet.]

    Albus

    Ik loop zwijgend over het King Cross station. Ik houd Lily's kleine handje vast en voel dat die trilt. Ik was best gesteld op mijn kleine zusje. 'Heb je zin om naar Zweinstein te gaan?' vraag ik grijnzend. Daarna tuurde ik over de hoofden in de hoop Roos te zien.


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    [Mijn topics]

    Lily

    Ik knik. Mijn mond is opvallend droog zodat ik de hele tijd moet slikken. Er dwarrelen wat gekleurde blaadjes van de bomen en ik raap ze op. Vooral rode blaadjes vind ik mooi. Ik kijk Albus aan. 'Zouden oom Ron en tante Hermelien er al zijn?' vraag ik met een klein stemmetje.

    [Okee, oom Ron en tante Hermelien klinkt dus echt niet :P]

    Jasmine Ophelia Algera

    Wanneer ik op het station aan ben gekomen, loop ik zo snel mogelijk de Hogwarts express in om een lege coupé te zoeken. Er zijn nog bijna geen mensen ingestapt, dus ik vind er snel eentje. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Eindelijk weer na huis na een veel te lange vakantie. Het leek wel jaren te duren voor ik weer naar school mocht. Mijn ouders hebben er altijd moeite mee mij te laten gaan, want dan wordt ik teveel beïnvloed door mudbloods en dat is vreselijk volgens hen. Het is toch altijd weer een opluchting als ik in de trein zit en er zeker van ben dat ik weer een jaar mag genieten.


    Happy Birthday my Potter!

    Albus

    'He, wat?' zeg ik versuft. Ik was in de menigte aan het kijken en zag Roos' bos haar nergens. 'Oh, uh..Ik denk het wel.' Ik liet Lily's hand even los. 'Ik ga ze maar zoeken, denk ik.' zei ik glimlachend. Ik liep de menigte in opzoek naar Roos.


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    Lily

    'Albus wa-' roep ik hem nog na, maar hij is al verdwenen. Ik zucht. Dan neem ik afscheid van Papa en Mama en loop naar de trein. Daar zoek ik een lege coupé. In elke coupé zitten alleen al mensen. Fijn. Ik zie een iemand in een coupe zitten. Een zesdejaars volgens mij. Ik schuif de coupedeur open. 'Hallo,' zeg ik nerveus. 'Ík-jij, ik..Mag ik hier zitten?'

    [Dat zegt ze dus tegen Jasmine. :P Ik wil de mensen een beetje bij elkaar drijven XD]

    Professor Stafler

    Ik zit rustig op een bankje in het King Cross station mijn brood te eten. Ik kijk om me heen en zie enkele leerlingen. De familie Potter, uiteraard. En nog veel meer leerlingen. Ik slaap nooit op Zweinstein, dus ga ik altijd gezellig met de leerlingen naar school op 1 September. Ik loop door de menigte en zie een bos zwart haar. 'Ah, meneer Potter,' zeg ik vriendelijk. 'Zeker opzoek naar de Wemels?'


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    Albus

    Ik draai me snel om en laat van schrik mijn hutkoffer op mijn teen vallen. Medeco krast verontwaardigt. 'Oh, Professor,' zeg ik terwijl er tranen van pijn in mijn ogen schieten. 'Ik had eh..U niet gezien. En ik ben inderdaad opzoek naar Ro- De Wemels.'


    What do we say to the god of death? ''Not today.''

    Roos

    'Hugo ga je mee Albus zoeken of blijf je bij papa en mama?' Hugo draaide zich om en ging naast Ron lopen. 'Je blijft hier dus. Ik ga Albus zoeken. Doei!' Ik rende door de menigte, opzoek naar mijn lievelingsneefje. Ik boste tegen iemand aan en viel op de grond. Het bleek Albus te zijn 'Ik zocht je net.' zei ik tegen hem Ik keek wie er naast hem stond en keek in de ogen van het schoolhoofd

    [ bericht aangepast op 22 juni 2012 - 21:58 ]


    And don't forget, Elvendork! It's unisex!

    Professor Stafler

    Ik knik vriendelijk. 'Succes.' zeg ik en dan loop ik naar de trein. Overal zie ik leerlingen me aangapen. Dat negeer ik. Ik loop de trein in en loop dan helemaal naar voren. Daar is ''mijn'' coupe. Eentje die speciaal voor mij gereserveerd is en waar ik dus ieder jaar in zit. Ik loop de coupé in en pak rustig mijn brood en eet het verder op.


    What do we say to the god of death? ''Not today.''