• Ik heb rollen nodig voor mijn verhaal, aangezien ik zelf een beetje lui ben om ze zelf te verzinnen. Ik laat het dus aan jullie over!
    Hier is een korte beschrijving van mijn verhaal:

    Wat als je al een niet te makkelijke leven hebt en er opeens iemand opduikt die het alleen maar nog moeilijker maakt? Dat gebeurt bij Ariana. Ze komt iemand tegen die precies dezelfde naam heeft, precies dezelfde achternaam en het enge, precies hetzelfde gezicht heeft. Ze komen van twee verschillende familie's, twee verschillende scholen, en toch komen ze elkaar tegen. Maar wat het nog erger maakt, ze zijn verliefd op/strijden om dezelfde jongen... Dat betekent oorlog, niet waar?
    Het is een heel slecht en heel vaag beschrijving, ik weet het. Ik ben er niet zo goed in :$ Anyways, ik heb dus rollen nodig!

    Rollen:
    4 vriendinnen van Ariana. Het liefst een beetje spontane persoonlijkheid en wat modieus. Voor de rest laat ik het aan jullie geweldige fantasie over.
    Bithces Hier is geen limiet aan. Ze moeten echte bitches zijn.
    Pestkoppen/Meelopers
    Overige leerlingen.

    Invullen:
    Rol:
    Volledige Naam:
    Bijnaam: Hoef niet, mag
    Geboortedag+Leeftijd:
    Uiterlijk:Beschrijving + Foto.Mag bekend persoon zijn, hoef niet. Als het er wel een is, graag naam bijzetten.
    Karakter: Laat je fantasie de vrije loop gaan!
    Interesses/Hobby's:
    Familie:
    Extra:

    Ik kies niet de eerste, maar de beste!
    Alvast bedankt voor het invullen!(als er iemand iets invult :$) Ook wil ik even weten of mijn verhaal een leuk idee is, ook al is het een vage beschrijving xD:$.

    [ bericht aangepast op 1 mei 2012 - 16:19 ]


    Where the light is, there will be darkness.Where the darkness is, there will be light.

    Rol: Vriendin van Ariana
    Volledige Naam: Jenna Davids
    Bijnaam: Jen
    Geboortedag+Leeftijd: 17, 5 september 1994.
    Uiterlijk:


    Ashley Benson
    Jenna is een mooi, slank meisje. Haar prachtige blauwe ogen vallen meteen op. Ze is slank en klein, rond de 1.60. Ze heeft blonde haren die ze vaak stijlt omdat ze het niet mooi vind als ze zo slordig zitten. Ze draagt niet heel veel make-up, vaak alleen een beetje mascara, eyeliner en lipgloss. Ze kleedt zich best meisjesachtig maar kan zich ook zeker thuis voelen in een simpele skinny-jeans en een oversized shirt. Ze voelt zich wel veel vrouwelijker als ze hakken draagt en dit doet ze dan ook vaker dan dat ze bijvoorbeeld Vans aantrekt.
    Karakter: Jenna is zo'n meisje die alle jongens voor zich wint. Ze gaat graag uit en is spontaan. Niet verlegen om een praatje te maken met vreemden. Ze flirt graag maar als ze eenmaal een vriend heeft blijft ze ook echt wel trouw aan hem. Ze kan soms wat arrogant overkomen doordat ze soms bot reageert op dingen die haar niet zo goed bevallen. Ook is ze snel jaloers, niet persee op andere meisjes maar vooral als een ander meisje flirt met haar vriendje ofzo. Ze is een intelligent meisje maar doet zich vaak dommer voor dan dat ze is. Ze staat positief in het leven.
    Interesses/Hobby's: Shoppen, fotografie en dans.
    Familie: Jenna is de dochter van de succesvolle 42jarige zakenman James Davids en de 41jarige schrijfster Jennifer Davids. Ze is het zusje van de 20jarige Mitch Davids
    Extra:Jenna had eerst veel ruzie met haar ouders en andere familie en hierdoor is ze op haar 13e begonnen met roken. Ook heeft ze op haar pols een kleine tattoo staan met de tekst 'Faith', dit herinnert haar eraan dat ze altijd hoop moet hebben op iets beters.

    Kijk maar of je het gaat gebruiken hihi. x


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Rol: Bitch.
    Volledige Naam: Arlene Leorna Witherspoon.
    Bijnaam: Arlene heeft geen bijnaam, maar wordt meestal gewoon 'bitch' genoemd.
    Geboortedag+Leeftijd: 16 jaar. 12 juli 1995.
    Uiterlijk:


    Amanda Bynes
    Arlene lijkt op het eerste gezicht eigenlijk gewoon perfect. Ze heeft een lach waar de meeste jongens in weg dromen. Arlene heeft namelijk erg witte tanden die opvallen als het zonlicht daarop schijnt. Vele mensen vinden Arlene arrogant, maar als je naar Arlene kijkt zie je niet gelijk arrogantie.
    Arlene heeft lang blond haar die ongeveer tot voor haar heupen eindigen. Arlene is trots op haar haar en ze zit er praktisch altijd aan, ze wilt dat het elke dag zo netjes mogelijk zit. Vaak draagt Arlene haar haar los of in een vissengraatvlecht, ze draagt haar haar nooit in een staart of knot, dat vindt ze té onzichtbaar en onverzorgd. Arlene heeft altijd make-up op en meestal veel oogmake-up.
    Arlene heeft normale groene ogen die erg niet bepaald uitblinken, maar toch is Arlene trots op haar groene ogen omdat de kleur minder vaak voorkomt dan andere kleur ogen.
    Arlene heeft een erg kleine neus, iedereen vindt die enorm schattig en Arlene vindt hem maar verschrikkelijk.
    Arlene draagt voornamelijk sexy-chique kleding. Een combinatie tussen ongelooflijk sexy met een chique kantje. Ze wilt er altijd zo verzorgd mogelijk uitzien, dat geld natuurlijk ook voor haar kleding.
    Arlene heeft erg lange benen en is 1.68 meter lang, ze weegt 55 kilo en is erg dun. Arlene maakt gebruik van die lange benen door strakke spijkerbroeken of een tregging. Arlene draagt eigenlijk altijd wel op hoge hakken, veel te hoge hakken. Ze loopt er lekker bij en is niet meer gewend aan schoenen met platte zolen.
    Karakter: Arlene is erg ijdel. Ze zit eigenlijk continu aan haar haar en heeft altijd wel een make-up tasje mee. De meeste mensen worden gek van haar schoonheid-verslaving. Arlene trek er helemaal niks van aan. Verder is Arlene erg arrogant, ze weet dat ze knap is en gebruikt het dan ook vaak om jongens in te palmen. Arlene kan soms behoorlijk bot overkomen als ze weer is veel te veel haar mening geeft. Arlene geeft ook veel haar vooroordeel, zonder dat ze diegene daadwerkelijk kent, en eigenlijk maar één keer gezien heeft. Arlene heeft een behoorlijke eigendunk. Ze weet maar al te goed dat mannen haar aankijken als ze door de gangen loopt.
    Arlene is echt een meisje-meisje, ze gedraagt zich daar ook sterk naar. Arlene zou nooit voetbalschoenen aantrekken en op het velt gaan voetballen.
    Arlene is erg avontuurlijk en wilt ook graag heel de wereld zien. Ze wilt alle straten van alle landen in de wereld wel zien en zou er ook alles aan doen om alles te zien. Arlene doet er ook alles aan om haar zin te krijgen, ze doet er meer aan dan een gemiddeld mens. Meestal krijgt Darlene haar zin nog ook, omdat ze er zo erg haar best doet om haar zin te krijgen.
    Arlene is kattig, en geeft totaal niet om andere mensen, zij staat op de eerste plaats en niemand anders.
    Interesses/Hobby's: Arlene is een typische paardrijdster. Als Arlene niet op school is, of uit gaat, is ze wel bij haar paarden te vinden. Arlene heeft een eigen blog op het internet, daar geeft ze vaak tips en legt ze haar ervaringen met de liefde uit, Arlene heeft veel internet vriendinnen leren kennen, waar Arlene zich totaal anders gedraagt dan op school. Arlene kan goed schrijven, maar wilt er later niets mee doen, wat natuurlijk zonde is voor dit verborgen talent.
    Familie: Arlene woont in een rijke familie. Met de 40-jarige Kelly. Kelly werkt als Advocate. Arlene's vader heet Robbie en is 47 jaar oud. Robbie werkt in de filmindustrie.
    Arlene heeft één grotere zus van 18 jaar genaamd Sophie. Arlene heeft haar kattigheid van haar moeder, die zelf af en toe ook erg kan uitvallen.
    Extra:Arlene heeft niet veel echte vrienden. De meeste lopen achter haar aan zodat ze ook populair zijn. Arlene manipuleert haar vrienden heel erg en gebruikt hun vrienden voor klusjes, geintjes en roddels.

    [ bericht aangepast op 2 mei 2012 - 17:58 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Vriendin
    Volledige Naam: Nelly Jacoba Stewart
    Bijnaam: Soms wordt Nelly, Nel genoemd. Maar verder gewoon altijd Nelly.
    Geboortedag+Leeftijd: Nelly is geboren op 12 september 1995 en is nu dus 16 jaar.
    Uiterlijk:


    Jesy Nelson
    Nelly is een mooi meisje. Ze heeft een klein tintje door de zonnebank en groenbruine ogen. Haar haren vindt ze het mooist. Ze heeft namelijk hele lange, dikke krullen. Die zijn lichtbruin. Nelly is iets breder dan dat gemiddeld is, maar ze doet altijd de juiste kleren aan, waardoor dat minder opvalt.
    Karakter: Nelly is een lief meisje, maar wel een tikkie naïef. Ze neemt altijd alles van anderen aan en gelooft alles wat ze zeggen. Hierdoor is ze erg beïnvloedbaar. Ze kan niet echt voor zichzelf opkomen, ookal zou ze dat wel willen. Een hele slechte eigenschap aan Nelly is haar onzekerheid. Eerst was ze helemaal niet zo, maar dit is verandert door de mensen die ze heeft ontmoet. Die hebben haar namelijk flink naar beneden gehaald.
    Interesses/Hobby's: Nelly is dol op zingen. Ze heeft een mooie stem en zingt waar dan ook. Verder zit Nelly op hiphop. Hier gaat ze zo'n twee keer per weken heen. En wanneer ze niet met zingen of hiphop bezig is, gaat ze het liefste met haar vriendinnen winkelen, naar de bioscoop e.d.
    Familie: Nelly is de dochter van de 40-jarige bouwuitvoerder Marco Stewart en de 42-jarige ex-model Raya Stewart-Boss. Met haar vader kan Nelly het heel goed vinden. Ze vertelt hem alles en hij helpt haar altijd. Zijn dochters zijn zijn belangrijkste bezit. Met haar moeder kan Nelly het minder goed vinden. Ze vindt haar oppervlakkig en vindt het ook niet leuk dat haar moeder altijd alle aandacht krijgt, omdat zij zo mooi en slank is. Nelly's zus is Marah. Marah is 19 jaar, studeert aardkunde en is alleen in de weekenden thuis.
    David Beckham, Helena Christensen & Bonnie Wright

    [ bericht aangepast op 2 mei 2012 - 17:46 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol:Bitch
    Volledige Naam:Megan Faith James
    Bijnaam:Meg
    Geboortedag+Leeftijd:12 mei 1995, ze is 16
    Uiterlijk:


    Dianna Agron
    Megan heeft blond haar en een vrolijk gezicht. Ze lacht veel, maar haar ogen lachen niet vaak mee. Ze is rond de 1.75 en blij met haar lengte. Ze weet dat ze er goed uitziet en laat dat ook zien. Ze draagt veel make-up, maar doordat ze later visagiste wilt worden, en dus goed met make-up om kan gaan, lijkt het alsof ze alleen mascara draagt. Ze heeft een vrij tuttige maar wel heel fashionable kledingstijl, haar ouders zijn rijk en ze draagt dan ook vaak merkkleding, die ze overigens goed met "normale" kleren weet te combineren. Haar kledingstijl is wel heel gevarieerd, ze "durft" veel aan en nog voor iets een trend is, heeft zij het al gedragen.
    Karakter: Megan is een echte bitch, altijd al geweest. Mensen doen alleen maar aardig tegen haar vanwege de coole party's die ze geeft, haar geld of simpelweg omdat ze geen gemene opmerkingen willen ontvangen. Megan is heel erg ad rem, als iemand iets tegen haar zegt, weet ze gelijk een antwoordt. Ze wil heel graag dat mensen tegen haar opkijken, maar baalt ervan dat mensen dat alleen maar doen vanwege haar status. Ze heeft veel vriendinnen, maar dat is een puur platonische band, ze kijken tegen elkaar op, hebben een ongeschreven regel dat elk feestje leuker moet zijn dan het vorige en hebben nauwelijks steun aan elkaar. Ze hebben een logeeravond, van vrijdag op zaterdag, dat is elke keer heel spectaculair en bij iemand anders, als je een keer niet komt, heb je de kans dat je uit het groepje wordt gezet. Het groepje bestaat uit 6, allemaal even succesvolle, meiden, hun toekomst ziet er rooskleurig uit. Het is bijna onmogelijk om bij de "clique" te komen, maar je wordt er zo weer uitgeknikkerd. Megan heeft overal waar ze is sjans, ze gaat er vaak op in, ze heeft ook al veel vriendjes gehad. Ze valt op een beetje "nerderige" jongens, maar dat kan natuurlijk niet... Ze heeft nog nooit verkering gehad met een jongen omdat zij dat wilde, meestal werd ze gepusht door haar vriendinnen.
    Interesses/Hobby's:Megan houdt erg van creatief bezig zijn, ze houd sinds de tweede een scrapbook bij, waar ze haar mode ideeën in opschrijft. Ze houdt van make-up, kleren, tekenen en dansen. Ook jogt ze vaak.
    Familie: Megan's moeder, Mary James, 33 jaar, was vroeger een succesvolle actrice en heeft het gevoel dat haar carrière nog lang niet over is. Ze doet er alles aan om de aandacht te krijgen, maar is ondanks dat, wel heel zorgzaam. Als Megan's vriendinnen langskomen, zorgt Mary dat ze het naar hun zin hebben. Ondanks dat Megan zich vaak schaamt voor haar moeder, houdt ze ontzettend veel van haar. Megan's vader heet Edward James. Hij is nog steeds een succesvolle acteur, ondanks zijn 52-jarige leeftijd, hij is bijna nooit thuis, hij is vaak in het buitenland voor interviews en om nieuwe films op te nemen. Edward en Mary hebben elkaar op de set ontmoet en omdat Mary altijd al tegen Edward opkeek, hebben ze een "nachtelijk avontuurtje" beleeft. Mary, toen 17, was op slag zwanger en ze moesten wel trouwen. Echt verliefd zijn ze nooit geweest. Mary is een kindsterretje en dat is ook de reden dat ze op aandacht kickt. Ze heeft, wonderbaarlijk genoeg, net als Edward nooit drugs gebruikt. Mary en Megan zijn er vrij zeker van dat Edward meerdere buitenechtelijke relatie's heeft, maar ze durven er niks van te zeggen. Megan is enigst kind, want, zo zegt Edward: 'Een kind? Eens maar nooit weer!'
    Extra:Doordat Edward bijna nooit thuis is, heeft Megan een extra sterke band met haar moeder. Als haar vader thuis is, blijft ze het liefst weg. Haar vader noemt ze 'Edward', en haar moeder 'mam'. Megan heeft wel eens drugs geprobeerd, maar ze was er geen fan van. Drinken doet ze wel, veel.

    I hope you like it ! xoxo


    What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?

    Rol: Meeloper
    Volledige Naam: Sasha levinggars
    Bijnaam: Sas
    Geboortedag+Leeftijd: Ze is 15 jaar en geboren op 3 April.
    Uiterlijk:



    Sasha heeft bruin haar en bruine ogen, ze is ongeveer 1,70 lang en is ongelofelijk dun. Ze heeft bijna geen make-up op, omdat ze dat overdreven vindt. Wel ziet ze er altijd goed uit, moet ik wel als je later styliste wil worden.
    Karakter: Sasha kan eigenlijk heel goed voor haarzelf zorgen, maar ze vindt het wel een fijn idee dat ze een standard iemand heeft om achterna te lopen. Ze houd eigenlijk van dingen zoals gamen en doet aan volleybal, maar op school houd ze zich liever klein. Ze is vaak erg stil. Verder is ze creatief en kan ze goed piano spelen
    Interesses/Hobby's: Schrijven, piano spelen, volleybal, gamen.


    We've lived in the shadows for far too long.

    .

    Rol:pestkop
    Volledige Naam: Trevor Grest
    Bijnaam:
    Geboortedag+Leeftijd: 17 (26-7)
    Uiterlijk:



    Trevor heeft bruin haar en blauwe ogen. Hij is ong. 1.80 lang en van normaal postuur
    Karakter: Trevor is een drukke jongen, kan geen moment stil zitten. Ook is hij vrij snel afgeleid, maar zijn meeloper herinnerd hem gauw genoeg aan waar hij mij bezig was. Hij is een pestkop geworden omdat hij het gevoel van macht el iets vindt hebben. Vandaar is hij ook heel erg blij met zijn meelopertje
    Interesses/Hobby's: Hij speelt graag gitaar, pest mensen, en zit op basketbal.
    Familie: Hij heeft geen broertjes of zusjes. Zijn ouders zijn (55)Frank Grest en (50)Vivian Grest
    Extra: Hij weet ook el dat Sasha een mooi meisje is. Maar straks krijgt ze nog genoeg zelfvetrouwen om op eigen benen te staan.


    We've lived in the shadows for far too long.

    Rol:Vriendin Ariana

    Volledige Naam:Cate Andrea Walsh

    Bijnaam: Catie

    Geboortedag+Leeftijd:16 7-7

    Uiterlijk:


    Cate is een meisje van ongeveer 1.75 m en heeft Bruinrood haar. Ze heeft fel groene ogen en houd van felle kleuren en nagelak.
    Karakter: Ze is een lief aardig meisje dat met iedereen om kan. Ze neemt het altijd voor andere op en is niet bang om zichzelf daarvoor weg te cijferen.
    Interesses/Hobby's:Ze zit nu op boksen, maar heeft al een paar verdegings- en gevechtssporten achter de rug. Ze doet ook aan webdesign en geboortekaartjes ontwerpen.
    Familie:Ze is enig kind en haar vader en moeder zijn gescheiden. Haar vader zit in de gevangenis omdat hij hun mishandelde dat is ook de reden van haar sporten.
    Extra:Kledingstijl Sexy & Chic

    waarschuw je me als je begint?


    Sidera nostra contrahent solem lunamque

    Rol: Pestkop leider
    Volledige Naam: Diablo
    Bijnaam: Diablo haat het als hij een bijnaam krijgt, dus daarom noemt iedereen hem bij zijn voornaam.
    Geboortedag + Leeftijd: 17 jaar, geboren op zes juni.
    Uiterlijk:


    Karakter: Diablo is iemand die veel om iemands uitstraling geeft. Daarom hangt hij vaak de bad boy uit. Hij blijft zeuren tot hij zijn zijn krijgt. Diablo weet dondersgoed wanneer hij te ver gaat en blijft daarom ook altijd netjes binnen de grenzen. Wel kijkt hij altijd hoe ver hij kan gaan bij iemand. Diablo's zwakke punt is zijn moeder, die vroeg in zijn jeugd is overleden. Zelf geeft hij niet veel om mensen, hij is bang om van ze te houden omdat hij dan denkt dat hij ze zal verliezen.
    Interesses/Hobby's: Motorrijden, muziek luisteren en films bekijken.
    Familie: Diablo's moeder is overleden toen Diablo één jaar oud was. Daarna heeft zijn vader verschillende scharrels gehad maar daar klikte het nooit zo mee. Diablo heeft over het algemeen een goede band met zijn vader. Zijn vader is vroeger ook pestkop geweest. Diablo wilt, net als zijn vader nu, bij de Hells Angels. Diablo's vader houd zich, afzijdig van het motorrijden, weinig bezig met Diablo.
    Extra: Diablo rookt echt ontzettend veel, daarnaast heeft die elke vorm van drugs wel een keer geprobeerd.

    De jongen op de foto is Danny Zuko uit Grease. Gespeeld door John Travolta.

    Hoi, ik wil ook wel zo ff een rol invullen, alleen als je op die camera klikt komt er [img ][ /img]( ff spaties gedaan anders kan je t' nie zien ;))te staan. Wat moet je daartussen zetten om zo'n foto te 'showen' ? (ik ben net paar weken/maanden hier en heb al die bericht knoppen nog niet helemaal uitgevonden ;P)

    [ bericht aangepast op 9 mei 2012 - 17:09 ]


    OMG! IT'S ONE DIRECTION! <3

    Eerst: Bedankt voor het invullen! Maar ik heb nog steeds rollen nodig, dus je mag nog gerust invullen! En onthoud: Ik kies niet de eerste, maar de beste. Wel heb ik al een paar rollen van hierboven al gebruikt, maar ik heb nog meer rollen nodig. (A)

    GoodNightsz schreef:
    Hoi, ik wil ook wel zo ff een rol invullen, alleen als je op die camera klikt komt er [img ][ /img]( ff spaties gedaan anders kan je t' nie zien ;))te staan. Wat moet je daartussen zetten om zo'n foto te 'showen' ? (ik ben net paar weken/maanden hier en heb al die bericht knoppen nog niet helemaal uitgevonden ;P)


    Dan moet je de link zetten van waar die foto vandaag komt, dan krijg je de foto te zien ;). En alvast bedankt voor het invullen!

    [ bericht aangepast op 9 mei 2012 - 17:59 ]


    Where the light is, there will be darkness.Where the darkness is, there will be light.

    Rol: Bitch
    Volledige Naam: Selena Felice Everson
    Bijnaam: Lena
    Geboortedag+Leeftijd: 24-06-1995, Selena is dus 16
    Uiterlijk:


    Megan Nicole
    Selena heeft donkerbruin haar en opvallende bruine ogen. Ze heeft een beetje een getinte huidskleur. Ze heeft een opvallend postuur dat haar groter laat lijken, alsof ze iedereen kan kleineren. Door haar donkere haren groeien wat kleinere lichte plukjes. Hierdoor valt ze erg op en vele vinden haar erg mooi. Ze draagt vaak strakke jurkjes en hoge hakken (je ziet haar bijna niet zonder!). Vaak ook trendy-kleding. Bijna nooit echte meisjes (shirtjes met bloemetjes, en dat soort dingen) of gewone kleding. Ze draag lichte make-up die toch vaak heel wat uitstraalt. Ze heeft mooie witte tanden en kan heel wat mensen verblinden met haar lach XD.
    Karakter: Selena wil altijd de eerste zijn en het laatste woord hebben. Alles moet draaien om haar. Alle nieuwtjes over haar moet iedereen weten. Als het over een ander onderwerp gaat, wordt ze jaloers en praat ze er meteen doorheen. Ze is natuurlijk de klassenvoorzitter en bepaald wat er gebeurd. Als ze het ergens niet mee eens is, draait ze er niet omheen en straft diegene. Vaak gebeurd dat door diegene te kleineren en te pesten.
    Interesses/Hobby's: Ze is een echte mode-freak en gaat nooit onopgemaakt naar school. Ze moet altijd mooi zijn, ook al komt ze daardoor te laat op school. Ze houdt ook van shoppen en roddelen. Ze doet nooit zware dingen, dat laat ze de jongens doen, aangezien die alles voor haar doen omdat ze zo mooi is.
    Familie: Selena is enig kind. Haar ouders zijn erg rijk en ze woont ook in een villa. Haar ouders zijn vaak weg voor zaken en werk. Dit vindt ze niet zo'n groot probleem, aangezien ze bijna alles heeft wat ze wil. Haar moeder is een belangrijke zakenvrouw en is 39 jaar. Haar vader werkt in het casino. Zelf gokt hij ook wel een beetje, en wint vaak. Hij is 42 jaar. Je zou het misschien niet geloven, maar Selena heeft geen vriendje ook al is ze zo populair en mooi. Ze vindt alle jongens te 'min'. De jongens die ze knap vindt en die ook een beetje populair zijn, heeft ze vaak wel als eerste aan de haak geslagen. Na 2 weken is het wel weer uit, anders duurt het voor haar 'te lang', en dat is niet 'cool' en goed voor haar 'reputatie'.
    Extra: Selena heeft soms wel moeite met het feit dat haar ouders weg zijn. Ook haar schoolcijfers zijn erg laag, en ze dreigt te blijven zitten. Ook dit vindt ze niet 'cool' en leuk, ook o.a. i.v.m haar reputatie.
    Wil je me waarschuwen? Thx (L)
    Hope u like it :D

    [ bericht aangepast op 9 mei 2012 - 19:24 ]


    OMG! IT'S ONE DIRECTION! <3

    Ik ga er zo eventjes 1tje invullen van de 'bitches' X


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Ik vul er zo een paar in maar ik doe superlang omdat ik die hele rol perfect wil ;) .

    Oke ik ga een vriendin invullen en dan een bitch en miss nog een overige.

    [ bericht aangepast op 11 mei 2012 - 20:13 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    DirectionerM schreef:
    Ik ga er zo eventjes 1tje invullen van de 'bitches' X


    Oeee thank you!!<3 En als het kan, niet de leidende bitch, die heb ik namelijk al :$ En nogmaals en alvast bedankt!!<3

    Zaynies schreef:
    Ik vul er zo een paar in maar ik doe superlang omdat ik die hele rol perfect wil ;) .

    Oke ik ga een vriendin invullen en dan een bitch en miss nog een overige.


    Thank you, thank you, thank you!<3 Drie bedankjes voor drie rolletjes xD Heeeel erg bedankt!<3 En ik snap het gevoel met die perfecte rol maken (A). Dat heb ik ook altijd :D xD.


    Where the light is, there will be darkness.Where the darkness is, there will be light.

    Invullen:
    Rol: Vriendin van Ariana.
    Volledige Naam: Olivia Lisa Alysha Roberts.
    Bijnaam: Oli!
    Geboortedag+Leeftijd: Olivia is bijna 17 want ze is geboren op 2 juni 1995.

    Uiterlijk:


    Rose Byrne. Olivia heeft donkerbruine lange krullen, die perfect om haar gezicht hangen. Ze zijn op rughoogte en een pony heeft ze niet, want die is bij het haar gegroeid. Ze heeft lichtbruine ogen met donkere wimpers. Haar huidje is zijdezacht en licht getint. Dit komt omdat haar moeder van Surinaamse afkomst is. Haar lippen zijn zonder lippenstift als perfect roze, en ze heeft een hele mooie lach, want haar tanden staan perfect recht want ze heeft een beugel gehad. Olivia is dun maar niet mager of te dun. Ze heeft een rank en lenig lijf want ze heeft vroeger gedanst en geturnd. Ze heeft een B-Cup maar dat moet bijna C worden. Haar schoenmaat is 37. Haar gezichtsuitdrukking en uitstraling zijn vriendelijk en open.

    Karakter: Olivia is een flapuit, maar voor vele geheimen maakt ze een uitzondering. Kleine geheimpjes of kleine roddels floepen vaak uit haar mond zonder er erg in te hebben. Ze haat dit, omdat ze daarom minder in vertrouwen word genomen.Ze is heel spontaan en vriendelijk, daardoor heeft ze veel vriendinnen. Ook is het heel fijn om dingen met haar te doen omdat ze heel erg kalm blijft. Olivia is erg behulpzaam, ze is er voor je als ze dat nodig heeft en laat je niet snel stikken. Vriendinnen gaan voor liefdes, dat is een strenge regel van Olivia.
    Naast turnen, wat ze al vanaf haar 9de doet nadat ze stopte met dansen , doet Olivia ook veel aan tekenen. Het maakt haar erg rustig en ze sluit zich dan helemaal af van de rest van de wereld. Ze is ook dol op internetshoppen en doet dat dan ook regelmatig. Ook houdt ze ervan om naar de stad te gaan met haar vriendinnen. Ze komt altijd thuis met schoenen, tasjes en shirtjes. Ze heeft namelijk een schoenen en tassenverslaving en haar hele inloopkast hangt er vol mee.

    Interesses/Hobby's: Winkelen, winkelen en nog eens winkelen ;). Dit doet ze heel vaak en heel graag. Ook heeft ze aan voetbal gedaan maar daar is ze vorig jaar mee gestopt omdat ze het niet meer kon combineren met school en turnen. Met dansen is ze al veel langer geleden gestopt. Ook houdt ze van tekenen. Haar favoriete vakken op school zijn: Gym, Tekenen en Engels. Haar mentor geeft gym dus ze kunnen goed met elkaar om gaan.

    Familie:Olivia heeft 2 zusjes: Nora en Viënna.


    Nora.


    Viënna.
    Haar ouders heten Gràciá-Romeé en Tyler. Gràciá lijkt precies op Nora en Olivia en is ook van Surinaamse afkomst. Tyler komt uit Frankrijk en heeft Engelse ouders. Viënna lijkt het meeste op Tyler. Olivia heeft de huidskleur van haar vader, en de neus van haar oma maar voor de rest lijkt ze precies op haar moeder.


    Mrs G Roberts.


    Mr T Roberts

    Extra: Olivia heeft een navelpiercing, een tattoo van het twittertekentje op haar enkel en vroeger heeft ze stiekem gerookt maar ze is gestopt.

    [ bericht aangepast op 11 mei 2012 - 21:46 ]


    where would I be, if you didn't believe?