• Een grote groep mensen gaat in een maand de hele wereld rond. Van Amsterdam tot New York, van New York tot Moskou, enz. Terug op hun reis worden ze door allerlei mensen ontvangen, De hoofdpersoon is Rose, een meisje van 16 jaar.


    •Nodig:
    Reiziger A:Vrouw, tussen de 20 en 28
    Sue Esperanza McGill
    Reiziger B:Man, tussen de 50 en 60 jaar
    Ronaldo Jane
    Reiziger C:Vrouw, tussen de 30 en 32 jaar
    Lucy Farhanna Smith
    Reiziger D:Meisje, tussen de dertien en 18 jaar
    Livia Michelle Williams
    Reiziger E:Man, tussen de 18 en 26 jaar
    Patrick Nathaniel Anderson
    Reiziger F:Meisje, Tussen de 6 en 12 jaar
    Quinn Lily Alterman
    Reiziger G:Vrouw, tussen de 30 en 40 jaar ^moeder van dit meisje hierboven en het jongetje hieronder.
    Hannah lopez
    Reiziger H:Jongen, tussen de 8 en 14 jaar
    Robin Alterman
    Reiziger I:Meisje, tussen de 15 en 20 jaar, enorm arrogant
    Darlene Heather Stroup
    Reiziger J:Man, tussen de 50 en 70 jaar
    Jacob Jesus Bakker
    Reiziger K:Vrouw, tussen de 20 en 30 jaar
    Samira Rose Valentine
    Reiziger L:Jongen, tussen de 16 en 20 jaar.
    Alex Peter Wilson
    Reisleider:Tussen de 20 en 40 jaar oud
    Ronn Matt Layner
    Vriendje arrogant meisje
    Mason Eric Salvatore
    Beste vriendinnen van alle meisjes 1. Ze leren elkaar kennen tijdens afscheid reizigers
    Best friend van I
    Jennifer Alyssa Curton
    Best friend van D

    Felicia Gonzalez
    Best friend van F
    Farrah Delana Brown


    ALLE ROLLEN ZIJN INGEVULD!


    •Invullen~

    Volledige naam:
    Rol:
    Geboortedatum+leeftijd:
    Uiterlijk:Foto+beschrijving;Bekend persoon;Bekend persoon hoeft niet bij mensen ouder dan 40
    Karakter:Uitgebreid, niemand is perfect;
    Familie:
    Hobby's
    Extra:Vrienden,relaties,etc.


    Alvast bedankt!


    IK KIES DE BESTE, NIET DE EERSTE!

    [ bericht aangepast op 25 april 2012 - 15:01 ]


    Every human being has equal worth.

    Volledige naam:Rose Crawford
    Geboortedatum+leeftijd:16,09-04
    Uiterlijk:


    Jennifer Lawrence
    Rose heeft donkerblonde,lange haren, met een beetje krul. Ze stijlt of krult haar haar nooit, en ze doet het of in een staart of gewoon los. Make-up is bij haar maar een klein beetje, wat mascara, poeder en klaar is ze. Ze houd namelijk niet van make-up. Je kunt haar kledingstijl beschrijven als Stoer. Ze houd van haarbandjes, oorbellen en armbanden en kettingen, maar ze houd ook van spijkerjasjes,strakke jeans, en sneakers. op feestjes is ze een echt meisje, maar anders kleed ze zich stoer. Ze is 1.70 lang.
    Karakter:Rose is een rustig meisje, dat gewoon zonder iemand lastig te vallen ergens kan gaan zitten, of gaan lezen ofzo.Ze houd ervan om in de vensterbank van haar kamer te zitten, en dan na te denken, en van het prachtige uitzicht te genieten. Ze kan dus een heel rustig en stil persoon zijn, maar ze kan ook een druk persoon zijn.Als er die dag iets speciaals, of leuks is, kan ze enorm druk zijn, en dat kan mensen nogal wel eens irriteren. Rose kan hier zelf niks aan doen, dat is gewoon haar karakter. Ze gaat dan helemaal hyperventileren, en springt in het rond.
    Rose houd van sport, en sport dan ook 4 x in de week. Op maandag Tennist ze, op woensdag gaat ze naar dansen, op donderdag voetbalt ze, en op zaterdag gaat ze naar paardrijden. Rose is dus een supersportief type.
    Rose kan ernorm sociaal zijn tegen je, maar als ze je niet mag, dan houd ze haar mond gesloten, en ze zal dan ook niets tegen je zeggen, niet op je reageren, etc. Dan negeert ze je dus. Als ze je mag begint ze graag een gesprekje, en kan je enorm goed met haar lachen.
    Rose is ook erg romantisch. Heeft ze een vriendje, dan organiseert ze allerlei dingen voor hun tweetjes, van naar het pretpark tot een picknick in het park, en ze doet er dan ook erg haar best op om een lief en leuk vriendinnetje te zijn.
    Soms zeggen mensen dat Rose een schattig gezicht heeft, en hier ergert Maddi zich vreselijk aan. Als iemand dat voor de zoveelste keer zegt, zucht ze diep, slaakt ze een kreet en word helemaal gek. Meestal rent ze dan weg.
    Als Rose boos is, kun je beter niet bij haar in de buurt komen, want dan is ze ook echt chagrijnig. Vaak kapt ze je dan af, daardoor krijgt ze alleen maar meer ruzie natuurlijk, maar op dat moment voelt ze zich gewoon even helemaal verschrikkelijk, verdrietig, en eenzaam.
    Familie:Rose woont bij haar 31-jarige moeder Elaine Crawn, Die op een castingbureau werkt. Haar vader is de 35-jarige Laud Crawford, die op kantoor werkt. Ze zijn toen Rose 7 jaar was getrouwd, toen was Rose Samen met Maddinson, haar zusje van 14, het bruidsmeisje. Met Maddinson kan Rose het goed hebben.
    Hobby'sRose houd van muziek luisteren, internetten en zingen.
    Extra:Rose's beste vriendin is Alice. Ze delen allés met elkaar. Rose heeft een relatie met Zac.

    [ bericht aangepast op 18 april 2012 - 20:29 ]


    Every human being has equal worth.


    Rol: Reiziger D
    Naam: Livia Michelle Williams
    Geboortedatum+leeftijd: 17, 05-09
    Uiterlijk:


    Alena Shishkova
    Livia is een mooi, slank en lang meisje met lange blonde lokken. Ze heeft mooie, heldere, grote en blauwe ogen die ze vaak opmaakt met wat lichte en neutrale make-up. Ze heeft mooie volle lippen waar ieder meisje jaloers op is. Haar haren stijlt of krult ze meestal, ze vind ze saai als ze zo los en zonder volume langs haar gezicht hangen. Ze kleedt zich vrouwelijk en draagt vaak hoge hakken om nog hoger boven iedereen uit te torenen.
    Karakter: Livia is een intelligent meisje die houdt van tijd met haar vriendinnen. Ze kan heel rustig zijn maar als ze bij haar vrienden is kan ze ook superdruk en gek zijn.
    Livia houdt van gewoon even lekker winkelen met haar vriendinnen en dan lekker gek doen met zijn allen. Livia is ook een sportief meisje, ze fitnesst en 2 uur in de week bokst ze. Hierdoor komt Livia aan haar slanke lichaam.
    Livia kan soms wat bot en arrogant reageren tegen mensen die ze niet zo goed kent. Tegen mensen die ze absoluut niet mag kan ze ook heel bitchy doen.
    Livia is wel een meisje die van flirten houdt, ze flirt er dan ook op los met alle jongens op school enzovoorts. Echter is het wel zo dat als ze een vriendje heeft dat ze ook trouw aan hem blijft. Als er dan een meisje naar haar mening te dicht bij haar vriendje komt word ze snel jaloers en wantrouwig.
    Familie: Livia is de dochter van de 41-jarige Martin Williams. Hij is een bekend advocaat. Haar moeder is de 38-jarige Michella Williams. Livia is het enigste kind in de familie.
    Martin Freeman & Sandra Bullock
    Hobby's: Livia houdt van dansen, sporten en winkelen.
    Extra: Livia haar beste vriendin is Felicia Gonzalez. Ze kennen elkaar al vanaf de kleuterschool en zijn nooit meer uit elkaar gegaan. Livia is vrijgezel.


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Volledige naam: Sue Esperanza McGill
    Rol: Reiziger A
    Geboortedatum+leeftijd: Sue is geboren op 15 september 1986 en is nu dus 25. Ze wordt dus dit jaar nog 26.
    Uiterlijk:


    Alicia Keys
    Sue is ontzettend lang en slank. Ze heeft een exotisch uiterlijk. Haar huid is getint, haar haar ontzettend donker. Ze heeft amandelvormige, donkerbruine ogen.
    Karakter: Sue is een leuke, ambitieuze vrouw. Ze weet wat ze wilt en streeft naar het behalen van haar doelen en het vervullen van haar dromen. Ze is heel nuchter. Ze zou bijvoorbeeld nooit geobseerd met iets kunnen raken. Ze is ook niet gauw onder de indruk. Haar vriendinnen flippen hem bijvoorbeeld als ze een bekende artiest zien. Sue niet. Dit komt ook doordat ze met artiesten werkt.
    Doordat Sue zo nuchter is, kan ze soms wat hard aankomen. Ze zegt dan bijvoorbeeld de waarheid, terwijl het op dat moment beter is om het niet te doen. Sue is bijzonder slecht in troosten, omdat ze zich niet kan verzetten in een ander. Medelijden heeft ze haast nooit.
    Familie: Sue is de dochter van de 60-jarige Marc McGill en de 58-jarige Emily McGill - Bass. Haar ouders hebben nu veel geld, door de erfenis van Emily's vader. Zij was de enigste dochter en hoefde de erfenis niet te delen met broers of zussen. Haar familie was een rijke zakenfamilie, dus de erfenis was enorm. Sue kreeg ook een deel en van dit deel gaat ze op reis. Sue heeft twee oudere zussen, namelijk Natalie van 36 en Kimberly van 35.
    -, Tina Turner, Mariah Carey & Janet Jackson.
    Hobby's Sue is dol op dansen en doet dit graag. Ze danst allerlei stijlen. Van hiphop naar jazz en van ballet naar modern. Het is ook haar baan, ze verdient haar brood ermee. Sue is zelf namelijk achtergrond danser bij verschillende concerten of in videoclips. En daarbij geeft ze zelf ook dansles aan kinderen van 8 tot 12 jaar.
    Extra: Sue heeft 5 jaar geleden, op haar 20e verjaardag de nu 26-jarige Patrick Anderson ontmoet. Hij was mee met een gemeenschappelijke vriend. Het was niet meteen een vonk, maar hoe vaker ze elkaar zagen, hoe leuker ze elkaar gingen vinden. De twee gingen daten en precies een jaar na de 20e verjaardag van Sue, dus op de 21e verjaardag, waren ze officieel. Nu, weer 4 jaar later, zijn de twee verloofd. Patrick heeft Sue een half jaar geleden gevraagd, op een vakantie naar Hawaii.

    [ bericht aangepast op 23 april 2012 - 18:10 ]


    Tell me about it, stud.

    Volledige naam: Patrick Nathaniel Anderson.
    Rol: Reiziger E.
    Geboortedatum+leeftijd: Patrick is geboren op 1 april 1986 en is nu dus 26 jaar.
    Uiterlijk:


    Jonathan Rhys Meyers
    Patrick is een doorsnee man, maar toch ook weer niet. Doorsnee, omdat hij een normale kledingstijl heeft. Het liefst loopt hij in jeans, sneakers met een vest erop ofzo. Maar zijn gezicht is redelijk opvallend. Hij heeft namelijk donker haar met hele felle blauwe ogen eronder.
    Karakter: Patrick is een lieve, maar ietwat saaie jongen. Hij heeft niet echt veel te melden en raakt vaak uit gespreksstof. Ook is hij ongemakkelijk in situatie's met heel veel mensen. Alleen bij zijn beste vrienden, zijn ouders/zus of bij Sue is hij op zijn gemak.
    Patrick is het type die zijn hele leven al heeft uitgestippeld. Hij is een perfectionist en heeft al een heel plan. Hierdoor is hij wel een beetje voorspelbaar, waardoor hij dus ook weer wat saaier wordt.
    Familie: Patrick is de zoon van 53-jarige Robert Anderson. Robert is een schilder. De moeder van Patrick is de 52-jarige Paula Heimmes. Paula heeft een eigen beautyzaak. Patrick heeft een oudere zus, namelijk Valery Rhodes - Anderson van 30 jaar. Zij is getrouwd en heeft 2 kinderen. Patrick spreekt haar nog maar zelden.
    John Travolta, Kim Catrall & Alyson Hannigan
    Hobby's Patrick heeft bijna geen hobby's. Hij is een workaholic en bijna altijd bezig met zijn werk. Zijn verdere bezigheden zijn heel simpel :Een boek lezen, een film kijken of internetten. Des al niet te min gaat hij wel minstens een keer per twee maanden een weekendje weg met Sue. En verder reist hij ook met zijn werk heel wat. Hij is dol op nieuwe culturen leren kennen. Die kant van Patrick is dus wat minder saai.
    Extra: Patrick is verloofd met de 26-jarige Sue McGill. Hij is dol op haar en ziet zichzelf ook echt een gezinnetje met haar stichten. Daar moet zij alleen voorlopig nog even niks van weten. Patrick werkt bij de bank als manager.

    [ bericht aangepast op 23 april 2012 - 18:11 ]


    Tell me about it, stud.

    Ik vul vanmiddag reiziger I in.

    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 8:57 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Volledige naam: Darlene Heather Stroup.
    Rol: Reiziger I.
    Geboortedatum+leeftijd: 17 jaar. 12 augustus 1994.
    Uiterlijk:


    Elizabeth Olsen.
    Darlene lijkt op het eerste gezicht eigenlijk gewoon perfect. Ze heeft een lach waar de meeste jongens in weg dromen. Darlene heeft namelijk erg witte tanden die opvallen als het zonlicht daarop schijnt. Vele mensen vinden Darlene arrogant, maar als je naar Darlene kijkt zie je niet gelijk arrogantie.
    Darlene heeft lang blond haar die ongeveer tot over haar schouders lopen. Darlene is trots op haar haar en ze zit er praktisch altijd aan, ze wilt dat het elke dag zo netjes mogelijk zit. Vaak draagt Darlene haar haar los of in een vissengraatvlecht, ze draagt haar haar nooit in een staart of knot, dat vindt ze té onzichtbaar en onverzorgd. Darlene heeft altijd make-up op en meestal veel oogmake-up.
    Darlene heeft normale groene ogen die erg niet bepaald uitblinken, maar toch is Darlene trots op haar groene ogen omdat de kleur minder vaak voorkomt dan andere kleur ogen.
    Darlene heeft een erg kleine neus, iedereen vindt die enorm schattig en Darlene vindt hem maar verschrikkelijk.
    Darlene draagt voornamelijk sexy-chique kleding. Een combinatie tussen ongelooflijk sexy met een chique kantje. Ze wilt er altijd zo verzorgd mogelijk uitzien, dat geld natuurlijk ook voor haar kleding. Darlene heeft erg lange benen en is 1.70 meter lang, ze weegt 59 kilo en is erg dun. Darlene maakt gebruik van die lange benen door strakke spijkerbroeken of een tregging. Darlene draagt eigenlijk altijd wel op hoge hakken, veel te hoge hakken. Ze loopt er lekker bij en is niet meer gewend aan schoenen met platte zolen.
    Karakter: Darlene is erg ijdel. Ze zit eigenlijk continu aan haar haar en heeft altijd wel een make-up tasje mee. De meeste mensen worden gek van haar schoonheid-verslaving. Darlene trek erg helemaal niks van aan. Verder is Darlene erg arrogant, ze weet dat ze knap is en gebruikt het dan ook vaak om jongens in te palmen. Darlene kan soms behoorlijk bot overkomen als ze weer is veel te veel haar mening geeft. Darlene geeft ook veel haar vooroordeel, zonder dat ze diegene daadwerkelijk kent, en eigenlijk maar één keer gezien heeft. Darlene heeft een behoorlijke eigendunk. Ze weet maar al te goed dat mannen haar aankijken als ze door de gangen loopt.
    Darlene is echt een meisje-meisje, ze gedraagt zich daar ook sterk naar. Darlene zou nooit voetbalschoenen aantrekken en op het velt gaan voetballen.
    Darlene is erg avontuurlijk en wilt ook graag heel de wereld zien. Ze wilt alle straten van alle landen in de wereld wel zien en zou er ook alles aan doen om alles te zien. Darlene doet er ook alles aan om haar zin te krijgen, ze doet er meer aan dan een gemiddeld mens. Meestal krijgt Darlene haar zin nog ook, omdat ze er zo erg haar best doet om haar zin te krijgen.
    Familie: Darlene woont in een rijke familie. Ze woont in een groot landhuis met alles erop en eraan. Darlene's vader is eigenlijk een verschrikkelijke vader. Hij is al meerdere keren vreemdgegaan, maar Darlene's moeder trekt er niks van aan en is nogal naïef. Darlene heeft een familie waar eigenlijk helemaal niks goed aan zit, ze zijn allemaal nep en liegen erg veel. Ze doen alsof alles perfect is, maar in werkelijk heid is dat helemaal niet zo. Darlene weet dat haar moeder alleen maar bij haar vader blijft voor het geld, want haar moeder verafschuwd haar man natuurlijk verschrikkelijk. In huis zijn er vaak grote ruzies te vinden en Darlene en haar jongere zusje worden er helemaal gek van.
    Darlene's moeder heet Shannah en is 42 jaar. Darlene's vader heet Leonard en is 46 jaar. Darlene heeft één jonger zusje van 12 jaar genaamd Shavannah. Darlene heeft een goede bang met Shavannah, ze troosten elkaar als er weer eens een gevecht is. Met haar familie om haar heen, is Darlene een totaal ander mens, dan heeft ze echte gevoelens en laat ze die veel sneller blijken.
    Hobby's: Darlene is gek op paarden. Ze houdt ervan om bezig te zijn met iets zoals dieren. Met dieren om haar heen, is Darlene simpelweg een totaal ander mens en helemaal niet meer bot en arrogant, dat is Darlene's uitweg. Door paardrijden vergeet Darlene over haar situatie thuis en kan ze zichzelf zijn.
    Darlene doet vaak wedstrijden op haar paard en heeft ook al veel gewonnen.
    Je zal het niet van Darlene verwachten, maar Darlene is een kunstgek. Ze houdt van oude kunst en vindt het interessant om te bestuderen. Op een of andere manier trek iets van Darlene kunst aan, haar kamer hangt dan ook vol met mooie schilderijen van jonge kunstenaars. Darlene wilt ook graag de nieuwste moderne kunst ontdekken en gaat vaak naar een kunstgalerie om wat meer ervaring op te doen.
    Extra: Darlene heeft niet veel echte vrienden. De meeste lopen achter haar aan zodat ze ook populair zijn. Darlene manipuleert haar vrienden heel erg en gebruikt hun vrienden voor klusjes, geintjes en roddels.
    Darlene heeft al veel vriendjes gehad, bij de meeste ex-vriendjes heeft zei het uitgemaakt. Darlene is een flirtgek en flirt met elke knappe jongen die voorbij komt, ze is een expert in dat soort dingen en geeft vaak tips.
    Darlene heeft een eigen blog op het internet, daar geeft ze vaak tips en legt ze haar ervaringen met de liefde uit, Darlene heeft veel internet vriendinnen leren kennen, waar Darlene zich totaal anders gedraagt. Darlene kan goed schrijven, maar wilt er later niets mee doen, wat natuurlijk zonde is voor dit verborgen talent.

    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 19:45 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Volledige naam: Pete Johnson
    Rol: Reisleider
    Geboortedatum+leeftijd: 44 jaar, geboren op 12-12-1967.
    Uiterlijk:


    John Corbett
    Pete ziet er vriendelijk uit. Hij is al grijs geworden en heeft ook grijze ogen.
    Karakter: Pete is een lieve man met een goed hart. Maar hij is erg rusteloos. Hij kan nooit op een plek blijven. Bij zijn vrienden wordt hij ook wel 'de nomade' genoemd, omdat hij continue heen en weer reist. Als Pete te lang op een plek is dan gaat hij zich vervelen. Wel is Pete een ontzettende levensgenieter. Zijn ouders zijn omgekomen tijdens een vliegtuigongeluk toen Pete nog maar 7 jaar was. Hierdoor weet hij dat het leven kort is en dat het zo maar over kan zijn. Met die gedachte geniet hij van elke dag, alsof het zijn laatste is. Hij is heel erg zorgeloos en neemt alles niet al te serieus. Hij doet wat hij zelf wilt, ook al is het niet echt normaal. Hij hoopt dat als hij doodgaat, dat hij tevreden terugkijkt op zijn leven.
    Familie: Pete is getrouwd met Eliza. Zij is huisvrouw, 40 jaar en zorgt voor hun kinderen. Hun kinderen zijn Tim van 7, Sara van 5 en Johan van 2. Pete is pas laat getrouwd en heeft pas laat kinderen gekregen. Dit komt omdat hij vroeger altijd vrijgezel was door zijn werk. Bijna geen een vrouw wilde iets met hem omdat hij bijna nooit thuis was. Eliza vindt dit wel goed.
    Hobby's: Pete zijn hobby is reizen. Hij heeft al bijna de hele wereld gezien. Hij is sowieso al elk werelddeel een keer geweest. Als reisleider komt hij op veel plekken, maar ook privé. Het liefst gaat Pete naar warme oorden. Hij kan niet zo goed tegen kou.
    Extra: Pete heeft een 'verloren zoon'. Hem heeft hij gekregen toen hij 25 was met zijn destijdse vriendin. Pete ziet hem nooit. Hij weet alleen dat hij Harm heet en op zijn moeder lijkt. Pete hoopt zijn zoon te vinden op de reis.

    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 12:20 ]


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Volledige naam: Hannah Lopez
    Rol: Reiziger G
    Geboortedatum+leeftijd: 35 jaar, geboren op 13-3-1977
    Uiterlijk:


    Nelly Furtado
    Hannah is een hele kleine vrouw. Letterlijk. Ze is kort, maar 1 meter 58. En ze weegt maar 48 kilo. Ze is dus heel tenger. Zelfs na het krijgen van 2 kinderen. Daar kan ze niks aan doen. Ze heeft gewoon niet zo'n grote eetlust. Hannah heeft donker haar en blauwe ogen.
    Karakter: Hannah is een gezellige vrouw, met een tikkeltje een grote mond. Ze geeft graag haar mening. Ze heeft ook echt overal een mening over. Of die nu gevraagd word of niet. Hannah is een dromer. Ze droomt graag over een betere wereld. Of over hoe het later zal zijn. Toch is ze ook realistisch. Ze weet wel dat niet al dromen zullen uitkomen. Wel hoopt ze er uit te halen wat er in zit. Daarom gaat ze ook op deze reis. Dat is iets wat ze altijd al heeft willen doen. Haar man kon niet mee vanwege zijn werk. Maar haar kinderen neemt ze wel mee. Ze wilt dat haar kinderen net zoals haar worden. Vrijdenkend en dat ze veel van de wereld zien. Het woord raar vind Hannah stom. Haar meest gezegde zin is : 'Het is niet raar, het is anders.' Met dat motto voed ze haar kinderen op. Haar kinderen mogen dan ook meer dan hun vriendjes en vriendinnetjes.
    Familie: Hannah woont samen met George. Hij is ook 35 jaar en columnist. Ze zijn elkaars collega's, want ze werken bij hetzelfde magazine. Ze zijn niet getrouwd. Hannah is namelijk niet zo traditioneel en schopt er een beetje tegenaan. Samen hebben ze twee kinderen. Een zoon en een dochtertje.
    Hobby's: Hannah schrijft graag. Ook leest ze graag. Ze kent heel veel literatuur. Ook is Hannah geïnteresseerd in verschillende culturen ontdekken en levensverhalen van anderen. Hannah is ook een muziekliefhebber. Ze heeft wel zo'n 200 cd's en download niet illegaal. Elke maand gaat ze wel naar een concert of festival. Dit is een beetje voor haar werk, maar ook omdat ze het zelf leuk vind.
    Extra: Hannah werkt als journaliste. Ze hoopt op de reis ook veel mensen te interviewen en dat als ze terugkomt, ze kan schrijven over allerlei culturen die ze gezien heeft.
    Hannah heeft een goede vriendin. Dat is Tanja. Tanja is zelf ook een drukke werkende moeder. Samen komen ze af en toe tot rust en klagen dan over hun leventje.

    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 12:42 ]


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Volledige naam: Samira Rose Valentine
    Rol: Reiziger K
    Geboortedatum+leeftijd: Op 21 Mei word Samira 23.
    Uiterlijk:

    Samira heeft blonde haren en lichtblauwe ogen. Ze is 1.65 en heeft ondergewicht. Ze is vijf kilo te weinig en is herstellende van een zware ziekte. Ze houdt ervan om kanten jurkjes te dragen, anders draagt ze skinny jeans met een stylish top en ballerina's.
    Karakter: Samira is een stil meisje met een mooie stem. Ze is totaal niet het populaire meisje, maar wel heel vriendelijk.
    Ze is iemand die vind dat iedereen gelijke rechten heeft. Haar vrienden zijn alles voor haar en ze heeft alles voor hun over.
    Samira is een heel slim meisje en doet een opleiding tot architect.
    Familie: Samira heeft een vriend Christian, waarmee ze samenwoont. Haar ouders zijn gescheiden en haar vader heeft ze nooit gekend. Haar moeder is 49 en kreeg haar op een jonge leeftijd.
    Hobby's: Samira heeft allang de hobby zingen en doet ook aan fotograferen.
    Extra: Samira is nooit iemand geweest, die veel relaties en vrienden heeft. Ze liet de liefde haar gang gaan en nu is ze al drie jaar samen met haar vriend Christian.


    Firm believer of all that is magic

    Volledige naam: Quinn Lily Alterman.
    Rol: Reiziger F.
    Geboortedatum+leeftijd: 7 jaar. Verjaard op 14 april.
    Uiterlijk:


    Suri Cruise.
    Quinns gezicht is rond vormig. Quinns lippen zijn altijd íets omlaag, wat je vaak op foto's goed kan zien. Quinn heeft groengrijze ogen die ze zeker weten van haar moeder heeft.
    Quinn is misschien jong, maar ze kleed zich heel anders. Voor een 7-jarig meisje zit haar haar altijd goed, ze draagt nu al make-up en draagt de mooiste jurkjes. Quinn heeft lang lichtbruin haar en het zit in een lichte slag. Quinn houdt van rokjes en draagt die bijna altijd, een tutu is haar persoonlijke favoriet. Quinn draagt veel roze en paars, dat zijn dan ook haar lievelingskleuren. Op deze jonge leeftijd heeft Quinn nu al een groot gevoel voor mode, ze houdt ervan om in tijdschriften plaatjes te kijken naar de nieuwste jurkjes en rokjes.
    Karakter: Quinn heeft voor haar leeftijd al een levend karakter. Ze is bijna altijd vrolijk en lacht héél vaak. Quinn kan altijd veel te enthousiast over iets zijn wat eigenlijk helemaal niet zo bijzonder is. Quinn is daardoor ook eigenlijk blij met iets héél kleins, ze kan van een klein simpel ding al een grote ophef maken en kan erg enthousiast zijn. Als je Quinn ziet zie je een grote glimlach op haar gezicht die bijna nooit weg gaat.
    Een slecht karakter van Quinn kan zijn dat ze voor haar leeftijd al best onzeker is. Ze vindt zichzelf nu al te dik en eet daarom niet zoveel snoep als haar andere leeftijdsgenoten. Quinn is erg snel te manipuleren, als je tegen haar zal zeggen dat ze écht te dik is, dan zou ze dat zo erg geloven en zich een week lang rot voelen. Dit is dan ook het enige wat Quinn echt bang en onzeker maakt. Daarom vindt Quinn mode ook zo leuk, omdat ze dan perfecte slanke modellen ziet, waar Quinn nu al op wilt lijken.
    Quinn is heel snel over te halen, ze zegt op alles ja en kan echt geen nee zeggen op iets. Zelfs op dingen die ze eigenlijk helemaal niet leuk vindt, zegt ze ja.
    Familie: Quinn heeft een hechte familie waar zij het middelpunt van is. Quinns moeder heet Elisa en is 32 jaar. Quins vader is Peter en is 38 jaar. Quinns vader ziet er nog erg jong uit voor haar leeftijd en dat zit ook in de familie.
    Quinn heeft een erg hechte familie, een kleine familie waarin Quinn alle aandacht krijgt.
    De familie van Quinn is altijd erg sociaal, ze hebben erg veel vrienden en altijd mag er wel een vriendinnetje bij Quinn logeren. De familie kan gewoon niet hechter. Sinds de dood van Elisa's moeder, had Elisa het een beetje moeilijk, maar ze heeft zich er overheen kunnen zetten door wat troost van Quinn.
    Hobby's: Quinn houdt natuurlijk van mode, maar ze is ook bijzonder goed in zingen. Ze heeft natuurlijk nog een echte kinderstem, maar achter die stem zit een mooie stem verstopt. Quinn moet natuurlijk nog veel leren als ze later in de muziekcarrière wilt stappen, maar ze is nu al een heel eind op weg.
    Tóch licht Quinns hart bij zingen, en daar zal ze denk ik ook wel haar ware aard leren kennen. Ze heeft een erge smaak voor mode en weet veel dingen goed te combineren en de kleuren die bij elkaar passen.
    Extra: Quinn is erg goed in vrienden maken, ze is daar niet bang voor en kan vaak met iedereen wel overweg. Quinn is niet bang voor een afwijzing. Quinn is een echte jongensgek en is eigenlijk wel op iedereen verliefd geweest uit haar klas. Quinn heeft al veel 'verkering' gehad met jongens uit haar klas, iedereen vindt Quinn ongelooflijk schattig. Quinn haat het om schattig genoemd te worden, maar voor de jongens maakt ze een uitzondering.

    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 19:54 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Jullie hebben tot nu toe allemaal de rol; behalve de reisleider haha, daarvoor moet ik nog kijken.


    Ander account

    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 19:48 ]

    Brights schreef:
    Jullie hebben tot nu toe allemaal de rol; behalve de reisleider haha, daarvoor moet ik nog kijken.


    Ander account


    Bedankt!
    De rol van Reiziger I is best lang, maar ik verveelde me echt heel erg haha.


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Thankyoou! x


    Tell me about it, stud.

    Volledige naam:Jennifer Alyssa Curton
    Rol:Best friend reiziger I
    Geboortedatum+leeftijd:17,16-09
    Uiterlijk:


    Jodelle Ferland
    Jennifer heeft donkerbruine,lange haren die tot het einde van haar rug vallen. Haar haar krult, en ze stijlt het nooit. Haar gezicht is rond, en ze draagt bijna geen make-up. Alleen mascara vind ze genoeg. Haar ogen zijn heel lichtbruin, maar wel helder.Jennifer houd van accecoires; Tasjes,oorbellen,ringen,armbanden of kettingen, bij elke look hoort een accecoire. Haar kledingstijl is rustig, maar ze wilt er wel goed uitzien.
    Karakter: Jennifer doet eerst dingen, en daarna denkt ze pas na. Hierdoor komt ze wel eens in de problemen, maar ze is e beste in smoezen verzinnen, en haarzelf uit problemen praten. Bijna iedereen gelooft haar dan.
    Ook is Jennifer heel druk. Ze kan soms enorm hyper zijn, en dan springt ze in de ronte, soms zelfs zonder reden. Omdat ze zo druk is, sport ze veel, om haar energie eruit te sporten. Ze zit dan ook onder basketbal,voetbal en atletiek. Ze vind voetbal het leukste om te doen.
    Jennifer wilt graag met iedereen vriendschappen sluiten, ze vind het fijn om mensen te hebben die achter haar staan. Ook wil ze gewoon een erg sociaal leven hebben, en vind ze het leuk om met iemand naar de stad te gaan. Vaak loopt ze dan allemaal winkeltjes in, maar komt ze met niks terug.
    Ze is dus wel shopverslaafd, maar slagen doet ze bijna nooit.
    Jennifer kan soms rustig zijn, maar meestal is ze druk, omdat ze gewoon vaak hyper is, en vooral als er leuke dingen gaan gebeuren, zoals een verjaardag, een feestje of naar een pretpark of kermis gaan.Ze gaat dan helemaal hyper doen.
    Ook houd Jennifer ervan om te dansen, en muziek te luisteren, haar motto is; Without music, NO LIFE!
    Familie:Jennifer woont bij de 50-jarige Jamy Esmold. Zij werkt op kantoor, en verdient redelijk wat geld. Haar vader is de 48-jarige James Curton. Hij werkt op een autowasserij. Jennifer heeft 2 zusjes, Rue en Lavendel. Rue is 12 jaar, en met Rue kan Jennifer goed opschieten, Lavendel is 16 jaar, maar zij is heel anders dan Jennifer, daarom kunnen ze niet zo goed met elkaar opschieten.
    Hobby'sVoetbal,basketbal,atletiek,internetten,dansen,muziek luisteren.
    Extra:Jennifer is Single. Haar beste vriendin is Darlene.

    [ bericht aangepast op 22 april 2012 - 13:09 ]


    Every human being has equal worth.

    Volledige naam: Alex Peter Wilson.
    Rol: Reizger L.
    Geboortedatum+leeftijd: 20 jaar oud. 2 februari 1992.
    Uiterlijk:


    Matt Lanter.
    Alex is een echte mooiboy. Zijn haar zit altijd goed en is als een surfers style naar voren geborsteld. Vele meisjes vinden Alex een knappe verschijning. Alex heeft blauwe ogen en een prachtige huid, er is geen puistje te bekennen. Af en toe laat Alex stoppeltjes staan, wat het meer mannelijker maakt en waardoor hij er ouder uitziet. Alex ziet er ook niet uit als een 20-jarige, hij kan bijvoorbeeld zo door als een eind-twintiger. Je kunt wel zeggen dat Alex een beetje een babyface heeft.
    Alex draagt voornamelijk een relaxte stijl: Wijde spijkerbroek, een merk vest en leuke sneakers.
    Alex heeft een sixpack, heel cliché, maar hij heeft er hard voor getraind.
    Karakter: Alex is erg ijdel, hij staat lang voor de spiegel, maar niet zó lang dat hij er langer voor staat dan een gemiddelde vrouw. Alex wilt er altijd het liefst perfect uitzien, hij voelt zich niet fijn als hij er slecht en onverzorgd uitziet.
    Alex is erg slecht in mensen vertrouwen. Het duurt heel lang voordat hij iemand in vertrouwen kan nemen. Alex kan zich daarom heel slecht binden en heeft daarom ook meestal kort durende relaties.
    Alex vind het ook heel moeilijk om zijn gevoelens te uiten, hij kropt zijn gevoelens veel liever op. Alex is dus erg gesloten en verteld bijna nooit iemand een geheim.
    Alex is erg avontuurlijk. Hij wilt het liefst de hele wereld rondreizen en de beste dingen beleven. Alex is iemand die nooit een plan maakt, hij ziet wel waar die terecht komt.
    Alex is erg slecht in fouten accepteren. Elke keer als hij een fout maakt, kan hij daar niet mee omgaan en word hij erg boos. Hij kan er niet tegen als iets niet zo goed gaat als het zou horen gaan, volgens Alex moet alles perfect verlopen en alles moet goed gaan, maar dan ook echt alles. Alex is dus erg een perfectionist.
    Alex kan heel slecht tegen zijn verlies, hij wordt soms zelfs woedend als hij verloren heeft. Vaak laten ze Alex winnen, omdat ze geen ruzie met hem willen hebben.
    Alex is een optimist, hij ziet in alles wel iets goeds. Vaak is Alex diegene die zegt dat alles wel weer goed komt of dat alles op rolletjes gaat lopen.
    Familie: De vader van Alex zit voor 2 jaar in de gevangenis vanwege moord op een onschuldige politieagent, Alex wilt zijn vader het liefst dan ook nooit meer zien. De moeder van Alex is Alex' alles, hij doet alles met haar en eigenlijk vertrouwd hij haar het meest van allemaal. Zijn moeder heet Christina en is 46 jaar. Christina is hertrouwd met Leo, hij is 50 jaar. Alex mag Leo helemaal niet. Leo is erg rijk en gaat vaak vreemd met jongere vrouwen. Alex heeft een jonger zusje van 17 jaar en ze heeft Rachel. Alex ziet Rachel niet vaak omdat ze bij haar vriend woont in Australië, Rachel is daar eigenlijk veel te jong voor, maar haar moeder vond het goed dat ze naar Australië ging.
    Hobby's: Alex is gek op surfen, hij doet het heel graag om zijn problemen te vergeten. Alex is ook gek op surfen, daar heeft hij zijn geweldige sixpack van. Alex vindt het leuk om lekker bezig te zijn en hij wilt het liefst niet lui op zijn bank liggen. Alex doet eigenlijk altijd wel wat.
    Alex heeft niet bepaal één talent, hij is goed is heel veel dingen. Alex vindt zó veel dingen leuk, hij heeft er ook veel tijd voor om het te leren.
    Buiten deze hobby's werkt Alex bij een restaurant. Hij is barman en verdiend lekker veel bij, met dat geld gaat hij reizen en kan hij met al dat gespaarde geld al veel kopen tijdens de reis.
    Extra: Veel vrouwen vinden Alex wel een knappe jongen en gaan achter hem aan. Alex wijst ze bijna altijd allemaal af, maar sommige niet. De meiden zijn dan ook werkelijk speciaal voor hem, maar het gaat altijd wel over om een stomme reden.
    Alex heeft veel vrienden. Het probleem is alleen dat die vrienden bijna helemaal niks over Alex weten, omdat hij zich zo afgesloten houdt. Alex heeft niet bepaald een beste vriend of vriendin, vaak kan hij gewoon goed met andere mensen opschieten als maten, maar niet als een vertrouwingpersoon.

    [ bericht aangepast op 22 april 2012 - 14:02 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.