• Jep, voor mijn verhaal Students with bad friends.




    Een grote groep studenten vertrekt naar Amerika, waar ze dingen zien die in hun land niet normaal zouden zijn. Ze komen in aanraking met foute vrienden, en foute mensen, dit weten ze zelf natuurlijk niet. Het is een strijd om leven en dood, want elke dag moet er iemand weg.Hoe zal het met ze aflopen?



    NODIG:

    -Een grote groep studenten
    -Bezorgde ouders van studenten
    -Een paar 'foute' vrienden
    -Een iemand die ze spioneert


    INVULLEN
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Geboortedatum:
    Leeftijd:
    Karakter(uitgebreid):
    Uiterlijk(Foto en beschrijving):
    Familie:
    Sport:
    Interesses:
    Extra:
    Nationaliteit:
    Rol:



    Vul in, zou ik zeggen! :D







    Voornaam:Dana
    Achternaam:Bold
    Volledige naam:Dana Rachel Bold
    Geboortedatum:20,30-05-91
    Leeftijd:20
    Karakter(uitgebreid):Dana is een rustig, stil persoon dat zich graag terugtrekt in haar kamer. Ze is erg zelfstandig maar van haar moeder heeft ze het niet. Haar moeder is enorm arrogant en een echte bitch, en daardoor woont Dana dan ook in een grote villa. Ze trekt zich vaak terug in haar kemer, om te lezen of te studeren. Ze vaak verdreitig om haar verleden, als 14-jarig meisje werd ze namelijk dag in dag uit gepest door een bepaald groepje. Daarvoor was ze wel nog een lief, vrolijk meisje dat graag vriendinnen maakte, maar nu heeft ze aan zichzelf genoeg. Een enkele keer is ze spontaan of vrolijk. Dana verkropt haar verleden, en wil hierover niks tegen ook maar iemand zeggen. Ze is bang dat ze haar weer gaan pesten. Haar vader is overleden, en Dana heeft een zusje, Carly. Met haar zusje kan ze opzich wel redelijk opschieten, en ze maag haar wel. Dana heeft dus een enorm rustig karakter, en een vervelende geschiedenis.
    Uiterlijk(Foto en beschrijving):



    Dana heeft Donkerblonde, golvende haren, die tot het midden van haar rug vallen. Ook heeft ze felle, blauwe ogen, die je in het donker goed ziet.Dana draagt bijna geen make-up, en ze draagt ook geen oorbellen, etc. Haar kledingstijl is te beschrijven als Basic, en ze is 1.75 lang.
    Familie:Ze woont bij haar arrogante moeder Katt Rodness, Rechts. Haar zusje is Fera Bold. Fera is 15 jaar oud.
    Sport:Dana zit op ballet, dat vind ze leuk omdat het een rustige sport is.
    Interesses:Studeren, lezen, op haar kamer zitten, de wereld verkennen
    Extra://
    Nationaliteit:Engeland
    Rol:Studente

    Voornaam:River
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Geboortedatum:
    Leeftijd:
    Karakter(uitgebreid):
    Uiterlijk(Foto en beschrijving):
    Familie:
    Sport:
    Interesses:
    Extra:
    Nationaliteit:
    Rol:







    Ik weet niet of hij nog wel doorgaat :S

    [ bericht aangepast op 14 april 2012 - 13:08 ]


    Every human being has equal worth.

    Voornaam: Deninaë (bijnaam: Danny.)
    Achternaam: Scott.
    Volledige naam: Deninaë Taylor Scott.
    Geboortedatum: 8 mei.
    Leeftijd: 17.
    Karakter(uitgebreid): Danny is een druk meisje dat zich amper ergens voor schaamt, maar wel rustig kan zijn als het eropaan komt. Ze heeft veel energie, en springt of rent de hele dag als het kan. Ze doet veel rare dingen, en schreeuwt van alles en nog wat, zonder erbij na te denken. soms zegt of doet ze iets doms en heeft ze er later spijt van. maar schaamt zich dus nergens voor. Ze speelt voetbal, mede om haar energie kwijt te raken, en danst ook. Danny heeft niet veel geluk als het op liefde aan komt, maar hoopt dat te kunnen veranderen. Ze is ook heel rommelig, maar haar kamer is gek genoeg altijd wel netjes. Ook is ze klunzig, als er iets valt weet je al gelijk wie het heeft gedaan. Ook is ze vergeetachtig, maar onthoud altijd de onbelangrijke dingen. Ze is gelovig, maar gaat niet naar de kerk of zo. Ze heeft ook een klein probleem met zich te concentreren, en kan gewoon níet stil zitten.
    Uiterlijk(Foto en beschrijving):


    Danny heeft heel lang blond haar, dat niet echt krult, maar heel erg veel slag heeft. meestal heeft ze het los, bij voetbal en dansen wel in een staart, of een losse vlecht. Ze heeft blauw/grijze ogen, die ze vaak bedenkt met een lijntje en wat mascara. Van make-up heeft ze niet veel. maar draagt altijd heel braaf een beetje. Haar kledingstijl is vooral skinnyjeans, rokjes vind ze niets. haar lievelingskleuren zijn licht blauw en oranje (van dat zonsondergang oranje) wat ze dan ook vaak draagt. qua schoenen houd ze het simpel, een paar Vans. Ze is dol op sieraden en draagt ook veel. Ze heeft altijd één standaard kettinkje, een zilver kruisje, maar voor de rest heeft ze niets anders standaard. Ze draagt altijd wel 2 of 3 ringen, maar altijd wel verschillend. Ze heeft altijd duizenden armbanden om maar houd van kleine knopjes in haar oren. Alleen bij 'speciale gelegenheden' vervangt ze ze door hangers.
    Familie: Ze heeft één broer, David Scott, die 19 is. Haar vader, Mark Scott is 43 en werkt bij de NAM. Haar moeder, Maria Helman-Scott, is 40 en is hoofdredacteur bij een magazine.
    Sport: Voetbal en Dansen.
    Interesses: Dansen, voetballen. ze houd ervan om in haar vrije tijd buiten te zijn. Ze heeft ook altijd haar camera bij zich. Niet zo'n digitaal ding, maar een echte grote Canon. Ook speelt ze gitaar. die ze ook vaak bij zich heeft.
    Extra: Ze is dol op horror en thriller.

    [ bericht aangepast op 3 april 2012 - 19:21 ]


    We define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us.

    Ik vul morgen wat in! x


    Tell me about it, stud.

    Voornaam: Nicole
    Achternaam: Crawford
    Volledige naam: Nicole Belle Crawford
    Geboortedatum: Nicole is geboren op 18 oktober 1993.
    Leeftijd: Nicole is nu dus 18 jaar oud.
    Karakter: Nicole is een leuke meid. Ze is spontaan, aardig en grappig. Ze is graag onder de mensen en heeft graag lol. Nicole kan niet tegen zeuren. 'Even doorbijten' is een opmerking die precies bij Nicole past. Wanneer ze ergens voor gaat, gaat ze er voor de volle 100% voor. Ze is dus erg ambitieus. Ook is Nicole heel passievol en kan ze uren doorpraten over haar hobby's en wat ze later wilt gaan doen. Haar toekomst heeft ze al helemaal uitgeplant.
    Uiterlijk:


    Hilary Duff
    Nicole heeft blond haar dat tot ongeveer haar schouders komt. Ze heeft olijfkleurige ogen en is ongeveer 163 cm lang. Door haar lengte, valt haar gewicht helaas wat meer op. Nicole schommelt een beetje. De ene keer is ze weer wat slanker dan de andere keer. Het hangt er steeds om. Ze draagt het liefst comfortabele kleren. Comfort is het belangrijkste voor haar. Hoe ze eruit ziet, boeit haar niet zo veel. Haar moeder, die zelf mode belangrijk vind, koopt zelfs wel eens kleren voor Nicole, omdat ze wilt dat haar dochter er leuk uitziet.
    Familie: Nicole is de dochter van de 42-jarige Tom Crawford. Hij werkt als accountant. De moeder van Nicole is de 40-jarige Courtney Kutcher. Haar moeder heeft haar eigen kapperszaak. Met beide ouders kan Nicole goed overweg. Ze is dan ook niet heel streng opgevoed. Nicole heeft een broertje van 16, namelijk Wilmer Crawford. Met hem heeft ze wel eens een ruzie, zoals alle broers en zussen die hebben. Maar over het algemeen kan ze goed met hem overweg.
    Ryan Reynolds, Anna Faris & Austin Butler.
    Sport: Nicole speelt voetbal. Dit doet ze al sinds haar 6e. Verder heeft ze een hekel aan alle sporten die er bestaan.
    Interesses: Nicole heeft dus een passie voor voetbal. Daarbij houdt ze ontzettend veel van tekenen. Daar is ze ook echt goed in. Veel mensen zeggen dat ze er iets mee moet doen.
    Nationaliteit: Canadees
    Extra: Nicole heeft een hekel aan groenten en fruit. Dit eet ze dan ook bijna nooit. Het liefst eet ze iedere dag patat. Ze eet alleen maar groenten als het verplicht wordt door haar ouder o.i.d.

    [ bericht aangepast op 6 april 2012 - 12:40 ]


    Tell me about it, stud.

    Onbekende personen? Geweldig!


    26 - 02 - '16

    Voornaam: Rachel
    Achternaam: Grace
    Volledige naam: Rachel Emily Grace
    Geboortedatum: 20 december 1993
    Leeftijd: Ze is 17 jaar en wordt bijna 18
    Karakter(uitgebreid): Rachel is een best wel bijzonder persoon. Ze ziet er normaal uit, maar binnenin haar schuilt een achterdochtige persoon die altijd alles wil weten. Ze wil altijd de nieuwste roddels weten en vertrouwd bijna niemand. Zij houdt alles in de gaten, voor zover dit haar lukt, en haar ontgaat bijna niets. Ze is echter wel een van de stilste personen. Haar droom is om ooit spion te worden.
    Uiterlijk(Foto en beschrijving):

    Rachel heeft lang blond haar en haar huid heeft een mooie lichtbruine tint. Ze heeft groen blauwe ogen en lange gekrulde wimpers waar veel mensen jaloers op zijn.
    Familie: Ze heeft heel bewust het contact met haar familie gebroken. Hier praat ze liever niet meer over.
    Sport: Ze heeft jarenlang hockey gedaan, dit is ook te zien aan de vorm van haar redelijk atletische lichaam
    Interesses: Rachel tekent graag en muziek is haar leven
    Extra: Rachel had tijdenlang een crush op iemand, maar is aan het twijfelen of ze wel goed genoeg is voor de liefde
    Rol: Het meisje dat bespied ofzo?

    [ bericht aangepast op 4 april 2012 - 22:09 ]


    26 - 02 - '16

    Ik vul er ook een in!

    Voornaam: Esmee.
    Achternaam: Bont
    Volledige naam: Esmee Julia Bont.
    Geboortedatum: 12 augustus 1994.
    Leeftijd: Esmee is 17 jaar oud.
    Karakter(uitgebreid): Esmee is erg onafhankelijk. Ze doet waar ze zin in heeft. Als zij voor 3 maanden weg wilt, dan gaat ze voor 3 maanden weg. Esmee heeft eigenlijk helemaal niemand anders nodig, ze kan het alleen ook wel aan. Esmee is een echte levensgenieter, ze leeft alsof het haar laatste dag is.
    Verder is Esmee erg betrouwbaar. Aan haar kan je wel een geheim toevertrouwen, Esmee zal het waarschijnlijk niet doorvertellen. Esmee geeft om het belang van anders, dus als het geheim héél erg is, dan zou ze het waarschijnlijk wel moeten doorvertellen.
    Soms loopt Esmee íets te hard van stapel. Dat kan zijn bij liefdes, maar ook bij familie en vrienden. Bij liefdes wilt ze dan bijvoorbeeld véél te snel een stap hoger gaan in de relatie, wat de meeste jongens niet fijn vinden. Vele relaties zijn daardoor tot een einde gekomen, Esmee snapt er meestal niks van, ze vind zelf namelijk niet dat ze te hard van stapel loopt.
    Esmee kan soms een beetje in de war overkomen. Dat komt omdat ze lang nadenkt voordat ze iets snapt of iets gaat doen. Ze wilt altijd de juiste beslissingen maken, maar met haar onafhankelijkheid is dat anders: dan denkt ze er niet één seconde over na, en gaat gewoon.
    Uiterlijk(Foto en beschrijving):


    Esmee heeft halflang bruin haar. Vroeger had altijd héél kort haar, maar ze heeft het laten groeien omdat ze er vroeger mee gepest werd. Esmee doet vaak een hoge staart in waardoor haar prachtige groene ogen beter uitkomen. Ze heeft felgroene ogen die sterk opvallen. Groene ogen zijn erg uniek, Esmee is heel trots op haar oogkleur. Esmee heeft een prachtige lach, die ze dan ook vaak laat zien. Esmee ziet er ouder uit dan dat ze daadwerkelijk is.
    Esmees stijl is echt meisjesachtig. Vaak draagt ze zilveren of gouden jurkjes met een prachtige riem erbij. Esmee loopt bijna altijd op hakken, ze is gewend erop te lopen.
    Familie: Esmees 40-jarige vader genaamd John zit in de muziekindustrie en daar is Esmee erg trots op. Wél is het zo dat haar vader daardoor vaker weg is en Esmee haar vader moet missen voor een aantal weken.
    Esmees 38-jarige moeder genaamd Nicole, was vroeger een model, maar is er een lange tijd geleden al mee gestopt. Esmee heeft ook een oudere zus genaamd Lara, ze is 19 jaar en studeert voor een opleiding als schoonheidsspecialist. Als laatste heeft Esmee ook nog een 15-jarig jonger zusje genaamd Miley, die ook groene ogen heeft. De familie Bont is een hechte familie, het heeft soms zijn ups and downs. Lara is bijvoorbeeld op haar 17e zwanger geweest, maar liet het kind adopteren, dit was een grote shock voor heel de familie.
    Sport: Esmee deed tot haar 16e aan atletiek. Ze kon waanzinnig goed rennen en richten.
    Interesses: Esmee heeft een grote interesse tot kunst. Ze houdt van schilderen, tekenen en beeldhouwen. Als ze wat ouder is wilt ze ook ontzettend graag naar de kunstacademie, maar daar wacht ze nog een tijdje mee, totdat ze haar andere diploma heeft.
    Extra: Esmee had vroeger een jonger broertje, maar de is op 5-jarige leeftijd overleden bij een auto ongeluk, soms zit Esmee dit haar nog dwars.
    Nationaliteit: Half Nederlands, half Amerikaans (Haar vader is Amerikaans)
    Rol: Grote groep studenten.

    [ bericht aangepast op 6 april 2012 - 10:58 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Is het nou zo dat die groep studenten uit NL komen of wat? ;p
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Feminine schreef:
    Is het nou zo dat die groep studenten uit NL komen of wat? ;p
    -XOXO



    Nee haha, even veranderen, ze mogen uit allerlei landen komen xd.


    Every human being has equal worth.

    Oke, de mensen die hierboven nog zeggen dat ze ingevuld hebben, die laat ik ngo mee gaan, de rest van de studenten vul ik zelf in XOXO


    Every human being has equal worth.

    Voornaam: Jazz
    Achternaam: Caliente
    Volledige naam: Jasmine Claire Louise Caliente
    Geboortedatum: 01-01-1991
    Leeftijd: 21 Jaar
    Karakter(uitgebreid): Jazz heeft een zware jeugd gehad, haar vader overleed toen ze 12 jaar was.
    Ze kreeg een vriendje die haar sloeg en haar zwanger maakte op vroege leeftijd, ze was 16 toen ze een kindje kreeg, ze liet het kindje bij haar moeder achter en vluchtte weg van haar leven.
    Ze wil wat anders, je kon het egoïstisch noemen, maar Jazz wou dit leven niet, ze hield van avontuur en spanning.
    Hierdoor ging ze op reis met het geld van haar moeder. Ze ging terug naar haar vaderland, Italie..
    Ze raakte hier in aanmerking met de italiaanse maffia, ze kreeg namelijk met een zoon van een moordlustige maffia baas. Ze maakte het uit toen ze hier achter kwam, en sinds dien zit de maffia deels achter haar aan.

    Verder is Jazz levenslustig, geniet van elk moment of het nu met drank,drugs,seks of feesten is, maakt niet uit.
    ze is niet altijd even trouw aan vrienden, ze gaat graag voor haar eigen hagje.
    Ze mist haar 5 jarige zoontje wel erg die bij haar moeder woont, maar ze durft niet terug om haar moeder, die zal woedend op haar zijn, ze zit vast bij haar akelige gevaarlijke vrienden.

    Uiterlijk(Foto en beschrijving):



    Donkerbruin/zwart lang haar,
    bruin/groene ogen.
    Ze is lang en slank met lange benen en draagt graag hoge hakken.
    Ze heeft vaak haar haren in een hoge staart met een pet schuin op.

    Familie: vader: "Joseph Caliente" (overleden), moeder "Angela Morgan Caliente", 5-jarig kindje: "Josh" (vernoemt naar zijn opa)
    Sport: Turner, football, cheerleaden (allemaal mee gestopt), doet af en toe aan free-running en streetdance
    Interesses: streetdance, R&B zingen.
    Extra: Haar lievelings eten is: Lasange en pizza. Ook houdt ze van paar rijden.
    Nationaliteit: half Italiaans en kwart Nederlands en kwart Zweeds
    Rol: Foute vrienden

    [ bericht aangepast op 9 april 2012 - 2:28 ]


    Am i an bad person if i wanna be a vampire? :)

    oops wat ben ik dom! inschrijving was al gestopt! #dom
    kan ie nog mee doen als je 'm goed vindt? ;P


    Am i an bad person if i wanna be a vampire? :)

    HuubD schreef:
    oops wat ben ik dom! inschrijving was al gestopt! #dom
    kan ie nog mee doen als je 'm goed vindt? ;P



    ja hoor!


    Every human being has equal worth.

    INB schreef:
    (...)


    ja hoor!



    Dankje! ;D


    Am i an bad person if i wanna be a vampire? :)

    Voornaam: Nickita
    Achternaam: Babineaux
    Volledige naam: Nickita Kimberly Babineaux
    Geboortedatum: 06-12-1990
    Leeftijd: 21
    Karakter(uitgebreid): nickita is iemand die altijd alles wel positief bekijkt ze heeft scheit aan mensen wat ze wel niet van de denken en is altijd wel uit op een lolletje ze geniet vol op van het leven en is een echte party animal een feeste komt dus altijd goed van pas.
    en als ze eenmaal een doel voor ogen heeft gaat ze daar 100% voor.
    Uiterlijk(Foto en beschrijving):


    Kleur haar: in het echt donker blond maar is zwart geverfd
    kleur ogen: blauw
    lengte: 1.70
    nickita heeft een normaal figruur ze is niet te dik maar ook niet te dun
    Familie: Nickita is enigs kind haar ouders zijn gescheiden toen ze 5 jaar was in die tijd heeft ze altijd bij der moeder gewoond in Haarlem maar heeft gewoon ook nog contact met der vader die weer terug in frankrijk woont bijna elke vakantie ging ze wel naar hem toe nu heeft ze nog via mail contact met der vader en probeert als nog zoveel mogelijk langs te komen
    Sport: skaten ( mee begonnen toen ze 8 jaar was)
    Interesses: muziek, party`s en graffiti
    Extra: nickita is hard aan het werk op professioneel skater te worden en is altijd wel uit op wat avontuur
    Nationaliteit: half frans en half nederlands
    Rol: student

    ( kijk maar of hij zo goed is en of je hem kan gebruiken wie weet heb je er wat aan ook al ben ik niet zo goed met het invullen van dingen maar d8 help je ff zodat je kan beginnen met je verhaal ;-) )

    [ bericht aangepast op 10 april 2012 - 23:28 ]


    You can't touch music but music touch you

    Voornaam:
    Evangeline
    Achternaam:
    White
    Volledige naam:
    Evangeline White
    Geboortedatum:
    26 maart 1991
    Leeftijd:
    21
    Karakter(uitgebreid):
    Evangeline was altijd een heel braaf meisje. Toen ze ging studeren wilde ze van dat imago af en heeft ze haar haar rood geverfd, ze ging drinken en vaak uit. Ze kwam bekend te staan als slet. Haar ouders zijn daar heel erg van geschrokken en hebben haar onterfd. Ze verhuisde van Londen naar the U.S.A. en raakte al snel bevriend met een groepje, zij hebben haar "foute" kant nog meer ontwikkeld. Ze mist de tijd dat alles nog simpel was en ze nog bij haar ouders woonde als een braaf meisje heel erg. Ze gunt de groep studenten geen mooie tijd. Door haar "vrienden" wordt ze Evan genoemd. Eigenlijk is Evangeline best onzeker, over haar karakter, niet over haar uiterlijk. Dit laat ze niet merken.
    Uiterlijk(Foto en beschrijving):


    Evangeline is een mooi meisje, ze is zich daar van bewust en draagt graag shirtjes met veel inkijk, of te korte rokjes. Dit trekt natuurlijk verkeerde mensen aan. Ze draagt altijd veel make-up.
    Familie:
    Haar familie heeft, tegelijk met haar ouders, met haar gebroken. Ze belt soms nog stiekem met haar zusje, maar dat loopt meestal uit op ruzie.
    Sport:
    Evangeline doet niet aan sport, ze houdt van hardlopen, maar dat hebben haar nieuwe vrienden als 'suf' bestempeld, dus daar is ze mee gestopt.
    Interesses:
    Voor de buitenwereld: Make-up, uitgaan, jongens, drank, kleding.
    Als ze alleen is: Lezen, hardlopen, dansen.

    Extra:
    x
    Nationaliteit:
    Engels
    Rol:
    Een van de foute vrienden.

    Hope you like it !
    xoxo


    What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?