• --

    [ bericht aangepast op 18 maart 2012 - 19:14 ]

    Volledige naam: Stephanie Fay Robinson
    Leeftijd en geboortedatum: 17, ze is geboren op 11 juni 1994
    Karakter(Uitgebreid): Stephanie is een vriendelijk meisje wat altijd voor je klaar staat. Stephanie is heel erg sociaal, en heeft dus een grote vriendengroep waar ze altijd mee rondhangt. Stephanie heeft dan ook een hekel aan alleen zijn. Stephanie is het tegenovergestelde van verlegen en maakt graag nieuwe vrienden. Ze is ook dol op alles anders en op haar manier doen en nieuwe dingen uit te proberen. Stephanie is echt te vertrouwen en zal nooit geheimen doorvertellen, ze is ook niet echt dol op roddelen. Stephanie trekt zich weinig aan van wat mensen vinden en zeggen. Stephanie zou voor al haar vrienden echt door het vuur gaan, hoewel je makkelijk vrienden word met Stephanie kan je het ook makkelijk verpesten. Één klein foutje kan ervoor zorgen dat ze je niet meer vertrouwd. het laatste is dat Stephanie niet graag mensen teleur stelt, en ze heeft daarom moeite met 'nee' zeggen als iemand haar iets vraagt te doen. Als alles haar dan een beetje teveel word kruipt ze achter haar piano en zingt ze haar gevoelens eruit.
    Uiterlijk(Met foto en beschrijving):

    Ashley Benson
    Stephanie heeft halflang blond haar, wat van nature stijl is. Haar ogen zijn groen, maar lijken en elk licht een andere tint te hebben. Ze is 1,68 lang en slank gebouwd. Stephanie's kledingstijl is moeilijk te beschrijven, maar het is vooral zomer's en meisjesachtig. Meestal draagt ze broeken, maar ze is ook niet bang om haar benen te showen met een leuk rokje of jurkje. Haar favoriete schoenen zijn haar Vans, die ze het liefst overal onder zou dragen. Stephanie heeft meestal alleen oogpotlood en mascara op, met een beetje lipgloss. Ze heeft een zuivere huid en heeft dus geen foundation nodig, en als ze wel eens een puistje heeft kan haar dat niet schelen.
    Familie: Stephanie's moeder is de 48 jaar oude Claire. Claire heeft een fulltime baan als makelaar waarbij ze vooral grote villa's verkoopt. Stephanie's vader is 51 jaar oude Daniel, hij is een politie agent. Stephanie heeft een oudere broer Kevin, hij is nu 20 en studeert geschiedenis. Stephanie heeft ook een jonger zusje: Emma van 15.
    Extra: Stephanie's passie is pianospelen, waarbij ze ook zingt. Ze heet er talent voor, wat ze zelf niet doorheeft, en ze laat het ook niet graag aan andere mensen horen. Stephanie wilt later graag architect worden, waar ze binnenkort ook voor gaat studeren. Stephanie heeft Niall leren kennen door Nando's, waar ze werkt als bijbaantje.
    Rol: Latere vriendin van Niall
    Graag waarschuwen als ik de rol heb! (:
    I hope you like it X

    [ bericht aangepast op 17 maart 2012 - 21:56 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    :)

    Ik reserveer vriendin Harry c:


    Firm believer of all that is magic

    Zialled schreef:
    Ik reserveer vriendin Harry c:



    is goed! :))

    mag ik de latere vriendin van Niall zijn ??

    [ bericht aangepast op 17 maart 2012 - 18:55 ]

    SchoenVeter schreef:
    mag ik de latere vriendin van Niall zijn ??



    zie twee berichten voor je :$

    [ bericht aangepast op 17 maart 2012 - 18:59 ]

    iloveuu schreef:
    (...)


    zie twee berichten voor je :S


    sorry, was maar een vraag :S

    SchoenVeter schreef:
    (...)

    sorry, was maar een vraag :S



    is ook niet erg?!, maar btw, ik kies de beste, niet de eerste ;)

    [ bericht aangepast op 17 maart 2012 - 19:00 ]

    Volledige naam: Samira Rose Valentine. Maar haar vrienden noemen haar Sam!
    Leeftijd en geboortedatum: Samira is 17 jaren jong en verjaart op 6 Mei.
    Karakter(Uitgebreid): Samira is een vrolijk meisje, die voor iedereen zorgt. Ze is heel aardig tegen mensen, zeker als ze ze voor het eerst moet aanspreken. Samira heeft redelijk snel een band met iets of iemand, maar nooit zo sterk. Als Samira boos is , dan is ze echt boos. Van haar familie, heeft ze een redelijk zakelijke kant meegekregen, waardoor ze erg geordend is en heel netjes. Door haar vrienden is ze heel muzikaal geworden en zit ze ook in een klein bandje. Samira is redelijk onzeker, omdat ze als klein meisje gepest werd.
    Uiterlijk(Met foto en beschrijving):

    Birdy!
    Samira heeft lichtbruine haren , die in de zomer goud lijken. Haar ogen zijn donkerbruin met een schattig glinstertje erin. Samira heeft een redelijk classic stijl en houd van jurkjes en blazers. Haar vans zijn ook kenmerkend.
    Familie: Samira haar ouders zijn gescheiden. Daarom woont ze nu bij haar Oma. Met haar heeft ze een goede band en ze woont daar sinds de dood van Opa, 5 jaar geleden.
    Samira is enigskind en heeft niet veel met de rest van haar familie.
    Extra: Samira is redelijk goed in mensen tekenen en in gitaar spelen.
    Rol: vriendin Harry

    [ bericht aangepast op 18 maart 2012 - 7:14 ]


    Firm believer of all that is magic

    Wil je me waarschuwen als je begint?


    Firm believer of all that is magic

    Zialled schreef:
    Wil je me waarschuwen als je begint?



    Ja hoor (:

    iloveuu schreef:
    (...)


    Ja hoor (:

    Yay, bedankt.


    Firm believer of all that is magic

    Volledige naam: Nina Mercedes Seinths.
    Leeftijd en geboortedatum: 17 en een half. Ze is geboren op 24 juli 1994
    Karakter(Uitgebreid): Well, Nina is een beetje een gek meisje. Ze vind het geweldig om dingen net iets anders te doen dan anderen. Je kan haar omschrijven als het type 'als wit in is, draag ik zwart.' Ze vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar ze maakt niet zo snel nieuwe vrienden. Ook al vind ze wel iedereen aardig. Mensen hebben ook geen hekel aan haar. Omdat ze haar niet kennen. Nina houd haarzelf graag op neutraal gebied. Ze hoeft niet zo perse ergens bij te horen, en ze wil ook met niemand ruzie.
    In een vriendschap is ze erg toegewijd. Ze houd zoveel van haar vrienden, dat het soms lijkt alsof ze 'verliefd' is op haar mannelijke vrienden. Dit is natuurlijk niet het geval. Ze is erg graag close met de mensen van wie ze houd. Als je aan mensen zou vragen wat haar beste eigenschappen zijn, zullen ze meteen zeggen dat ze erg loyaal is. En altijd haar woorden naar komt. Haar slechte eigenschappen zijn dat ze erg naïef is en ze is een echte twijfelaar ze weet nooit wat ze echt wil.
    Uiterlijk:


    Sky Ferreira

    Door haar moeder heeft ze latino roots, en dus eigenlijk bruin haar. Maar ze houd niet zo van haar bruine haar kleur. Daarom heeft ze het erg lichtblond geverfd. Ze eet heeeel erg veel. Maar het is zo'n type meisje waar we allemaal jaloers op zijn. Ze kan eten wat ze wilt, en als nog komt ze geen kilootje aan. Van nature heeft ze krullen, maar ze stijlt haar lokken ook nog wel eens. Ze heeft een gewone lengte, maar ze is wel ietsje groter dan Niall.
    Familie: Nina haar moeder Grace wou op jonge leeftijd al kinderen hebben. Ze is geboren in Latijns Amerika, maar verhuisde op tienjarige leeftijd samen met haar moeder naar Engeland toe, in de hoop op een betere toekomst. Grace heeft een parttime job als kokkin in een goedlopend restaurant. Haar man, Nicholas werkt als autoverkoper. Vandaar dat de tweede naam van Nina ook Mercedes is. Want Nicholas zijn eerste auto was nou eenmaal ook een Mercedes. Nicholas is een echte Engelsman. Dus ook een gentleman. Door dit viel Grace als achttienjarig als een blok voor de toen twintigjarige vader van Nina. Ze trouwde een jaar later, en weer een jaar later werd Matthew geboren. Nina's oudere broer. Matthew is dit jaar op 16 februari 19 geworden. Dit betekend dat hij dus een jaar ouder is dan zijn zusje. Matthew zit op de universiteit, hij studeert geneeskunde. Want hij wil later chirurg worden
    Extra: Nina doet een dansopleiding, want ze kan absoluut niet zingen. Ook heeft ze een hekel aan katten, omdat toen ze klein was gekrabd was door een kat van haar tante.
    Rol: Best friend Niall, en anders klasgenoot ofzo. Hihi

    Wil je me waarschuwen? x


    Alleen maar tranen van geluk

    Volledige naam: Aimee Thompson
    Leeftijd en geboortedatum: 17, 12 oktober 1994
    Karakter(Uitgebreid): Aimee is een meisje dat houdt van gezelligheid. Ze is graag met vrienden en als het kan dan lacht ze de hele dag. Met een ochtendhumeur zal je haar nooit tegen komen. Zelfs als ze vroeg opstaat is ze namelijk vrolijk. Ze neemt het leven niet te serieus en ze houdt er van om gek te doen. Soms vinden mensen het wel eens vervelend maar daar trekt Aimee zich niets van aan.
    Aimee kan niet zo goed tegen (veel) suiker, daar wordt ze druk van, nog drukker dan dat ze meestal al is. Ze praat ook veel, erg snel en soms ook tegen zichzelf. Een geheim kan je haar beter niet vertellen want ze kan die niet bewaren. Ze zegt dingen voordat ze er over na denkt en op deze manier heeft ze al heel wat geheimen verklapt.
    Slim is Aimee zeker. Ze leert makkelijk en zeker talen gaan haar goed af. Toch zit ze liever niet in de boeken. Daar heeft ze te veel energie voor.
    Ze is een echte jongensgek en als ze iemand leuk vind dan is ze niet bang om de eerste stap te zetten. Het eerste waar ze op valt bij jongens zijn de ogen en het karakter.
    Uiterlijk(Met foto en beschrijving):


    Sarah Hyland
    Aimee is een kort meisje. Ze is slechts1,57 m lang. Omdat ze ook nog eens een jong gezicht heeft wordt ze vaak jonger geschat dan dat ze is.
    Ze heeft een normaal gewicht voor een danser en omdat te behouden moet ze ook wel blijven bewegen.
    Haar ogen hebben een bruin/groen gemengde kleur en er zijn vaak pretlichtjes in te zien.
    Haar haren zijn lang en bruin. Aan de bovenkant is het stijl en onderaan heeft het wat slag. Dit stijlt ze of krult ze regelmatig.
    Ze is echt een meisje-meisje wat betreft haar uiterlijk. Ze kan uren voor de spiegel staan, bezig met haar haar en make-up. En meerdere soorten outfits aan hebben gehad voordat ze de juiste heeft gevonden is bij haar ook heel gewoon.
    Familie: Ze heeft twee oudere broers, Simon van 20 en Wren van 21. Haar oudste broer zit in het leger. De jongste studeert rechten. Ze heeft een goede band met haar broers.
    Haar moeder Lyndsy (47), en haar vader William (49) hebben een eigen restaurant. Ook met haar ouders kan ze het goed vinden. Als ze in de problemen zit kan ze altijd bij hen terecht.
    Extra: Ze eet veel en heeft een voorkeur voor alles dat ongezond is. Helaas is het voor haar niet weggelegt om alles te eten wat ze wil zonder aan te komen. Gelukkig danst ze veel want anders was ze allang veel zwaarder geweest dan dat ze nu is. Ze spreekt naast Engels ook Frans en Spaans. Ze is bang voor honden, horror films en clowns. Ze vloekt nooit, ze heeft er een hekel aan.
    Ze danst liever dan dat ze zingt. Ze kan wel zingen. Ze is echter veel te onzeker over haar stem, daarom zingt ze maar weinig en als ze zingt dan is het zachtjes.
    Rol: Latere vriendin Niall

    Een waarschuwing zal fijn zijn :)

    [ bericht aangepast op 17 maart 2012 - 22:26 ]

    :)