• Heee mensen!

    Ik zoek net zoals anderen stories!

    Ik lees graag
    -Historisch
    -Pro Ana
    -Verhalen over/in Frankrijk of met Franse personages

    Ik houd niet van
    -Fanfiction
    -Horror
    -Fantasy
    -Superman-achtige verhalen

    Ik lees misschien
    -Stories die elementen van beide bovenstaande hebben
    -Engelse stories, als het goed geschreven is, weinig fouten etc, en als het onderwerp me interesseert.
    -Thriller, vertel gewoon duidelijk waarom ik juist jou story zou moeten lezen.. Ik hou niet van uberbloederige details en heksenlachjes xD
    -SA's, zolang het geen fanfiction, horror of zoiets is..
    -Onbekende personen, zorg voor een goed plot! =D

    Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

    Liefs, Dizzx


    Als je tot de nek toe in de shit zit... laat je hoofd niet hangen!

    Prisoners of love

    Catherine Caroline Anderson is pas zeventien wanneer ze voor het eerste een voet zet op de RMS Titanic. Door de fraudeproblemen van haar vader, zijn ze niet langer welkom in London, waardoor ze gedwongen zijn om naar Amerika te trekken. Op het schip wordt Catherine geconfronteerd met Eugene, de zoon van een van de zakenrelaties van haar vader. Catherine heeft echter andere plannen en door haar rebels gedrag komt ze in contact met mensen beneden haar klasse.

    Prisoners of love is een tragedisch verhaal dat zijn weg vindt in zowel drama als romantiek en de lezers tot de laatste regel in zijn greep zal houden.



    Ik weet niet of je de Titanic gerelateerd verhaal een origineel verhaal vindt, maar ik wil nu al zeggen dat het los van Rose en Jack staat. Andere personen, ander verhaal, zelfde schip.


    Mirror, mirror on the wall, will there be glory if I fall?

    Lijkt me mooi, ik ga even kijken! <3


    Als je tot de nek toe in de shit zit... laat je hoofd niet hangen!


    Symphony of Sacrifice

    Onbekende personen | Fantasy | Romantiek

    Wanneer Morrigan samen met de mysterieuze Flynt zich op een onverklaarbare wijze tegen haar wil in aansluit bij een viertal reizigers, wordt ze overladen met vragen en lijkt niets nog voorspelbaar.
    Eén van de vier rondtrekkende vreemdelingen is de agressieve, maar trouwe Cayden. Hij is op zoek naar zijn ontvoerde geliefde Essylt, die zich hoogstwaarschijnlijk in het noordoostelijke gebied van het rijk Dragoner bevind. Er wordt gevreesd dat ze in de handen van een lugubere groepering bovennatuurlijke personen is gevallen, die dankzij een oorlog met het zuidwestelijke gebied bepaalde zaken recht willen zetten.
    Morrigan merkt al snel dat Flynt haar op een merkwaardige manier gebruikt voor duistere doeleinden. Zodra hij haar dwingt om Cayden te verleiden en ze het idee krijgt dat haar eigen mening en keuzes gemanipuleerd worden, vraagt ze zich af of de gecompliceerde gevoelens die ze voor beide mannen heeft wel werkelijk van haar zijn.


    Het is een middeleeuws/historisch verhaal, dus misschien valt het wel bij je in de smaak. Ik heb gelezen dat je niet van fantasy houdt, maar ik wilde het toch even proberen, hihi. (:


    If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.


    Step by step
    Heart to heart
    Left, right, left
    We all fall down
    Like toy soldiers


    Ik heb dus een verhaal gemaakt over Nederland in de toekomst. De titel verraadt al een klein beetje waarover het verhaal straks zal gaan maar de rest is natuurlijk nog een verrassing (:
    Het eerste hoofdstuk legt voornamelijk uit wat er in 400 jaar gebeurd is.
    Ik hoop dat jullie de moeite nemen om ook een keer een onbekend personen verhaal te lezen en ik ben natuurlijk blij als je het leuk vindt (:

    NOTE: Als je de proloog niet wilt lezen, kun je me een berichtje sturen en zal ik je kort uitleggen wat er in 400 jaar is gebeurd.

    Genocide


    Not all those who wander are lost.


    Wat als alle electriciteit, water en gas over de hele wereld uitgeschakeld wordt? Wat als al het voedsel en drinken langzaamaan opraakt? Wat als mensen binnen moeten blijven, omdat het buiten te gevaarlijk wordt?
    De wereld is veranderd in een lege, verdrietige maar bovenal gevaarlijke plek. Overal op straat zwerven mensen rond, op zoek naar eten. Maar ze zijn tot alles in staat. Ze gaan naar een supermarkt, waar alles overhoop ligt. Mensen vechten om hun levens, ze kennen geen liefde of vrede meer.
    Felice' haar ouders zijn weg gegaan om eten te halen, maar zijn nooit meer terug gekomen. Nu staat ze er alleen voor. Ze moet zelf zien te overleven, in deze chaotische, hectische wereld. Als ze op een dag naar buiten gaat, voor het eerst sinds jaren, komt ze Leroy tegen. Samen proberen ze in leven te blijven, maar ze moeten ook op het broertje, Tyson van Leroy passen, wat deze situatie alleen maar lastiger maakt. Weten ze dit te overleven?



    ik heb trouwens van velen gehoord dat dit op 'Gone' lijkt, maar het is gebasseerd op wat er 21 December 2012 kan gebeuren; een zonnestorm. Dan valt alles weg, zoals je in de beschrijving kan lezen. Ik kan je garanderen dat ik geen ideeën of iets dergelijks van 'Gone' gebruik.
    Just for the information (:



    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Ik weet niet of dit iets voor je is, maar in ieder geval:




    The city of history.
    Annabeth kan zich niks meer herinneren van haar jeugd. Als ze op een regenachtige dag, een boekje op zolder vind, wekt dit haar nieuwsgierigheid. Zo staat er in het boek dat haar ouders, niet haar echte ouders zijn, en dat haar echte vader er wel een heel bijzondere baan op na hield. Niet wetend of het boek echt is, of slechts een werk van fictie besluit Annabeth naar 'Raven fall' te vertrekken, een dorpje zo klein dat het niet eens op de kaart te vinden is, en bewoont word door de vreemste mensen. Langzaam komen herinneringen van vroeger weer terug, en leert ze zichzelf kennen, maar dan begint het avontuur pas echt.


    het is wel gebaseerd op supernatural, maar ik zou het niet echt een fanfiction noemen, aangezien enkele personage's van de serie er wel in voor komen, maar het gaat niet over hun.


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Sorry, deze vind ik allemaal niet zo leuk.. Niet echt mijn stijl, actually!


    Als je tot de nek toe in de shit zit... laat je hoofd niet hangen!

    In deze story is Clémence, één van de twee hoofdpersonages, Frans. Het is een verhaal over onbekende personen in het genre romantiek en drama (en ik heb er nog eentje voor je in dat genre, dus als je het leuk vind moet je het zeggen, dan zet ik die er ook nog bij, want die heeft alleen geen Franse personages):


    With lots of love. The story of two beloved.




    De story:
    Lots of Love


    De verhaallijn:
    Twee geliefden ontmoetten elkaar op een zomerse vakantie in Parijs. Als het afscheid valt, houden ze contact door middel van handgeschreven brieven. Maar één van de brieven zal hun liefde aardig op de proef stellen. Zullen ze dit overleven, of is 'Lots of Love' het laatste wat er geschreven zal zijn?


    “Love is a contradiction.”

    Dizzx schreef:
    Lijkt me mooi, ik ga even kijken! <3
    Bedankt. (:


    Mirror, mirror on the wall, will there be glory if I fall?

    Minichick & Errin: Da's zeker een abo! <3


    Als je tot de nek toe in de shit zit... laat je hoofd niet hangen!


    Feel So Close - Louis W. Tomlinson


    hehe ^^ :DD

    x


    Fulltime Directioner

    @WerelikeNaNa: ik lees GEEN fanfiction ;)


    Als je tot de nek toe in de shit zit... laat je hoofd niet hangen!

    Hmm.. Heb alleen maar fantasie dus dat word hem niet denk ik ;)


    Don't be like the rest of them, darling

    Mira-Jane is een jonge vrouw die net start met haar nieuwe cariere, maar al snel blijkt dat alles niet zo vlotjes loopt als ze had gehoopt. Haar superieur blijkt een oude bekende te zijn, haar bazin heeft een grote hekel aan haar en haar collega's zijn stapel zot. Een mooi begin voor Mira-Jane's sprankelende toekomst..




    Ik voelde hoe het paniek meester van me maakte.
    Wat moest ik doen? Dit was niet wat ik geplant had. Het had allemaal niet zo mogen lopen. Ik hoorde hem helemaal niet te zien, nooit meer. En nu bleek hij mijn superieur te zijn. Hoe had alles zo verkeerd kunnen lopen?
    Ineens voelde ik een aanwezigheid achter me "Lieve Mera, in je ogen zie ik je verwarring maar maak je nergens zorgen om," fluisterde hij zachtjes in mijn oor "I'll let you say you love me".


    The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.