• heej ik heb rollen nodig voor het nieuwe verhaal van mij en ilovemalik

    I feel so freaky tonight
    And I need someone to make me feel alright
    So bring your body here baby
    Lady have no fear
    I'm gonna fulfill your fantasies
    Just as long as you
    Sex me baby

    Come over here and let me take off your clothes
    Things I wanna do to you, nobody has to know, no baby
    So lay your body right here
    Lady have no fair
    Cause ecstasy is near

    Now let me feel your body next to mine
    Cause girl I wanna see you sweat
    Oh, you're so very wet, baby
    Now put me inside of you
    Do what you wanna do
    Cause you got a need for me
    And I got a need for you

    Hmmm, let me kiss you in the right place
    So I can see, 'sex me baby' ,written on your face
    Slow baby, slow baby, steady as we go
    Up and down to a 69 temple
    Yeah, now through your body all around
    And let me hear you make the 'oh ah' sound
    Cause I'm your loverman
    So call your other man, and say you've found another man




    verhaal

    het plaatjes paste er niet helemaal mooi op.. hihi sorry


    Rollen nodig voor:

    -rol van de vriendinnen van de jongens
    -de hoofdrol haar vriendinnen
    -bijrolletjes die we along the way kunnen gebruiken


    Invullen:

    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Hobby's:
    Uiterlijk(het liefst met foto):
    Extra:
    Waarschuwen als we echt beginnen?:

    thanks xxx!(flower)

    [ bericht aangepast op 13 feb 2012 - 23:07 ]


    Shit happens but pee happens a lot more.

    Rol: Vriendin van een van de jongens, you choose :').
    Volledige naam: Beth Stevie Moore
    Leeftijd: Beth is net 19 jaar geworden op 28 januari.
    Karakter: Beth is een hele spontane meid. Ze is het type meisje dat altijd het eerste opvalt als ze in een grote groep zijn. Ze is een gangmaker en ontzettend sociaal. Ze stelt graag anderen op hun gemak, helpt hen met problemen en geeft graag advies. Ze is niet heel slim als het op intelligentie aankomt, maar op sociaal vlak heeft ze zeker wel een voorsprong op de meeste anderen. Ook is Beth ontzettend onhandig en een tikkeltje vreemd, maar daardoor is het wel altijd lachen als je met haar bent. Ook heeft een goede eigenschap om trots op te zijn : Beth heeft namelijk veel humor. Ze maakt altijd iedereen aan het lachen en zou zo cabaret kunnen doen.
    Hobby's: Beth heeft 2 hobby's en dat zijn damesvoetbal + experimenteren met cocktails. Beth is altijd heel slecht geweest in leren en heeft niet gestudeerd. Ze staat achter de bar en kan de perfecte cocktails maken. Dit doet ze ook graag thuis of op andere feestjes. Damesvoetbal doet ze al sinds dat ze op de basisschool zit. Inmiddels kan ze het al op hoog niveau en verslaat ze iedereen tijdens wedstrijden. Ze is al eens gescout, maar op dat moment had ze besloten er niets mee te doen. Daar heeft ze nu wel spijt van.
    Uiterlijk:


    Beth heeft bruine ogen en bruin haar. Haar huid is getint. Dit komt deels van haarzelf (Ze is half Colombiaanse) en half door de zon. Ze draagt altijd make-up, zonder make-up voelt ze zich lelijk. Vooral bij haar ogen gebruikt ze altijd veel mascara, oogschaduw en oogpotlood.
    Haar kledingstijl is heel vrouwelijk. Ook houdt ze ervan zich sexy en uitdagend te kleden. Ze draagt vaak korte broekjes, korte rokjes, strakke jurkjes en dat soort dingen. Ook loopt ze graag in bikini, wanneer ze de kans krijgt. Maar dat is dan ook terecht, want ze heeft een lichaam waar menig andere jaloers van wordt.
    Extra: Hoewel Beth er op het eerste gezicht een beetje uitdagend bij loopt en ze overkomt alsof ze zoveel mogelijk mannen probeert te versieren, is dit niet zo. Ze is geen makkelijk meisje en heeft ook pas met 2 verschillende mannen sex gehad in haar leven. Ook denken sommigen dat ze het type is om vreemd te gaan o.i.d., doordat ze nogal veel aandacht krijgt van andere mannen. Maar daar gaat ze niet op in. Haar hart ligt volledig bij haar vriend.
    Waarschuwen als we echt beginnen?: Ja

    [ bericht aangepast op 14 feb 2012 - 16:53 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol: Vriendin Zayn.
    Volledige naam: Adelia Shanice Monroe.
    Leeftijd: Adelia is 17 jaar oud en ze wordt 18 op 5 januari.
    Karakter: Adelia is, in tegenstelling tot Zayn, een heel druk meisje dat niet van stoppen weet als ze praat. Heel spontaan is ze, dat wel en ook kan ze mensen aan het lachen maken, maar omdat ze altijd midden in de belangstelling wilt staan zorgt dat af en toe wel voor problemen. Iedereen denkt altijd dat ze aandacht zoekt, waarop ze reageert alsof diegene een familielid heeft uitgescholden. Ze schreeuwt en scheld, als je haar verteld dat ze haar mond moet houden. Natuurlijk kan ze wel heel aardig en lief zijn, dat is ze meestal ook, maar ze vindt het niet oké als je kritiek op haar hebt. Meestal beseft Adelia wel wat ze gedaan heeft, als ze heeft geschreeuwd en gescholden en dan biedt ze meteen haar excuses aan, want ze houdt namelijk ook niet van ruzie. Verder is ze wel heel beschermend, over haar familie en vrienden, zal ze hun nóóit laten stikken en zal ze echt alles voor hun over hebben.
    Hobby's: Adelia vindt alles leuk wat maar sportief is. Voetbal, fitness, hardlopen, dansen- Het maakt haar allemaal niet uit. Ze zit dan niet op voetbal, ze kan het wel degelijk en weet ook alles over elke voetbalspeler. Wel zit Adelia op dansen. Hiphop, ballet en streetdance. Hier besteedt ze veel tijd aan, maar als ze dat niet doet, vindt ze het wel leuk om een keer door het park te joggen of om te winkelen.
    Uiterlijk:


    Vanessa Hudgens.
    Extra: Haar ouders zijn de avontuurlijke Michelle Rodriquez en Vin Martinez. Ze zijn beiden nooit thuis, voor hun werk en omdat ze ook vaak rond de wereld reizen om heftige en spannende dingen mee te maken. Ze vinden dit geweldig en nemen héél af en toe Adelia mee.
    Michelle Rodriguez en Vin Diesel.
    Waarschuwen als we echt beginnen?: Yep.

    [ bericht aangepast op 14 feb 2012 - 12:53 ]


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Rol: Vriendin van Niall ;$
    Volledige naam: Fynn Annabeth Maddox.
    Leeftijd: 17. || Geboren op 3 oktober 1994.
    Karakter: Fynn is een ontzettend druk meisje, met een goed gevoel voor humor. Je kunt haar moeilijk missen, en veel mensen vragen zich af waar ze de energie vandaan haalt. Ze heeft een sterke mening, en is niet bang om die te uiten. Ze is ontzettend eerlijk, maar komt hierdoor ook nog wel eens bot over. Zo zal ze eerlijk zeggen wat ze van jou, of van een voorwerp vind, zonder er om heen te draaien en zonder het wat te verzachten. Fynn is behoorlijk rebels, en doet waar ze zelf zin in heeft. Natuurlijk is dit iets beperkt, ze zal geen mensen gaan vermoorden of geweld gebruiken, maar ze zal er zeker geen probleem mee hebben om iets te doen met een jongen 10 jaar ouder dan zijzelf, of een ritje met de auto zonder rijbewijs. Fynn is het soort meisje waar je ontzettend veel lol mee kunt hebben, maar niet het soort meisje dat je al je geheimen aan zou vertellen. Dit terwijl ze ook best serieus kan zijn, mensen geven haar die kans alleen nooit. Ze vind het vervelend dat ze altijd de laatste is die mensen bellen, wanneer ze ergens mee zitten. Als ze haar al bellen. Haar gevoel tegenover anderen wisselt nog wel eens. Het ene moment is ze de vrolijkheid zelf, en kan ze met iedereen overweg, maar zodra er iets gebeurd en mensen haar beginnen buiten te sluiten omdat ze toch denken dat ze er niet serieus op zal reageren verandert ze. Op dat soort momenten voelt ze zich klein, en waardeloos. Ze beschermd zichzelf hier tegen door zich egoïstisch en chagrijnig te gaan gedragen tegen iedereen die dan ook maar bij haar in de buurt durft te komen. Ze word moeilijk begrepen, en als onvoorspelbaar gezien. Ze praat nooit over haar gevoelens, en doet zich een stuk stoerder voor dan ze eigenlijk is.
    Hobby's: Fotograferen.
    Uiterlijk:



    Pixie Lott.
    Fynn heeft blonde haren, waar een natuurlijke slag in zit. De moeite om deze slag eruit te halen neemt ze vrijwel nooit. Ze heeft grote bruine ogen, en een slender figuur. Ze is ongeveer 1.70 lang. Fynn valt graag op, door middel van haar uiterlijk. Zo houd ze van kleurtjes en dit kun je terug vinden in haar kleding. Maar ook haar haarkleur heeft er al regelmatig aan moeten geloven. Zo heeft ze het al felroze gehad, baby blauw, neon rood etc. Ze heeft haar haren blond geverfd na het overlijden van haar oma. Haar oma heeft altijd gezegd dat ze vond dat haar natuurlijke haarkleur haar het best stond, en als een soort teken van 'laatste' respect heeft ze haar haar voor de begrafenis terug blond geverfd. Na de begrafenis heeft ze dit zo gehouden. Ze vind het wel makkelijk om nooit meer haar uitgroei bij te hoeven verven, al zijn er ook tijden waarin ze zin in heeft om naar de drogist te sprinten en haarverf te halen. Hoe unieker de kleur, hoe meer Fynn het hebben wil. Ze draagt haar haren vaak los, maar word ook vaak gezien met hippiebandjes, of mutjes. Haar schoenen houd ze plat. Met warm weer wil ze nog wel eens flatjes of slippers aantrekken, maar over het algemeen draagt ze het liefst sneakers. Vans, All Stars, TOMS, en het liefst zo versleten mogelijk. Haar make-up houd ze simpel. Een beetje foundation, mascara en oogpotlood is genoeg. Haar lippen zijn al rozig van zichzelf, al stift ze deze ook wel eens rood.
    Extra: Ze rookt.
    Waarschuwen als we echt beginnen?: Yes, please. (:

    [ bericht aangepast op 14 feb 2012 - 16:07 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: Beste vriendin hoofdrol. (Eventueel vriendin van een van de jongens, kijk maar waar ze past.)
    Volledige naam: Mary Hélène Levefre
    Leeftijd: 18, 26 april is haar 19e verjaardag.
    Karakter: Mary is een ontzettend rustig meisje die het liefst alleen is. Ze is het meest zichzelf op een plek met veel natuur, en heeft een hekel aan de stad. In haar vrije tijd gaat ze de deur nooit uit zonder een camera, een tekenblok, potloden, een goed boek en haar iPod. In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten gebruikt ze haar mobiel bijna nooit.
    Ze zal goed nadenken voordat ze iets zegt, ze praat niet zo veel. Hierdoor denken sommige mensen dat ze verlegen is, of zelfs arrogant.
    Als ze je vertrouwt, praat ze wel veel meer, en kun je zien dat het een meisje is met humor en veel talent.
    Ze is sinds kort begonnen met de studie psychologie en dit bevalt haar erg goed.
    Hobby's: Fotografie, tekenen, muziek, literatuur.
    Uiterlijk(het liefst met foto):


    Mary heeft bruin haar dat ongeveer tot op haar schouders valt. Ze heeft dezelfe kleur ogen.
    Met haar 1.64 is ze redelijk klein voor haar leeftijd, waar dan ook constant plagende grappen over worden gemaakt.
    Je zal Mary niet vinden in drukke, grote modezaken, maar eerder in kleine, onbekende vintage winkeltjes. Het liefst draagt ze gemakkelijke kleding, een spijkerbroek met een leuk topje en als het koud is een vest. Wel draagt ze veel armbanden, en heeft vaak een hoed of mutsje op.
    Qua make-up smeert ze het liefst niks op haar lippen, maar ze is dol op zogenaamde ‘cat eyes’, waarbij ze een eyeliner gebruikt om de lijn van haar ogen te verlengen. Zie foto.
    Extra: Mary is toen ze 15 was verhuisd uit Frankrijk naar Amerika, ze heeft nog een redelijk sterk Frans accent.
    Waarschuwen als we echt beginnen?: Yes, please. :3


    Great minds think alike.

    Ik vul in! (;
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Vriendin van één van de jongens.. you choose (:
    Volledige naam: Jude Elizabeth Reynolds, over het algemeen heeft ze geen bijnamen. Jude is op zich al een afkorting. Ze word maar zelden met haar héle naam aangesproken. Dat is dus alleen als haar ouders boos op haar zijn.
    Leeftijd: Jude is geboren op 14 januari en is net 18 jaar oud.
    Karakter: Vanwege haar zwemsport is ze erg competitief ingesteld en ze heeft een hekel aan verliezen. Als ze dan toch een keer verliest is ze die dag echt niet meer te genieten. Dat kan met alles doorgaan, al gaat het om dat ze gelijk heeft of zo, ze wilt altijd winnen. Bij haar is het ook een kwestie van of ze je aardig of niet, daar is ze erg standvastig in. De rest van de tijd is ze eigenlijk heel aardig, dat is dan het moment dat ze je geaccepteerd heeft. Voor de rest is ze bijna nooit chagerijnig. Dat komt bijna nooit voor, behalve in de winter wel eens. In de winter heeft ze altijd van die dagen dat ze geen zin heeft om iets te doen en dan blijft ze gewoon binnen. Op andere dagen heeft ze juist energie te veel en kan ze niet stilzitten. Dan houd ze er van om te gaan rennen door het park. Dat doet ze eigenlijk altijd wel in de weekenden. Bij haar is het echt een kwestie van of ze je aardig vind. Ze kan namelijk ineens omslaan als ze je niet mag. Mag ze je wel, zit je goed. Niet dat ze een opstoker is, maar dan houd ze liever de eer aan zichzelf. Ze staat ook heel stevig in haar schoenen en is ze heel nuchter. Jude gelooft niet zo in spirituele dingen. Overal is er wel een verklaring voor, vind ze. Ook zal ze nooit op de achtergrond blijven tijdens een gesprek. Meestal weet ze wel een manier om aandacht te trekken. Soms denken mensen dat ze áltijd aandacht zoekt, maar dat is niet zo. Nou ja, meestal klopt het ook wel, maar ze zal het nooit echt toegeven. Dat kan ze maar heel moeilijk, iets toegeven. Dat komt doordat ze echt enorm koppig is, iets wat sommige mensen irritant vinden, meestal dramt ze dan haar zin gewoon door. Ze wilt dan altijd gelijk hebben. Soms komt Jude wat arrogant over tegen sommige mensen, de blikken die ze geeft, maar daar heeft ze verder geen boodschap aan. Ze doet gedraagt zich gewoon hoe dat ze zich wilt gedragen.
    Hobby's: Jude's grootste hobby is zwemmen. Dit doet ze ongeveer vier dagen in de week, soms wel meer, bij het plaatselijke zwembad. Ze zwemt om de drie weken een wedstrijd. Naast het zwemmen heeft ze twee bijbanen, in de zomer is ze badjuffrouw bij het plaatselijke zwembad en eigenlijk vrijwel altijd werkt ze als vakkenvuller bij de supermarkt. In haar vrije tijd, dus als ze even niet zwemt of werkt kun je haar vinden op her voetbalveld. Sinds twee jaar zit ze namelijk ook op voetbal. Ze is het nog aan het leren, maar ze is hard op weg om het te kunnen. Af en toe maakt ze ook middagen vrij om te tekenen, wat ze vroeger vaak deed, maar nu niet meer zo vaak.
    Uiterlijk:

    Victoria Justice.
    Jude heeft donkerbruine, wilde krullen die ze elke dag zo over haar schouders laat hangen. Meestal laat ze het gewoon los hangen, omdat ze dat het fijnste vind. Soms zet ze haar haren echter vast. Dan doet ze het ineen staart of een knot. Jude's haar komt tot ergens halverwege haar rug. Haar ogen zijn donker, heel donkerbruin. Ze zet ze nog eens extra in de verf door ze donker op te maken. Meestal doet ze dit met mascara en eyeliner, maar soms ook met oogschaduw. Haar ogen hebben gewoon een middelgroot formaat en ze worden omringd door lange, zwarte wimpers. Verdere make-up gebruikt ze niet, behalve een beetje lipgloss dan, want haar huid is al egaal. Om dat zo te houden smeert ze er heel wat crème op. Verder heeft ze een beetje een mager postuur, maar zelf vind ze het erg dat haar heupen wat breder zijn. Daar is verder niets aan te doen, dus ze vind het nu niet erg meer. Jude's kledingstijl bestaat voornamelijk uit strakke broeken en gewoon shirtjes of topjes. Dat combineerd ze dan met een zwart, leren jasje en hoge hakken. Ze loopt niet altijd op hakken, want soms loopt ze ook op haar afgetrapte vans. Die ze geweldig vind zitten. Voor haar leeftijd. Jude is maar ongeveer 1.67 lang.
    Wat Jude echt geweldig vind zijn printjes. Zebraprint bijvoorbeeld, maar niet te veel. Als iemand te veel print aan heeft vind ze het gelijk niet mooi meer. Haar kledingstijl is vrij casual met veel neutrale kleuren, zoals zwart en wit, maar soms is het een beetje vintage met zachte kleuren. Bij die kleuren combineerd ze dan andere kleuren en printjes. Het valt dus ook een beetje onder de categorie vintage. Naast die zwart, wit en vintage kleding kun je ook strepen en marine-achtige kleuren vinden. Haar kledingstijl varieërt echt van dag tot dag. Soms kan het echt heel anders zijn dan de vorige dag. Niet gek, want ze houd heel erg van winkelen. 
    Extra: Ze wonen in een middelgrote twee-onder-een-kap woning. Jude's vader, het hoofd van de familie, is de 42-jarige Aidan. Hij is makelaar van beroep en in zijn vrije tijd is hij coach van en voetbalteam. Aidan is getrouwd met Jennifer, die dokter van beroep is. Hun oudste kind is de 20-jarige Lauren. Zij is al een tijd het huis uit, maar woont wel dichtbij om geregeld langs te kunnen komen. Jude is hun tweede kind en werd na een paar jaar opgevolgd door de 15-jarige Dustin. Hij is een echte puber en verslaafd aan zijn telefoon. Als laatste kwam de 13-jarige Sienna. Zij kijkt erg op tegen haar zussen en doet veel gezellige dingen met ze.
    Waarschuwen als we echt beginnen?: Yes, please (:

    [ bericht aangepast op 14 feb 2012 - 16:03 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    -

    [ bericht aangepast op 14 feb 2012 - 16:07 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: Vriendin van Harry
    Volledige naam: Lily Mary Louise Greenlake
    Leeftijd: 18, maar ze gedraagt zich vaak net ietsje jonger.. (16 xD). 12 Juni 1993.

    Karakter: Erg relaxt en haar passie is muziek. Ze speelt gitaar, piano en viool. Ze is vaak een beetje goed gestoord en heeft een hele vage vorm van humor, kan geen normale vergelijkingen maken en is meer een jongen dan een meisje. Haar style is vrij relaxt maar wel modieus. Je zal haar nooit verdrietig zien, tenzij je haar echt heel goed kent.

    Hobby's: Songwriting, rare dansjes doen, practical jokes uithalen met de jongens en haar goede vriendinnen en muziek maken.

    Uiterlijk(het liefst met foto): Lily Greenlake

    Extra: Lily kan ook een goede vriendin zijn van de hoofdpersoon, of dit worden. Ze is heel relaxt en wil graag met iedereen vrienden zijn. Ze haat ruzie namelijk, en doet er alles aan om het uit de weg te gaan. Eigenlijk is ze heel emotioneel en draagt een moeilijk verleden met zich mee.

    Waarschuwen als we echt beginnen?: HELL YEAH! Maar ik heb volgens mij al een abo o.o

    [ bericht aangepast op 15 feb 2012 - 16:00 ]


    Blub

    Rol: Kies jij maar.
    Volledige naam: Sandy Heather Lucas.
    Leeftijd: 18 jaar - 12 augustus 1993.
    Karakter: Sandy is erg ambitieus, ze wilt graag dingen bereiken in haar leven. Ze is een erge optimist en geniet van elke dag van haar leven. Sandy kan heel goed een geheim bewaren voor wie dan ook. Ze vind dat geheimen niet bedoeld zijn om doorverteld te worden. Sandy is er zelfverzekerd over zichzelf, waardoor ze op zichzelf kan vertrouwen. Sandy heeft natuurlijk ook minder goede kanten. Een daar van is dat ze snel haar mening geeft, wat soms nogal pijnlijk kan zijn voor anderen. Ze weet alleen wel wanneer ze moet ophouden met haar mening, maar ze wilt graag gelijk hebben. Sandy heeft deze slechte kant van haar moeder, die heeft precies hetzelfde. Daarom maakte ze vroeger ook veel ruzie met elkaar.
    Hobby's: Sandy houd van tekenen, en is er verdomd goed in. Ze tekent graag haar vrienden of familie. Soms gaat ze op een bankje in de stad zitten en tekent wat er allemaal om haar heen gebeurd. Ze owrd rustig van tekenen en doet het dus best vaak. Ze vind het fijn om even een tijdje alleen te zijn, en dat is met tekenen een goede manier. Ook is Sandy goed in voetballen. Op de basisschool had ze bijna alleen maar jongens als vrienden, waarmee ze vaak een potje voetbalde. Nu doet Sandy dat bijna niet meer, maar het is nog steeds een verborgen passie.
    Uiterlijk(het liefst met foto):


    Sandy heeft lang blond krullend haar, wat ze bij zichzelf het mooist vind staan. Ze heeft een perfect gezicht met mooie ogen.

    Extra: Vroeger hadden Sandy en haar moeder vaak ruzie, dat liep vaak uit de hand en liep Sandy weg. Haar moeder zeurde dan door tegen haar vader, waardoor die weer ruzie kregen. Sinds een paar jaar zijn de ouders van Sandy gescheiden en woont Sandy op zichzelf omdat ze haar thuissituatie niet meer aankon. Ze ziet haar moeder bijna niet meer, maar dat vind ze niet erg. Ze heeft nu een ander leven en denkt bijna niet meer terug aan haar akelige verleden. Soms denkt Sandy nog een terug, maar dan moet ze echt in een dip zijn, Sandy heeft nooit spijt gehad van haar beslissingen. Sandy ziet haar vader nog wel, een paar keer in de maand spreken ze af, maar die afspraken worden ook veel minder en ze groeien een beetje uit elkaar.
    Waarschuwen als we echt beginnen?: Jaaaaaa!

    [ bericht aangepast op 16 feb 2012 - 16:34 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Heb je al een idee welke rollen je gaat gebruiken? x


    Tell me about it, stud.

    jaa zowiezo Mary Hélène Levefre alleen dan zonder de Amerika want het speelt zich af in Engeland ghihih en zonder het franse accent sorry!:$ de rest kiezen we later.. xxx


    Shit happens but pee happens a lot more.

    en miss ook die sandy maar moet ik ef overleggen met megan..


    Shit happens but pee happens a lot more.

    Weet je al een beetje wie de rollen krijgen?


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    nee haha want ik heb der echt veel meer nodig want die mensjes die hier reageren reageren op elk topic met de zelfde persoon en ik zou graag wel origineel willen blijven.. :$
    maar jou rol en de rol van unbroken worden wel gebruikt alleen weet ik nog niet waarvoor die van jou gebruikt wordt moet ik ef overleggen met megan..
    xxx:Y)


    Shit happens but pee happens a lot more.

    trouwens, jou meisje is toch bekend? hoe heet ze?


    Shit happens but pee happens a lot more.