• Tien vrienden besluiten naar een huis te gaan, waar men claimt dat het er spookt. Zij zijn hier, om het tegendeel te bewijzen. Maar wat als één van de jongens ontvoerd wordt en uiteindelijk blijkt dat er juist wel geesten in het huis zijn? Wat als één van de meisjes bezeten wordt door één van de duivels die in het huis rondspookt? En wat, als de acht overgebleven jongeren erachter komen dat er onder het huis een graf is, er geen ontsnapping aan is en ze elkaar één voor één zien sterven?

    “Ssh.. I think they're watching us.”
    “Who?” she asked, as a loud scream echoed through the house.


    Ik ga het verhaal eerst nog een beetje afwerken en zo, en als ik het echt leuk vindt ga ik hem activeren. Omdat dit ideetje toch al een tijdje in mijn hoofd zit. (:

    I need:
    - Drie vriendinnen.
    Let op: Eén moet een bitch zijn en ééntje moet heel verlegen zijn.

    - Beste vriendin jongens.
    Een meisje die heel erg bezorgd is.
    -Beste vriendin hoofdpersoon.
    Een beetje een apart meisje.


    Invullen:
    Rol:
    Volledige Naam:
    Leeftijd en geboorte datum:
    Karakter:
    Uiterlijk, bekend persoon. Naam erbij zetten:
    Hobby's:
    Titel:

    [ bericht aangepast op 15 feb 2012 - 10:02 ]


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    No one? :c


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Rol: beste vriendin jongens
    Volledige Naam: Noalie Saoirse Gredionate
    Leeftijd en geboorte datum: 18 jaar, 31 mei 1993
    Karakter: Ze is een vriendelijk iemand die altijd voor haar klaar staat, ze vergeet haar eigen problemen -als ze die al zou hebben- om anderen te kunnen helpen. Ze gelooft in indianenlegendes en schaamt zich daar niet voor. Ze offert zichzelf graag op om anderen te beschermen, mocht dat nodig zijn.
    Uiterlijk, bekend persoon. Naam erbij zetten:



    Julia Jones
    Hobby's: Het onderzoeken van indianenlegendes, muziek luisteren, winkelen, naar de bioscoop gaan, paardrijden.
    Titel: Haunted

    [ bericht aangepast op 13 feb 2012 - 15:48 ]


    "Some day you will be old enough to start reading fairy tales again.” - C.S. Lewis

    MrCarrotCake schreef:
    ik vul later wel beste vriendin jongens in, heb nu niet zo veel tijd

    Okie, thanksss!


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Ik wil wel één van die meisjes maken. Vertel maar welke je het meest nodig hebt. (: ik ben toch de hele dag thuis dus eigenlijk kan ik er wel meerdere maken als je wilt


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Yowic schreef:
    Ik wil wel één van die meisjes maken. Vertel maar welke je het meest nodig hebt. (: ik ben toch de hele dag thuis dus eigenlijk kan ik er wel meerdere maken als je wilt

    Ik heb ze allemaal het meest nodig, dus mij maakt het niet zoveel uit hoor, welke je invult! (:


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Januharry schreef:
    (...)
    Ik heb ze allemaal het meest nodig, dus mij maakt het niet zoveel uit hoor, welke je invult! (:


    Ik vul van alles wat wel in. (: Ik heb toch time enough.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Yowic schreef:
    (...)

    Ik vul van alles wat wel in. (: Ik heb toch time enough.

    Oeh thankss! I always like your characters! ^^


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Januharry schreef:
    (...)
    Oeh thankss! I always like your characters! ^^


    Aaah, dankje (H) Ik ga even aankleden en dan zal ik er wel een paar invullen. (:


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Een van de vriendinnen.
    Volledige Naam: Jude Elizabeth Reynolds, over het algemeen heeft ze geen bijnamen. Jude is op zich al een afkorting. Ze word maar zelden met haar héle naam aangesproken. Dat is dus alleen als haar ouders boos op haar zijn.
    Leeftijd en geboorte datum: Jude is geboren op 14 januari en is net 18 jaar oud.
    Karakter: Vanwege haar zwemsport is ze erg competitief ingesteld en ze heeft een hekel aan verliezen. Als ze dan toch een keer verliest is ze die dag echt niet meer te genieten. Dat kan met alles doorgaan, al gaat het om dat ze gelijk heeft of zo, ze wilt altijd winnen. Bij haar is het ook een kwestie van of ze je aardig of niet, daar is ze erg standvastig in. De rest van de tijd is ze eigenlijk heel aardig, dat is dan het moment dat ze je geaccepteerd heeft. Voor de rest is ze bijna nooit chagerijnig. Dat komt bijna nooit voor, behalve in de winter wel eens. In de winter heeft ze altijd van die dagen dat ze geen zin heeft om iets te doen en dan blijft ze gewoon binnen. Op andere dagen heeft ze juist energie te veel en kan ze niet stilzitten. Dan houd ze er van om te gaan rennen door het park. Dat doet ze eigenlijk altijd wel in de weekenden. Bij haar is het echt een kwestie van of ze je aardig vind. Ze kan namelijk ineens omslaan als ze je niet mag. Mag ze je wel, zit je goed. Niet dat ze een opstoker is, maar dan houd ze liever de eer aan zichzelf. Ze staat ook heel stevig in haar schoenen en is ze heel nuchter. Jude gelooft niet zo in spirituele dingen. Overal is er wel een verklaring voor, vind ze. Ook zal ze nooit op de achtergrond blijven tijdens een gesprek. Meestal weet ze wel een manier om aandacht te trekken. Soms denken mensen dat ze áltijd aandacht zoekt, maar dat is niet zo. Nou ja, meestal klopt het ook wel, maar ze zal het nooit echt toegeven. Dat kan ze maar heel moeilijk, iets toegeven. Dat komt doordat ze echt enorm koppig is, iets wat sommige mensen irritant vinden, meestal dramt ze dan haar zin gewoon door. Ze wilt dan altijd gelijk hebben. Soms komt Jude wat arrogant over tegen sommige mensen, de blikken die ze geeft, maar daar heeft ze verder geen boodschap aan. Ze doet gedraagt zich gewoon hoe dat ze zich wilt gedragen.
    Uiterlijk:

    Victoria Justice.
    Jude heeft donkerbruine, wilde krullen die ze elke dag zo over haar schouders laat hangen. Meestal laat ze het gewoon los hangen, omdat ze dat het fijnste vind. Soms zet ze haar haren echter vast. Dan doet ze het ineen staart of een knot. Jude's haar komt tot ergens halverwege haar rug. Haar ogen zijn donker, heel donkerbruin. Ze zet ze nog eens extra in de verf door ze donker op te maken. Meestal doet ze dit met mascara en eyeliner, maar soms ook met oogschaduw. Haar ogen hebben gewoon een middelgroot formaat en ze worden omringd door lange, zwarte wimpers. Verdere make-up gebruikt ze niet, behalve een beetje lipgloss dan, want haar huid is al egaal. Om dat zo te houden smeert ze er heel wat crème op. Verder heeft ze een beetje een mager postuur, maar zelf vind ze het erg dat haar heupen wat breder zijn. Daar is verder niets aan te doen, dus ze vind het nu niet erg meer. Jude's kledingstijl bestaat voornamelijk uit strakke broeken en gewoon shirtjes of topjes. Dat combineerd ze dan met een zwart, leren jasje en hoge hakken. Ze loopt niet altijd op hakken, want soms loopt ze ook op haar afgetrapte vans. Die ze geweldig vind zitten. Voor haar leeftijd. Jude is maar ongeveer 1.67 lang.
    Wat Jude echt geweldig vind zijn printjes. Zebraprint bijvoorbeeld, maar niet te veel. Als iemand te veel print aan heeft vind ze het gelijk niet mooi meer. Haar kledingstijl is vrij casual met veel neutrale kleuren, zoals zwart en wit, maar soms is het een beetje vintage met zachte kleuren. Bij die kleuren combineerd ze dan andere kleuren en printjes. Het valt dus ook een beetje onder de categorie vintage. Naast die zwart, wit en vintage kleding kun je ook strepen en marine-achtige kleuren vinden. Haar kledingstijl varieërt echt van dag tot dag. Soms kan het echt heel anders zijn dan de vorige dag. Niet gek, want ze houd heel erg van winkelen. 
    Hobby's: Juse's grootste hobby is zwemmen. Dit doet ze ongeveer vier dagen in de week, soms wel meer, bij het plaatselijke zwembad. Ze zwemt om de drie weken een wedstrijd. Naast het zwemmen heeft ze twee bijbanen, in de zomer is ze badjuffrouw bij het plaatselijke zwembad en eigenlijk vrijwel altijd werkt ze als vakkenvuller bij de supermarkt. In haar vrije tijd, dus als ze even niet zwemt of werkt kun je haar vinden op her voetbalveld. Sinds twee jaar zit ze namelijk ook op voetbal. Ze is het nog aan het leren, maar ze is hard op weg om het te kunnen. Af en toe maakt ze ook middagen vrij om te tekenen, wat ze vroeger vaak deed, maar nu niet meer zo vaak.
    Titel: Euh, sorry. Ik ben niet zo goed in titels, hij komt nog (:

    [ bericht aangepast op 13 feb 2012 - 15:05 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Eén van de drie vriendinnen, de bitchy one.
    Volledige Naam: Ghislaine Sadée Sandoval. Ghislaine komt oorspronkelijk uit Jamaica, maar is verhuisd naar Londen. Haar tweede naam spreek je uit als 'Seedie' en ze vindt het vervelend als mensen het uitspreken zoals het geschreven wordt.
    Leeftijd en geboortedatum: Ghislaine is zestien, maar zeker niet de kinderlijkste. Ze is geboren op 4 april 1996. Met haar leeftijd is ze zeker één van de jongsten van de groep, maar veel mensen vinden haar ouder lijken en schatten haar soms wel 19.
    Karakter: Ghslaine is een perfect voorbeeld van een meisje dat weet hoe ze mensen om haar vinger moet winden. Ze weet hoe ze mensen inpakt met mooie praatjes en ze daarna moet afdanken en gebruiken. Genoeg mensen zijn erin getrapt en ze houdt er gewoon van om mensen te hebben die dingen voor haar doen. Niet dat Ghislaine lui is, nee. Alles behalve zelfs, maar ze vindt het gewoon fijn om hulpjes klaar te hebben staan om het vuile werk op te knappen. Ghislaine is er niet zo van gediend om het vuile werk te doen. Daar zijn anderen voor, zegt ze altijd. Ze wil liever niet haar handen vies maken en vindt het al vreselijk om op school naar het toilet te gaan.
          Hoewel Ghislaine best een spontaan meisje is, heeft ze zo haar gewoontes om altijd arrogant uit de hoek te komen. Ze wil altijd het laatste woord hebben en is er niet van gediend als mensen haar tegenspreken. Ze moet en zal altijd gelijk hebben. Meestal smijt ze mensen lullige opmerkingen of beledigingen naar hun hoofd of ze doet gewoon arrogant en zelfingenomen. Ghislaine is nou eenmaal trots op haarzelf en dat laat ze dan ook duidelijk zien en horen. Ze is ook heel erg standvastig. Als ze één keer iets denkt, zal ze niet snel van gedachten veranderen. Ze zal ook nooit zo snel anderen geloven en vindt zichzelf vooral beter dan anderen.
          Ghislaine is wel een heel vrolijk meisje en zit vol humor. Het is leuk om met haar op te trekken, want een gesprek valt nooit stil. Ghislaine houdt het leven erin. Ze is spontaan en heel erg onvoorspelbaar. Op elke situatie reageert ze anders en dat weet iedereen maar alste goed. Ze houdt van aandacht, maar vindt het wel oké als iemand anders even zijn momentje heeft, ookal kan ze wel pissig worden als ze het idee heeft dat je concurrentie voor haar bent. Ze is ook spontaan en schaamt zich werkelijk nergens voor. Als je het haar zou vragen, zou ze zo in het midden van de straat een beetje random gaan dansen of Dondald Duck na gaan doen. Het boeit haar helemaal niks.
    Uiterlijk:




    Ghislaine is wat je noemt gewoon knap. Er is niks moois aan haar, ze is niet prachtig, maar ze heeft gewoon een perfect lijf waar jongens van die leeftijd als een blok voor vallen. Ze is zelf best blij met zichzelf, hoewel ze soms liever gewoon blank had willen zijn. Veel meiden zijn jaloers op haar altijd blijvende tintje, maar Jamaicaans bloed in Londen valt toch wel heel erg op.
          Ghislaine heeft een perfecte lengte voor een paar high heels, namelijk 1,70M lang. Haar verslaving zijn hakken en die draagt ze dan ook altijd. Ze probeert altijd 5CM bij haar lengte te smokkelen door de hakken die ze altijd draagt, dus ze vertelt iedereen dat ze 1,75M is. Ghislaine is niet dik, allesbehalve zelfs, maar haar gewicht ligt toch boven gemiddeld voor een zestienjarig meisje. Ze is vrij zwaar, maar aan haar lichaam valt geen schijntje vet te zien. Ghislaine is namelijk 62KG.
          Ghislaine haar lichaam is perfect in proportie. Haar lengte is haast perfect voor haar gewicht waardoor haar lichaam perfect uitkomt. Haar benen zijn vrij lang en met de killerheels die ze aan heeft lijken ze zelfs nog langer. Ghislaine heeft wel vrij brede heupen en omdat ze perfecte bovenbenen heeft waar elk meisje jaloers op kan zijn, valt dat toch wel heel erg op. Haar grootste trots zijn toch wel haar diepbruine ogen. Ze houdt van bruine ogen, omdat ze zo moeilijk te doorgronden zijn. Ze accentueert ze meestal met een paar lagen mascara, eyeliner en glitteroogschaduw.
          Haar handelsmerk is toch wel duidelijk. Ghislaine is dol op haar haren. Elke dag doet ze er wat anders mee en om de 2 weken gaat ze naar de kapper voor een nieuwe bos. Van zichzelf heeft ze wat korter haar zoals je op de tweede foto ziet, maar meestal heeft ze extensions waardoor ze lang haar krijgt. Ze doet haar haren ook wel eens in een strakke knot of staart, maar ze prefereert los.
          Ghislaine heeft een hele aparte kledingsmaak. Als iedereen in korte jumpsuits met bloemetjes loopt, heeft zij een lange met stippen. Ze volgt de trens, maar geeft er haar eigen draai aan. Ghislaine is dól op shoppen en doet dat dan ook zeker vaak met haar vriendinnen. Haar kasten hangen allang vol, maar de meeste kleren die ze heeft schuift ze door naar haar kleine zusje. Ghislaine is ook van de felle kleuren op haar getinte huidje en vele laagjes kleren.
          Qua make-up gaat Ghislaine helemaal los. Ze heeft alle soorten en kleuren en draagt dan ook elke dag wel wat anders. Haar favorieten zijn sowieso haar knalrode lippenstift en donkerblauwe oogschaduw. Deze koopt ze dan ook haast elke week bij, in geval dat ze opraken. De kleuren geel en pastelroze gebruikt ze ook veel in haar make-up om te matchen met haar kleren. Haar mascara en eyeliner houdt ze op standaard zwart, omdat daar het meeste mee matcht.
          Natalia Kills
    Hobby's: Ghislaine is een meisje die maar al te goed weet wat ze wilt. Ze is een perfect model en zou het niet boeien als ze zomaar een fotoshoot moest doen volledig naakt. Ze is dus vooral met mode bezig, maar een hobby kun je dit niet écht noemen. Het is meer iets waarvan ze haar beroep wil maken.
          Veel échte hobby's heeft Ghislaine niet. Ze gaat wel twee keer in de week fitnessen, houdt haar favoriete series bij, kletst elke dag met haar vriendinnen en gaat eens in de week naar streetdance, maar hobby's van haar zijn het niet echt. Ze zal haar hobby's benoemen als slapen en eten, meer nuttigs zou het niet zijn. Ghislaine is wel een druk persoon en is dus altijd wel ergens mee bezig.
    Extra: Ghislaine is opgegroeid in een grote familie in Jamaica, maar veel contact heeft ze er niet meer mee. Allebei haar ouders zijn met pensioen en proberen nu de rest van het gezin te onderhouden. Om deze reden is Ghislaine een soort van uit Jamaica 'gevlucht'. De enige twee waar ze nog contact mee heeft zijn haar twee zussen, Nathalie en Eleanor. Nathalie is twintig en haar kleine zusje Eleanor is vijftien. Hoewel Nathalie ervan overtuigd is dat ze in Jamaica zal blijven, is Eleanor van plan om naar New York te gaan.
          Vanessa Hudgens, Stella Hudgens.
    Titel: Flooding Blood of Stromend Bloed, uch ik ben slecht in titels.

    This one is af, nog 3 te gaan ghehe. Waarschuw me als je begint :Y)

    [ bericht aangepast op 17 feb 2012 - 17:53 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Welke het beste uitkomt.
    Volledige Naam: Chloë Tulisa Brooks, haar roepnaam is Chloë, toch wordt ze door heel veel mensen Brooke genoemd, een afkorting van haar achternaam. Chloë vindt het allemaal wel best, zolang ze haar maar niet Tulisa gaan noemen, zoals haar moeder altijd doet.
    Leeftijd en geboortedatum: Chloë is achttien jaar oud, geboren op veertien december 1993.
    Karakter: Chloë is een erg eigenzinnig meisje, die nogal verschild van de meeste van haar leeftijd. Ze gaat namelijk stukken liever om met jongens, dan met meisjes. Dit komt vooral omdat ze echt niet kan tegen hun overdreven gedrag, ze wordt er chagrijnig van en vindt dat veel meisjes zich aanstellen. In tegenstelling tot hen is ze een echte bikkel en waaghals, ze is dol op gevaar en heeft er moeite mee om haar grenzen te beleggen. Ze gaat vaak tot het uiterste, wat haar al heel wat ziekenhuisbezoekjes heeft gebracht. Chloë schept wel eens op hierover, hoeveel geluk ze wel niet heeft en in feite heeft ze dat zeker. Ze is een echte geluksvogel.
          Wie Chloë voor het eerst ontmoet zou zeggen dat ze een aandachtsgeil kind is. Ze is namelijk ontzettend druk en spontaan, ze is erg sociaal en vind het heerlijk om in de belangstelling te staan. Ze heeft er een hekel aan als het stil is en kan zich dan niet goed concentreren. Op een jonge leeftijd is er dan ook vastgesteld dat Chloë een leerprobleem heeft, ze is niet erg slim en wordt al snel afgeleid van dingen. Ze is erg slordig en raffelt veel dingen af. Op dat soort vlakken is ze dan ook erg lui en laat ze andere deze dingen graag opknappen. Op sport is dit juist weer anders, dat is namelijk iets waar Chloë wel van houdt.
          Klunzig is iets wat je Chloë zeker kan noemen, ze struikelt al snel over haar eigen voeten mee, maar weet dit gelukkig met een grapje weg te smoezen. Ze is erg lacherig, soms wat kinderachtig voor haar leeftijd en zeer ongeduldig. Ze leeft op vandaag en denkt niet zo snel aan morgen, ze is een buitenmens en sommige ouders zeggen wel eens dat Chloë een slechte invloed geeft op hun kinderen. Toch is Chloë wel een gevoelig meisje en trekt ze dingen snel aan, ze is een tikkeltje emotioneel, hoewel ze dit niet graag zou willen tonen.
    Uiterlijk:


    Phoebe Tonkin
    Chloë is zeker geen lelijk meisje en dat weet ze zelf ook heus wel, ze krijgt veel aandacht van jongens, maar lijkt dit te negeren. Ze vindt zichzelf nog niet klaar voor een lange relatie, namelijk en denkt nu alleen nog aan feesten en genieten. Chloë heeft een normaal postuur en is zo ongeveer 52 kilo, rond de 1.74M. Ze pest Niall hier wel eens mee, omdat ze langer dan hem is. Dat vindt ze grappig, gewoon om hem te irriteren.
          Haar huid is lichtgekleurd, waardoor het lijkt alsof ze een tijdje in de zon heeft gelegen. Ze heeft redelijk brede schouders desondanks, iets waar ze een hekel aan heeft, maar schijnbaar mee zal moeten leven. Het meest opvallende in Chloë haar gezicht zijn haar heldere groene ogen die worden omringd door lange wimpers. Chloë is niet iemand die erg van de make-up is, maar ze doet toch wel de moeite om er elke dag wat mascara op te doen. Chloë heeft nogal een norse uitstraling, dit komt met name door haar strakke wenkbrauwen en haar mond, die tevens erg vol is echt licht roze gekleurd. Ze heeft een rechte neus, ovaal hoofd en kaarsrechte tanden waar ze maar al te trots op is. Wel ziet Chloë ietwat bleekjes in haar gezicht.
          Ondanks dat Chloë niet erg vrouwelijk is, draagt ze wel graag jurkjes en rokjes. Ze laat haar lichaam namelijk maar al te graag zien. Ze heeft het vooral op zeer donkere kleuren of wit, ze is niet iemand die je snel buiten zult zien lopen met bijvoorbeeld knalroze of iets dergelijks, dat is gewoon niet haar smaak.
    Hobby's: Chloë heeft in haar leven al meerdere sporten beoefend, ze begon met judo en is daar mee gestopt op haar achtste, waarna ze overging op zowel schermen als boksen. Schermen doet ze nog steeds, ze vindt het leuk en speelt wel eens zwaardscène’s uit films na, gewoon voor de grap. Ze is er dan ook redelijk goed in. Nadat ze op haar dertiende van boksen af ging is ze op rugby gegaan, wat ze nu nog steeds met plezier doet, ze zit in het jongensteam aangezien ze weigerde mee te doen met de meisjes. Hierdoor loopt Chloë vaak blauwe plekken op, maar dat interesseert haar niets.
          Ook kijkt ze graag films in haar vrije tijd of gaat ze winkelen met haar oudere zus, om de twee weken houden ze samen een filmavondje en bespreken ze wat ze hebben doorgemaakt. De twee zijn erg close.

    Waarschuw me wanneer je begint? x


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Ik wil zo ook nog graag invullen. :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    Ik wil zo ook nog graag invullen. :Y)

    Go ahead! :Y)

    Cartwright schreef:
    ...
    Waarschuw me wanneer je begint? x

    Doe ik! (:

    Rol: Eén van de vriendinnen, the shy one.
    Volledige Naam: Hester Joanne Cunningham. Hester is een volledige Britse en dat kan je dan ook goed horen aan haar accent.
    Leeftijd en geboorte datum: Hester is zeventien jaar oud en zo ziet ze er ook uit. Ze is geboren op 9 september van het jaar 1995.
    Karakter: Hester is heel verlegen. Ze houdt er niet van om in de belangstelling gestaan en eerlijk gezegd is ze liever alleen dan in bijzijn van vele anderen. Ze geeft niet zo snel informatie over haarzelf vrij en je zult haar daarom echt moeten leren kennen. Ze is nogal gesloten en een glimlach van haar is schaars en je zal erom moeten vragen. Zelfs dan is het een klein, gemaakt glimlachje.
          Hester geeft meer om anderen dan haarzelf. Ze zou haar leven riskeren voor een ander, maar dan ook alleen als diegene echt wat voor haar betekent. Er zit dus nog wel wát zelfbelang in haar. Over andere mensen gesproken, Hester gaat liever om met jongens dan meisjes. Ze houdt niet zo van dat geroddel en gegiechel. Geef haar maar een bak popcorn en een voetbalwedstrijd, dan is alles goed. Ze is ook meer de luisteraar in de groep. Bij Hester kun je kwijt wat je vertellen wilt en je wéét dat ze het nooit door zou vertellen. Bij haar zijn je geheimen veilig.
          Ookal heeft Hester haar vriendinnen niet voor het uitkiezen, kiest ze toch wel de mensen waarmee ze echt een klik heeft. Ze zou niet zo snel vrienden worden met iemand die ze niet mag gewoon omdat ze vrienden wil. Ze vindt het niet zo erg dat ze niet zo populair is. Ze is juist heel erg geliefd in het vriendengroepje dat ze nu heeft. Iedereen vindt haar aardig, gewoon omdat ze niet zo zelfingenomen is en nuchter blijft onder allerlei omstandigheden. Hester blijft geduldig en raakt niet zo snel opgefokt.
    Uiterlijk:



    Een heel speciaal meisje om te zien, kan je Hester niet noemen. Ze is eerder gewoontjes en je noemt haar eerder mooi dan knap. Het eerste wat je aan haar opvalt, is toch wel haar kleine lengte. Ze is net zo'n 1,67M waardoor ze nogal buiten de groep valt. De meeste naar zijn langer dan Niall en zelfs híj is maar 1,70. Haar bijnaam is door haar lengte ook shortie, maar ze vindt het niet zo erg. Ze vindt het juist ook een beetje schattig klinken. Ze meeste mensen zouden haar ook het label 'schattig' geven, gewoon door haar kleine glimlachje.
          Hester heeft halflange, blonde lokken waardoor veel mensen haar al snel als een dom blondje zien. Met haar lokken doet ze meestal niet zo veel, ze hangen slapjes met een lichte slag over haar schouders heen en vallen tot net over haar borsten. Ze heeft eigenlijk nog nooit het initiatief genomen om er wat mee te doen. Ze vindt haar lokken te heilig en ze vindt staartjes vervelend zitten.
          Hester heeft felblauwe ogen waar geen klein beetje andere kleur in te vinden is. Ze heeft een vrij breed gezichtje dat niet zo lang is, maar eerder diamantvormig. Haar lippen zijn -met én zonder lipgloss- altijd lichtroze gekleurd. Hester heeft een klein neusje, waardoor ze juist een nog schatterigere uitdrukking op haar gezicht krijgt.
          Qua kleding doet Hester heel makkelijk. Ze houdt het maar op de standaardkleuren zwart, wit en grijs. Ze is niet zo uitbundig en houdt er niet van om op te vallen. Ze blijft liever op de achtergrond, vooral met uiterlijk. Als ze door de straat loopt wil ze er liever niet uitzien als een bontgekleurde kikker. Met make-up denkt ze er precies hetzelfde over. Eigenlijk haat ze het maar, omdat het plakt. Ze gebruikt alleen een likje mascara en af en toe wat lipgloss, de rest vermijdt ze.
          Ashley Benson
    Hobby's: Hester heeft één specifieke hobby en dat is zingen. Alle vrije tijd die ze heeft naast haar opleiding, gebruikt ze om naar zangles te gaan. Haar vriendin Naomi heeft haar overgehaald om op YouTube covers te gaan plaatsen. Hier is Hester echter te verlegen voor, maar ze covert nu samen met Naomi. Veel views hebben ze nog niet, maar samen hebben ze de grootste lol. Om zichzelf te begeleiden heeft Hester piano en gitaar leren spelen. Dat zijn dus nu ook hobby's van haar, maar op haar piano speelt ze ook klassiek, gewoon om beter te worden.
          Een andere hobby van Hester is om te koken. Ze vindt het leuk om middagen in de keuken te spenderen om een lekkere maaltijd klaar te maken. Rondsnuffelen in een kookboek om het daarna lekker op te eten. Ja, Hester is best wel gek op lekker eten. Haar favorieten zijn chocola, want daar is ze volledig verslaafd aan.

    [ bericht aangepast op 13 feb 2012 - 17:19 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.