• Sweetheart, are you ok?
    - Yea I'm fine.

    He said he's fine, but inside he's fucking broken.


    Oké ik zal het verhaal even kort uitleggen. Niall Horan wordt ontzettend gepest op school. En dan vooral door een gemene, populaire jongen, genaamd Zayn Malik. Net wanneer Niall het niet meer ziet zitten, komt hij een geweldig lief meisje tegen, met wie hij uiteindelijk vrienden wordt.
    Dus ik heb dus een paar rollen nodig.
    Vriendin van Zayn.
    Nerd meisje.
    Klasgenoten, zowel jongens als meisjes.
    Leraren.
    Toekomstige beste vriendin van Niall.


    Naam.
    Leeftijd.
    Uiterlijk, met foto graag.
    Karakter.
    Familie.
    Extra.
    Waarschuwen?


    i'm really try to make it more than what it is, cause everybody dies, but not everybody lives.

    Mag ik vriendin van Zayn invullen :Y)


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol : Toekomstige beste vriendin van Niall
    Naam : Sarah
    Leeftijd : 17 jaar
    Uiterlijk, met foto graag : http://www.google.be/imgres?q=Sookie+Stackhouse&hl=nl&biw=1360&bih=499&gbv=2&tbm=isch&tbnid=jMAQ0ZZrqRmiYM:&imgrefurl=http://www.modthesims.info/d/388610&docid=n6qNuygsigexOM&imgurl=http://thumbs2.modthesims.info/img/1/1/9/6/0/0/7/MTS2_..BlueSky.._1052771_True_Blood_-_Sookie_Stackhouse04.jpg&w=217&h=300&ei=XO3oToyUE8qVOvnVnNoK&zoom=1&iact=rc&dur=352&sig=109063200259453938438&page=1&tbnh=143&tbnw=103&start=0&ndsp=14&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=41&ty=57
    Karakter : Ze is lief,Ze helpt graag mensen.
    Soms is ze onzeker over zich zelf. Ze is ook een klein beetje stoer.
    Familie : Haar moeder heet Mirte die werkt bij een moddelbedrijf.
    Haar vader heet Bert die is product manager.
    Ze heeft een zus die Nikita heet die is 12 jaar oud.
    Extra : /
    Waarschuwen? Ja


    I love Cameron Bright,Nick Jonas,Joe Jonas,Kevin Jonas,

    vocalizer schreef:
    Mag ik vriendin van Zayn invullen :Y)

    Tuurlijk! (:


    i'm really try to make it more than what it is, cause everybody dies, but not everybody lives.

    Rol. Vriendin Zayn.
    Naam. Zaria Isabella Dèlore.
    Leeftijd. 17.
    Uiterlijk.


    Isa heeft lichtblonde haren en grote donkerbruine, bijna zwarte, ogen van zichzelf. Ze is ongeveer 1.67 groot.
    Karakter. Isa is ontzettend druk, en spontaan. Ze doet waar ze zin in heeft, en is best onvoorspelbaar. Ze is zelfverzekerd , en kan soms een beetje arrogant overkomen. Ze trekt zich niet veel aan van wat anderen van haar vinden, en ze is soms een beetje egoïstisch. Verder heeft ze een groot hart, en kan ze bijna met iedereen wel overweg. Maar als je ruzie zoekt, kun je het krijgen.
    Familie. Isa woont samen met haar zesjarige zusje Mari, tweejarige halfzusje Florine en haar 19jarige broer Matthijs bij haar moeder, en stiefvader. Haar echte vader woont in Japan, voor zijn werk, en belt af en toe om te vragen hoe het met haar gaat, maar meer contact hebben ze niet. Jason wil niet eens meer met hem praten, wanneer hij belt. Isa was vroeger heel close met haar moeder, totdat ze hertrouwde met Tom. Ze kan het helemaal niet vinden met haar stiefvader en neemt elk excuus aan om maar niet naar huis te moeten.
    Extra. Ze rookt.
    Waarschuwen? Yes, please (:

    [ bericht aangepast op 14 dec 2011 - 19:39 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Vriendin van Zayn;
    Naam: Nicole Diamond
    Leeftijd: 16 jaar
    Uiterlijk: http://weheartit.com/entry/18933706
    Karakter: Snel Verlegen, maar toch spontaan, krijgt snel de slappe lach. Snel onzeker.
    Familie: Grote broer Logan van 18, Moeder Autumne van 38, Vader Peter van 43.
    Extra: Speelt piano
    Waarschuwen? Ja,

    Ik ga em zeker lezen! Ben benieuwd!

    Rol: Toekomstige beste vriendin van Niall!
    Naam: Maddisón Axelle Sophia Caverly.
    Leeftijd: Maddison is 17 jaar || 4 maart 1994.
    Uiterlijk, met foto graag:


    Maddisón heeft lange, blonde haren waar ze sinds kort highlights in heeft gezet. Ze verzorgt haar haar heel erg goed en wast het haast elke dag. Ze gebruikt ook verzorgende haarmaskers. Haar blonde haren lijken altijd goed te vallen, maar ze staat dan ook uren voor de spiegel. Maddisón heeft van haarzelf groene ogen en een onzuivere huid. Ze gebruikt veel foundation om dit niet te laten zien. Verder gebruikt ze meestal nog wat lipgloss en mascara, maar bij speciale gelegenheden draagt ze veel meer make-up. Haar kledingstijl is vrij normaal, ze draagt meestal skinnyjeans met een hoodie, vest of een gewoon shirt. Als ze uitgaat of er is een feestje -wat vrij vaak voorkomt met een bandlid als je vriendje- draagt ze jurkjes, maar daar voelt ze zich eigenlijk niet helemaal op haar gemak mee. Ze is niet al te blij met haar uiterlijk.
    Karakter: Maddisón is het meisje dat erg verkeerd wordt ingeschat door haar vriendinnen. Ze is is vaak heel vrolijk en spontaan, maar voelt ze zich gewoon vreselijk. Ze heeft nooit haarzelf kunnen zijn, ze was te anders. Ze heeft een leuke tijd op school, maar vindt het veel leuker met Niall en de andere jongens. Ze kan ook heel goed opschieten met Heaven. Maddisón is ook heel erg onzeker en zou nooit iemand te snel vertrouwen. Haar goede eigenschappen zijn dat ze heel erg creatief en muzikaal is. In tegendeel daarvan is ze juist helemaal niet sportief en heeft een hekel aan sporten. Ze zit het liefst het hele weekend in haar pyjama op de bank, maar heeft soms ook weer eens zin om wat actiefs te doen. Ze komt niet snel los bij vreemden, maar als je goed bevriend met haar bent wil je liever dat ze soms even haar mond houdt. Ze is heel spontaan en is altijd in voor een grapje.
    Haar hobby's zijn tekenen en schrijven. Ze tekent vooral grote fantasiewerelden of mensen, iets waar ze vrij goed in is. Ze vindt het geweldig om dingen te zien en te maken wat helemaal niet kan. Ze vindt -het tegenovergestelde- fotografie helemaal niet zo leuk, ze is ook helemaal niet fotogeniek. Schrijven vindt ze ook iets leuks om te doen, ze is ook heel muzikaal opgevoed dus ze schrijft vooral liedjes. In die liedjes kan ze ook haar gevoel kwijt, maar ze kan helemaal niet goed zingen.
    Familie: Haar vader heeft haar en haar moeder verlaten toen ze 12 was, en dit kan ze zich nog heel goed herinneren. Hier treurt ze nog vaak over. Ze weet helemaal niks over haar vader en wil hem graag een keer zien, maar dit kan niet volgens haar moeder. Ze woont nu samen met haar moeder, Caterina, en kleine babyzusje, Maylin, in een klein rijtjeshuis in het hartje van Dublin. Ze is pas verhuist en wil een nieuwe 'start' maken in Dublin. Verder moet ze heel vaak op haar zusje passen, haar moeder heeft een drukke baan om voor hun te zorgen en het huis te betalen. Ze hebben het heel krap en ze zou dus ook zelf moeten werken. Ze heeft een bijbaantje in de Starbucks.
    Extra: Ze heeft pas wat met Niall, het is nog helemaal niet zo lang aan. Ze hebben het heel leuk samen, maar het is nog niet écht officieel. Hoewel ze heel vrolijk en spontaan tegen Niall doet, weet hij dat ze het op school niet zo leuk heeft. Hij probeert haar te helpen, maar dit lukt niet ze goed.
    Waarschuwen?: Zeker weten!

    [ bericht aangepast op 16 dec 2011 - 23:28 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Ik ga even vriendin Zayn invullen (:

    [ bericht aangepast op 14 dec 2011 - 19:57 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Vriendin Zayn (:
    Naam. Nina Caverly. Nina wordt vaak “kleine Nina” genoemd omdat ze amper één meter zestig is. De kampt al sinds haar geboorte met groeiproblemen.
    Leeftijd. Nina is zeventien jaar oud en is geboren op 24 april.
    Uiterlijk, met foto graag.


    Nina is een klein fragile meisje en kampt al sinds haar kindertijd met groeiproblemen hierdoor is ze maar 1m60 groot. Het zit sowieso al in de familie van niet groot te zijn en van nature slank op het randje van mager want ze weegt amper 48 kilo, maar ze mag eten wat ze wilt ze komt geen grammetje bij. Nina heeft donkerblonde, blondbruine haren die altijd perfect stijl over haar schouders liggen. Ze houdt ervan om ze soms wat wilder te leggen of op te steken, etc. Ze heeft mooie, grote ogen waarvan ze gebruik maakt. Ze doet vaak vele lagen mascara boven elkaar op zodat ze beter uitkomen. Nina staat vooral gekend om haar schattige lachje, het is ook Zayn’s favoriet. Ze heeft van nature ook een heel bruine huid en in de zomer word die nog bruiner. Nina’s kledij is helemaal anders dan haar karakter. Ze houdt ervan om vrolijke kleedjes aan te doen en vrouwelijke dingen bevoorbeeld een sweater en sneakers vindt je amper in haar kast. Ze loopt meestal op hakken of ballerina’s , maar als ze thuis is houd ze ervan om in zayn’s trainingsbroek te lopen of in een tshirt van hem, maar zo komt ze zeker niet buiten want ze is erg gesteld op haar uiterlijk
    Karakter. Nina is een heel fragile meisje. Ze is niet alleen klein, maar ook heel breekbaar. Ze is een zeer gevoelig meisje, die vaak stil is en graag op de achtergrond blijft. Nina is een heel voorzichtig meisje. Als je haar voor het eerst ziet zegt ze hoogstens twee zinnen want ze is heel bang een verkeerde indruk te maken, iemand te kwetsen of zichzelf belachelijk te maken. Nina valt niet op en houd niet van in de belangstelling te staan daarom houdt ze zich liever op de achtergrond en geniet ze mee van alle drukheid soms van de jongens. Omdat Nina stil is, dat wilt niet zeggen dat ze saai is. Als Nina zich goed voelt en los komt bij mensen kan ze een heel grappig meisje zijn. Ze kan soms hele droge opmerkingen maken op het gepaste moment. Nina is een heel romantisch meisje. Ze zit liever met Zayn alleen een avondje op de bank liggen knuffelen met een romantische film dan dat ze uitgaat met vrienden. Maar ze hecht veel belang aan mensen waarbij ze zich goed voelt. Ze zou er alles voor doen en hun problemen zelfs eerder oplossen dan de hare. Als iemand één woord verkeerd zegt, zal je pas zien Nina niet altijd het kleine, lieve meisje is.
    Familie. Nina is opgegroeid in een heel druk gezin en was daar altijd al het vijfde wiel aan de wagen. Haar ouders hadden een druk leven en ze had twee drukke broers en één drukke zus en soms werd ze wel eens vergeten. Haar moeder komt recht uit sex and the city en geniet van elk moment. Ze gaat shoppen, komt dronken thuis, gaat uit tot in de late uurtjes en haar vader is bijna nooit thuis. Hij heeft een of andere hoge functie en is vaak op reis naar het buitenland. Alie is haar vijftien jarige zus, Olivier haar veertien jarige broertje en Simon is negentien. Ze zijn stuk voor stuk actievelingen die graag uitgaan en sporten etc, alles wat Nina niet doet.
    Extra. Nina houdt ervan om ’s nachts op het dak te kruipen met haar ipod met haar oortjes en haar schrift. Ze is echt geweldig in tekenen. Ze tekent het liefst personen of dingen die totaal niet bestaan en dat beschrijft ze dan als haar eigen droomwereld.
    Waarschuwen? Ja (:


    all I want is the taste that your lips allow

    I'm just a beautiful mistake | Niall Horan.
    Hij staat alvast online, en zal waarschijnlijk vrijdag avond beginnen.


    i'm really try to make it more than what it is, cause everybody dies, but not everybody lives.

    Proloog staat online, ik heb echt meer rollen nodig, vooral andere klasgenoten, vrienden van Zayn en andere klasgenoten. x


    i'm really try to make it more than what it is, cause everybody dies, but not everybody lives.

    Brownie van Zayn (en/of Nialler):

    Naam. Logan Henson
    Leeftijd. 17 jaar
    Uiterlijk, met foto graag.


    Logan Lerman
    Karakter. Hij is een goed vriend en heel braaf. Toch houdt hij net als iedere jongen van een beetje kattenkwaad en haalt daarom vaak grappen uit. Hij heeft geen vriendinnetje, maar heeft daar ook geen behoefte aan. Hij zegt altijd dat hij er 'nog niet aan toe is.'
    Toch is het een echte charmeur en met zijn geweldige humor vindt iedereen hem aardig.
    Familie. Hij heeft nog een jongere zus van 16 waar hij heel erg beschermend over is. Zijn ouders wonen nog samen, maar hebben wel altijd ruzie.
    Extra. Daardoor krijgt Logan vaak de verantwoordelijkheid om alles in huis te doen: koken, wassen, voor de honden zorgen.. Daardoor houdt hij weinig tijd over voor zichzelf en zijn huiswerk. Ook werkt hij heel veel, in een supermarkt.

    Waarschuwen? Graag..

    [ bericht aangepast op 14 dec 2011 - 22:10 ]


    Everything Is Impossible

    Ik ga nog een rol invullen.^^


    Don't forget to b.r.e.a.t.h.e

    Ik vul morgen vriendin van Zayn in $:

    Nerd meisje, als je die nog nodig hebt. Mag eventueel ook klasgenoot zijn/worden (':

    Naam. Maya Emely Ferguson
    Leeftijd. Maya is zeventien jaar en jarig op 23 mei.
    Uiterlijk, met foto graag.


    Maya heeft krullerig zwart haar dat meestal springerig over haar schouders naar beneden valt. Ze is er niet zo'n fan van, omdat het meestal niet echt zit zoals zij wilt. Daarom draagt ze het vaak in een losse vlecht die dan over haar schouder valt. Verder heeft ze een bleke huid die nooit vanzelf bruin word, waardoor het altijd goed te zien is als ze bloost.
    Maya heeft een eigen stijl van kleren waardoor ze altijd erg opvalt tussen de anderen. Omdat haar ouders het niet zo breed hebben maakt ze ook een deel zelf en laat daar al haar fantasie op los.
    Karakter. Maya is een schuchter meisje dat zich meestal nogal op de achtergrond houd. Ze is zachtaardig en denkt altijd lang na voordat ze iets terugzegd. Meestal als haar klasgenoten bezig zijn met grappen maken en vliegtuigjes vouwen in de klas stort zij zich vol overgave op haar boeken. Fantasy, romas, horrors of wathever, ze leest het allemaal. Mede omdat ze zich zo afzonderd heeft ze geen vrienden, op een iemand na: Mary Smith. Mary is een beetje raar, een apart persoon dat in haar eigen wereld leeft en niet helemaal honderd procent in orde. Maya zit naast haar in de klas, en laat haar verder ook met rust. Doordat Maya niet veel praat, behalve wanneer haar iets gevraagd word, kent niemand haar écht. Hierdoor stort ze zich op haar huiswerk en haalt erg hoge punten voor alles.
    Familie. Maya woont thuis met haar moeder (Rose), haar vader (George), haar twee grote broers (David & Will), haar zusje (Madeline), en haar tweelingbroertjes (Mitch & Max). Het is erg druk thuis en ze hebben het niet erg breed doordat ze alle kinderen moeten voeden. Maya's kleine broertjes en zusje eisen heel veel aandacht van haar moeder op waardoor ze veel voor zichzelf moet zorgen. Haar vader is een drukke man die geld probeert binnen te halen voor zijn gezin en soms dagenlang niet thuis is. Hij wilt dat zijn kinderen goede cijfers halen om later goede banen te krijgen. Maya doet alles om hem trots te maken, dat betekend heel veel voor haar.
    Extra. Maya houdt ontzettend veel van lezen en creatief bezig zijn. In stilte, natuurlijk. Ze is geen giebelende puber die overal op af stormt, ze denkt na over dingen en is juist uitzonderlijk stil. Ze ontwerpt veel van haar eigen kleding en gebruikt daar alles bij wat ze heeft. Ook als ze leest verliest ze zich in haar boek en komt er pas weer uit als iemand haar ruw wakker schud.
    Waarschuwen? Ja graag!


    Don't forget to b.r.e.a.t.h.e

    -Sorry het is handiger als ik een abo neem :$-


    Don't forget to b.r.e.a.t.h.e