• Heeey, deze keer heb ik een Justin Bieber story =3
    Dirty Picture
    Ik heb rollen nodig dus hier zijn ze:

    -Hoofdpersoon
    -Vriendin hoofdpersoon
    -Vriend Justin
    -Vriendin Chaz
    -Zelf verzinnen <3

    Hier zijn de benodigeden:

    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk-metfoto:
    Karakter:
    Hobby's:
    Extra:

    xxx
    Ik hoop dat jullie veel reageren want ik wil snel beginnen =)


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    Rol: Chaz his girlfriend.
    Volledige naam: Candy Melina Morrison.
    Leeftijd: Ze is 16 jaar oud en wordt 17 op 18 mei.
    Uiterlijk-metfoto:


    Karakter: Candy is een rustig meisje, die niet graag in de problemen komt. Ze wéét wanneer ze te ver gaat en dat is dus ook de reden dat ze dat niet eens probeert, ze kent dus haar grenzen. Daarnaast luistert ze ook niet graag naar wat andere mensen haar opdragen en als je haar iets dwingt te doen, zal ze je alleen arrogant aankijken - dat doet ze ook bij haar vrienden. Ze doet wat ze zelf wilt, voordat ze nog in problemen verzeild raakt, want alleen als ze naar haarzelf luistert komt ze daar nooit in terecht. Candy is namelijk ook erg slim.
    Hobby's: Basketbal, de meeste mensen denken dat ze model is, maar met haar lengte doet ze liever iets met sport. Basketbal dus. Ze zit er al heel lang op en is ook best wel goed.
    Extra: Candy heeft een tweelingzusje Cailey.

    [ bericht aangepast op 19 nov 2011 - 22:29 ]


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Rol: Hoofdpersoon
    Volledige naam: Nicole Tatiana Fernandez
    Geboortedatum: 17
    Bijnaam: Nickie, Tati/Taty
    Geboorteplaats: Viña, Chile, Zuid-Amerika
    Karakter: Nicole staat recht in haar schoenen. Ze weet altijd op alles een antwoord en weet er wat er reilt en zeilt in de wereld. Ze trekt zich er niet veel van aan wat anderen van haar denken en doet altijd haar eigen zin. Ze is zeer koppig, maar opzich een vreselijk lief meisje. Ze staat altijd klaar voor anderen, rapper dan ze haar eigen problemen oplost, en zal altijd helpen waar ze kan. Nicole is een dromerig iemand. Ze leeft in haar eigen wereldje volgens sommige. Als je een gesprek met haar voert lijkt het soms alsof ze niet luistert, maar aan het dromen is, maar vijf minuten later kan ze je exact navertellen wat er gezegt werd in dat gesprek. Nicole mag dan kinderachtig lijken door haar dromerigheid, maar ze is ook perfect nuchter. Ze vertouwt mensen niet onmiddellijk, is niet naïf. Nicole is ook een heel actief iemand. Ze kan geen minuut stil zitten, maar zal nooit opvallen in een groepje. . Als je Nicole voor de eerste keer ziet, zal je eerste indruk zijn dat ze vreselijk verlegen is. Ze zal dan amper een volledige zin tegen je zeggen. Ze is altijd bang dat ze haar belachelijk maakt, een verkeerde indruk geeft, etc.. Nicole kan niet liegen, je ziet het altijd onmiddellijk aan haar uitdrukking en ze vindt het ook vreselijk om te moeten doen, daarom dat ze het ook niet doet. Nicole is vreselijk competitief ingesteld en is altijd in voor een wedstrijdje en kan totaal niet tegen gaar verlies.
    Hobby's: Nicole heeft heel vaak haar tekenblok in haar tas, als ze iets zo mooi/bijzonder vind tekent ze het na, ook heeft ze op haar 8e verjaardag van haar ouders een keyboard gekreken waar ze vaak liedjes op speelt.
    Ze gaat graag shoppen met haar vriendinnen, maar ze gaat toch liever skateboarden in het park.
    Extra: Nicole heeft ooit meegedaan met xfactor maar werd daar 6e.

    Uiterlijk:


    Lucy Hale

    Ogen: Haar ogen veranderen van kleur, het ene moment zijn ze groen, dan weer blauw, en dan grijs.
    Haar: Nicole heeft zwart/bruin haar, dat meestal in een losse staart zit.
    Kleding: Nicole draagt meestal jeans, of een short. Een hoodie erover heen of een t shirt.
    Verder draagt ze ook graag een berenmutsje


    Nobody ever gave a fuck before, all they did was doubt me.

    Vriendin Hoofdpersoon

    Volledige naam: Lise Zoey Reaser
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk-metfoto:


    Karakter: Lise is rustig, aardig en behulpzaam. Ze kan goed luisteren. Ook lijkt ze een gemakkelijk doelwit voor pesters maar dit is ze juist niet want ze kan erg goed voor zichzelf op komen. Ze is ook heel erg eigenwijs
    Hobby's: Lezen en Zwemmen
    Extra: Ze is de dochter van Grace Bowton-Reaser en Benjamin Reaser. Ze heeft ook nog een 3 jaar oudere broer James en een 2 jaar oudere zus Emily. Zowel haar broer en zus wonen niet meer thuis, ze studeren allebei.

    [ bericht aangepast op 26 nov 2011 - 15:33 ]


    Physics is awesome