• Synopsis
    We leven in het heden, maar er is nog steeds onderscheid tussen rijk en arm. Sterker nog, je bent of rijk, of slaaf.
    Het verhaal speelt zich af in een klein stadje. Aan de rand van het stadje zit de slavenhandelaar gevestigd. Hier kunnen rijken een slaaf kopen of verkopen, en hier starten alle verhalen dus ook.

    rollen nodig
    Eigenaars & slaven (a)

    Dit lijstje invullen:
    Het lijstje
    Naam:
    Leeftijd:

    Status & vrienden:
    Opleiding/Werk:
    Hobby's:

    Eigenaar/Slaaf?:

    Innerlijk:

    Uiterlijk:

    Familie:

    Geschiedenis:

    Overig:

    Vergeet geen foto (a)
    Link naar het verhaal volgt nog

    [ bericht aangepast op 30 juni 2011 - 20:07 ]


    Whoever has eyes to see and ears to hear will be persuaded that mortals can hide no secrets.

    Naam: Eliane Capture

    Leeftijd: 11

    Geboortedatum: 15-1-2000

    Geboorteplaats: Hengelo

    Status (relatie, single, verloofd, etc): Nopee.

    Vrienden: Eliane heeft maar een paar echt goede vrienden die haar accepteren zoals ze is. Arm en slaaf. Ze kan niet vaak met ze afspreken maar toch houden ze nog contact.

    Opleiding/Werk: School?

    Hobby's: Met haar vrienden naar het veldje gaan om daar te voetballen of andere spelletjes te doen.

    Eigenaar/Slaaf?: Slaaf

    Innerlijk: Eliane is vrij nuchter en verlegen. Ze vind het lastig contact te leggen met andere maar heeft wel snel haar oordeel over andere klaar die eigenlijk altijd wel juist zijn. Binnen een paar minuten heeft ze besloten of ze je mag of niet. Ze niet uitzonderlijk slim maar is ook niet dom. Wel heeft ze een knap gezichtje waar ze ook graag gebruik van maakt.

    Uiterlijk: Elle Fanning

    Familie: Eliane heeft een grote familie met 3 zussen en 2 broers. Haar broers zijn het huis al uit en verdienen samen met hun vader de kost voor zo ver dat kan. Haar 3 zussen zijn net als zij slaaf. Hun moeder overleed een jaar na de geboorte van Eliane. Haar oudste zus nam de moeder rol zo'n beetje over. Met haar heeft ze dan ook een erg goede band.

    Geschiedenis: Eliane heeft nog maar een vrij korte geschiedenis. Ze is nog niet zolang slaaf maar vind het maar niets. Ze is echter te verlegen om er iets van te zeggen.

    Overig: Niks?


    Ik vul straks nog wel een eigenaar in :D

    Mag ik hem vanmiddag in vullen na me werk?


    Never regret something that made you Smile

    Tuurlijk mag dat XD


    Whoever has eyes to see and ears to hear will be persuaded that mortals can hide no secrets.

    Heb je nog eigernaar nodig of slaaf?


    Never regret something that made you Smile

    Eigenlijk maakt het niet uit
    voorlopig is het, mijn eigen rollen inbegrepen, 1-2 in het voordeel van de slaven XD

    Oh, ik denk aan een relatie tussen slaaf en eigenaar, maar slaaf is onzeker en eigenaar of eigenares weet het zelf nog niet zo goed wat ze voelt. En misschien heb ik nog een idee XD

    [ bericht aangepast op 2 juli 2011 - 18:27 ]


    Whoever has eyes to see and ears to hear will be persuaded that mortals can hide no secrets.

    Naam: June Mclarens
    Leeftijd: 16

    Status & vrienden: Single/
    Ze heeft 1 beste vriend Laurents, hij is helaas al verkocht aan een strenge vrouw die einde van de wereld woont, nou ja dat vind June.
    Opleiding/Werk: Slaaf, gelukkig mag ze nog wel naar school toe.
    Hobby's: June houdt van lezen, wandelen en paardrijden.

    Eigenaar/Slaaf?: Slaaf.

    Innerlijk: June is een rustig persoon, ze denkt nooit aan iets gruwelijks, ookal is ze een slaaf. (Natuurlijk haat ze het wel) maar het is zo.
    Ze luistert graag naar andere mensen. Ze probeert zo goede advies te geven aan andere slaven.

    Uiterlijk:


    Ze heeft mooi bruin lang krullend haar, het glanst in de zonlicht. Ze heeft een elgale bleke huid, haar zee blauwe ogen, klein perfect neusje, kersrode lippen.

    Familie: June heeft helaas geen ouders meer, maar ze heeft gelukkig een oudere broer, hij zorgt voor haar, en beschermt haar ook goed.

    Geschiedenis: June is vanaf haar 13e al een slaaf, ze vind het normaal ze is niets anders gewend. Maar ze heeft al veel eigenaars gehad, vele hebben haar mishandelt. Iedere keer keert ze gelukkig bij haar broer terug, tot ze weer word verkocht.
    Tot nu heeft ze best een aardige persoon, hij laat haar naar school gaan en hij leert haar ook piano spelen.

    Overig: June is dol op paardrijden, en rijd heel af en toe op het paard van haar eigenaar.


    What is youre favo scary movie?

    Dit lijstje invullen:
    Het lijstje
    Naam:Mia Moon Cazador
    Leeftijd:21

    Status & vrienden:Geen
    Opleiding/Werk:Leraares
    Hobby's: Dont know

    Eigenaar/Slaaf?:
    Eigenaar
    Innerlijk:Ze is wel een goede persoon maar als je der boos maak kan ze ook je nachtmerrie zijn.Ze zorgt goed voor andere en wilt nooit ruzie maken omdat ze anders snel op vliegend word.Ze stelt iedereen op der gemak en wilt nooit herrie in het huis.

    Uiterlijk:



    Familie:Ze heeft 2 broers die ook in het vak zitten.Daardoor kwam zij er dus ook bij.Ze heeft geen ouders meer en heeft ook geen zusjes of zussen.Ze is altijd close met der broers omdat ze der geduld verlies en der broers der dan aflijden.

    Geschiedenis: De betrapte ooit der broer omdat ie een keer een slaaf meee naar huis nam.Ze ze zit al vanaf der 17 in de eigenaar business,Ze heeft al meerdere slaven gehad maar die probeerde steeds te ontsnappen dus die heeft ze door verkocht.Ze zit nu te wachten op een goede en zo niet verkoop ze door aan de mensen die hun graag willen gebruiken als lustobject.

    Overig:Ze speelt muziek en leest graag en wilt nooit gestoren worden dan.

    wil je zeggen waneer je begin?

    [ bericht aangepast op 3 juli 2011 - 11:50 ]


    Never regret something that made you Smile

    Naam: Liam Mcdonnel

    Leeftijd: 17 bijna 18

    Status & vrienden: Liam is altijd een populiare jongen geweest. Hij wist wat hij wilde in het leven en had het goed voor elkaar. Vrijwel iedereen mocht hem al wist hij de eerste jaren van zijn leven niet dat ze hem mochten om zijn geld. Nu hij ouder is weet hij echter beter. Hij heeft een kleine groep hechte vrienden maar laat bijna niemand meer toe omdat hij niet weet of ze hem voor wie hij is of wat hij heeft mogen.

    Opleiding/Werk: Hij zit nog op school en wilt daarna studeren. mHij heeft geen werk hij heeft genoeg geld.

    Hobby's: Wat niemand van Liam weet is dat hij piano speelt. Dan wel klassiek. Hij kan helemaal tot rust komen als hij de toetsen aanraakt. Hij heeft dan ook op zijn kamer een piano staan. Tegen andere zegt hij dat die er staat voor de sier. Verder is hij gek op honkbal maar dan voornamelijk om het te spelen.

    Eigenaar/Slaaf?: Eigenaar

    Innerlijk: Liam is niet erg open. Door de harde waarheid over zijn vroegere populairiteit vind hij het lastig mensen dicht bij hem te laten komen. Zo wilt hij ook geen relatie. Liam is slim en leert gemakkelijk. Door zijn fotografische geheugen hoeft hij niet veel uren in het leren te stoppen. Hij vind het vervelend als meisje zachtjes lachen als hij langs komt. Hij denkt dan dat ze hem uitlachen, terwijl ze in werkelijkheid gewoon lachen omdat ze een crush op hem hebben.

    Uiterlijk: Liam Payne

    Familie: Liam zijn vader is advocaat en verdiend daar goed mee. Daardoor hoefte zijn moeder vroeger niet te werken en heeft Liam het nu zo goed. Het nadeel daarvan is dat Liam zijn vader continu weg is voor zaken en Liam dan alleen thuis is. Zijn moeder overleed toen hij nog jong was. Ze was erg ziek en kon het niet meer aan. Liam heeft maanden naast haar bed gezeten tot ze overleed. Ook dit weten alleen zijn beste vrienden. Voor de buiten wereld heeft Liam het heel goed, maar als je dichterbij kijk is dat niet zo. Toen zijn moeder overleed en zijn vader altijd weg was kreeg hij een oppas. Ze werd een soort grote zus tot dat ze er achterkwamen dat er geld was verdwenen. Liam zijn vader zei dat de oppas dat had gedaan en ontsloeg haar. Sinds toen zit Liam altijd alleen thuis. Hij heeft wel bediende maar dat is toch anders dan familie.

    Geschiedenis: Look up :D

    Overig: Niks...

    Naam: Catherina "Milano" Faith
    Roepnaam: Katie
    Leeftijd: 21 jaar
    Status & vrienden: Catherina is erg populair onder de mensen, en bijna iedereen kent haar wel. Ze is opgegroeid in een rijke familie.
    Opleiding/Werk: Catherina is Stylist/Visagist
    Hobby's:Katie houdt van uitgaan, rondhangen met vrienden.
    Eigenaar/Slaaf?:Catherina is een eigenaar
    Innerlijk:Ze is een vriendelijk en goed bedoeld persoon. Toch is Katie streng tegen haar slaven, ze moet namelijk alles op de puntjes hebben.
    Uiterlijk:


    Catherina Faith, heeft lange blonde haren. en felblauwe ogen.
    Familie:De Familie Faith is een rijke familie, Die zich alleen maar vertoont in luxe omstandigheden. Een paar generaties terug is een familielid de oprichting van het bekende automerk Lamborghini geweest.
    Geschiedenis: Catherina oftewel Katie. is opgegroeid in een rijk en geliefd gezin. Haar vader werkte hard, en haar moeder zorgde voor haar kinderen. Katie heeft ook nog een broertje genaamd: Sean.
    Overig: Catherina zorgt best goed voor haar slaven, maar heeft af en toe drift buien.

    [ bericht aangepast op 4 juli 2011 - 10:42 ]

    Naam: Amaranth Lohmeier
    Leeftijd: 15
    Status & vrienden: Amaranth is alleen, in alle opzichten. Ze werd weggehaald bij haar ouders en verkocht aan een rijke Aziaat. Nooit durft ze iemand te vertrouwen, ze laat niemand binnen. Slagen ondergaat ze gevoelloos, nooit zal iemand haar breken.
    Opleiding/Werk: geen, ze zit al van jongs af aan in het slavencircuit. Amaranth is echter hoogbegaafd en heeft alles geleerd uit de oude boeken.
    In ruil voor beter eten geeft ze les aan de jongere slavenkinderen en soms zelfs aan de kinderen van eigenaars.
    Hobby's: muziek, piano, gitaar, opera zingen, lezen, schrijven, tekenen...
    Eigenaar/Slaaf?: Slaaf
    Innerlijk: Amaranth komt over als een bitch als ze bij andere slaven is, maar als ze op haar kamer zit, verandert ze terug in het onschuldige meisje wie ze ooit was. Ze vindt vrijheid in tekenen en muziek. De anderen noemen haar altijd de ijsprinses of sneeuwwitje omdat ze zo koud is.
    Ze is erg creatief en kunstzinnig, ze kan uren dromen over iets en dan op papier zetten.
    Eigenlijk is ze erg gevoelig, maar de vele slagen hebben haar hard gemaakt.
    Uiterlijk: zwarte haren en een erg bleke huid. Haar ogen zijn zachtgroen en verschrikkelijk intens. Ze heeft een fijn figuur met zachte rondingen. Op haar rug zijn vele littekens van zweepslagen te zien en daarom wilt ze nooit haar blote rug tonen.


    Familie: kent ze niet, ze heeft alleen een foto van hen op hun trouwdag.
    Haar moeder heeft ook zwart haar en een bleke huid. Ze waren Duits.
    Geschiedenis: Sinds ze zich kan herinneren, wordt ze doorverkocht van eigenaar tot eigenaar. Ze verblijft ongeveer twee jaar bij een eigenaar en wordt dan 'weggezet'.
    eigenaars:
    4 tot 7: een Engelse vrouw die haar leerde piano spelen en erg goed behandelde, ze zag Amaranth als haar dochter omdat ze er zelf geen had.
    Toen Amaranth 7 was, stierf de vrouw en werd ze verkocht. In deze periode had ze vriendinnen en vrienden, ze was zelfs verliefd op de zoon van de vrouw. Ze waren allebei nog zo klein, maar hun band was echt. Hij noemde haar altijd Annabel Lee, naar het gedicht van Edgar Allen Poe. Ze hoopt hem ooit nog terug te zien... Ze kent het gedicht tot op de dag van vandaag.
    7 tot 9: Bij de Italiaanse furie waar ze bij belandde, kreeg ze een erg slechte behandeling. Ze werd verrot geslagen en kreeg een kamer met alle andere slaven waar ze vaak werd misbruikt en gemarteld. Ze moest er weg omdat ze een keukenhulp uit zelfverdediging vermoordde toen hij haar wilde verkrachten.
    9 tot 12: Ze werd verkocht aan een rijke man uit Zweden waar ze iets beter werd behandeld dan vroeger, maar het was al te laat.
    Ze was hard geworden door haar period in Italië
    12 tot 15: hier mag je lekker freestylen^^
    Overig: Amaranth luistert graag naar Nightwish en noorse metal

    [ bericht aangepast op 4 juli 2011 - 12:23 ]


    I live on the pages of these books, dance between the words and get lost in the maze of pure beauty.

    Ik denk dat er een slaventekort is nu
    but I gotta run!


    Whoever has eyes to see and ears to hear will be persuaded that mortals can hide no secrets.

    Naam: James Scent
    Leeftijd: 19

    Status & vrienden: Hij is een gewone jongen, uit een arm gezin. Hij heeft een hechte vriendengroep waarmee hij zo vaak mogelijk als het kan mee afspreekt.
    Opleiding/Werk: Geen, maar het is een slimme jongen.
    Hobby's: Lezen, sporten & gedichten schrijven.

    Eigenaar/Slaaf?: Slaaf.

    Innerlijk: Lief, sociaal, aardig, behulpzaam, onbevooroordeeld, slim.

    Uiterlijk:


    Zonder de tattoo's.
    Verder heeft hij een litteken op zijn pols van een gevecht tussen zijn mede-slaaf van vroeger. Hij is toen naar een andere eigenaar gebracht.

    Familie: Moeder overleden bij de geboorte, vader heeft hij amper gekend. Verder heeft hij een jongere zus van 16 die is prostituee is vervoerd naar een ander land.

    Geschiedenis: Sinds zijn overplaatsing op zijn 15e zit hij nu bij dezelfde eigenaar. Hij kan het goed met zijn eigenaar vinden, maar hij zit in een soort twee strijd. De jonge vrouw (18 jaar, eigenaar is 38) van zijn eigenaar is zijn ware liefde. Ze zijn verliefd op elkaar, en spreken stiekem af als niemand het door heeft. Dit soort gestolen uurtjes zijn voor hem als een ontsnapping uit zijn dagelijkse leven. Helaas voelt hij zich ook een bedrieger, aangezien hij zijn eigen eigenaar bedriegt, die hem goed verzorgd. Maar als het erop aankomt, kiest hij voor zijn liefde Jules.



    Overig: Geen.


    You're a lover of the wild and a joker of the heart, but are you mine?

    Oké..even tellen...
    Eigenaars: 4 (Valentin erbij)
    Slaven: 5 (Met die ene rol van mij)


    Whoever has eyes to see and ears to hear will be persuaded that mortals can hide no secrets.

    Moet er nog een slaaf bij of eigenaar?

    xx

    Voor evenwicht : eigenaar
    maar feitelijk maakt het niet uit, voor evenwicht kan ik zelf wel zorgen ^^
    Um..ik wou wat...oh ja, kun je karakter goed uitbreiden als je er één aanmaakt? Want om eerlijk te zijn, vind ik de meeste nogal kort en erg positief
    Ik wil een een eigenaar of eigenares die gestoord is, dat in combinatie met een gevoelige slaaf of zo ^^
    @ SofieSaade: zou je het erg vinden als ik je meester rol aan je slavenrol koppelde? En ze dan een liefdesrelatie laat krijgen?


    Whoever has eyes to see and ears to hear will be persuaded that mortals can hide no secrets.