• Story over Jack Wilshere doen of niet?

    Het gaat over een meisje die in nederland woont en wat problemen heeft thuis waardoor ze gaat verhuizen naar Engeland, Londen. Ze is dan 20. Ze gaat werken als verzorgster in een dierentuin, en krijgt nieuwe vriendinnen. Tijdens het uitgaan komt ze een groep jongens tegen die ze nooit gezien heeft, en ze heeft ook nooit van hun namen gehoord dus de jongens grijpen hun kans.

    Is dit een origineel idee? En ik heb nog mensen nodig die een rol in willen vullen. Voor een aantal spelers van Arsenal. Die meisjes worden dan vriendinnen van haar. Dit moet je invullen: Naam, Leeftijd, Woonsituatie (alleen, met vriendinnen, bij ouders), Werk, Hobby's, Karakter, Uiterlijk. Een foto er bij is ook wel makkelijk .

    Let me know what you think (:
    Alvast bedankt voor het invullen <3

    Hier de link http://www.quizlet.nl/stories/54854/a-new-beginning-jack-wilshere/

    [ bericht aangepast op 23 juni 2011 - 22:34 ]

    Doeeeen

    Ik ga nu Sammi invullen (:

    Naam: Belle-Félice Knowles Lewis
    Bijnaam: Belle of Bells
    Leeftijd: 21
    Woonsituatie: Belle-Félice woont al haar hele leven in Londen. Als klein meisje met haar ouders aan de rand. Nu woont ze met twee studie genootjes in een leuk appartementje vlakbij de Big Ben. Als ze 's avonds uit het raam kijkt, kan ze de prachtig verlichtte klok zien. Samir en zij hebben het wel steeds vaker over samenwonen.
    Werk: Belle-Félice studeert voor sportmasseuse. Haar bijbaantje heeft ze als assistent-sportmasseur in het Emirates. Mede dankzij meneer Wenger die zijn achter-achternichtje wel een beetje naar binnen heeft gepraat.
    Hobby's: Naast het masseren van knape voetballers houdt Belle-Félice ook van paardrijden, reizen, lezen en koken.
    Karakter: Belle-Félice is altijd het grootste feestbeest en de ergste kletskous geweest. Maar toch is ze een geweldig luisterend oor als je in de put zit. Ze wil altijd helpen en is niet snel van haar stuk gebracht. Ruzie wil je niet bepaald met haar hebben. Ze weet altijd wel iets waarmee ze je kan dissen. Maar dat is ook gelijk haar zwakke punt. Ze wil altijd gelijk hebben en wil elke discussie aangaan.
    Uiterlijk + Foto:



    Belle-Félice heeft heel blond haar, zo blond dat het bijna wit is. Maar toch is het haar natuurlijke kleur. Ze heeft donkere bruine ogen die altijd blij kijken. En een prachtige witte glimlach. Ze is ongeveer 1.73 en draagt meestal pumps, sleehakken of Vans. Ook is ze gek van jurkjes.
    Relatie: Belle-Félice heeft Samir leren kennen tijdens een nachtjes stappen. Niet in het Emirates, wat waarschijnlijk wel de meest voor de hand liggende situatie zo zijn. Belle-Félice zoende die avond met hem en Belle dacht dat niet het nog wat zou worden, omdat ze hem nooit meer zou zien. Maar toen ze de volgende dag in het Emirates was en hij degene was die ze moest masseren, heeft ze het een kans gegeven. Nu zijn ze al een jaartje samen.

    Laat je weten wanneer begint, (:

    [ bericht aangepast op 23 juni 2011 - 22:34 ]


    'Memories go where we go, they're like a suitcase you never lose. -'

    Rol: Vriendin van Aaron Ramsey
    Naam: Maeve Juliet Carter
    Bijnaam: Mae
    Leeftijd: 20
    Woonsituatie: Maeve is opgegroeit aan de zuidkant van the Thames, met haar ouders woonde ze in een groot grijs huis. Tegenwoordig woont ze in een appartement aan de rand van het centrum. Ze woont tegenover een van de vele parken, het enige wat ze hoeft te doen is de straat oversteken.
    Werk: Vol plezier werkt Maeve bij Vallie Noir een groot herenhuis in het centrum waar uit huis geplaatste kinderen van 0 tm 16 worden opgevangen totdat ze een meer permanente plek kunnen krijgen. De ouders van de meeste kinderen hier zorgden niet goed voor hun kinderen. Voor Mae is het niet ver, vaak neemt ze de bus op regenachtige dagen en anders gaat ze het liefste lopend. Op woensdag en donderdag heeft ze nachtdienst. 's Ochtends maakt ze samen met haar collega's ontbijt voor zo'n 12 kinderen en zorgen ze ervoor dat ze allemaal optijd op school komen.
    Hobby's: Waar Mae echt van houdt is buiten zijn, al is het om te sporten of om te luieren in het park. Zolang ze maar buiten is. Mae houd van een goed boek, die ze kan lezen als ze nachtdienst heeft. Uitgaan met haar vriendinnen is natuurlijk ook altijd leuk. Van etalages bekijken of gewoon slenteren door de straten van Londen kan ze ook genieten.
    Karakter: Een vrolijk, rustig meisje dat af en toe een tikkeltje eigenwijs kan zijn. Ze is spontaan en outgoing, gewoon gezellig om mee rond te hangen of mee uit te gaan. Voor shopadvies kun je ook altijd bij haar terecht, ze kent de modebladen helemaal uit haar hoofd. Een erg liefdevol persoon is ze, geeft om haar vrienden en familie. Wat ze totaal niet kan is liegen, haar gezicht is een open boek en heeft altijd een enorm schuldgevoel als ze iets verkeerds heeft gezegt.
    Uiterlijk+Foto:


    Mae is van nature een brunette, maar verft al jaren haar haren blond. Qua make-up gebruikt ze het liefst naturel kleuren, dat vind ze mooier bij haarzelf. Mae heeft een tattoo op haar rechter schouderblad, Dream Big Jayne, haar vriendin die overleed tijdens haar slaap. Mae kleed zich zo modieus mogelijk, van alles dat in de modebladen staat koopt ze. Niet de dure merken natuurlijk, maar de goedkopere lookalikes. Het enige waar ze veel geld voor over heeft zijn haar Louboutin heels.
    Relatie: Sinds een maand date ze Aaron Ramsey, ze is hopeloos verliefd op hem, maar probeerd zo relaxed mogelijk te blijven op hun dates terwijl ze van binnen gewoon helemaal ontploft. Aaron voelt precies hetzelfde, ze weten van elkaar ze elkaar leuk vinden, maar naast een simpele kus op de wang is nog niets gebeurd.


    No guts no glory.

    Rol: Vriendin Cesc Fabregas
    Naam: Cattlynn Rose Amber Changer
    Leeftijd: 21
    Woonsituatie: Bij haar vriend
    Werk: Cattlynn is een model
    Studie: Cattlynn studeert Business & Economics
    Hobby's: Snowboarden en fotograferen
    Karakter: Cattlynn was altijd een kleine rebel, dit komt door de scheiding van haar ouders. Ze is naar een internationale school gestuurt waar ze uiteindelijk veranderde. Nu woont ze bij haar vriend in London.
    Uiterlijk:

    Cattlynn is van nature blond, maar ze heeft het een lange tijd donker bruin gehad, nu heeft ze het weer blond. Cattlynn is niet te dun maar ook niet te dik. Ze heeft een normaal lichaam waar ze trots op is. Cattlynn heeft een tattoo op haar linker lies staan, die schuin naar beneden loopt. 'Someone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain'
    Relatie: Cattlynn heeft Cesc ontmoet als klein meisje, toen hij nog in Spanje woonde op haar familie vakantie. Op een avond stappen in London is ze tegen hem aangebotst, ze werden dronken, van het een kwam het ander, en de volgende morgen werd ze bij hem wakker. Toen ze beneden kwam zag ze een foto die ze zelf ook heeft. Ze hebben gepraat, herinneringen opgehaalt en uit eindelijk zijn ze een koppel geworden, zo'n twee jaar geleden.


    Chaotic Evil