Wat is jouw lievelingseten?

Deze quiz vertelt jou welk eten je echt eens zou moeten uitproberen.

Mogelijke uitkomsten

Pizza (0 x uitgekomen)

Een van de lekkerste gerechten op aarde, pizza! Ik kan me voorstellen dat je deze uitkomst zou krijgen, want denk je aan eten, denk je aan pizza.:Y)

Pasta (0 x uitgekomen)

Ook een bekend italiaans gerecht, logisch, want de beste gerechten komen uit Italie! (niet uit Frankrijk, want daar eten ze kikkerbilletjes en slakken.)

Pasta is een gerecht in verschillende vormen gemaakt, gegeten met tomatensaus of pesto.:Y)

Spaghetti (0 x uitgekomen)

Spaghetti is een italiaans gerecht dat bestaat uit sliertjes deeg, en net als pasta voornamelijk gegeten met tomatensaus of pesto.:Y)

Pannenkoeken (0 x uitgekomen)

Pannenkoeken zijn een gerecht uit Rusland, gegeten met stroop, jam, poedersuiker, kaas, chocopasta, aardbeien en nog veel meer!:Y)

Sushi (1 x uitgekomen)

Sushi is een Japans gerecht, bestaand uit rijst, nori, groenten, en vis. Naar mijn mening is de japanse keuken de op 1 na beste keuken in de wereld.:Y)

Roti (0 x uitgekomen)

Roti is een gerecht uit Suriname, wat bestaat uit een pannenkoek, en verschillende groenten en/of vlees.:Y)

Noedels (0 x uitgekomen)

:Y)Noedels zijn een soort spaghetti, die net als sushi uit Japan komt, in plaats van Italie en die in plaats van tomatensaus, vooral met groente gegeten kan worden. Of kip.

Hamburger (0 x uitgekomen)

Een hamburger is een gerecht waarvan de meeste mensen denken dat die uit Amerika komt, maar eigenlijk komt die oorspronkelijk uit Hamburg.:Y)

Hotdog (0 x uitgekomen)

Een hotdog is een broodje met een worst erin, met een saus, die uit Amerika komt.:Y)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • SandeZendo

    :Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y)ik heb lekkere pizza op mijn bord!:Y):Y):Y):Y):Y)

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?