Wat voor een genre-verslinder ben jij?Studieontwijkendgedrag vertonen en dus maar even een quiz gaan maken op quizlet

Mogelijke uitkomsten

Fantasy-verslinder (35 x uitgekomen)


Jij rent het liefst met je zwaard achter draken aan of gaat op avontuur in een zelfverzonnen wereld, waar wonderlijke wezens je pad zullen kruisen.

Thriller-verslinder (7 x uitgekomen)Voor jou geen zoetsappige verhalen, maar een zoetsappige moord of spokenjacht! Jij zit het liefst met een nagelbijtend en butt-clenchend boek in je handen, waar het gevaar altijd op de loer ligt.

Roman-verslinder (2 x uitgekomen)Alleen echte liefde doet er toe voor jou. Jouw kast staat vol met de prachtigste boeken over krachtige liefdesverhalen!

Detective-verslinder (16 x uitgekomen)Geef jou de notitieblok en het vergrootglas maar aan, want jij hebt de dader al gevonden voordat je de laatste pagina omslaat! Mysterie boeken is het enige waarmee jouw boekenkast volgepropt staat!

Sci-fi-verslinder (5 x uitgekomen)Als het met ruimtevaart of wetenschap te maken heeft, dan is het boek al in jouw winkelmandje beland. Het is niets voor niets dat jij ook gelijk gek bent van Star Wars, want sci-fi is jóuw genre!

Comedy-verslinder (1 x uitgekomen)Tot je ogen vol tranen staan en je buikpijn hebt van het lachen, deze comedy-boeken zijn helemaal jouw ding!

Biografie-verslinder (5 x uitgekomen)


Jij gaat liever voor alles dat echt is! Echte verhalen, echte mensen en echte levens!

Oorlogs-verslinder (1 x uitgekomen)Hoewel lang geleden, deze verhalen boeien jou toch het meest!

Young-adult-verslinder (2 x uitgekomen)Jij bent jong, de hoofdpersonages zijn jong, dat matched het beste! En zelfs al zijn jullie niet dezelfde leeftijd, dan blijven het toch heerlijke boeken om in weg te duiken!

Drama-verslinder (0 x uitgekomen)

[img]http://separatescreens.com/wp-content/uploads/2016/11/download.png[/img]

Hoewel soms triest en frustrerend, dit zijn jouw favoriete boeken met een diepe betekenis!

Fan-fictie-verslinder (20 x uitgekomen)Laat die boeken maar zitten, ik vermaak me wel op quizlet!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

 • Danielle_dahl

  Thriller wowowowowow:P

  6 jaar geleden
 • Allmilla

  Fantasy-verslinder :)

  6 jaar geleden
 • Rubin

  Biografie-verslinder. Ik lees liever verhalen die waargebeurd of realistisch zijn, dus deze genre klopt wel. :Y) Leuke quiz! Vraag 9 vond ik wel grappig.. Zie het al voor me dat er mensen zijn die zich beginnen te ergeren bij het lezen van een eekhoorn dat begint te praten. :p

  6 jaar geleden
 • Ringwraith

  Fantasy. Wat een verrassing. :'D

  6 jaar geleden
 • BlueJays

  Young adult, klopt helemaal! Eigenlijk is dat alles wat ik lees (nou ja, eigenlijk lees ik bijna alleen maar studieboeken, maar als ik in mijn vrije tijd lees, is het young adult), ook al ben ik inmiddels alweer 21 en dus wat ouder dan de hoofdpersonen :')

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?