Welke mannelijke Avenger lijkt (het meest) op jou?

Ben je een Marvel fan, en wil je een realistische quiz doen welke Avenger het meest bij je persoonlijkheid past, dan is deze quiz perfect vast perfect voor jou.

Mogelijke uitkomsten

Captain America (5 x uitgekomen)

Je persoonlijkheid past het best bij (De uitkomst zegt het al) Captain America, de leider van de Avengers en 1 van mijn favo Avengers! Dat betekent dat je waarschijnlijk staat voor rechtvaardigheid, de zwakkeren beschermen, en bescheidenheid. Ook heb je de beste strategieen.

Iron Man (0 x uitgekomen)

Je persoonlijkheid lijkt het meest op die van Iron Man! Ook een hele coole Avenger!(cool) Je bent als het goed is superslim, maar ook een beetje arrogant. Ook heb je een gevoel voor humor(lol)

Thor (2 x uitgekomen)

Je persoonlijkheid past het best bij de god Thor! Ook 1 van mijn favo Avengers! Je bent heel waardig, maar ook wel best trots. je favo wapen is waarschijnlijk mjolnir.

Spider-Man (0 x uitgekomen)

Je persoonlijkheid past het best bij Spider-Man, een hartsikke vriendelijke, zachtaardige, superheld, die altijd heel behulpzaam is, en veel van spinnen houdt.

Hulk (0 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op Hulk! Je hebt een heel kort lontje, en je doet het liefst scheikunde als schoolvak.

War Machine (0 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op War Machine! Je zou het best vrienden kunnen zijn met Iron Man, en net als hij zou je het liefst een pantser als wapen gebruiken, maar dan met een geweer op je schouder.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?