Jouw warrior cats naam

Wat is jouw warrior cats naam? Ontdek het in deze quiz! De namen komen zover ik weet niet in de boeken voor en zijn dus geheel voor jou! Wil je een unieke krijgersnaam? Kijk dan even in mijn boek (profiel).

Mogelijke uitkomsten

Wolfklauw (131 x uitgekomen)

Jouw naam is wolfklauw, jij bent een sterke en lenige kat met blauwe ogen en een grijze vacht. Je bent een geboren leider en kan goed samenwerken. Je zwakke kant is om je soms te afstandelijk te gedragen. Misschien zul je op een dag wel wolfster heten....

Bosvacht (196 x uitgekomen)

Jouw naam is bosvacht. Jij bent een sterke kat die zijn clan met je leven verdedigt. Je kan goed vechten, maar je hebt de neiging om dingen zelf op te lossen. Grote kans dat je veel patrouilles gaat leiden.

Lynxvacht (39 x uitgekomen)

Jouw naam is Lynxvacht. Je bent een lieve moeder/vader kat. Je bent goed voor je clan maar kan vechten als een lynx. Je zwakke kant is dat je soms teveel medelijden met andere wezens of vijandelijke katten hebt. Je bent een goede leider en misschien heet je binnenkort wel lynxster.

Hertengewei (31 x uitgekomen)

Jouw naam is Hertengewei. Je bent een moederkat die lief voor haar jongen zorgt of een vaderkat die vaak rond de kraamkamer iedereen in de weg loopt. Jouw bloed stroomt nog jarenlang door jouw clan. Jouw zwakke kant is dat je soms wat minder moedig bent. Als je niet in de kraamkamer bent dan ben je een goede jager waar geen prooi aan kan ontsnappen.

Blauwoog (76 x uitgekomen)

Jouw naam is Blauwoog. Kwa uiterlijk lijk je veel op wolfklauw. Jij bent een goede medicijn kat, een aanwinst voor iedere clan. Jouw zwakke kant is dat soms te snel chagrijnig wordt. Jij weet alles over kruiden en tongt vaak samen met de sterrenclan. Bovendien sta jij je leider met raad en daad bij.

Vlekstaart (37 x uitgekomen)

Jouw naam is Vlekstaart. Jij bent een dappere en doorgewinterde krijger. Je hebt al vele gevechten meegemaakt. Je bent bereid te sterven voor je clan. Soms heb je de neiging om te weinig medelijden te hebben. Je bent een gerespecteerde krijger.

Zwartpels (64 x uitgekomen)

Jouw naam is Zwartpels. Jij bent een uitmuntende jager. Jouw zwakke kant is dat je teleurgesteld raakt als je een prooi niet vangt, als het mislukt. Toch ben jij een onmisbare kracht in de clan, mede dankzij jou kan de clan in bladkaap overleven

Vlamhart (92 x uitgekomen)

Jij bent een vlammende rode kat met groen ogen. Jouw zwakke kant is dat je soms zo avontuurlijk bent dat je de krijgerscode even vergeet. Maar geen zorgen: jij bent een goede krijgerskat en een geboren leider. Ooit zal je misschien vlamster heten...

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

 • Kersendauw

  Lynxvacht!! :D

  2 jaar geleden
 • Jojoxbad

  Blauwoog

  2 jaar geleden
 • Squirrlflight

  Zwartpels (yeah)(cat)

  6 jaar geleden
 • Tijgerbloed

  wolfklauw :)

  7 jaar geleden
 • zwadderaartje

  Wolfsklauw!
  Dat vind ik echt leuk! Ik hou van wolven!
  Maar ik ben niet afstandelijk.
  Ik heb inderdaad blauwe ogen en grijze strepen ingevoerd, haha!
  Echt leuke quiz! Alleen ken ik de Warrior Cats niet zo goed.
  Groetjes van ZWadderaartje!(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?