wat voor charme one ben jij?

leukkk

Mogelijke uitkomsten

piper (10 x uitgekomen)

jij bent Piper Halliwell. je bent mooi eerlijk, geven, en uw hart is altijd in de juiste plaats. je zou adore de mensen dicht bij je en om het even wat hen doen houden brandkast. je hebt een scherp verstand en een snelle mening die de dag bij vele gelegenheden heeft bewaard. je liefste persoon op het gezicht van de planeet en één hel van een krachtige persoon!

phoebe (22 x uitgekomen)

jij bent Phoebe Halliwell. Een je hebt een sexy, gevende en vrije geest. Wanneer je je mening op iets zet volgt u door met het. je moet werkelijk leren hoe te om meer aangewezen kerels te kiezen, spreekt uw spoorverslag voor zich. je hebt een groot hart en bent altijd bereid om iemand in behoefte te helpen.

prue (7 x uitgekomen)

jij bent de grappigste en leukste
jmmr dat je in seizoen 3 al dood bent

dan (8 x uitgekomen)

Je lover is Dan!
Hij is gek op architectuur en wil maar al te graag een gezinnetje sticheten... MET JOU! Hij kan prima overweg met kinderen en Phoebe noemde hem wel eens Mister Mom. Een echte lieverd en... he's got the looks!


leo (4 x uitgekomen)

Je lover is Leo!
Hij is een engel... letterlijk! Hij is heel erg lief en doet erg alles voor z'n geliefden. Hij vocht voor Piper met Dan en wellicht zou hij dat ook voor JOU doen. En een klusjesman in huis is toch niet zo slecht!

cole (29 x uitgekomen)

Je lover is Cole!
Half-demon, en dat vind je net zo aantrekkelijk! Z'n slechte kant vind je enorm sexy, maar toch is het voor de goede kant dat je bij hem blijft. Misschien wordt hij op een dag ook volledig mens, net als Cole.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Kroosable

    Cole xd

    1 decennium geleden
  • Sarantinasha

    leuke quizlet alleen jammer dat de plaatjes het niet doen maar togh egt top quiz owr! doe je de mijne ook nog ff~:OP

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?