Wanneer voor het eerst ongesteld

Voor meiden. Elk meisje wil zeker weten wanneer ze voor het eerst ongesteld word! Met deze test kan je dat makkelijk even lekker quizzen.
Over deze Quiz: Probeer het zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Het wil niet meteen zeggen dat de uitkomst echt zeker is, maar het kan wel zeggen in welk stadium je ongeveer zit. Veel succes!

Mogelijke uitkomsten

nog lang niet (529 x uitgekomen)

Jij waarschijnlijk nog lang niet! je zit nog niet echt in de pubertijd, wat helemaal niet erg is! Eigenlijk moet je hier stiekem toch wel blij mee zijn, want dat buikpijn gedoe is eigenlijk helemaal niet leuk! Ookal zijn andere meiden uit je omgeving het al wel, jou moet het niet al te veel uit maken. Maak je er niet al te druk over, het komt vast wel een keer.

pubertijd komt net op gang (1814 x uitgekomen)

De pubertijd bij jou is pas net begonnen. Je lichaam is aan het werk om je grote verandering voor te bereiden. Maak je niet al te druk, het komt vanzelf wel. Ookal zijn andere meiden uit je omgeving het al wel, boeien! Eigenlijk is ongesteld zijn helemaal niet leuk...

binnenkort (4134 x uitgekomen)

He girl! Je zit al eigenlijk in de pubertijd, eigenlijk helemaal niet zo leuk he. Je lichaam is nu langzaam d'r hand aan het veranderen. Binnenkort misschien, niet al te snel, word je op een doodnormale dag ongesteld. Maar he, niet al te druk maken! het is eigenlijk helemaal niet zo leuk, die buikpijn.

Al snel (3258 x uitgekomen)

Je zit al midden in de pubertijd. De veranderingen in je lichaam zijn nu al overduidelijk zien. Maar ik zal nu alvast maandverband in je school tas stoppen! Want je word al waarschijnlijk snel ongesteld! Nu niet denken van: ''Oh nee!'' Want het overkomt elk meisje wel een keer. Nu ook niet denken dat het al over een week word, het kan ook langer duren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Ally22

    echt he, leuke quiz!(Y)

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?