Welke kleur ben jij?

Opdracht 4 van The Quibbler games
~zonder de letter t!

Het is de bedoeling dat jullie een quiz maken zonder de letter t
Het thema is helemaal vrij. De quiz heeft:
- 3 of meer uitkomsten
- 4-7 vragen.
Het mag geen: Ja of nee? quiz zijn. De woorden moeten goed gespelt zijn, dus niet dat je opeens: hij loopd door de gang gaat schrijven. Hoe meer vragen, hoe meer punten. Het moeten vragen zijn die ergens op slaan. Geen: ehhhhhhh? en als antwoord: huhh? of: idd!
Ik denk dat iedereen het wel snapt.


Je hoorde waarschijnlijk wel al eens over een 'aura'; een kleur (of meerdere kleuren) rond je heen die je persoonlijkheid en gevoelens weergeven. In deze quiz vind ik hopelijk jouw aura-kleur en dus een klein onderdeel van je persoonlijkheid! Misschien vind je op die manier wel dingen van jezelf die je geeneens realiseerde en nu kan opduikelen.


Mogelijke uitkomsten

Rood (16 x uitgekomen)

Woorden: passie, gevaar, liefde, leiderschap, risico

Jouw aura is voornamelijk rood, de kleur van de passie en liefde. Jij zal van iemand houden zonder grenzen, je volledig ergens in gooien zonder verder kijken en alles met emmers vol passie voelen. Niemand zal jou blokkeren of een poging doen. Rood is helemaal van jou.

Geel (18 x uitgekomen)

Woorden: vrolijk, energie, hoop, opvallend, vriendelijk

Zoals de zon, de bijen en de honing ben jij geel. Geel is een kleur waar veel mensen een afkeur van hebben maar eigenlijk is geel een super mooie kleur. Zowel jij als geel stralen en vangen makkelijk de opmerkzaamheid van anderen. Jouw bakken vol vrolijkheid en energie maken iedereen rondom je blijer. Jouw persoonlijkheid: glanzend en glimmend geel!

Blauw (38 x uitgekomen)

Woorden: eerlijk, fris, helder, vriendelijk, gevoelig, innerlijke vrede

Blauw als de zee, de hemel en... jouw aura! Een blauw aura wil zeggen hoe je mensen wil helpen op een eerlijke en gevoelige manier. Meevoelen is voor jou geen enkel probleem! Een hele mooie eigenschap. Jouw aura: fris en en eindeloos blauw.

Groen (13 x uitgekomen)

Woorden: hoop, groei, puur, geluk, beheersing, communicatie, sociaal

Zoals gras of bomen groei jij iedere keer weer, op welke manier dan ook. Groeien doe je door nieuwe vrienden, door je behulpzaamheid en door gevoelens van geluk die van mens aan mens worden doorgegeven. Blijf groeien, jouw kleur is groen!

Roze (11 x uitgekomen)

Woorden: vrouwelijk, liefde, onschuld, vrede, verbeelding

Roze een meisjeskleur? Nee, roze wil zeggen: de lieflijke dingen in deze wereld, de onschuld en is een kleur voor de naïevelingen onder ons, diegenen met hun neus in de roze wolken. Mensen met een roze aura zien de wereld op een ... nu ja, rooskleurige manier! Je eigen wereldje hebben is heel bijzonder, dus hou deze eigenschap bij je voor eeuwig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

 • Zyatje

  Your mom

  1 jaar geleden
 • PickIe

  Blauw (krul)

  1 jaar geleden
 • Ally22

  (H)(yeah)Rood, yeah(hoera)

  1 jaar geleden
 • _Niobe_

  ROZEEEE haha, dacht ik al ;P

  6 jaar geleden
 • inktzwart

  Blauw, echt een hele mooie quiz! (Ik herken me in alle kleuren eigenlijk wel, haha, ik ben stiekem gewoon een regenboog)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?